NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Klanten

2News.be / Trefwoorden / Klanten

Klanten kunnen omvormers door Zonneplan laten uitschakelen bij negatieve prijzen
23 Maart, 00:00 Tweakers
Zonneplan gaat klanten de mogelijkheid bieden hun omvormer automatisch uit te laten schakelen als er een energieoverschot is. Bij de dynamische contracten van de energieleverancier betalen klanten in zo'n geval geen negatieve prijs als ze stroom terug moeten leveren aan het net.


ING-klanten kunnen voortaan met Google Pay betalen
19 Maart, 00:11 NU.NL - Tech
ING-klanten kunnen vanaf dinsdag via Google Pay met hun Android-smartphone betalen. Vanuit de ING-app kunnen ze hun virtuele pinpas toevoegen aan de Google Wallet.


Ook Eneco gaat klanten geld vragen voor teruggeleverde stroom
12 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
Eneco-klanten met zonnepanelen gaan betalen voor de stroom die ze terugleveren aan het stroomnet. Nu zoveel consumenten zonnepanelen hebben, vindt Eneco het te duur worden.


Europese cloudproviders hekelen korting die Microsoft aan Azure-klanten geeft
9 Maart, 00:00 Tweakers
De belangenorganisatie van Europese cloudproviders Cispe wil dat Microsoft stopt met kortingen voor Azure-klanten. Die krijgen die korting als ze Office-producten afnemen, maar omdat veel klanten dat willen, zou dat de concurrentiepositie van alternatieve cloudomgevingen benadelen.


Microsoft is begonnen met uitbreiden van gratis logging voor zakelijke klanten
24 Februari, 00:02 Tweakers
Microsoft heeft cloudlogging beschikbaar gemaakt voor alle zakelijke klanten. Het bedrijf verhoogt ook de maximale bewaartermijn naar 180 dagen. Microsoft beloofde dat eerder nadat bleek dat Chinese staatshackers bedrijven aanvielen, wat die bedrijven niet makkelijk konden ontdekken.


KPN test 'lokaal' 5G-netwerk voor zakelijke klanten met 4 milliseconden latency
27 Januari, 00:02 Tweakers
KPN is begonnen met het testen van een lokaal 5G-netwerk voor zijn zakelijke klanten. Hierbij wordt een 5G-gateway in het pand van de klant geplaatst, waarmee een deel van het 5G-netwerk van KPN lokaal kan draaien. Dit moet zorgen voor een latency van slechts 4 milliseconden.


Hongaarse supermarkten moeten klanten voortaan wijzen op krimpflatie
10 Januari, 00:04 NU.NL - Economie
Grotere supermarkten in Hongarije moeten het binnenkort aan klanten duidelijk maken als een product kleiner is geworden. Dit moet zogeheten krimpflatie tegengaan, waarbij boodschappen minder inhoud hebben terwijl de prijs hetzelfde blijft of zelfs omhooggaat.


Cablemod roept 12Vhpwr-adapters terug en raadt klanten aan ze te verwijderen
26 December 2023, 00:02 Tweakers
Cablemod start een terugroepactie voor de 12Vhpwr Angled Adapter V1.0 en V1.1 met hoeken van 90 en 180 graden. Het bedrijf zegt dat gebruikers direct moeten stoppen met het gebruik van deze adapters.


Gegevens van klanten parkeerapp EasyPark gelekt na cyberaanval
22 December 2023, 00:08 NU.NL - Tech
Parkeerapp EasyPark is deze week getroffen door een cyberaanval. Volgens de makers zijn gegevens als namen, telefoonnummers en adressen van klanten gelekt.


Gegevens van KLM-klanten waren door lek simpel te achterhalen
22 December 2023, 00:08 NU.NL - Tech
Telefoonnummers, e-mailadressen en soms ook paspoortgegevens waren door een datalek bij KLM simpel te achterhalen, blijkt uit onderzoek van de NOS. Of het lek is misbruikt, is onbekend.


Rabobank-storing is voorbij, klanten kunnen weer betalen
8 December 2023, 00:09 NU.NL - Tech
Het technische probleem met iDEAL, waardoor klanten van Rabobank dinsdag problemen ervoeren, zijn opgelost. Dat meldt de bank dinsdagmiddag.


ASR sluit grote miljoenendeal over vergoeding voor klanten met woekerpolis
1 December 2023, 00:02 NU.NL - Economie
ASR trekt honderden miljoenen euro's uit voor het vergoeden van klanten met een woekerpolis. Daarover heeft de verzekeraar een overeenkomst gesloten met verschillende claimorganisaties.


Ziggo blijft klanten verliezen maar houdt omzet op peil met prijsverhogingen
2 November 2023, 00:03 NU.NL - Economie
VodafoneZiggo heeft minder klanten op de televisiekabel, maar prijsverhogingen hebben ervoor gezorgd dat de provider afgelopen kwartaal toch ongeveer evenveel omzet heeft gedraaid. Het telecombedrijf verloor in een jaar tijd 81.300 klanten met vast internet, telefonie of televisie.


Klanten waarschuwen voor oplichting via mailsysteem van Booking.com
26 Oktober 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Booking.com lijkt last te hebben van oplichters. Via het berichtensysteem van het boekingsplatform worden nepberichten verstuurd, zo melden meerdere gebruikers.


Webwinkels vaak onbereikbaar voor klanten door ontbreken contactgegevens
26 Oktober 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Grote webwinkels hebben vaak geen telefoonnummer of mailadres voor klanten op hun site staan, terwijl ze dit wel verplicht zijn. Dat concludeert de Consumentenbond na onderzoek bij de honderd grootste webshops van Nederland.


ING-klanten melden problemen met inloggen en overboeken door storing
23 Oktober 2023, 00:00 Tweakers
ING lijkt momenteel een storing te hebben. Meer dan 1.800 personen melden op Allestoringen na 10.00 uur problemen te ondervinden met inloggen via de mobiele app en het doen van betalingen of overboekingen.


Klanten kunnen Ferrari ook afrekenen met crypto's
17 Oktober 2023, 00:07 Skynet Economie
De Italiaanse autoproducent Ferrari accepteert cryptomunten als betaalmiddel bij de verkoop van zijn sportwagens. Voortaan kunnen klanten in de Verenigde Staten met enkele van de populairste crypto's betalen en begin volgend jaar zou dit ook in Europese landen mogelijk moeten zijn, zegt commercieel topman Enrico Galliera in een interview met persbureau Reuters.


Hackaanval Air Europa: Klanten moeten creditcards blokkeren
14 Oktober 2023, 00:07 Techzine
Air Europa is getroffen door een hackaanval waarbij creditcardgegevens van klanten zijn gestolen. De Spaanse vliegmaatschappij roept klanten op hun creditcards te blokkeren Air Europa is getroffen door een hackaanval waarbij de hackers gevoelige informatie van klanten hebben gestolen, bericht BleepingComputer. De Spaanse vliegmaatschappij heeft daarom zijn klanten geadviseerd hun creditcards te blokkeren. Vooral als […]


Microsoft neemt plagiaat-klachten van (GitHub) Copilot-klanten over
9 September 2023, 00:06 Techzine
Microsoft zal instaan als zakelijke gebruikers een claim ontvangen over plagiaat door het gebruik van Copilot AI. Het bedrijf hangt hier wel enkele voorwaarden aan vast. Microsoft lanceert de Copilot Copyright Commitment. Daarin maakt het de belofte om plagiaat-rechtszaken die voortvloeiten uit het gebruik van Copilot AI over te nemen. Voorwaarden Om zichzelf in te […]


Veerdienst Holland Norway Lines toch failliet, klanten zijn waarschijnlijk geld kwijt
6 September 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Holland Norway Lines, dat met een veerboot overtochten naar Noorwegen aanbiedt, vaart niet meer naar het Noorse Kristiansand. De rederij is maandag failliet verklaard door de rechtbank.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn