NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Kans


Alternate: kans op beschikbaarheid RTX 3080 in eerste kwartaal 'vrijwel nihil'
7 Februari, 15:27 Tweakers
Alternate waarschuwt klanten dat de beschikbaarheid van Nvidia GeForce RTX 30-gpu's in het eerste kwartaal van 2021 verder verslechtert. De webwinkel meldt onder andere dat de kans op RTX 3080-videokaarten gedurende die periode 'vrijwel nihil' is.


7 Februari, 13:54 HLN.BE
Wat is een koudegolf juist en waarom is dat zo zeldzaam?
7 Februari, 11:37 HLN.BE
Deze week maken we mogelijk een koudegolf mee, kondigt onze weerman Frank Duboccage aan. Dat verschijnsel is veel zeldzamer dan een hittegolf. De laatste keer dat er een koudegolf over ons land trok, is alweer negen jaar geleden. Wat is dat fenomeen precies en waarom is het zo zeldzaam?


Eerste AstraZeneca-vaccins komen aan in EU
6 Februari, 12:50 Skynet
Nadat heel wat chaos was over de levering van de vaccins, zijn de eerste dosissen van het Brits-Zweedse bedrijf AstraZeneca aangekomen in de Europese Unie. In ons land zullen in februari 443.000 dosissen van het AstraZeneca-vaccin kunnen worden toegediend.


Weinig kans op verdere versoepelingen voor april
5 Februari, 20:40 De Tijd
21:10 Veel hoop op een heropening voor de lente lijkt er niet te zijn voor de horeca-, event- en cultuursector. 'De situatie is even stabiel als fragiel. Het is rijden en omzien', zegt premier Alexander De ...


Weerbericht - Zacht met kans op regen
5 Februari, 05:46 Skynet
Het wordt vrijdag zacht, met maxima die nog boven 10 graden uitkomen, met vooral in het zuidoosten kans op een lokale bui. Ook het weekend belooft neerslag, die tegen zondag een winters karakter zou kunnen krijgen. Dat meldt het KMI.


Afzetting Trump - Trump weigert onder ede te getuigen over opstand
4 Februari, 22:04 Skynet
De Amerikaanse oud-president Donald Trump weigert onder ede te getuigen in het proces waarin de Amerikaanse Senaat gaat oordelen over de vraag of de voormalige president schuldig is aan het aanzetten tot een opstand. Zijn advocaten David Schoen en Bruce Castor schrijven dat in reactie op een officieel verzoek van de Democratische aanklagers in het Huis van Afgevaardigden.


Anouk Matton en Dimitri Vegas verwachten eerste kindje

Anouk Matton en Dimitri Vegas verwachten in de zomer hun eerste kindje. Dat deelde het koppel mee via Instagram.
The Flight Attendant met Michiel Huisman maakt kans op Golden Globe
3 Februari, 14:22 NU.NL - Film
The Flight Attendant, met de Nederlandse Michiel Huisman in een van de hoofdrollen, maakt kans op een prijs bij de uitreiking van de Golden Globes op 28 februari. De serie, met Kaley Cuoco als Huismans tegenspeler, is genomineerd in de categorie beste serie - comedy en musical.


Kappers mogen toch hopen op heropening ondanks huidige coronacijfers

Mogen we straks opnieuw naar de kapper? De experten van de GEMS vinden dat onverantwoord gezien de huidige coronacijfers. Toch gaan er politieke stemmen op om de contactberoepen te laten heropenen. ?De ziekenhuisopnames en het sterftecijfer zijn gedaald. Het ziet er dus erg goed uit?, klinkt het daar.
Wie is Beerschot-aanwinst Radic? ?Groot talent, maar nooit eerlijke kans gekregen?
2 Februari, 12:42 Gazet v. Antwerpen

Na de verrassende huurdeal van Zakaria Bakkali sijpelde een halfuurtje voor het verstrijken van de deadline door dat Beerschot nog een tweede laattijdige transfer had afgerond. Beerschot neemt per direct de 20-jarige verdediger Stipe Radic over van Hajduk Split. Onverwacht, al had Beerschot hem al een tijdje op het oog. Wij legden ons oor te luister bij een Kroatische collega: ?Igor Tudor was de enige coach die in hem geloofde.?
Kans dat je besmet raakt door winkelkarretje, is zeer klein, zeggen wetenschappers
1 Februari, 19:42 Gazet v. Antwerpen

Wie corona oploopt, doet dat niet via een winkelkarretje of een liftknop, schrijft het gerenommeerde wetenschappelijke magazine Nature. Via verschillende brononderzoeken concluderen ze dat corona in slechts twee instanties effectief werd doorgegeven via contact met een oppervlakte. Viroloog Steven Van Gucht beaamt, maar blijft voorzichtig. ?Zeker niet de belangrijkste bron, maar ik zal mijn karretje blijven ontsmetten.?
Coach van de tweede kans: Laura Tesoro begeleidt afvallers naar liveshows in ?The Voice Van Vlaanderen?
1 Februari, 05:12 HLN.BE
Verrassing in het nieuwe seizoen van 'The Voice van Vlaanderen'. Laura Tesoro (24) wordt de vijfde coach in de talentenjacht. In de onlinereeks 'The Voice Comeback Stage' begeleidt ze afgevallen en afgewezen kandidaten tot aan de liveshows. "Deze rebelse manier van coachen, een beetje meer in de schaduw, ligt me perfect."


DNB: 'Kans op inhaalgroei in tweede helft van 2021'
31 Januari, 13:13 NU.NL - Economie
President Klaas Knot van De Nederlandsche Bank (DNB) verwacht dat er een kans is op een sterk herstel van de economie in de tweede helft van het jaar. Dat zei hij zondag in tv-programma Buitenhof.


Straten blank door aanhoudende regen: ook dit weekend kans op wateroverlast
29 Januari, 16:54 Gazet v. Antwerpen

De overvloedige neerslag van de afgelopen dagen heeft op heel wat plaatsen wateroverlast veroorzaakt.
Beluister hier de nieuwe single van Anouk Matton: ?Een mooie kans om te tonen wie ik ben als zangeres?
29 Januari, 13:54 HLN.BE
Ze zong eerder al samen met Paris Hilton, Silvy De Bie en was te horen op een single van Regi, maar vanaf vandaag wil Anouk Matton - beter gekend als DJ MATTN - internationale music lovers definitief overtuigen van haar zangtalent. Dat doet ze via een samenwerking met het Roemeense duo Shoeba.


Quiz dit weekend mee met Dimitri Van den Bergh en maak kans op een gratis dartsbord!
29 Januari, 12:30 HLN.BE
In het kader van de Masters Darts geeft onze redactie dit weekend op gezette tijden op VTM2 en HLN.be verschillende dartsborden weg. Om kans te maken op zo?n dartsbord hoef je enkel het juiste antwoord te weten op een prijsvraag van Dimitri Van den Bergh. Onze landgenoot breekt dit vanavond en zaterdagmiddag in tijdens de uitzending, hou het darts op VTM2 dus goed in de gaten. Succes!


VVV-directeur Valckx: 'Kans wordt steeds groter dat Giakoumakis blijft'
28 Januari, 19:19 NU.NL - Sport
Technisch directeur Stan Valckx gaat ervan uit dat Giorgos Giakoumakis het seizoen gewoon bij VVV-Venlo afmaakt. De 26-jarige Griek staat door zijn vier treffers tegen Vitesse van woensdagavond al op twintig competitietreffers dit seizoen.


Banken willen loonfiches inkijken bij RSZ om fraude met woonkredieten tegen te gaan
28 Januari, 05:31 De Tijd
06:00 De Belgische banken willen bij de RSZ de loonfiches kunnen inkijken van mensen die een hypothecaire lening of een ander krediet aanvragen. De banken willen zo de fraude met valse loonfiches tegengaan....


Sven Nys verkent WK-parcours: ?De kans dat Wout hier wint, is echt wel groot?
28 Januari, 04:07 Gazet v. Antwerpen

Wie anders dan Sven Nys als je op zoek bent naar een stem met autoriteit om het WK-parcours te verkennen? Tweevoudig wereldkampioen, nog altijd de meest gelauwerde veldrijder ooit en op zijn 44ste eigenaar van een benijdenswaardige conditie. En dus stuurden wij Nys pal op de middag over de Hippodroom, brug op en brug af en door het mulle zand van het strand van Oostende. Zijn oordeel? ?Zwaar, loodzwaar.?Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn