NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Klaagt

2News.be / Trefwoorden / Klaagt

Virtualrealitybedrijf MetaX klaagt Meta aan voor stelen van merknaam
25 Juli, 00:09 NU.NL - Tech
MetaX, een bedrijf dat beelden voor virtual reality maakt, heeft deze week een rechtszaak aangespannen tegen Facebook-eigenaar Meta. Dat meldt persbureau Reuters. Volgens het bedrijf heeft Meta zijn naam gestolen.


Bedrijf genaamd MetaX klaagt Facebook-moederbedrijf aan voor het stelen van naam
22 Juli, 00:00 Tweakers
Een bedrijf met de merknaam MetaX klaagt het gelijknamige Facebook-moederbedrijf aan voor het stelen van de betreffende bedrijfsnaam. Volgens de aanklager wordt het bedrijf benadeeld door de eventuele verwarring van identiteit.


Meta klaagt man aan die 350.000 Instagram-profielen kloonde op eigen site
11 Juli, 00:09 NU.NL - Tech
Facebook-moederbedrijf Meta heeft een man aangeklaagd omdat hij geautomatiseerde Instagram-accounts gebruikte om informatie van 350.000 mensen te verzamelen. De gekopieerde data publiceerde hij later op een eigen website. Daar waren foto's en video's van Instagram-gebruikers zonder hun toestemming te zien.


Twitter klaagt Indiase overheid aan vanwege strenge inhoudscontrole
11 Juli, 00:09 NU.NL - Tech
De Indiase overheid dwong Twitter recent om tientallen accounts en tweets te verwijderen. Twitter gaf gehoor aan de oproep en verwijderde de inhoud, maar klaagt de overheid nu aan zodat het bedrijf in de toekomst niet meer aan dit soort bevelen hoeft te voldoen. Dat schrijft The New York Times.


Destiny 2-maker klaagt YouTuber aan voor 7,6 miljoen dollar
27 Juni, 00:12 NU.NL - Tech
Gameontwikkelaar Bungie heeft YouTuber Lord Nazo aangeklaagd voor 7,6 miljoen dollar (zo'n 7,2 miljoen euro). Uit naam van CSC Global, een organisatie die muziekrechten van de Bungie-game Destiny 2 beschermt, stuurde hij bijna honderd neppe auteursrechtenclaims naar YouTubers, schrijft The Game Post vrijdag.


Pastoor klaagt Ye aan voor plagiaat in nummer Come to Life
9 Mei, 00:08 NU.NL - Muziek
Ye wordt door pastoor David Paul Moten aangeklaagd voor plagiaat. De pastoor uit Texas meent dat een deel van zijn preek is gebruikt voor Ye's nummer Come to Life, meldt TMZ.


'Europese Commissie klaagt Apple volgende week aan voor gesloten NFC in iPhones'
29 April, 00:01 Tweakers
De Europese Commissie wil volgens de Financial Times volgende week Apple aanklagen vanwege het gesloten houden van de NFC-chip in iPhones. De Commissie wil dat banken en andere betaaldiensten ook gebruik kunnen maken van de chip.


Open brief klaagt grensoverschrijdend gedrag aan van lagereschooljuf: ?Tegen mijn zoontje zei ze: ?Ik zie zo dat jij op mannen valt??
26 April, 00:03 HLN.BE
Water spuwen, leerlingen laten buigen bij het binnenkomen van de klas, hen verwijten dat ze homo zijn en andere discriminerende opmerkingen. Vier ouderparen en leerkrachten getuigen in een open brief over grensoverschrijdend gedrag van een juf in basisschool Pius X in Zele. Ze eisen actie van het schoolbestuur, dat spreekt van ?hoogstens een pedagogisch meningsverschil?.


Duitse consumentenorganisatie klaagt Google aan om 'illegale cookiebanners'
9 April, 00:01 Tweakers
Een Duitse consumentenorganisatie heeft een klacht ingediend bij een Berlijnse rechtbank tegen Google. De organisatie stelt dat de Amerikaanse zoekgigant doelbewust cookiebanners ingewikkeld maakt zodat gebruikers ze zouden accepteren en hun gegevens zouden delen.


Brits OM klaagt twee jonge verdachten aan wegens Lapsus$-activiteiten
2 April, 00:00 Tweakers
Twee jonge Britten moeten vrijdag voor de rechter verschijnen wegens vermeende betrokkenheid bij criminele activiteiten die onder de naam van de Lapsus$-groepering zijn gepleegd. De verdachten zijn 16 en 17 jaar.


Donald Trump klaagt Hillary Clinton aan over presidentsverkiezingen 2016
25 Maart, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Donald Trump heeft donderdag zijn rivaal in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016, Hillary Clinton, en verschillende andere Democraten aangeklaagd, omdat ze zouden hebben geprobeerd die verkiezingen te manipuleren door zijn campagne aan Rusland te koppelen. Dat schrijven Bloomberg en andere Amerikaanse media.
Australische marktwaakhond klaagt Meta aan voor frauduleuze cryptoadvertenties
19 Maart, 00:01 Tweakers
De Australische Competition & Consumer Commission heeft Facebook-moederbedrijf Meta voor de rechter gesleept, omdat het bedrijf er niet in is geslaagd om de verspreiding van frauduleuze cryptoadvertenties met bekende mensen te stoppen.


Texas klaagt Facebook aan om inmiddels gestopt gezichtsherkenningssysteem
17 Februari, 01:46 NU.NL - Tech
De procureur-generaal van de Amerikaanse staat Texas heeft Facebook-moederbedrijf Meta aangeklaagd, schrijft CNN. Volgens de staat heeft Facebook op illegale wijze gezichtsherkenningsdata van tientallen miljoenen Texanen verzameld.


Familie van cameravrouw die omkwam op filmset klaagt Alec Baldwin aan
17 Februari, 01:38 NU.NL - Film
Nabestaanden van Halyna Hutchins, de cameravrouw die in oktober op een filmset per ongeluk werd doodgeschoten door Alec Baldwin, klagen de acteur aan.


Producer vervolg The Matrix klaagt filmstudio aan wegens release op HBO Max
12 Februari, 00:17 NU.NL - Film
Village Roadshow Entertainment Group, een van de productiebedrijven die heeft meegewerkt aan The Matrix Resurrections, neemt juridische stappen tegen Warner Bros. De film kwam op 22 december uit in de Amerikaanse bioscopen en diezelfde dag werd de titel ook toegevoegd aan het aanbod van streamingdienst HBO Max. Dat gaat tegen de gemaakte afspraken in.


VS klaagt Chinees bedrijf aan wegens stelen walkietalkiegeheimen Motorola
9 Februari, 00:00 Tweakers
Het Amerikaanse Openbaar Ministerie heeft een aanklacht ingediend tegen het Chinese bedrijf Hytera wegens het stelen van bedrijfsgeheimen rond radiocommunicatietechnieken die nodig zijn voor het produceren van walkietalkies.


Zweedse prijsvergelijker klaagt Google voor miljarden aan
8 Februari, 00:08 Techzine
De Zweedse prijsvergelijker PriceRunner sleept Google voor de rechter vanwege het manipuleren van zoekresultaten. De manipulatie zou de prijgsvergelijkingsdient van Google beter weergeven in de zoekresultaten dan die van concurrenten. PriceRunner eist 22 miljard Zweedse kronen, oftewel 2,1 miljard euro. In de aangespannen rechtszaak stelt PriceRunner dat Google de zoekresultaten rondom prijsvergelijking van producten zodanig […]


Vrouw klaagt Chris Brown voor 20 miljoen dollar aan wegens verkrachting
29 Januari, 00:09 NU.NL - Muziek
Chris Brown wordt er door een vrouw van beschuldigd haar eind december 2020 te hebben gedrogeerd en verkracht. De vrouw klaagt de zanger aan voor 20 miljoen dollar (bijna 18 miljoen euro), meldt TMZ.


Europese Unie klaagt China aan wegens economische sancties tegen Litouwen
29 Januari, 00:06 NU.NL - Economie
De Europese Unie heeft donderdag bij wereldhandelsorganisatie WTO een zaak tegen China aangespannen ter ondersteuning van Litouwen. China zit de export uit het EU-land dwars nu Taiwan een diplomatieke post mag openen in de Litouwse hoofdstad Vilnius. China ziet het eiland als een afvallige provincie.


Riot Games klaagt Vietnamese gamemaker aan om League of Legends-kopie
26 Januari, 00:00 Tweakers
Riot Games is een rechtszaak begonnen tegen de Vietnamese gamemaker Imba Technology. Volgens Riot Games kopieert de ontwikkelaar personages, tekst en andere eigenschappen uit League of Legends voor zijn game I Am Hero: AFK Tactical Teamfight.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn