NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Kilogram

2News.be / Trefwoorden / Kilogram

EK gewichtheffen - Nina Sterckx pakt brons in categorie tot 55 kilogram
30 Mei, 00:01 Skynet Belgie
Nina Sterckx heeft zondag tijdens de Europese kampioenschappen gewichtheffen in het Albanese Tirana de bronzen medaille gewonnen in de categorie tot 55 kilogram.


Acht kilogram drugs gevonden in verborgen ruimte achter dashboard
5 Februari 2021, 16:44 Gazet v. Antwerpen

De politie van Brasschaat heeft donderdag een 22-jarige Nederlander opgepakt. In zijn wagen vond de politie acht kilogram drugs terug, verborgen achter het dashboard.
?Hij is al 10 kilogram vermagerd en gaat steeds verder achteruit?: QAnon-sjamaan weigert eten in cel omdat het niet biologisch is
4 Februari 2021, 14:18 HLN.BE
Het gaat niet goed met de QAnon-sjamaan, de man die tijdens de bestorming van het Capitool de aandacht trok met zijn opvallende outfit met bonten muts en hoorns. Drie dagen na de rellen werd hij opgepakt en volgens zijn advocaat is hij sindsdien 10 kilogram afgevallen. De reden: hij weigert te eten omdat de gevangenis geen biologisch voedsel serveert. Een rechter heeft nu beslist dat de man moet krijgen wat hij vraagt.


Politie vindt 1,2 kilogram cannabis bij 21-jarige dealer thuis
29 Januari 2021, 17:36 Gazet v. Antwerpen

In Kontich heeft de lokale politie donderdag een 21-jarige man opgepakt die verdacht word van drugshandel. Bij de dealer thuis vond de politie meer dan 1,2 kilogram cannabis terug.
Iran beweert 17 kilogram uranium verrijkt te hebben
28 Januari 2021, 14:02 Skynet
Het Atoomenergieagentschap van Iran (AEOI) heeft 17 kilogram uranium verrijkt. Dat heeft Mohammad Bagher Ghalibaf, de woordvoerder van het Iraans parlement, vandaag gezegd. Het AEOI zelf heeft de informatie niet bevestigd.


Iran beweert 17 kilogram uranium verrijkt te hebben
28 Januari 2021, 13:35 HLN.BE
Het Atoomenergieagentschap van Iran (AEOI) heeft 17 kilogram uranium verrijkt. Dat heeft Mohammad Bagher Ghalibaf, de woordvoerder van het Iraans parlement, donderdag gezegd. Het AEOI zelf heeft de informatie niet bevestigd.


Iran beweert 17 kilogram uranium verrijkt te hebben
28 Januari 2021, 13:35 HLN.BE
Het Atoomenergieagentschap van Iran (AEOI) heeft 17 kilogram uranium verrijkt. Dat heeft Mohammad Bagher Ghalibaf, de woordvoerder van het Iraans parlement, donderdag gezegd. Het AEOI zelf heeft de informatie niet bevestigd.


Amerikaanse dokters verwijderen tumor van 60 kilogram uit lichaam van vrouw
5 Mei 2018, 17:24 Skynet
Dokters in de Amerikaanse staat Connecticut hebben bij een vrouw een tumor van 60 kilogram verwijderd. De operatie duurde vijf uur. Dat meldt CNN zaterdag.


Resultaat zwerfvuilactie: 350 kilogram rotzooi op 2,5 uur
25 Maart 2018, 09:00 Gazet v. Antwerpen
Groen-Gangmaker organiseerde dit weekend een grote Zwerfvuilactie in Vremde. "Het resultaat is verbijsterend", stelt mede-organisator Joost Derkinderen. "We verzamelden 350 kilogram zwerfvuil op nauwelijks 2,5 uur. Een triest dieptepunt."


Chef Julien valt 65 kilogram af en opent zaak Le Steak ?17
6 Maart 2018, 01:18 Gazet v. Antwerpen

Julien eet geen hele biefstuk meer op. Niet omdat die steak niet lekker is, maar omdat hij een maagring liet plaatsen. Vroeger at hij zijn buikje rond tijdens het koken, maar ondertussen kan hij minder proeven. Af en toe wel ambetant, aangezien Julien sinds kort chef is in z?n eigen restaurant Le Steak ?17.
Dertig kilogram spek en 500 eieren voor vrijwilligers
5 Maart 2018, 15:30 Gazet v. Antwerpen
De Heistse vrijwilligers zijn dit weekend getrakteerd op een grootschalig ontbijt door de gemeente. Ze mochten aanschuiven als dank voor hun inzet voor de talrijke organisaties en verenigingen die de gemeente rijk is.


16 jaar, 135 kilogram en 1,95 meter lang, dit is Enzo Kuworge
4 Maart 2018, 19:00 Volkskrant
Langzaam begint de wereld te wennen aan het talent van gewichtheffer Enzo Kuworge. En dat komt dan ook door de mailtjes van zijn moeder. Wanneer Enzo Kuworge zijn halter met gewichten op de grond laat vallen, klinkt er een oorverdovend kabaal in de fitnesshal. De scholier is het geluid wel gewend. Hoe harder de klap, des te groter het gewicht. Ondanks zijn 16 jaar is Kuworge een imposante verschij

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn