NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Johnson

2News.be / Trefwoorden / Johnson

Dakota Johnson over nare sfeer op set Fifty Shades-films: 'Voelde als een strijd'
Gisteren, 00:09 NU.NL - Film
Dakota Johnson kijkt met een slecht gevoel terug op de films die ze maakte in de Fifty Shades of Grey-trilogie. Toen de actrice het contract tekende, leek het project haar veelbelovend, maar tijdens de opnames bleek veel tegen te vallen.


Met nieuw Brexit-plan ligt Boris Johnson op ramkoers met Brussel
20 Juni, 00:04 NU.NL - Economie
De Brexit-soap is nog lang niet voorbij, dat werd afgelopen week weer duidelijk. De Britse premier Boris Johnson kwam met plannen om handelsregels aan te passen, zonder toestemming van de EU. Die is daar boos over en startte een juridische procedure. Het is het zoveelste hoofdstuk in de Brits-Brusselse vechtscheiding. Hoe zit het precies?


16 Juni, 00:08 Volkskrant
9 Juni, 00:07 Volkskrant
Boris Johnson, de kat met negen levens: op naar de volgende crisis dan maar
7 Juni, 00:01 HLN.BE
Een kat met negen levens, dat is de Britse premier Boris Johnson (57) nu wel echt. Vanavond overleefde hij een vertrouwensstemming die er kwam door het schandaal rond zijn coronafeestjes. Op naar de volgende crisis dan maar.


26 Mei, 00:06 Volkskrant
21 April, 00:07 Volkskrant
14 April, 00:07 Volkskrant
Britse staatssecretaris stapt op na partygate

De Britse staatssecretaris van Justitie David Wolfson heeft ontslag genomen wegens de boete die eerste minister Boris Johnson heeft gekregen voor het overtreden van de coronamaatregelen. We kunnen enkel wettelijke hervormingen doorvoeren als we ons zelf aan de wet houden, zo schrijft Wolfson woensdag in zijn ontslagbrief, die hij via Twitter heeft gedeeld.
Premier Johnson gaat vragenlijst politie over partygate invullen
12 Februari, 00:24 HLN.BE
De Britse premier Boris Johnson heeft een vragenlijst van de politie van Londen ontvangen en gaat die zoals gevraagd invullen, heeft zijn woordvoerder gezegd. De politie van Londen kondigde deze week al aan dat 50 mensen die aanwezig waren bij borrels en andere bijeenkomsten van regeringsmedewerkers zo'n lijst gemaild zouden krijgen.


Opnieuw commotie in Downing Street: echtgenote Boris Johnson zou de dienst uitmaken
8 Februari, 00:08 Volkskrant
Een slappe man die betoverd wordt door een op macht beluste echtgenote. Op deze manier is Boris Johnson neergezet in een te verschijnen biografie over zijn vrouw Carrie. Ondertussen probeert de belegerde premier te bewijzen dat hij wel degelijk de baas is in huis.


Boris Johnson benoemt nieuwe stafchef en communicatiedirecteur
6 Februari, 00:02 HLN.BE
De Britse premier Boris Johnson heeft een nieuwe stafchef en een nieuwe communicatiedirecteur benoemd, nadat hij de voorbije dagen in de nasleep van "partygate" vijf naaste medewerkers verloren had. Dat meldt de Britse omroep BBC.


Partygate - Britse premier Johnson verliest tweede adviseur op een dag tijd
Jack Doyle is donderdag opgestapt als directeur communicatie en naaste adviseur van premier Boris Johnson, zo hebben Britse media gemeld.


Partygate - Nog twee nauwe medewerkers van Britse premier Johnson opgestapt
4 Februari, 00:04 Skynet
In Downing Street 10 in Londen zijn donderdag nog eens twee nauwe medewerkers van premier Boris Johnson opgestapt, zo heeft Sky News gemeld.


Op pad in het kiesdistrict van Boris Johnson: ?Ik kan me niet zo druk maken om kantoorborrels?
1 Februari, 00:07 Volkskrant
De Britse premier Boris Johnson wacht ? wederom ? een week van de waarheid: het onderzoeksrapport komt uit naar de feestjes op Downing Street in de periode dat het land in een lockdown zat. In zijn West-Londense kiesdistrict zijn de meningen over de premier verdeeld. ?De kiezers moeten hem wegsturen, niet zijn partij.?


Partygate-rapport verwijt entourage Johnson 'falen van leiderschap'
1 Februari, 00:02 De Tijd
22:55 Een voorlopig rapport over Partygate verwijt de entourage van de Britse premier Boris Johnson 'falen van leiderschap en oordeel'. Maar of de Conservatieven nu meteen hun leider aan de kant schuiven?


Voormalige pubeigenaar heeft met onderzoek naar de lockdownfeestjes het lot van Johnson in handen
25 Januari, 00:07 Volkskrant
Gaat Sue Gray Boris Johnson redden of geeft ze hem het laatste zetje? De Britse topambtenaar die de feestjes op Downing Street onderzoekt, heeft een solide reputatie als crisismanager en ?hoofd ethische zaken? binnen de regering.


Johnson opnieuw in het nauw door lockdownfeestje: vierde verjaardag met 30 man
25 Januari, 00:03 NOS nieuws

In de week waarin meer duidelijk zal worden over 'partygate' schrijven Britse media wederom over een feestje van premier Johnson. Tijdens de eerste lockdown in het Verenigd Koninkrijk zou hij met dertig medewerkers zijn verjaardag op Downing Street hebben gevierd.

Volgens ITV News werden in de Cabinet Room een verjaardagstaart en 'picknickhapjes' gegeten en werd er voor de premier gezongen. Op dat moment, half juni 2020, waren bijeenkomsten binnenshuis verboden. Ook mochten gezelschappen niet zingen, omdat het de kans op verspreiding van het coronavirus zou vergroten.

Voor Johnson zou het feestje een verrassing zijn geweest, georganiseerd door zijn vrouw. De bijeenkomst duurde naar verluidt een halfuur. Later op de dag zouden ook familieleden in de ambtswoning zijn geweest om de verjaardag van Johnson te vieren.

Een woordvoerder van de premier zegt tegen ITV News dat een groep medewerkers kort bij elkaar was gekomen in de Cabinet Room na afloop van een vergadering, om de premier te feliciteren. "De premier is er nog geen tien minuten geweest." Dat er binnen ook een feestje met familieleden was, spreekt de woordvoerder tegen. De familie zou alleen buiten ontvangen zijn.

Onderzoeksrapport

Eerder was er in het Verenigd Koninkrijk al ophef over een kerstborrel en meerdere tuinfeestjes die Johnson en zijn medewerkers naar verluidt hebben gehouden, tegen de coronaregels in. Daardoor is Johnson onder druk komen te staan, onder meer in zijn eigen Conservatieve Partij. Later deze week verschijnt een onderzoeksrapport over sociale bijeenkomsten in Downing Street tijdens de pandemie.
Verjaardagsfeestje brengt Johnson nog meer in gevaar
25 Januari, 00:02 De Tijd
20:45 De Britse premier Boris Johnson komt nog meer onder vuur te liggen, nadat uitgelekt is dat hij in volle lockdown een verrassingsfeestje voor zijn verjaardag bijwoonde.


Opnieuw onthulling in Partygate: Britse premier Johnson had tijdens eerste lockdown verjaardagsfeestje
25 Januari, 00:02 Gazet v. Antwerpen

De Britse premier Boris Johnson had tijdens de eerste lockdown in 2020 een verjaardagsfeestje waarbij hij tegen zijn eigen coronaregels heeft gezondigd, zo heeft ITV News maandag bericht.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn