NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Kind


NU+ | Je bent geen moeilijke ouder als je over de privacy van je kind waakt
16 November, 00:12 NU.NL - Tech
Mag de school of kinderopvang foto's van jouw kind maken en publiceren? Dat kan een dilemma zijn, zeker als veel andere ouders daar toestemming voor geven. Onze kijk op de privacy van kinderen is aan het veranderen, zegt een expert.


Vrachtwagen rijden: kind kan de was doen [video]
3 Oktober, 00:01 AutoBlog

Vrachtwagen rijden is helemaal niet zo moeilijk, bewijst dit kind.

Dit artikel Vrachtwagen rijden: kind kan de was doen [video] verscheen eerst op Autoblog.nl.
Stelling | 'Door de voetbalrellen neem ik mijn kind niet mee naar het stadion'
27 September, 00:04 NU.NL - Sport
Zondag werd Ajax-Feyenoord ontsierd door supportersgeweld. Op ons reactieplatform NUjij vroegen veel ouders zich bezorgd af of voetbalwedstrijden nog wel veilig genoeg zijn om met kinderen te bezoeken. Daarom is vandaag de stelling: 'Door voetbalrellen neem ik mijn kind niet meer mee naar het stadion.'


2 September, 00:05 Volkskrant
14 Juni, 00:04 Volkskrant
Woning van jong gezin met kind volledig verwoest na blikseminslag: ?Buren vertelden hen dat hun dak in brand stond?
12 Juni, 00:01 HLN.BE
In de Sint-Baafsstraat in Sint-Andries is zondagavond een zware brand uitgebroken in het dak van een rijwoning. De schade is bijzonder groot, want zowat het volledige dak viel ten prooi aan de vlammen. ?De woning van het jong gezin met kind is onbewoonbaar?, zegt brandweermajoor Marc De Langhe.


17 Mei, 00:07 Volkskrant
Dj-veteranen bouwen ?mystiek? retrofeest in Barazza voor Kind en Kanker Animatie: Dj?s tegen kanker
27 Februari, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Zaterdag 4 maart bouwen dj?s Bart Barocci, Marc Van Baelen en Thierry Blomme samen een retro danfeest in Barazza in Ekeren. De opbrengst gaat naar de vzw Kind en Kanker Animatie.
21 Februari, 00:47 Volkskrant
Ouders van ziek of gehandicapt kind krijgen automatisch dubbele kinderbijslag
19 Februari, 00:27 NU.NL - Economie
Het kabinet maakt het eenvoudiger voor ouders van kinderen die langdurige zorg nodig hebben om dubbele kinderbijslag te krijgen. Ongeveer 30.000 gezinnen hebben daar recht op, maar een op de tien maakt er geen gebruik van.


Gewapende overvaller bedreigt kind in apotheek in Sint-Joost-ten-Node
6 Februari, 01:18 HLN.BE
Zaterdagvoormiddag drong een gewapende overvaller een apotheek binnen in Sint-Joost-ten-Node. Daarbij werd een kind, vermoedelijk van 12 jaar, bedreigd met een mes. De dader ging er met een kleine buit vandoor. Er vielen geen gewonden.


Jupiler Pro League - Leider Genk heeft geen kind aan rode lantaarn Seraing
30 Januari, 00:12 Skynet
Leider KRC Genk heeft zondagavond op de 23e speeldag van de Jupiler Pro League een eenvoudige 4-0 zege geboekt tegen Seraing. De Limburgers verstevigen hun leidersplaats en tellen, met een match minder op de teller, zes punten meer dan nummer twee Union.


Het dilemma van ouders: hoe ga je om met de schermtijd voor je kind?
25 Januari, 00:43 NU.NL - Tech
Veel kinderen willen niets liever dan bijvoorbeeld netflixen, gamen, tiktokken of YouTube-video's kijken. Dat stelt ouders voor een dilemma: hoeveel schermtijd geef ik mijn kind en wat laat ik ze wel of niet doen? Je moet niets verbieden, zeggen experts. Dat werkt averechts.


Kinderspaarrekening komt vrij als je kind 18 wordt: 'Spannend voor veel ouders'
15 Januari, 00:02 NU.NL - Economie
Bij veel ouders staat het op het lijstje bij de geboorte: een spaarrekening openen voor je kind. Bijna elke bank heeft een speciale kinderspaarrekening. Ze zijn vaak gratis en hebben meestal een ietsje hogere rente dan reguliere rekeningen. Hoe werkt dat precies?


Moeder en kind (3) gegrepen bij oversteken in Zottegem: ?Toestand kind is kritiek?
19 December 2022, 00:02 HLN.BE
Op de Provinciebaan in Velzeke bij Zottegem zijn zondagavond een moeder en haar driejarig zoontje bij het oversteken gegrepen door een wagen die richting Zwalm reed. Het kind is er bijzonder slecht aan toe.


1 December 2022, 00:07 Volkskrant
Moeder bekent kind te hebben gedood in Marseille
31 Oktober 2022, 00:04 Skynet Buitenland
De moeder van het twaalfjarig kind dat zaterdag dood was teruggevonden aan de oevers van de rivier Huveaune in Marseille heeft toegegeven dat ze haar autistische zoon vrijdag heeft gedood met een keukenmes. Dat heeft het parket zondag bekendgemaakt.


Tweejarig kind sterft in Colombia nadat vliegtuig naast de startbaan belandt
17 Oktober 2022, 00:03 Skynet
In Colombia is een tweejarig kind zondag om het leven gekomen nadat een klein vliegtuig naast de startbaan beland was in Santa Marta, een kuststad in het noorden van het Zuid-Amerikaanse land. Dat melden de lokale autoriteiten.


Krijgen leerkrachten ook maaltijdcheques? Kan je nog tijdskrediet opnemen voor je kind van 7? Krijg je een premie als je verwarmt met pellets? Alle antwoorden op uw begrotingsvragen
12 Oktober 2022, 00:02 HLN.BE
De federale regering raakte het dinsdag net voor de middag, na meer dan 24 uur aan een stuk onderhandelen, eens over de meerjarenbegroting 2023-2024. Lezers hadden na afloop meteen veel vragen rond de maatregelen over tijdskrediet, energie en koopkracht. We zetten de antwoorden op de belangrijkste vragen op een rij.


Grootvader (70) verdronken in Henegouws meer, kind gered
25 Augustus 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Een man van in de zeventig is woensdag verdronken in het meer Plate Taille, op de grens tussen de provincies Henegouwen en Namen. Ook een kind van 6 jaar verkeerde in de problemen, maar werd gered door getuigen. Dat zegt de brandweer van de hulpverleningszone Henegouwen-Oost.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn