NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Kind


Dj-veteranen bouwen ?mystiek? retrofeest in Barazza voor Kind en Kanker Animatie: Dj?s tegen kanker
27 Februari, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Zaterdag 4 maart bouwen dj?s Bart Barocci, Marc Van Baelen en Thierry Blomme samen een retro danfeest in Barazza in Ekeren. De opbrengst gaat naar de vzw Kind en Kanker Animatie.
21 Februari, 00:47 Volkskrant
Ouders van ziek of gehandicapt kind krijgen automatisch dubbele kinderbijslag
19 Februari, 00:27 NU.NL - Economie
Het kabinet maakt het eenvoudiger voor ouders van kinderen die langdurige zorg nodig hebben om dubbele kinderbijslag te krijgen. Ongeveer 30.000 gezinnen hebben daar recht op, maar een op de tien maakt er geen gebruik van.


Gewapende overvaller bedreigt kind in apotheek in Sint-Joost-ten-Node
6 Februari, 01:18 HLN.BE
Zaterdagvoormiddag drong een gewapende overvaller een apotheek binnen in Sint-Joost-ten-Node. Daarbij werd een kind, vermoedelijk van 12 jaar, bedreigd met een mes. De dader ging er met een kleine buit vandoor. Er vielen geen gewonden.


Jupiler Pro League - Leider Genk heeft geen kind aan rode lantaarn Seraing
30 Januari, 00:12 Skynet
Leider KRC Genk heeft zondagavond op de 23e speeldag van de Jupiler Pro League een eenvoudige 4-0 zege geboekt tegen Seraing. De Limburgers verstevigen hun leidersplaats en tellen, met een match minder op de teller, zes punten meer dan nummer twee Union.


Het dilemma van ouders: hoe ga je om met de schermtijd voor je kind?
25 Januari, 00:43 NU.NL - Tech
Veel kinderen willen niets liever dan bijvoorbeeld netflixen, gamen, tiktokken of YouTube-video's kijken. Dat stelt ouders voor een dilemma: hoeveel schermtijd geef ik mijn kind en wat laat ik ze wel of niet doen? Je moet niets verbieden, zeggen experts. Dat werkt averechts.


Kinderspaarrekening komt vrij als je kind 18 wordt: 'Spannend voor veel ouders'
15 Januari, 00:02 NU.NL - Economie
Bij veel ouders staat het op het lijstje bij de geboorte: een spaarrekening openen voor je kind. Bijna elke bank heeft een speciale kinderspaarrekening. Ze zijn vaak gratis en hebben meestal een ietsje hogere rente dan reguliere rekeningen. Hoe werkt dat precies?


Moeder en kind (3) gegrepen bij oversteken in Zottegem: ?Toestand kind is kritiek?
19 December 2022, 00:02 HLN.BE
Op de Provinciebaan in Velzeke bij Zottegem zijn zondagavond een moeder en haar driejarig zoontje bij het oversteken gegrepen door een wagen die richting Zwalm reed. Het kind is er bijzonder slecht aan toe.


1 December 2022, 00:07 Volkskrant
Moeder bekent kind te hebben gedood in Marseille
31 Oktober 2022, 00:04 Skynet Buitenland
De moeder van het twaalfjarig kind dat zaterdag dood was teruggevonden aan de oevers van de rivier Huveaune in Marseille heeft toegegeven dat ze haar autistische zoon vrijdag heeft gedood met een keukenmes. Dat heeft het parket zondag bekendgemaakt.


Tweejarig kind sterft in Colombia nadat vliegtuig naast de startbaan belandt
17 Oktober 2022, 00:03 Skynet
In Colombia is een tweejarig kind zondag om het leven gekomen nadat een klein vliegtuig naast de startbaan beland was in Santa Marta, een kuststad in het noorden van het Zuid-Amerikaanse land. Dat melden de lokale autoriteiten.


Krijgen leerkrachten ook maaltijdcheques? Kan je nog tijdskrediet opnemen voor je kind van 7? Krijg je een premie als je verwarmt met pellets? Alle antwoorden op uw begrotingsvragen
12 Oktober 2022, 00:02 HLN.BE
De federale regering raakte het dinsdag net voor de middag, na meer dan 24 uur aan een stuk onderhandelen, eens over de meerjarenbegroting 2023-2024. Lezers hadden na afloop meteen veel vragen rond de maatregelen over tijdskrediet, energie en koopkracht. We zetten de antwoorden op de belangrijkste vragen op een rij.


Grootvader (70) verdronken in Henegouws meer, kind gered
25 Augustus 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Een man van in de zeventig is woensdag verdronken in het meer Plate Taille, op de grens tussen de provincies Henegouwen en Namen. Ook een kind van 6 jaar verkeerde in de problemen, maar werd gered door getuigen. Dat zegt de brandweer van de hulpverleningszone Henegouwen-Oost.
Wat kost een kind?
15 Augustus 2022, 00:04 NU.NL - Economie
Heb je je altijd al eens afgevraagd wat de kosten zijn van een bepaald product of zaken en met welke bedragen je rekening moet houden? Hoe komt een prijs tot stand? In deze serie lichten we verschillende zaken uit. Deze keer: wat kost een kind?


Zanger van Mumford & Sons: ?Ik ben als kind seksueel misbruikt?
11 Augustus 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De Britse zanger Marcus Mumford, bekend van de folkrockband Mumford & Sons, gaat in zijn debuutsingle als soloartiest de confrontatie aan met zijn verleden. ?Ik ben als kind seksueel misbruikt?, vertelt hij aan het magazine GQ.
Machines moeten 12-jarige Archie niet meer in leven houden: wat zou er in ons land gebeuren met zo?n kind?
2 Augustus 2022, 00:03 HLN.BE
Een Brits hof van beroep heeft vandaag beslist dat Archie losgekoppeld mag worden van de machines die hem in leven houden. Dat zal morgenmiddag gebeuren, tegen de wil van de ouders. De 12-jarige jongen is hersendood. Wat zou er in ons land gebeuren met zo?n kind? Mogen mama en papa dan beslissen over zijn lot? Of zijn het toch de geneesheren die het laatste woord hebben?


Kinderwagen met kind rijdt Haagse gracht in
28 Juli 2022, 00:06 NOS nieuws

In Den Haag kreeg een moeder vanmorgen de schrik van haar leven toen ze de kinderwagen met haar kind erin de gracht in zag rijden. Ze sprong er direct achteraan en kreeg de peuter met de hulp van omstanders snel weer op de kant. Volgens de politie maakt het kind het goed.

"De vrouw had haar auto geparkeerd en de buggy niet op de rem gezet", vertelt getuige Peter Duivesteijn tegen Omroep West. "De kade loopt iets schuin af, toen is die zo het water ingereden. Het is een ongeluk waarbij je denkt: als het mij maar niet overkomt", voegt hij eraan toe.

Duivesteijn woont aan de andere kant van de Bierkade en hoorde toen hij vanmorgen de straat op ging, iemand om hulp schreeuwen. Hij zag een vrouw in het water liggen en wist gelijk dat het foute boel was. Terwijl hij naar de overkant rende, riep hij naar iemand om 112 te bellen.

Redder in nood

Ondertussen was een andere vrouw die voorbijfietste de gracht al in gesprongen om de moeder te helpen het kind te redden. Samen met twee omstanders slaagden ze erin de peuter veilig aan de kant te krijgen. "Gelukkig zat het kind vast in de buggy, daardoor was het makkelijk om hem uit het water te krijgen", aldus Duivesteijn.

De vrouw is op de kade opgevangen met warmtedekens. Het kind is ter controle naar het ziekenhuis gebracht, maar maakt het volgens de politie goed.
Hardloopgrootheid Mo Farah onthult als kind slachtoffer van mensenhandel te zijn geweest
12 Juli 2022, 00:00 HLN.BE
Viervoudig olympisch kampioen Mo Farah heeft onthuld dat hij als kind het slachtoffer werd van mensenhandel. De 39-jarige Brit doet dat in een BBC-documentaire die woensdag uitgezonden wordt. Op 9-jarige leeftijd werd hij illegaal naar het Verenigd Koninkrijk gebracht, waar hij verplicht werd voor een gezin te werken.


Ezra Miller mag geen contact meer opnemen met twaalfjarig kind na incident
20 Juni 2022, 00:11 NU.NL - Film
Ezra Miller heeft een contactverbod gekregen na een incident met een moeder en haar twaalfjarige kind. De Fantastic Beasts-acteur zou gedreigd hebben met een wapen en een "ongepaste interesse" hebben gehad in het kind, schrijft The Daily Beast.


12 Mei 2022, 00:08 VolkskrantGerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn