NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Juli


Capcom brengt animatiefilm Resident Evil: Death Island op 25 juli uit
Donderdag, 00:01 Tweakers
Capcom en Sony brengen de animatiefilm Resident Evil: Death Island op 25 juli uit als blu-ray, dvd en 4k-blu-ray in een stalen doosje. De film is dan tevens digitaal te bekijken, al maken de bedrijven nog niet bekend via welke services dat mogelijk wordt gemaakt.


Samsung kondigt volgende Galaxy Z Flip en Z Fold eind juli aan
Donderdag, 00:00 Tweakers
Samsung zal de volgende generatie van zijn vouwbare smartphones eind juli aankondigen. Dat heeft de fabrikant bekendgemaakt. Daarmee is de presentatie iets eerder dan in vorige jaren, toen het vaak in augustus plaatsvond.


Logo's in Twitch-streams mogen 3 procent van beeld beslaan vanaf 1 juli
Donderdag, 00:00 Tweakers
Logo's in Twitch-streams mogen vanaf 1 juli 3 procent van het beeld beslaan. Dat blijkt uit de nieuwe regels die het Amazon-platform online heeft gezet rond branded content. Ingebrande ads in streams mogen helemaal niet meer.


DNB-president Knot wil dat ECB de rente tot en met juli blijft verhogen
28 Mei, 00:03 NU.NL - Economie
De Europese Centrale Bank (ECB) zal de rentetarieven in de eurozone ook in juni en juli nog moeten verhogen om de hoge inflatie onder controle te krijgen. De inflatie blijkt namelijk hardnekkiger dan verwacht, benadrukt president Klaas Knot van De Nederlandsche Bank (DNB) in een interview met vier grote Europese kranten.


Google lanceert Privacy Sandbox-tools in juli
24 Mei, 00:06 Techzine
Deze week kondigde Google aan dat sommige Privacy Sandbox-tools vanaf 18 juli 2023 algemeen beschikbaar zullen zijn in Chrome 115. De API’s voor hun oplossing voor cookies van derden zullen in juli beginnen te verschepen, aldus Google. Sinds de EU haar privacy-gerelateerde GDPR-wet heeft aangenomen, is Google op zoek naar een oplossing om gerichte advertenties […]


Post Malone brengt op 28 juli nieuwe plaat uit
21 Mei, 00:09 NU.NL - Muziek
Post Malone brengt op 28 juli een nieuw album uit, meldt hij in een video op Instagram. De plaat draagt de voornaam van de 27-jarige artiest, wiens echte naam Austin Richard Post is.


Steam stopt vanaf juli met Google Analytics-integratie
18 Mei, 00:01 Tweakers
Steam stopt met de integratie van Google Analytics. Dat betekent dat gameontwikkelaars geen Google Analytics meer in op de productpagina's van hun games kunnen verwerken en daar data uit kunnen verzamelen.


Delta verhoogt per 1 juli prijzen voor internet, tv en vaste telefonie via coax
18 Mei, 00:01 Tweakers
De Nederlandse provider Delta gaat per 1 juli zijn prijzen verhogen voor internet, tv en vaste telefonie via coax. Het pakket met een internetsnelheid van 75Mbit/s komt daarbij te vervallen. Het bedrijf rept niet over prijswijzigingen voor zijn glasvezelaanbod.


Eerste episode van The Expanse: A Telltale Series verschijnt op 27 juli
18 Mei, 00:00 Tweakers
De eerste episode van de verhalende adventuregame The Expanse: A Telltale Series is op 27 juli beschikbaar. In totaal zijn er vijf afleveringen, die om de week beschikbaar moeten komen. De game is een prequel op de tv-serie.


Football Leaks - Verdict uitgesteld naar 13 juli
29 April, 00:05 Skynet Buitenland
De rechtbank van Lissabon doet op 13 juli uitspraak in het proces tegen de Portugese hacker Rui Pinto, de bron van de "Football Leaks", die in eigen land wordt vervolgd voor hacking en poging tot afpersing.


Overheid angstvallig stil: tanken weer duur 1 juli
22 April, 00:01 AutoBlog

Je mag weer flink betalen voor benzine, want tanken wordt weer duur vanaf 1 juli. Ondanks hoge belastingdruk blijven wij Nederlanders stug doorrijden. Alsof we wat te bewijzen hebben. Of […]

Dit artikel Overheid angstvallig stil: tanken weer duur 1 juli verscheen eerst op Autoblog.nl.
Britse rockband Arctic Monkeys staat in mei 2023 in Ziggo Dome
11 Oktober 2022, 00:05 NU.NL - Muziek
De Arctic Monkeys geven op 5 mei 2023 een optreden in de Amsterdamse Ziggo Dome. Het wordt de eerste eigen show van de Britse rockband in Nederland sinds 2011. In augustus sloot de band wel Lowlands in Biddinghuizen af.


75ste Editie 24 Hours of Spa op 1 en 2 juli 2023
24 September 2022, 00:04 Autosport
Nu de FIA de voorlopige kalender voor het formule 1 seizoen heeft bekendgemaakt waarbij de Belgische Grote Prijs gepland staat op 30 juli; diende SRO ook zijn kalender voor de GT World Challenge Europe aan te passen. De 24 Hours of Spa moeten dus hun vaste datum afstaan aan de formule 1 en verhuizen naar het eerste weekend van juli. Ook de testdagen in aanloop naar de etmaalrace komen dus op een vroegere datum een gaan nu door op 23 en 24 mei 2023.

Lees meer: 75ste Editie 24 Hours of Spa op 1 en 2 juli 2023


Harry Styles komt in juni 2023 naar Johan Cruijff ArenA
29 Augustus 2022, 00:06 NU.NL - Muziek
Harry Styles geeft op 5 juni 2023 een concert in de Johan Cruijff ArenA, als onderdeel van zijn Love On Tour. De kaartverkoop start op vrijdag 2 september om 10.00 uur.


Ziekteverzuim in juli hoger dan normaal, ook vanwege psychische klachten
29 Augustus 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Hoewel het in juli nog vakantietijd was, steeg het aandeel mensen dat zich ziek meldde naar 4,5 procent. Daarmee bleef het verzuim in Nederland hoger dan gebruikelijk. In juni ging het nog om 4,4 procent.


Ruim een derde meer brommers en motoren gestolen tussen januari en juli
22 Augustus 2022, 00:05 NU.NL - Economie
Het aantal diefstallen van motoren, bromfietsen en snorfietsen is in de eerste zeven maanden van 2022 flink gestegen, meldt het Verbond van Verzekeraars. Van januari tot en met juli hebben dieven ruim een derde meer van deze tweewielers gestolen dan in dezelfde periode vorig jaar.


Prijzen stijgen in Nederland het hardst van alle eurolanden
1 Augustus 2022, 00:03 NU.NL - Economie
De prijzen in de eurozone zijn in juli gestegen met 8,9 procent vergeleken met vorig jaar, meldt statistiekbureau Eurostat op basis van een eerste raming. Met dit inflatiegetal wordt opnieuw een record gebroken. Uit de cijfers blijkt dat de geldontwaarding over juli het snelst toenam in Nederland.


Justin Bieber hervat tour eind juli na herstel van verlamming
25 Juli 2022, 00:07 NU.NL - Muziek
Justin Bieber hervat zijn Justice World Tour op 31 juli. De popster moest eerder een aantal optredens uitstellen vanwege een verlamming van een deel van zijn gezicht.


21 Juli 2022, 00:07 Volkskrant
Circuit Zolder, donderdag 14 juli 2022 ? Testdag by ?RMA?
16 Juli 2022, 00:03 Autosport
Geen Internationale testdag deze week op Circuit Zolder, maar een trackday by RMA. Toch meldden zich enkele Belgische piloten aan mogelijk met het idee om de piste nog eens te verkennen in aanloop naar de 24 Hours Zolder.

Lees meer: Circuit Zolder, donderdag 14 juli 2022 ? Testdag by ?RMA?

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn