NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Klant


Veeleisende klant kost veel supermarkten de kop
8 September, 00:03 NU.NL - Economie
Supermarktbedrijven PLUS en Coop maakten maandag bekend te fuseren. Het is de zoveelste in het rijtje van overnames en fusies in de levensmiddelenhandel in de afgelopen jaren. Retailkenner Art Frickus wijt de overnamegolf vooral aan de veeleisende klanten en het geld dat supers moeten uitgeven om aan die wensen te voldoen.


Nieuws: Amerika mikt op 50% EV tegen 2030, maar klant krijgt laatste woord
24 Augustus, 00:00 Auto55
De Amerikaanse Senaat keurde een infrastructuurpakket van zo maar eventjes 1,2 triljoen dollar goed. Dat omvat een forse modernisering van het Amerikaanse transportnetwerk, met centen voor wegen, bruggen, spoorwegen, verkeerswisselaars en het opbouwen van een laadinfrastructuur voor elektrische auto?s.De Biden-entourage sprak samen met de autofabrikanten een doelstelling af om van e...

Lees meer


Hot Marijke bestolen en aangevallen door klant
11 Augustus, 00:01 Skynet Belgie
Vlaanderens bekendste prostituee Hot Marijke heeft een nare ervaring gehad met een klant. Ze werd naar eigen zeggen bestolen en aangevallen nadat de klant zijn geld terug wilde.


Automobiliste belandt in kanaal, horeca-uitbater en klant springen water in om drenkeling te redden
22 Juli, 00:02 HLN.BE
Horecabaas Christiaan Bemelmans (30) uit Lanaken en klant Yoeri Boussekeyt uit het West-Vlaamse Moorsele hebben zondagnamiddag een vrouw uit een auto gered die in Vucht (Maasmechelen) in het kanaal Zuid-Willemsvaart was beland. De vrouw was met de wagen van haar zoon in het kanaal terechtgekomen.


Manipulatieve thuisverzorgster steelt 12.000 euro van hoogbejaarde klant
5 Februari, 13:51 Gazet v. Antwerpen

De Antwerpse politie heeft deze week een 25-jarige thuisverpleegster opgepakt. De vrouw zou zich maandenlang financieel verrijkt hebben door misbruik te maken van een eenzame, hoogbejaarde klant.
Joolz: ?We leggen de keuze online steeds meer bij de klant?
5 Februari, 05:45 Emerce
Door de lockdowns moest kinderwagenproducent Joolz snel omschakelen naar online. Personalisatie en een modellenconfigurator brachten uitkomst.


Vlaamse taxichauffeur ontsnapt maar nipt aan laffe aanval in Roubaix: ?Klant trommelde via gsm zijn vriendjes op?
30 Januari, 13:42 HLN.BE
Een op het eerste gezicht onschuldige taxirit is voor chauffeur Michiel Vantomme uit Kortrijk uitgedraaid op een kleine nachtmerrie. Op z?n bestemming in het Noord-Franse Roubaix werd de Kortrijkzaan aangevallen door zijn klant. Een dief, zo bleek. Enkele opgetrommelde kameraden probeerden Vantomme uit zijn taxi te sleuren. ?Maar gelukkig reageerde ik razendsnel en kon ik me uit de voeten maken?, zegt Michiel.


Winkel bestuurlijk gesloten omdat uitbater klant zonder mondmasker bedient
26 Januari, 16:00 Gazet v. Antwerpen

De Antwerpse politie heeft dinsdag een zaak bestuurlijk gesloten in Deurne Noord. De politie merkte tijdens een controle hoe de uitbater - niet voor het eerst - een klant zonder mondmasker bediende. De zaak moet 24 uur de deuren sluiten.
Politie zoekt agressieve klant van telecomwinkel
24 Januari, 19:24 Gazet v. Antwerpen

De politiezone Geel-Laakdal-Meerhout heeft een opsporingsbericht verspreid voor een onderzoek naar opzettelijke slagen en verwondingen.
Klant ?t Krantje wint 2,2 miljoen euro: ?Ik ga een tuinman aannemen?

Een klant van dagbladhandel ?t Krantje in Vosselaar heeft de jackpot van Joker+ gewonnen, goed voor een mooi bedrag van 2,2 miljoen euro. ?Met dat geld kan ik iemand aannemen om mijn tuin te onderhouden?, liet de jonggepensioneerde man weten aan de Nationale Loterij.
Nieuws: EQA moet Mercedes-klant aan de stekker krijgen
20 Januari, 20:12 Auto55
Na de reeds gekende EQC wordt vandaag de kleinere EQA voorgesteld. ?EQ? is het label dat bij Mercedes is bedacht voor de elektrische modellijn, terwijl de A hier staat voor de klasse waarin de auto uitkomt. Je mag er dus van uitgaan dat dit in het elektrische aanbod van de constructeur het instapmodel wordt. Voor de voorzienbare toekomst, tenminste.20.000 duurder dan Mercedes GLAIn...

Lees meer


Eerste klant neemt zijn Chiron Pur Sport in ontvangst
16 Januari, 17:31 AutoBlog

Na de Fiat Panda is er nu ook de Bugatti Panda. De aaibaarheidsfactor ligt alleen wat lager. Ingetogen is niet het juiste woord, maar een Bugatti Chiron heeft wel een andere uitstraling dan de meeste andere hypercars. De Koenigsegg’s en LaFerrari’s van deze wereld zien er vooral uit als futuristische, gestroomlijnde snelheidsmonsters. De Chiron daarentegen […]

The post Eerste klant neemt zijn Chiron Pur Sport in ontvangst appeared first on Autoblog.nl.
Uitbater discotheek The Villa veroordeeld voor geweld tegen ?lastige? klant
11 Januari, 11:18 Gazet v. Antwerpen

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Vincent Van Trier, ex-doelman van Antwerp en uitbater van nachtclub The Villa, veroordeeld tot 1 jaar gevangenisstraf met uitstel, wegens slagen en verwondingen aan een ?lastige? klant, in maart 2018.
Politie biedt zich aan als klant bij thuisprostituees
23 Mei 2018, 01:36 Gazet v. Antwerpen

Na het in kaart brengen van de raamprostitutie is nu de ?onzichtbare? prostitutie aan de beurt. Het prostitutieteam van de Antwerpse politie gaat meer inzetten op de controle van thuiswerkers en escortediensten. ?We zien dat die verborgen prostitutie populair is.?
Klant hoeft 600 euro afsluitboete voor gas niet te betalen
17 Mei 2018, 09:24 NOS nieuws

Wie van zijn gasaansluiting af wil, hoeft de rekening voor het afsluiten daarvoor niet zomaar te accepteren. De landelijke Geschillencommissie heeft een Amsterdammer in het gelijk gesteld die een rekening van 605 euro van netbeheerder Liander niet wilde betalen. De uitspraak kan gevolgen hebben voor andere klanten die van het gas af willen.

Netbeheerders maken kosten bij het afsluiten van een gasaansluiting en daar krijgt de klant een rekening voor. Liander stuurde een rekening van 605 euro, onder meer voor het compleet weghalen van de aansluiting. Volgens de klant kon hij prima van het gas worden afgesloten zonder dat de aansluiting uit zijn huis werd gehaald.

Liander vindt dat de aansluiting helemaal weg moet voor de veiligheid en dat de klant daaraan mee moet betalen. De Geschillencommissie is het daar niet mee eens. Liander en de klant moeten er nu samen uitkomen wat wel een redelijk bedrag is. Volgens een eigen berekening van de klant is dat 138 euro.

Er zijn nu nog ruim 7 miljoen gasaansluitingen in Nederland. Het kabinet wil voor 2050 dat alle huizen in Nederland van het gas af zijn.
Cel en rijverbod voor dronken Belg die Nederlander doodreed
18 Mei 2018, 10:36 NOS nieuws

De Belg die in januari in dronken toestand een Nederlander doodreed in de shop van een tankstation bij Gent, moet vier jaar de gevangenis in. Ook heeft hij van de rechter een levenslang rijverbod gekregen.

Geert W. is al vijf keer eerder veroordeeld voor rijden onder invloed.

De Nederlander stond koffie te drinken met twee Nederlandse collega's toen de 54-jarige W. met zijn auto door de glazen pui reed. De collega's raakten zwaargewond.

Het tankstation werd zwaar beschadigd. Volgens ooggetuigen leek het erop of er een bom was ontploft.
Hoe je de klant- en medewerkerservaring verbindt voor de optimale customer journey
9 Mei 2018, 14:24 Emerce
Financiële instellingen investeren veel geld in het digitaliseren en innoveren van klantcontact om de klantervaring te optimaliseren. Daarbij richten ze zich op de processen en wordt de medewerkerservaring vaak vergeten. Terwijl het juist de verbinding is tussen de klantervaring (customer experience) en medewerkerservaring (employee experience) die het verschil maakt. Met de juiste hulpmiddelen zijn medewerkers in staat om een klantreis onvergetelijk te maken.


Blockchain in food: zo weet je klant zeker dat je chocola fairtrade is
9 Mei 2018, 10:12 Emerce
Kan de consument ervan op aan dat de bio-bananen in de supermarkt organisch zijn geteeld? Hebben de scharrelkippen in het schap echt een beter leven gehad en hoe milieuvriendelijk is de duurzaam gekweekte zalm? Blockchaintechnologie geeft zowel de klant als alle schakels van de supplychain de zekerheid dat de beloften op de verpakking zijn waargemaakt.


Klant (49) krijgt pistool van politieagent in gezicht geduwd omdat hij rolletje snoep in zak steekt: ?Je wilde dat stelen?
8 Mei 2018, 09:54 Gazet v. Antwerpen

Een Amerikaanse man zal zich het bezoek aan een tankstation nog jaren herinneren omdat hij plots in de loop van een pistool keek toen hij wat snoep wilde kopen. Een politieagent die geen dienst had, dacht dat hij het rolletje Mentos van amper één euro probeerde te stelen en twijfelde niet om zijn dienstwapen te trekken. ?Leg dat terug?, beval hij de man, die stamelde dat hij de snoep net had betaald.
Interessemanagement: ga in de schoenen van je klant staan
8 Mei 2018, 06:00 Emerce
Hoe goed ken je je klant? Via het gebruik van interesse tags in marketinguitingen leer je zijn affiniteit en voorkeuren pas echt kennen. Met die data kun je bijvoorbeeld de Nike-liefhebber op het juiste moment, via het juiste kanaal, het juiste aanbod voor een nieuw paar sportschoenen doen. Het is de volgende stap in customer engagement.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn