NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Kleine

2News.be / Trefwoorden / Kleine

Scythe Mugen 5 Rev.C en Fuma 2 Rev.B - Nieuwe versies, kleine verschillen
5 Augustus, 00:01 Tweakers
De Scythe Mugen 5 en Fuma 2 hebben een nieuwe revisie gekregen, met ventilators die sneller kunnen draaien. Wij zetten ze op ons testplatform om te achterhalen of de verbeterde fans ook voor een koelere processor zorgen.


NASA stuurt nog twee kleine helikopters naar Mars
1 Augustus, 00:07 NU.NL - Tech
Er gaan nog twee kleine NASA-helikopters naar Mars. Ze lijken op de Ingenuity-helikopter, die al ruim een jaar op Mars rondvliegt, maar met een paar uitbreidingen. Zo krijgen de nieuwe varianten wielen om korte stukken te rijden en een grijparm om buisjes met grondmonsters op te rapen.


LIVE WK ATLETIEK. Thriller in zevenkamp: Nafi Thiam begint vannacht met kleine achterstand op Vetter aan afsluitende 800 meter
19 Juli, 00:02 HLN.BE
Nafi Thiam of Anouk Vetter, wie kroont zich tot wereldkampioene in de zevenkamp? De Belgische begint vannacht met een achterstand van amper 19 punten aan de beslissende 800 meter. In onderstaande liveblog mist u niets van het gebeuren.


Kleine uitslagen op Wall Street na Amerikaans banenrapport
10 Juli, 00:07 Skynet Economie
De aandelenbeurzen in New York zijn vrijdag met kleine uitslagen de handel uitgegaan. Beleggers hebben onder meer gereageerd op het banenrapport van het Amerikaanse ministerie van Werk. Twitter was dan weer een opvallende zakker.


WK 3x3 basket - Belgian Lions trekken na extra tijd aan kortste eind in kleine finale tegen Frankrijk
27 Juni, 00:00 Skynet Sport
De Belgian Lions 3x3 hebben hun knappe prestaties op het wereldkampioenschap niet kunnen opluisteren met een medaille. Op de Groenplaats in Antwerpen grepen Nick Celis, Thibaut Vervoort, Maxime Depuydt en Bryan De Valck zondagavond nipt naast het brons tegen Frankrijk na extra tijd (17-18).


Twitter test schrijftool Notes onder kleine groep gebruikers
24 Juni, 00:01 Tweakers
Twitter werkt aan een nieuwe schrijftool, genaamd Notes. De tool laat gebruikers een langer stuk tekst schrijven in een tekstverwerker, waarna ze de tekst via een link kunnen delen. Notes wordt momenteel getest onder een kleine groep gebruikers.


Grote vis is nieuwe nationale coach in kleine vijver: wie is Fransman Fred Vergnoux die Belgische zwemmen moet redden? ?Ik werk om de beste te zijn?
14 Juni, 00:01 HLN.BE
De Belgische zwembond strikte met Fred Vergnoux een grote vis als nieuwe hoofdcoach. Internationaal geniet hij topfaam, met de Spaanse Mireia Belmonte pakte hij historisch olympisch goud in Rio. Kan hij ook in de visarme opdrogende Belgische zwemvijver oogsten?


?Kleine App Store developers verdienen twee keer zoveel als in 2019?
26 Mei, 00:06 Techzine
De Apple App Store-inkomsten van kleine developers stegen tussen 2019 en 2021 met 113 procent. Dat blijkt uit onderzoek van Analysis Group. Apple liet het onderzoek uitvoeren om zichzelf te verdedigen tegen groeiende kritiek op het beleid van de App Store. Met ‘kleine developers’ doelt Apple op organisaties met minder dan 1 miljoen dollar per […]


Kleine kans op bindende referenda in gemeenten en provincies
26 Mei, 00:04 NOS nieuws

Er is een kleine kans dat gemeenten en provincies bindende referenda mogen invoeren, waarmee burgers een besluit ongedaan kunnen maken. Binnenkort stemt de Tweede Kamer over een initiatiefwet van de SP over het 'correctief referendum' en de verwachting is dat de wet het niet gaat halen. Maar door een noodgreep kan er misschien iets veranderen: het wetsvoorstel wordt mogelijk in twee delen gesplitst.

De discussie spitste zich tot nu toe op het terugdraaien van landelijke wetten, maar in het voorstel van de SP is ook een passage opgenomen over provincies en gemeenten. Die kunnen volgens de initiatiefwet zelf bepalen of ze een referendum mogelijk willen maken.

Nu waarschijnlijk geen tweederdemeerderheid

Omdat het om een wijziging van de grondwet gaat, moet de wet twee keer door beide Kamers worden aangenomen, waarvan de tweede keer met een tweederdemeerderheid. De komende weken is de stemming in de Tweede Kamer in tweede lezing. Omdat in elk geval VVD, CDA en SGP tegen zijn, lijkt er geen tweederdemeerderheid te zijn.

Maar in het debat vandaag stelde D66 voor het voorstel te splitsen in een landelijk deel en een deel voor de lagere overheden. Kamerlid Sneller denkt dat er in de Kamer meer sympathie is voor een referendum over besluiten van gemeenten en provincies dan over landelijke wetten.

Bruins Slot: splitsing juridisch mogelijk

Volgens de indiener van de initiatiefwet, SP-Kamerlid Leijten, zou het "hartstikke mooi" zou zijn als een deel van de wet op deze manier toch kan worden aangenomen. En minister Bruins Slot van Binnenlandse Zaken maakte duidelijk dat zo'n splitsing niet vaak voorkomt, maar juridisch wel mogelijk is.

CDA-Kamerlid Van Dijk zei in het debat dat ze "persoonlijk helemaal niet zo negatief tegenover" de mogelijkheid van een referendum voor lagere overheden staat, maar dat dit een nieuw element in de discussie is, waarover ze nog geen uitgesproken mening heeft. Van Dijk wil het plan "serieus bij de fractie inbrengen", maar dat hoeft niet te betekenen dat het standpunt van het CDA verandert, benadrukte ze.

De stemming over het referendum is mogelijk volgende week, maar het kan ook later worden. Mocht het wetsvoorstel gesplitst worden en opnieuw ter stemming komen, dan is voor beide afzonderlijke voorstellen opnieuw een tweederdemeerderheid nodig.
Kleine nieuwe oordoppen van Sony gaan zes uur mee op een acculading
23 Mei, 00:10 NU.NL - Tech
Sony heeft de LinkBuds S aangekondigd. De draadloze oordopjes zijn net als de eerder dit jaar verschenen LinkBuds heel klein. Ze gaan wel iets langer mee op een acculading: zes uur.


Concert van The Killers in Ziggo Dome met kleine twee weken verplaatst
23 Mei, 00:06 NU.NL - Muziek
Het concert dat The Killers op 4 juli zouden geven in Ziggo Dome in Amsterdam wordt verplaatst. Concertorganisator MOJO laat vrijdag weten dat het optreden wegens "routetechnische" problemen is verzet naar 16 juli.


Politie Amsterdam schorst medewerker die mogelijk informatie over Lil Kleine lekte
9 Mei, 00:08 NU.NL - Muziek
De politie van Amsterdam heeft een medewerker op non-actief gesteld omdat deze persoon mogelijk informatie over Lil Kleine heeft gelekt naar een juicekanaal. Dat bevestigt een woordvoerder maandag na berichtgeving van Shownieuws.


Gekend bij de politie sinds hij 9 jaar was en al 22 jaar opgesloten, maar ?kleine Mustapha? staat opnieuw 8 jaar cel te wachten
18 Maart, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Hij is een van de meest vermaarde jeugddelinquenten ooit in ons land. ?Kleine Mustapha? pleegde zijn eerste wapenfeiten toen hij amper 9 was. Daarna ging het snel van kwaad naar erger. Vandaag is hij 42 jaar, zijn strafblad is 9 bladzijdes dik en bevat meer dan 100 feiten. Na 22 jaar cel heeft Mustapha nochtans zijn les echter niet geleerd. Hij kijkt aan tegen 8 jaar cel voor elf overvallen die hij in evenveel dagen gepleegd heeft, amper drie maanden na zijn voorwaardelijke vrijlating.
Sony Music gaat geen informatie delen over verbroken contract Lil Kleine
15 Maart, 00:09 NU.NL - Muziek
Sony Music zal verder geen uitspraken doen over de afspraken die met Lil Kleine zijn gemaakt nadat het platenlabel had besloten de samenwerking met de rapper per direct stop te zetten. Dat laat een woordvoerder van Sony woensdag weten. Ondanks eerder insinuaties heeft NAMAM, het management van de artiest, nog niet besloten de samenwerking te verbreken.


Lil Kleine onder voorwaarden vrijgelaten in afwachting van rechtszaak
15 Maart, 00:08 NU.NL - Muziek
Lil Kleine komt onder voorwaarden op vrije voeten in afwachting van de strafzaak tegen hem, zo heeft de raadkamer van de rechtbank in Amsterdam maandag besloten. De rapper zat vast op verdenking van mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes. De voorlopige hechtenis kon worden verlengd met maximaal negentig dagen, maar de raadkamer zag hiervan af.


Ontwerp kleine modulaire Pockit-computer is gereed en productie start binnenkort
12 Maart, 00:00 Tweakers
Het ontwerp van de Pockit, een modulaire Linux-computer die werkt met magnetische modules, is volgens de maker gereed. Hij demonstreert de vorderingen en zegt dat er binnenkort een eerste batch geproduceerd zal worden. Een prijs is nog niet bekendgemaakt.


Eaton introduceert 3S Mini UPS, noodstroom voor kleine devices
11 Maart, 00:08 Techzine
Eaton lanceert de 3S Mini UPS, een Uninterruptable Power Supply (UPS) voor de noodstroom van kleine apparaten. Een UPS houdt apparaten draaiende na stroomuitval. Vandaag lanceert Eaton een geluidloos model voor kleine apparaten in woningen en kantoren. De 3S Mini UPS draait standaard op 12V, net zoals de meeste huishoudelijke elektronica. Het voltage is aanpasbaar […]


Lil Kleine moet maandag weer voor de rechter verschijnen
9 Maart, 00:02 HLN.BE
De raadkamer van de rechtbank Amsterdam buigt zich volgende week maandag opnieuw over de zaak rondom Lil Kleine (27). Dat heeft een woordvoerder van het OM Amsterdam weten aan de Nederlandse website Shownieuws.


Intel introduceert vPro voor kleine bedrijven en Chrome OS-systemen
5 Maart, 00:00 Tweakers
Intel heeft zijn zakelijke vPro-platform voor de twaalfde generatie van Intel Core-processors aangekondigd. Voor het eerst is er een Intel vPro Enterprise for Chrome-onderdeel van dat platform, voor zakelijke Chrome OS-computers.


Vaste bodyguard van Lil Kleine haalt fel uit naar Jaimie Vaes: ?Vies wijf?
2 Maart, 00:03 HLN.BE
De vaste boyguard van Lil Kleine (27) is op Instagram flink tekeer gegaan tegen Jaimie Vaes (32). In een post, die gedeeld werd via het juicechannel Reality FBI, is te lezen hoe hij Vaes een ?vies wijf? noemt en haar ervan beschuldigd ?al lang een plan? te hebben bedacht.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn