NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Kans


Vannacht en donderdagochtend 15% kans op een Belgische medaille: roeien Brys en Van Zandweghe race van hun leven?
Gisteren, 00:00 HLN.BE
Elke dag voorspellen onze journalisten in Tokio de kans op een Belgische medaille. Op dag zes achten we die vrij klein: 15 procent. De hoop van onze natie rust op de schouders van het roeiduo Tim Brys en Niels Van Zandweghe en judoka Toma Nikiforov. Dit zijn vannacht en donderdagochtend de kanshebbers.


Meerkamper Braun mist Tokio: 'Kans groot dat ik mezelf ernstig blesseer'
14 Juli, 00:05 NU.NL - Sport
Pieter Braun mist de Olympische Spelen. De 28-jarige meerkamper voelt zich niet fit en heeft besloten om niet naar Japan af te reizen.


Bijzondere commissie keurt eindverslag en aanbevelingen goed
De bijzondere Kamercommissie die zich moest buigen over de manier waarop de coronacrisis is aangepakt, heeft dinsdag haar eindverslag en aanbevelingen goedgekeurd. Dat gebeurde met elf stemmen voor van de meerderheid, een tegenstem van PVDA en drie onthoudingen van N-VA. In totaal lagen 134 aanbevelingen op tafel. Na het zomerreces moet de plenaire Kamer zich nog over de tekst buigen.


Kane heeft veel respect voor Denen: 'Maar wij hebben geweldige kans op titel'
7 Juli, 00:04 NU.NL - Sport
Harry Kane heeft veel respect voor hoe Denemarken zich op het EK na een vreselijke start van het toernooi heeft opgericht, maar de aanvoerder van Engeland heeft vertrouwen dat zijn ploeg deze week in Londen Engelse voetbalgeschiedenis kan schrijven.


Londense burgemeester verbindt vaccin aan kans op tickets voor EK-finale
7 Juli, 00:01 Skynet Sport
De Londense burgemeester Sadiq Khan heeft vandaag aangekondigd dat jonge Londenaars die zich laten vaccineren tegen COVID-19 kans maken om de EK-finale van zondag bij te wonen. "Iedereen die zich tot donderdag laat vaccineren komt in een trommel terecht voor een loting voor twee tickets voor de EK-finale van zondag op Wembley", legde Khan uit.


Bilal Wahib gaf maandagavond na lange tijd weer een optreden
Bilal Wahib heeft in de nacht van maandag op dinsdag voor het eerst in lange tijd weer op het podium gestaan. De zanger en acteur trad op tijdens een feestje in het Amsterdamse Paradiso, blijkt uit de Instagram-story van Kris Kross Amsterdam.


Alternate: kans op beschikbaarheid RTX 3080 in eerste kwartaal 'vrijwel nihil'
7 Februari, 15:27 Tweakers
Alternate waarschuwt klanten dat de beschikbaarheid van Nvidia GeForce RTX 30-gpu's in het eerste kwartaal van 2021 verder verslechtert. De webwinkel meldt onder andere dat de kans op RTX 3080-videokaarten gedurende die periode 'vrijwel nihil' is.


7 Februari, 13:54 HLN.BE
Wat is een koudegolf juist en waarom is dat zo zeldzaam?
7 Februari, 11:37 HLN.BE
Deze week maken we mogelijk een koudegolf mee, kondigt onze weerman Frank Duboccage aan. Dat verschijnsel is veel zeldzamer dan een hittegolf. De laatste keer dat er een koudegolf over ons land trok, is alweer negen jaar geleden. Wat is dat fenomeen precies en waarom is het zo zeldzaam?


Eerste AstraZeneca-vaccins komen aan in EU
6 Februari, 12:50 Skynet
Nadat heel wat chaos was over de levering van de vaccins, zijn de eerste dosissen van het Brits-Zweedse bedrijf AstraZeneca aangekomen in de Europese Unie. In ons land zullen in februari 443.000 dosissen van het AstraZeneca-vaccin kunnen worden toegediend.


Weinig kans op verdere versoepelingen voor april
5 Februari, 20:40 De Tijd
21:10 Veel hoop op een heropening voor de lente lijkt er niet te zijn voor de horeca-, event- en cultuursector. 'De situatie is even stabiel als fragiel. Het is rijden en omzien', zegt premier Alexander De ...


Weerbericht - Zacht met kans op regen
5 Februari, 05:46 Skynet
Het wordt vrijdag zacht, met maxima die nog boven 10 graden uitkomen, met vooral in het zuidoosten kans op een lokale bui. Ook het weekend belooft neerslag, die tegen zondag een winters karakter zou kunnen krijgen. Dat meldt het KMI.


Afzetting Trump - Trump weigert onder ede te getuigen over opstand
4 Februari, 22:04 Skynet
De Amerikaanse oud-president Donald Trump weigert onder ede te getuigen in het proces waarin de Amerikaanse Senaat gaat oordelen over de vraag of de voormalige president schuldig is aan het aanzetten tot een opstand. Zijn advocaten David Schoen en Bruce Castor schrijven dat in reactie op een officieel verzoek van de Democratische aanklagers in het Huis van Afgevaardigden.


Anouk Matton en Dimitri Vegas verwachten eerste kindje

Anouk Matton en Dimitri Vegas verwachten in de zomer hun eerste kindje. Dat deelde het koppel mee via Instagram.
The Flight Attendant met Michiel Huisman maakt kans op Golden Globe
3 Februari, 14:22 NU.NL - Film
The Flight Attendant, met de Nederlandse Michiel Huisman in een van de hoofdrollen, maakt kans op een prijs bij de uitreiking van de Golden Globes op 28 februari. De serie, met Kaley Cuoco als Huismans tegenspeler, is genomineerd in de categorie beste serie - comedy en musical.


Kappers mogen toch hopen op heropening ondanks huidige coronacijfers

Mogen we straks opnieuw naar de kapper? De experten van de GEMS vinden dat onverantwoord gezien de huidige coronacijfers. Toch gaan er politieke stemmen op om de contactberoepen te laten heropenen. ?De ziekenhuisopnames en het sterftecijfer zijn gedaald. Het ziet er dus erg goed uit?, klinkt het daar.
Wie is Beerschot-aanwinst Radic? ?Groot talent, maar nooit eerlijke kans gekregen?
2 Februari, 12:42 Gazet v. Antwerpen

Na de verrassende huurdeal van Zakaria Bakkali sijpelde een halfuurtje voor het verstrijken van de deadline door dat Beerschot nog een tweede laattijdige transfer had afgerond. Beerschot neemt per direct de 20-jarige verdediger Stipe Radic over van Hajduk Split. Onverwacht, al had Beerschot hem al een tijdje op het oog. Wij legden ons oor te luister bij een Kroatische collega: ?Igor Tudor was de enige coach die in hem geloofde.?
Kans dat je besmet raakt door winkelkarretje, is zeer klein, zeggen wetenschappers
1 Februari, 19:42 Gazet v. Antwerpen

Wie corona oploopt, doet dat niet via een winkelkarretje of een liftknop, schrijft het gerenommeerde wetenschappelijke magazine Nature. Via verschillende brononderzoeken concluderen ze dat corona in slechts twee instanties effectief werd doorgegeven via contact met een oppervlakte. Viroloog Steven Van Gucht beaamt, maar blijft voorzichtig. ?Zeker niet de belangrijkste bron, maar ik zal mijn karretje blijven ontsmetten.?
Coach van de tweede kans: Laura Tesoro begeleidt afvallers naar liveshows in ?The Voice Van Vlaanderen?
1 Februari, 05:12 HLN.BE
Verrassing in het nieuwe seizoen van 'The Voice van Vlaanderen'. Laura Tesoro (24) wordt de vijfde coach in de talentenjacht. In de onlinereeks 'The Voice Comeback Stage' begeleidt ze afgevallen en afgewezen kandidaten tot aan de liveshows. "Deze rebelse manier van coachen, een beetje meer in de schaduw, ligt me perfect."


DNB: 'Kans op inhaalgroei in tweede helft van 2021'
31 Januari, 13:13 NU.NL - Economie
President Klaas Knot van De Nederlandsche Bank (DNB) verwacht dat er een kans is op een sterk herstel van de economie in de tweede helft van het jaar. Dat zei hij zondag in tv-programma Buitenhof.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn