NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Kind


12 Mei, 00:08 Volkskrant
Poging tot ontvoering van kind in Doornik
10 Mei, 00:04 HLN.BE
In de omgeving van Doornik (provincie Henegouwen) heeft een onbekende zaterdag geprobeerd een kind te ontvoeren. Dat meldt de Franstalige krant Nord Eclair. Het parket van Doornik bevestigt maandag dat er iets verdachts is gebeurd maar geeft geen details.


?Baby One More Time?: Britney Spears (40) zwanger van derde kind, na jarenlang verplicht anticonceptie te nemen
12 April, 00:31 HLN.BE
Britney Spears (40) is zwanger van haar derde kindje. De zangeres moest naar eigen zeggen jarenlang verplicht anticonceptie nemen omdat ze onder toezicht stond, maar ze is nu weer vrij om haar eigen leven te plannen. En daar hoort gezinsuitbreiding bij. ?Mijn echtgenoot dacht dat ik gewoon te veel gegeten had, maar niets was minder waar."


Kind en Gezin sluit kinderopvang in Harelbeke na klacht over ?ongepaste manier van straffen?: ?Heel ernstige feiten?
25 Maart, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Kinderopvang Baloe in Harelbeke wordt drie maanden geschorst na een klacht. Het agentschap Opgroeien onderzoekt een klacht rond ?niet correct pedagogisch gedrag? en ?geen correcte manieren van straffen?. De uitbaatster was zich van geen kwaad bewust. ?Drie maanden verplicht dicht, dit is een financieel drama.?
Kind overleden na aanrijding op kerstparade in Wisconsin
24 November 2021, 00:02 Skynet
Na het fatale incident tijdens een kerstparade in de Amerikaanse staat Wisconsin, is een zesde persoon overleden. Het gaat om een kind, meldt de openbare aanklager tijdens een rechtszitting.


Fietser die 5-jarig meisje kniestoot gaf, eist schadevergoeding van familie van kind
19 November 2021, 00:01 HLN.BE
De fietser die vorig jaar op kerstdag in de Hoge Venen een kniestoot gaf aan een vijfjarig meisje, heeft donderdag een schadevergoeding gevraagd aan de familie van het kind. Dat vernam Belga donderdag via zijn advocaat, meester Culot.


Vier vragen over het drama dat zich voltrok op het festival van Travis Scott
11 November 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
Travis Scott, Drake en Live Nation worden allemaal aangeklaagd voor het drama dat zich voltrokken heeft tijdens het Astroworld-festival in de Amerikaanse stad Houston in het eerste weekend van november. NU.nl beantwoordt vier vragen over wat er is gebeurd tijdens het muziekevenement.


Hoe is het voor een kind om een hoofdrol te spelen in een horrorfilm?
3 November 2021, 00:11 NU.NL - Film
Als acteur kun je de nodige psychische klappen oplopen wanneer je je volledig inleeft in een (heftige) rol. Voor kinderen is die impact wellicht nog groter. NU.nl zocht uit hoe het jonge acteurs verging tijdens en na het spelen van een rol in een horrorfilm.


Coronavirus - Ouders hebben recht op klein verlet als minderjarig kind gevaccineerd moet worden
2 November 2021, 00:06 Skynet Economie
Ouders die hun minderjarige kinderen moeten vergezellen naar het vaccinatiecentrum, hebben daarvoor recht op klein verlet. De ministerraad heeft daarover vrijdagavond een voorontwerp van wet goedgekeurd. Het wetsvoorstel was afkomstig van minister van Werk Pierre-Yves Dermagne.


Ouders hebben recht op klein verlet als minderjarig kind gevaccineerd moet worden
30 Oktober 2021, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Ouders die hun minderjarige kinderen moeten vergezellen naar het vaccinatiecentrum, hebben daarvoor recht op klein verlet. De ministerraad heeft daarover vrijdagavond een voorontwerp van wet goedgekeurd. Het wetsvoorstel was afkomstig van minister van Werk Pierre-Yves Dermagne.
Overleden kind aangetroffen op migrantenboot richting Canarische Eilanden
26 Oktober 2021, 00:05 Skynet Buitenland
Een kind van "ongeveer 5 jaar" is dood aangetroffen op een migrantenboot die koers zette richting de Canarische Eilanden. Dat hebben de lokale autoriteiten maandag meegedeeld. Op diezelfde boot bevonden zich ook twee baby's en een twintigtal vrouwen.


Dalle niet gerustgesteld na gesprek met makers 'Ik wil een kind?
14 Oktober 2021, 00:00 HLN.BE
Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) heeft een gesprek gehad met de makers van het VTM-programma 'Ik wil een kind'. Over dat programma is de voorbije week heel wat commotie ontstaan. "Ik heb mijn bezorgdheden meegegeven en gevraagd het kinderrechtenperspectief centraal te stellen. We zullen zien wat het geeft, maar ik ben er nog niet helemaal gerust in." Dat heeft minister Dalle in het Vlaams Parlement geantwoord op vragen van Steven Coenegrachts (Open Vld), Katrien Schryvers (CD&V) en Klaas Slootmans (Vlaams Belang).


Ajax heeft drie dagen na monsterzege op Cambuur ook geen kind aan Fortuna
22 September 2021, 00:04 NU.NL - Sport
Ajax heeft dinsdagavond opnieuw een probleemloze overwinning geboekt in de Eredivisie. Drie dagen na de 9-0-zege op SC Cambuur was de ploeg van trainer Erik ten Hag ook veel te sterk voor Fortuna Sittard: 0-5.


Tim Declercq last rustperiode in na zware Tour: "Even genieten met vrouw en kind"
21 Juli 2021, 00:00 Skynet Sport
Rode lantaarn Tim Declercq (Deceuninck - Quick-Step) finishte zondag in zijn derde Tour op 5u01:09 van geletruidrager Tadej Pogacar. In ver vervlogen tijden leverde die laatste plaats van het klassement in de Tour de France een pak contracten op voor de na-Tourcriteriums. Spijtig genoeg is Roeselare in ons land, en bij uitbreiding in de ganse Benelux, het enige na-Tourcriterium.


Willow Smith zag als kind hoe haar moeder bedreigd en gediscrimineerd werd
7 Juli 2021, 00:06 NU.NL - Muziek
Willow Smith heeft als kind gezien hoe haar moeder, actrice en zangeres Jada Pinkett-Smith, op tour met haar band Wicked Wisdom regelmatig werd bedreigd en gediscrimineerd. In een interview met L'Officiel vertelt de twintigjarige Smith dat het haar destijds bang maakte.


Vrouwen verliezen zeven jaar na eerste kind helft van inkomen
24 Juni 2021, 10:57 NU.NL - Economie
Vrouwen verliezen meteen na de geboorte van hun eerste kind een deel van hun inkomen en na zeven jaar loopt dat op tot gemiddeld 46 procent, blijkt uit een studie van het Centraal Planbureau (CPB). Dat komt volgens het CPB vooral doordat de rolverdeling tussen mannen en vrouwen nog steeds zeer traditioneel is. Met andere woorden: vrouwen gaan vaker minder werken na de geboorte van een kind.


Kon je kind niet leren zwemmen door corona? Deze waterpoloploeg heeft de oplossing
5 Februari 2021, 05:32 Gazet v. Antwerpen

De coronapandemie houdt onze samenleving nog altijd in een wurggreep. Ook heel wat jonge kinderen kunnen nu vaak geen broodnodige zwemlessen volgen. Daar wil de Wase Waterpolo uit Sint-Niklaas iets aan doen.
Kind&Gezin is klaar om meer mama?s en kindjes te ontvangen
3 Februari 2021, 17:54 Gazet v. Antwerpen

Kind&Gezin ontvangt vanaf 4 februari alle kersverse mama?s en hun baby?s in een gloednieuwe ruimte. Die is woensdag officieel in gebruik genomen. ?Dit is een toplocatie, het is de beste die we ooit hebben gehad. We zijn de gemeente heel erg dankbaar?, reageert May Van Gastel opgetogen in naam van alle zeventien vrijwilligers. ?Na tien jaar in de Gasthuisstraat 32 is deze locatie op nummer 3 een verademing. We kunnen de ruimte die tweemaal zo groot is, ook beter ventileren. De kinderen staan hier ook centraal. We zijn Joke Faes uit Westmalle erg dankbaar voor de mooie muurschilderingen.?
Man (52) opgepakt voor misbruik jong kind in Roden
2 Februari 2021, 13:26 NOS nieuws

De politie heeft een 52-jarige man uit de gemeente Noordenveld opgepakt voor het seksueel misbruiken van een jong meisje. Het misdrijf vond vorig jaar juni plaats in het Drentse Roden.

Het 5-jarige slachtoffer was met een vriendinnetje aan het spelen in een steegje vlak bij een speeltuin toen een man hen aansprak. Hij misbruikte vervolgens een van de meisjes.

In het onderzoek maakten rechercheurs gebruik van een groot aantal tips. Die volgden na de vertoning van camerabeelden in een uitzending van Opsporing Verzocht en een sms-bericht dat werd verstuurd naar 2300 mensen die op het tijdstip van het misbruik in de buurt waren. Ook in het afgelopen halfjaar druppelden er nog bruikbare tips binnen.

Hoewel er een verdachte is aangehouden, gaat het politieonderzoek verder. Volgens RTV Drenthe gebeurt dat omdat er nog veel openstaande vragen zijn.
Blake Lively voelde zich onzeker over haar lichaam na derde bevalling
1 Februari 2021, 08:54 Gazet v. Antwerpen

Blake Lively kampte met onzekerheid na de bevalling van haar derde kind. Volgens de 33-jarige actrice was dat vooral de schuld van de grote kledingmerken die slechts een beperkt aanbod aan maten hebben.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn