NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Kajak


WB kajak slalom - Janina Kriesinger uitgeschakeld in halve finales in Augsburg
4 Juni, 00:03 Skynet Belgie
Janina Kriesinger is vrijdag gestrand in de halve finales van de K1 in de eerste manche van de wereldbeker kajak slalom in het Duitse Augsburg.


WB kajak sprint - Artuur Peters 8e in A-finale K1 1.000m in Poznan
28 Mei, 00:02 Skynet Belgie
Artuur Peters is zaterdag als achtste gefinisht in de A-finale van de K1 op de 1.000 meter tijdens de wereldbekermanche kajak in het Poolse Poznan.


WK kajak sprint - Hermien Peters en Lize Broekx veroveren brons in K2 500 meter
8 Augustus 2022, 00:03 Skynet Belgie
Hermien Peters en Lize Broekx hebben zondag brons veroverd in de K2 500 meter op de wereldkampioenschappen kajak in het Canadese Halifax. In 1:52.64 moet het Limburgse duo alleen de Polen Karolina Naja en Anna Pulawska (1:49.87) en de Duitsers Paulina Paszek en Jule Hake (1:50.28) voor laten gaan. De Nieuw-Zeelandse Lisa Carrington, meervoudig olympisch- en wereldkampioene, moest met Alicia Hoskin met een vierde plaats vrede nemen.


EK kajak sprint beloften en junioren - Belgische junioren grijpen nipt naast medaille in K4
27 Juni 2022, 00:01 Skynet Belgie
De Belgische K4 is er zondag op het EK voor junioren in het Servische Belgrado net niet in geslaagd een medaille te veroveren. Lars Billiet, Stanislas Bastiaens, Louis Vangeel en Raphael Akerele werden vierde, op slechts 426 duizendsten van het brons. Spanje won de Europse titel, voor Hongarije en Duitsland.


WB kajak sprint - Lize Broekx en Hermien Peters vallen in Racice net naast podium van K2
23 Mei 2022, 00:01 Skynet Belgie
Lize Broekx en Hermien Peters zijn zondag op de slotdag van de eerste wereldbekermanche kajak sprint van het seizoen in het Tsjechische Racice vierde geworden in de A-finale van de K2 500 meter.


Dansen op de golven in een opvouwbare Kajak
14 April 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Een opvouwbaar bootje van nauwelijks 8 kilo... dat is de BATO, ontwikkeld door het Antwerpse bedrijfje ONAK, dat al verschillende opvouwbare kayaks op de markt bracht. Met de BATO willen ze een breder publiek aanspreken, het bootje is daarom extra compact gemaakt en is ook een stuk goedkoper dan hun andere modellen. Het bedrijfje wil de BATO te water laten via een crowdfunding-campagne op Kickstarter.
Artuur Peters pakt tweede zilveren medaille op WB kajak sprint
27 Mei 2018, 11:18 Skynet Sport
Artuur Peters en Bram Sikkens mochten op de Wedaubaan van Duisburg de tweede Wereldbekerregatta van dit seizoen afsluiten met hun A-finale in de K1 500m.


Jonathan Delombaerde sprint zich vlot naar halve finales op WB kajak Duisburg

Jonathan Delombaerde heeft zich zaterdag op de wereldbeker kajak sprint vlot voor de halve finales van de K1 200 meter geplaatst. De 24-jarige West-Vlaming peddelde zich naar de derde plaats in zijn reeks. Een plaats bij de eerste zeven was voldoende. Delombaerde liet de zevende tijd op vijfenveertig deelnemers optekenen.
Titels voor Baud Kums en Roos Broekx op BK kajak langebaan
14 April 2018, 22:24 Gazet v. Antwerpen

Baud Kums en Roos Broekx hebben zich zaterdag in Harelbeke tot Belgisch kampioen op de 5.000 meter gekroond op de eerste dag van het Belgisch kampioenschap kajak langebaan.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn