NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Klm


KLM schendt volgens toezichthouder afspraken rond steunpakket
24 Februari, 00:03 NU.NL - Economie
KLM houdt zich niet aan de afspraken over noodsteun die het bedrijf in 2020 met de Nederlandse Staat heeft gemaakt. Dat concludeert Jeroen Kremers, die namens het kabinet toezicht op KLM houdt, in een rapportage. Zo snijdt de luchtvaartmaatschappij dit jaar en de komende jaren onvoldoende in de kosten. Ook leveren de piloten te weinig geld in.


KLM kijkt naar genderneutrale uniformen voor cabinepersoneel
19 Februari, 00:31 NU.NL - Economie
Luchtvaartmaatschappij KLM wil een inclusiever bedrijf zijn en past daarom dingen aan. Dat kunnen kleine dingen zijn, maar ook de uniformvoorschiften zijn onderwerp van gesprek. Dat bevestigt een woordvoerder van de maatschappij desgevraagd naar aanleiding van een verhaal in het AD.


Personeelstekort nekt Schiphol: 77 miljoen euro verlies
19 Februari, 00:27 NU.NL - Economie
De aanhoudende personeelsproblemen op Schiphol hebben geleid tot een flink financieel verlies voor het bedrijf. Weliswaar verdubbelde het aantal reizigers vorig jaar ten opzichte van een jaar eerder, maar nog altijd was er een tekort van 77 miljoen euro.


KLM en Air France waarschuwen voor datalek in Flying Blue-spaarprogramma
15 Januari, 00:07 NU.NL - Tech
Hackers hebben toegang gehad tot de systemen van het Flying Blue-spaarprogramma van KLM en Air France. De luchtvaartmaatschappijen waarschuwen getroffen gebruikers in een mail dat hun persoonlijke gegevens mogelijk zijn buitgemaakt.


Vierhonderd in Singapore gestrande KLM-passagiers weer naar huis
8 Januari, 02:24 Skynet Buitenland
De laatste van de vierhonderd in Singapore gestrande KLM-passagiers kunnen dit weekend weer naar huis. "Alle passagiers zijn inmiddels omgeboekt. Ze vliegen uiterlijk zondag weer terug", laat een woordvoerster van KLM weten aan het Nederlandse persagentschap ANP na berichtgeving door De Telegraaf.


KLM treft extra coronamaatregelen aan boord van vluchten uit China
6 Januari, 00:04 NU.NL - Economie
KLM neemt op verzoek van het vliegend personeel extra maatregelen aan boord van vluchten vanuit China naar Nederland. Ook houdt de maatschappij het overleg in Brussel nauwlettend in de gaten. De lidstaten van de Europese Unie bespreken daar mogelijke nieuwe eisen voor reizigers die vanuit China deze kant op komen.


Baby geboren in vliegtuig KLM dat vanuit Ecuador kwam
11 December 2022, 00:01 Skynet Buitenland
In een KLM-vliegtuig dat onderweg was vanuit Guyaquil in Ecuador naar Amsterdam is eerder deze week een baby geboren. Een woordvoerster van de luchtvaartmaatschappij zegt zaterdagavond dat medische professionals geholpen hebben bij de bevalling, "waarvoor wij hen zeer erkentelijk zijn. Moeder en kind maken het goed." KLM kan om privacyredenen verder geen informatie geven.


Problemen op Schiphol kostten KLM in derde kwartaal 175 miljoen euro
1 November 2022, 00:06 NU.NL - Economie
De problemen op Schiphol hebben KLM zo'n 175 miljoen euro gekost in het derde kwartaal. De luchthaven kampt met een groot tekort aan personeel, waardoor onder meer KLM een flink aantal vluchten moest schrappen. De inkomsten vielen daardoor terug. Ook dochterbedrijf Transavia speelde nog eens 55 miljoen euro kwijt.


Air France-KLM heeft interesse in belang Portugese maatschappij TAP
1 November 2022, 00:05 NU.NL - Economie
Luchtvaartconcern Air France-KLM heeft interesse om een belang te nemen in de Portugese maatschappij TAP. Topman Ben Smith zegt dat zijn bedrijf "een partnerschap of overname wil als de omstandigheden goed zijn".


KLM annuleert weer 34 vluchten op verzoek Schiphol, vliegtuigen stijgen leeg op
19 September 2022, 00:03 NU.NL - Economie
KLM is begonnen met het annuleren van vliegreizen van passagiers die van Schiphol zouden vertrekken om onhoudbare drukte te voorkomen. Zaterdag gaan 34 vluchten niet door, KLM zoekt nog uit hoeveel reizen zondag en maandag worden getroffen.


KLM annuleert 34 vluchten na oproep Schiphol
18 September 2022, 00:06 Skynet Buitenland
De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM is begonnen met het annuleren van vliegreizen van passagiers die van Schiphol zouden vertrekken om onhoudbare drukte te voorkomen. Zaterdag gaan 34 vluchten niet door, voor zondag en maandag zoekt KLM nog uit hoeveel reizen worden getroffen.


KLM maakt ondanks luchthavenchaos opnieuw winst
1 Augustus 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Ondanks vele problemen heeft KLM in het tweede kwartaal opnieuw winst gemaakt. Ook moederbedrijf Air France-KLM wist voor het eerst sinds de coronacrisis weer winst te maken. Maar de problemen bij de luchtvaartmaatschappij zijn nog niet voorbij, verwacht KLM-topvrouw Marjan Rintel.


KLM zoekt dagen na storing nog naar onbekend aantal koffers
25 Juli 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Nog niet alle koffers die deze week op Schiphol achterbleven door een storing bij het bagagesysteem zijn weer terecht bij de eigenaren. Luchtvaartmaatschappij KLM is nog bezig om alle koffers op de juiste bestemming te krijgen. Het is onduidelijk om hoeveel koffers het gaat.


Meer loon en afspraken over werkdruk voor grondpersoneel van KLM
18 Juli 2022, 00:04 NU.NL - Economie
Het grondpersoneel van KLM krijgt in twee stappen 4 procent meer loon, hebben vakbonden FNV en CNV donderdag met de luchtvaartmaatschappij afgesproken. Aan de salarisverhoging zit bovendien een ondergrens van tweemaal 80 euro. Verder zijn er ook afgesproken gemaakt over het verlagen van de werkdruk.


KLM schrapt tot eind augustus elke dag tien tot twintig extra vluchten
11 Juli 2022, 00:03 NU.NL - Economie
KLM schrapt tot en met 28 augustus dagelijks tussen de tien en twintig extra retourvluchten binnen Europa. Ook wordt de verkoop van nog niet bezette stoelen fors beperkt. Dat maakt de luchtvaartmaatschappij vrijdag bekend.


KLM annuleert beperkt aantal vluchten, easyJet ontziet vakantiegangers
27 Juni 2022, 00:04 NU.NL - Economie
KLM annuleert deze zomer een beperkt aantal vluchten. Gedupeerde reizigers krijgen een "acceptabel alternatief" aangeboden. Omdat Schiphol het aantal reizigers per dag heeft beperkt, moeten alle vliegmaatschappijen ingrijpen. Prijsvechter easyJet schrapt volgende maand ook vluchten, maar ontziet daarbij grotendeels de vakantiegangers.


KLM mag nieuwe piloten niet vragen naar coronavaccinatie
6 Juni 2022, 00:06 NU.NL - Economie
Luchtvaartmaatschappij KLM mag nieuwe piloten niet vragen of ze gevaccineerd zijn tegen COVID-19. Dat heeft de rechtbank van Amsterdam bepaald in een kort geding dat was aangespannen door pilotenvakbond VNV.


KLM heeft al twee derde van coronasteun terugbetaald aan overheid
6 Juni 2022, 00:05 NU.NL - Economie
Luchtvaartmaatschappij KLM heeft vrijdag 350 miljoen euro overgemaakt naar de Nederlandse Staat, bevestigt een woordvoerder na berichtgeving van RTL Z. Door die betaling is ondertussen zo'n twee derde van de staatssteun die het bedrijf ontving om de coronacrisis door te komen terugbetaald. Er moet nog 277 miljoen euro afbetaald worden.


KLM kan nog niet alle gestrande reizigers terugbrengen naar Schiphol
6 Juni 2022, 00:05 NU.NL - Economie
KLM streeft ernaar om alle elders in Europa gestrande reizigers zondag weer op weg te helpen door een nieuwe vlucht voor ze te regelen. Of dat gaat lukken, durft de luchtvaartmaatschappij nog niet te zeggen. De eerste gedupeerden zijn alweer terug naar Nederland gevlogen, maar er wordt halverwege de dag nog gewerkt aan het omboeken van vluchten.


KLM vliegt met lege toestellen terug naar Schiphol vanaf Europese bestemmingen
6 Juni 2022, 00:05 NU.NL - Economie
KLM vliegt passagiers niet meer naar Schiphol vanaf Europese bestemmingen. Dat gebeurt vanwege de drukte op de luchthaven. De zogenoemde cityhoppers van de luchtvaartmaatschappij vliegen leeg terug naar Schiphol.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn