NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Kind


Donderdag, 00:07 Volkskrant
Moeder bekent kind te hebben gedood in Marseille
31 Oktober, 00:04 Skynet Buitenland
De moeder van het twaalfjarig kind dat zaterdag dood was teruggevonden aan de oevers van de rivier Huveaune in Marseille heeft toegegeven dat ze haar autistische zoon vrijdag heeft gedood met een keukenmes. Dat heeft het parket zondag bekendgemaakt.


Tweejarig kind sterft in Colombia nadat vliegtuig naast de startbaan belandt
17 Oktober, 00:03 Skynet
In Colombia is een tweejarig kind zondag om het leven gekomen nadat een klein vliegtuig naast de startbaan beland was in Santa Marta, een kuststad in het noorden van het Zuid-Amerikaanse land. Dat melden de lokale autoriteiten.


Krijgen leerkrachten ook maaltijdcheques? Kan je nog tijdskrediet opnemen voor je kind van 7? Krijg je een premie als je verwarmt met pellets? Alle antwoorden op uw begrotingsvragen
12 Oktober, 00:02 HLN.BE
De federale regering raakte het dinsdag net voor de middag, na meer dan 24 uur aan een stuk onderhandelen, eens over de meerjarenbegroting 2023-2024. Lezers hadden na afloop meteen veel vragen rond de maatregelen over tijdskrediet, energie en koopkracht. We zetten de antwoorden op de belangrijkste vragen op een rij.


Grootvader (70) verdronken in Henegouws meer, kind gered
25 Augustus, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Een man van in de zeventig is woensdag verdronken in het meer Plate Taille, op de grens tussen de provincies Henegouwen en Namen. Ook een kind van 6 jaar verkeerde in de problemen, maar werd gered door getuigen. Dat zegt de brandweer van de hulpverleningszone Henegouwen-Oost.
Wat kost een kind?
15 Augustus, 00:04 NU.NL - Economie
Heb je je altijd al eens afgevraagd wat de kosten zijn van een bepaald product of zaken en met welke bedragen je rekening moet houden? Hoe komt een prijs tot stand? In deze serie lichten we verschillende zaken uit. Deze keer: wat kost een kind?


Zanger van Mumford & Sons: ?Ik ben als kind seksueel misbruikt?
11 Augustus, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De Britse zanger Marcus Mumford, bekend van de folkrockband Mumford & Sons, gaat in zijn debuutsingle als soloartiest de confrontatie aan met zijn verleden. ?Ik ben als kind seksueel misbruikt?, vertelt hij aan het magazine GQ.
Machines moeten 12-jarige Archie niet meer in leven houden: wat zou er in ons land gebeuren met zo?n kind?
2 Augustus, 00:03 HLN.BE
Een Brits hof van beroep heeft vandaag beslist dat Archie losgekoppeld mag worden van de machines die hem in leven houden. Dat zal morgenmiddag gebeuren, tegen de wil van de ouders. De 12-jarige jongen is hersendood. Wat zou er in ons land gebeuren met zo?n kind? Mogen mama en papa dan beslissen over zijn lot? Of zijn het toch de geneesheren die het laatste woord hebben?


Kinderwagen met kind rijdt Haagse gracht in
28 Juli, 00:06 NOS nieuws

In Den Haag kreeg een moeder vanmorgen de schrik van haar leven toen ze de kinderwagen met haar kind erin de gracht in zag rijden. Ze sprong er direct achteraan en kreeg de peuter met de hulp van omstanders snel weer op de kant. Volgens de politie maakt het kind het goed.

"De vrouw had haar auto geparkeerd en de buggy niet op de rem gezet", vertelt getuige Peter Duivesteijn tegen Omroep West. "De kade loopt iets schuin af, toen is die zo het water ingereden. Het is een ongeluk waarbij je denkt: als het mij maar niet overkomt", voegt hij eraan toe.

Duivesteijn woont aan de andere kant van de Bierkade en hoorde toen hij vanmorgen de straat op ging, iemand om hulp schreeuwen. Hij zag een vrouw in het water liggen en wist gelijk dat het foute boel was. Terwijl hij naar de overkant rende, riep hij naar iemand om 112 te bellen.

Redder in nood

Ondertussen was een andere vrouw die voorbijfietste de gracht al in gesprongen om de moeder te helpen het kind te redden. Samen met twee omstanders slaagden ze erin de peuter veilig aan de kant te krijgen. "Gelukkig zat het kind vast in de buggy, daardoor was het makkelijk om hem uit het water te krijgen", aldus Duivesteijn.

De vrouw is op de kade opgevangen met warmtedekens. Het kind is ter controle naar het ziekenhuis gebracht, maar maakt het volgens de politie goed.
Hardloopgrootheid Mo Farah onthult als kind slachtoffer van mensenhandel te zijn geweest
12 Juli, 00:00 HLN.BE
Viervoudig olympisch kampioen Mo Farah heeft onthuld dat hij als kind het slachtoffer werd van mensenhandel. De 39-jarige Brit doet dat in een BBC-documentaire die woensdag uitgezonden wordt. Op 9-jarige leeftijd werd hij illegaal naar het Verenigd Koninkrijk gebracht, waar hij verplicht werd voor een gezin te werken.


Ezra Miller mag geen contact meer opnemen met twaalfjarig kind na incident
20 Juni, 00:11 NU.NL - Film
Ezra Miller heeft een contactverbod gekregen na een incident met een moeder en haar twaalfjarige kind. De Fantastic Beasts-acteur zou gedreigd hebben met een wapen en een "ongepaste interesse" hebben gehad in het kind, schrijft The Daily Beast.


12 Mei, 00:08 Volkskrant
Poging tot ontvoering van kind in Doornik
10 Mei, 00:04 HLN.BE
In de omgeving van Doornik (provincie Henegouwen) heeft een onbekende zaterdag geprobeerd een kind te ontvoeren. Dat meldt de Franstalige krant Nord Eclair. Het parket van Doornik bevestigt maandag dat er iets verdachts is gebeurd maar geeft geen details.


?Baby One More Time?: Britney Spears (40) zwanger van derde kind, na jarenlang verplicht anticonceptie te nemen
12 April, 00:31 HLN.BE
Britney Spears (40) is zwanger van haar derde kindje. De zangeres moest naar eigen zeggen jarenlang verplicht anticonceptie nemen omdat ze onder toezicht stond, maar ze is nu weer vrij om haar eigen leven te plannen. En daar hoort gezinsuitbreiding bij. ?Mijn echtgenoot dacht dat ik gewoon te veel gegeten had, maar niets was minder waar."


Kind en Gezin sluit kinderopvang in Harelbeke na klacht over ?ongepaste manier van straffen?: ?Heel ernstige feiten?
25 Maart, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Kinderopvang Baloe in Harelbeke wordt drie maanden geschorst na een klacht. Het agentschap Opgroeien onderzoekt een klacht rond ?niet correct pedagogisch gedrag? en ?geen correcte manieren van straffen?. De uitbaatster was zich van geen kwaad bewust. ?Drie maanden verplicht dicht, dit is een financieel drama.?
Kind overleden na aanrijding op kerstparade in Wisconsin
24 November 2021, 00:02 Skynet
Na het fatale incident tijdens een kerstparade in de Amerikaanse staat Wisconsin, is een zesde persoon overleden. Het gaat om een kind, meldt de openbare aanklager tijdens een rechtszitting.


Fietser die 5-jarig meisje kniestoot gaf, eist schadevergoeding van familie van kind
19 November 2021, 00:01 HLN.BE
De fietser die vorig jaar op kerstdag in de Hoge Venen een kniestoot gaf aan een vijfjarig meisje, heeft donderdag een schadevergoeding gevraagd aan de familie van het kind. Dat vernam Belga donderdag via zijn advocaat, meester Culot.


Vier vragen over het drama dat zich voltrok op het festival van Travis Scott
11 November 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
Travis Scott, Drake en Live Nation worden allemaal aangeklaagd voor het drama dat zich voltrokken heeft tijdens het Astroworld-festival in de Amerikaanse stad Houston in het eerste weekend van november. NU.nl beantwoordt vier vragen over wat er is gebeurd tijdens het muziekevenement.


Hoe is het voor een kind om een hoofdrol te spelen in een horrorfilm?
3 November 2021, 00:11 NU.NL - Film
Als acteur kun je de nodige psychische klappen oplopen wanneer je je volledig inleeft in een (heftige) rol. Voor kinderen is die impact wellicht nog groter. NU.nl zocht uit hoe het jonge acteurs verging tijdens en na het spelen van een rol in een horrorfilm.


Coronavirus - Ouders hebben recht op klein verlet als minderjarig kind gevaccineerd moet worden
2 November 2021, 00:06 Skynet Economie
Ouders die hun minderjarige kinderen moeten vergezellen naar het vaccinatiecentrum, hebben daarvoor recht op klein verlet. De ministerraad heeft daarover vrijdagavond een voorontwerp van wet goedgekeurd. Het wetsvoorstel was afkomstig van minister van Werk Pierre-Yves Dermagne.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn