NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Kinderen

2News.be / Trefwoorden / Kinderen

DISCUSSIE. Hoe ga jij in de verlengde kerstvakantie voor opvang en verstrooiing zorgen voor de kinderen?
Vandaag, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De kerstvakantie voor kinderen in de kleuter- en lagere school zal dit jaar uitzonderlijk geen twee, maar drie weken tellen. Sommige jonge leerlingen zullen daar misschien niet rouwig om zijn, maar minstens evenveel ouders zitten nu al met de handen in het haar. Hoe moet dat praktisch allemaal gebolwerkt worden en hoe gaan we onze koters drie weken lang bezig houden?
Vier doden, onder wie twee jonge kinderen, bij brand in kraakpand in Barcelona
Woensdag, 00:06 Skynet Buitenland
Bij een brand in een gekraakt voormalig bankfiliaal in Barcelona zijn dinsdagochtend twee volwassenen, een baby en een driejarig kind om het leven gekomen. Dat heeft de brandweer van de tweede stad van Spanje bekendgemaakt. Het vuur is intussen gedoofd.


Vlimmerse kinderen begroeten Sinterklaas
28 November, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De kinderen van Vlimmeren (Beerse) konden zaterdag op een veilige en aangename manier kennismaken met Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten.
Wat doe je met verkouden kinderen van ongevaccineerde ouders? ?Dat is ongelooflijk lastig?
21 November, 00:06 Volkskrant
Op de Gelderlandschool in Den Haag moesten vorige week tien leerkrachten in quarantaine. Vervanging was er niet, dus acht klassen kwamen thuis te zitten. ?Ouders spreken de taal niet, ze kunnen niet helpen met huiswerk.?


Tientallen migranten, onder wie kinderen, aangekomen in Verenigd Koninkrijk na oversteek Kanaal
12 November, 00:02 HLN.BE
Tientallen mensen, onder wie kinderen, zijn er donderdag in geslaagd om het Kanaal over te steken naar het Verenigd Koninkrijk. De kinderen werden in dekens gehuld aan land geholpen in Dover. Voor de kust van Kent moesten de hulpdiensten reddingsacties opzetten, nadat een groep kleine bootjes was opgedoken in het drukbevaren gebied.


Vandenbroucke hoopt kinderen van zes tot elf jaar te kunnen vaccineren vanaf januari: ?Als het mag van Europa?
12 November, 00:00 HLN.BE
Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) is uitgesproken voorstander van de vaccinatie van kinderen, van zodra het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) daarvoor toestemming geeft. "Ik hoop dat we kinderen van zes tot elf jaar kunnen vaccineren vanaf januari. We wachten op groen licht van Europa. Als het mogelijk is, vind ik dat we het moeten doen", zei Vandenbroucke in het actualiteitenprogramma 'Jeudi en prime' op de Franstalige omroep RTBF.


Netflix wil met TikTok-achtige filmpjes meer kinderen aan platform binden
11 November, 00:09 NU.NL - Tech
Netflix test vanaf volgende week TikTok-achtige filmpjes voor kinderen. Het gaat om korte video's die kinderen in de iPhone-app kunnen bekijken en die fragmenten uit kinderfilms en -series uit het aanbod van Netflix laten zien. Dat bevestigt het bedrijf dinsdag aan Bloomberg.


Ruim 385.000 kinderen in Nederland haalden hun rijbewijs
2 November, 00:02 AutoBlog

Da’s best veel toch? 385.000 kinderen die de afgelopen 10 jaar hun rijbewijs hebben gehaald in ons land. Hoe dat zit? Lees dan vooral verder!! Zoals eerder aangehaald, het is vandaag de eerste dag van een nieuwe maand. Voor als je later terugleest, het is op het moment van schrijven 1 november 2021. En zo’n […]

The post Ruim 385.000 kinderen in Nederland haalden hun rijbewijs appeared first on Autoblog.nl.
Lichtjes herdenken overleden kinderen
30 Oktober, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Wereldlichtjesdag laat zich ook zien op de site van het crematorium aan de Waasmunsterse Steenweg en parkbegraafplaats Heimolen in Sint-Niklaas. Op 12 december in volle herfst belooft het een serene herdenking te worden met sfeerrijk kaarslicht.
Deze vier vrouwen bakken taart voor jarige kinderen in armoede: ?Iedereen verdient het om volop van die dag te genieten?
9 Oktober, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Liefdadigheidsorganisatie Kruibeke Helpt heeft een nieuw project opgestart. Een Taart Voor Elk Kind bezorgt een verjaardagstaart aan minderbedeelde kinderen met hulp van vrijwilligers die willen meebakken. ?Je bent maar een keer per jaar jarig.?
Afstandsmoeders en -kinderen eisen stopzetting onderzoek: ?Er is zo veel fout gegaan?
2 Oktober, 00:06 Volkskrant
Tussen 1956 en 1984 werden duizenden ongehuwde moeders gedwongen hun kind af te staan. Het overheidsonderzoek daarnaar ligt alweer ruim een jaar stil en heeft betrokkenen een nieuw trauma opgeleverd. Stop er maar mee, eisen ze nu.


Chinese versie van TikTok beperkt gebruik voor kinderen onder de veertien jaar
22 September, 00:08 NU.NL - Tech
Douyin, de Chinese versie van de videoapp TikTok, heeft een nieuwe modus uitgerold voor gebruikers onder de veertien jaar. Moederbedrijf ByteDance wil de tijd die kinderen online doorbrengen inperken en "hen beschermen tegen schadelijke inhoud".


Chinese videoapp laat kinderen maximaal veertig minuten per dag kijken
22 September, 00:08 NU.NL - Tech
ByteDance, het moederbedrijf van TikTok, brengt een videoapp uit voor kinderen, schrijft Bloomberg maandag. De app komt uit voor de Chinese markt en kan tot maximaal veertig minuten per dag worden gebruikt.


?Kinderen naast de Umicore-fabriek, dat gaat niet?
18 September, 00:03 De Tijd
00:40 Umicore gaat in beroep tegen strengere normen voor lood in het bloed van kinderen die vlak bij de recyclagefabriek in Hoboken wonen. Een beslissing die verbazing oproept en volgens critici een enorme ...


Coronavirus - Ook Britse kinderen vanaf 12 jaar krijgen coronavaccin aangeboden
14 September, 00:04 Skynet
Ook Britse kinderen van 12 tot en met 15 jaar worden uitgenodigd voor een coronavaccin. De regering in Londen neemt een unanieme aanbeveling over van medische adviseurs die stellen dat zo'n vaccinatie verstoring van het onderwijs kan helpen voorkomen.


Lewis Hamilton beantwoordt vragen van kinderen: 'Ik wilde vroeger superman of astronaut worden'
4 September, 00:03 NOS nieuws

Formule-1-fan en Jeugdjournaalverslaggever Joanke Dijkstra heeft via zoom een half uur gesproken met coureur Lewis Hamilton. Een bijzonder moment, want Hamilton geeft meestal geen lange interviews. Wat hem over de streep trok was dat de vragen waren ingestuurd door kinderen.

Na een oproep op sociale media kwamen er meer dan 500 vragen binnen van kinderen. De leukste vragen werden door de vragenstellers zelf aan hem voorgelegd.

Zo wilden twee kinderen weten of Hamilton wel eens een stroopwafel had gegeten.

Joanke vroeg hem of hij zin heeft in de race op Zandvoort:

En een jongetje vroeg zich af of hij altijd al F1-coureur wilde worden:

Het volledige interview wordt morgen om 13.00 uur gepubliceerd op alle Jeugdjournaalplatforms.
Deltavariant veroorzaakt geen ernstigere coronagevallen bij kinderen
4 September, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De deltavariant veroorzaakt geen ernstigere gevallen van COVID-19 bij kinderen en adolescenten in vergelijking met andere varianten, aldus de eerste gegevens van een onderzoek die vrijdag zijn vrijgegeven door de Amerikaanse gezondheidsautoriteiten.
Kinderen in China mogen nog maar drie uur per week online gamen
1 September, 00:09 NU.NL - Tech
De Chinese autoriteiten hebben nieuwe regels ingevoerd waardoor kinderen voortaan niet langer dan drie uur per week online mogen gamen, schrijft Bloomberg op basis van Chinese staatsmedia. De regels zijn ingevoerd uit bezorgdheid over gameverslaving.


Consumentenbond sleept TikTok voor rechter om schending van privacy kinderen
1 September, 00:09 NU.NL - Tech
De Consumentenbond en de stichting Take Back Your Privacy (TBYP) dagen TikTok voor de rechter, omdat ze vinden dat de app onrechtmatig gegevens van kinderen verzamelt en verhandelt.


?Ik ga onze kinderen niet vertellen dat hun vader voor niets is gestorven?
21 Augustus, 00:07 Volkskrant
Het chaotische vertrek uit Afghanistan komt president Biden in de VS op zware kritiek te staan. Familieleden van gesneuvelde soldaten volgen bedroefd de ontwikkelingen. Ze willen een onderzoek naar het vertrek. ?Ik ga niet onze kinderen vertellen dat hun vader voor niets is gestorven.?

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn