NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Johnny

2News.be / Trefwoorden / Johnny

Luisteren naar de getuigenis van Amber Heard tijdens proces? ?Vernederend, belachelijk, pijnlijk en brutaal?, zegt Johnny Depp
Donderdag, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Na de getuigenis van Kate Moss over haar ex Johnny Depp heeft die laatste woensdag zelf nog eens plaatsgenomen op de getuigenbank tijdens het proces tegen Amber Heard, op vraag van haar advocaten. Depp maakte er geen geheim van dat hij ontgoocheld is in zijn ex-vrouw.
Zus van Amber Heard getuigt op lasterproces: ?Zodra Johnny begon te gebruiken, was er altijd ruzie?
19 Mei, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Het lasterproces tussen ex-partners Johnny Depp en Amber Heard is woensdag voortgezet. Onder anderen een vroegere vriendin en de zus van Heard kwamen getuigen.
LIVE. Amber Heard voor het eerst zelf aan het woord tijdens proces tegen ex Johnny Depp

Voor het eerst in het proces tussen voormalige geliefden Johnny Depp en Amber Heard neemt de 36-jarige actrice plaats in de getuigenbank. Na drie weken zwart te zijn gemaakt door Depp en zijn advocaten mag nu zij haar versie van de feiten vertellen. Volg haar getuigenis hier live.
28 April, 00:08 Volkskrant
Nieuwe audio van ruzie tussen Johnny Depp en Amber Heard duikt op: ?Als ik niet wegga, wordt het een bloedbad?
26 April, 00:02 HLN.BE
Johnny Depp heeft vandaag opnieuw getuigd in zijn zaak tegen ex Amber Heard. Tijdens het proces werden verschillende audio-opnames afgespeeld, waarop woordenwisselingen tussen de twee acteurs te horen zijn. Daarin zegt Depp dat het ?strikt noodzakelijk? is om bij Heard weg te wandelen, omdat de situatie anders zou uitdraaien op geweld.


Vingertopje dat Johnny Depp verloor door kok gevonden in keuken
19 April, 00:01 HLN.BE
Het vingertopje dat Johnny Depp (58) in maart 2015 verloor bij een ruzie met ex-vrouw Amber Heard (35), is in de keuken van de woning gevonden door zijn kok. Dat zegt de dokter van Depp in de rechtbank in Virginia, in de zaak die de acteur tegen Heard heeft aangespannen wegens smaad. Depp spande de zaak aan vanwege een artikel dat zij in 2018 schreef over huiselijk geweld.


Discovery maakt docu over juridische strijd tussen Johnny Depp en Amber Heard
25 November 2021, 00:05 NU.NL - Film
Discovery werkt aan een tweedelige documentaire over de juridische strijd tussen Johnny Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard, schrijft The Hollywood Reporter.


Johnny Depp spreekt zich opnieuw uit over rechtszaak: ?Ik ben een slachtoffer van cancel culture?
23 September 2021, 00:01 HLN.BE
Johnny Depp (58) heeft zich opnieuw uitgesproken over de gevolgen van zijn rechtszaak tegen de Britse krant The Sun. Hij klaagde hen aan omdat hij ?een vrouwenmepper? werd genoemd, maar verloor de zaak. Sindsdien kan hij nog maar moeilijk werk vinden in Hollywood. ?Ik ben een slachtoffer van cancel culture?, zo zegt hij.


Directeur filmfestival verdedigt prijs Johnny Depp: 'Hij is nooit veroordeeld'
18 Augustus 2021, 00:07 NU.NL - Film
De directeur van het filmfestival van San Sebastian heeft vrijdag in een verklaring zijn steun betuigd aan Johnny Depp. De acteur krijgt tijdens het festival in september een oeuvreprijs uitgereikt, maar die beslissing stuitte op weerstand van de organisatie van Spaanse vrouwelijke filmmakers.


Johnny Depp zegt dat Hollywood hem boycot sinds strijd met Amber Heard
18 Augustus 2021, 00:07 NU.NL - Film
Johnny Depp merkt dat er in Hollywood afstand van hem wordt genomen na zijn geruchtmakende scheiding van Amber Heard en de rechtszaak die daarop volgde. Dat zegt hij in een interview met The Sunday Times.


Johnny Depp krijgt oeuvreprijs van filmfestival van San Sebastian
11 Augustus 2021, 00:05 NU.NL - Film
Johnny Depp ontvangt de Donostia Award van de organisatie van het internationale filmfestival van San Sebastian. De Amerikaanse acteur, die in opspraak raakte door een mishandelingszaak, wordt voor zijn gehele oeuvre beloond.


Dominicaanse zanger Johnny Ventura op 81-jarige leeftijd overleden
4 Augustus 2021, 00:07 NU.NL - Muziek
De Dominicaanse zanger en bandleider Johnny Ventura is woensdag op 81-jarige leeftijd overleden, meldt NBC. Juan de Dios Ventura Soriano, zoals hij echt heette, werd met zijn merengue- en salsamuziek bekend in binnen- en buitenland.


Johnny Depp volgende maand weer voor de rechter
2 Februari 2021, 20:12 HLN.BE
Johnny Depp (57) heeft volgende maand weer een afspraak met de rechter. Ergens tussen 15 en 31 maart vindt er een hoorzitting plaats van het Britse hooggerechtshof over het heropenen van de rechtszaak die de acteur had aangespannen tegen The Sun om het gebruik van de term 'vrouwenmishandelaar', melden Britse media.


Johnny Rotten vindt Sex Pistols-serie 'respectloos'
20 Januari 2021, 12:42 HLN.BE
Johnny Rotten (64) is niet blij met de nieuwe serie over zijn band Sex Pistols. Volgens de voorman van de Britse punkband was hij helemaal niet op de hoogte van de productie en is de serie zonder zijn toestemming of bijdrage tot stand gekomen.


Johnny Rotten zegt niet te zijn ingelicht over aangekondigde Sex Pistols-serie
19 Januari 2021, 19:50 NU.NL - Muziek
Johnny Rotten is niet blij met Pistol, de nieuwe serie die er wordt gemaakt over zijn band Sex Pistols. Volgens de 64-jarige voorman van de Britse punkband was hij helemaal niet op de hoogte van de productie en is de serie zonder zijn toestemming of bijdrage tot stand gekomen.


Twintig jaar cel voor dolgedraaide messentrekker: ?Johnny had geen schijn van kans om dit te overleven?
18 April 2018, 15:18 Gazet v. Antwerpen

De strafrechtbank kende geen genade voor Ekrem Savran (30), de man die op 30 oktober 2016 Johnny Hensen (28) uit Neerpelt in café L?Estrade in de ­Corbiestraat in Mol een 17,5 cm lang lemmet van een koksmes in het hart plantte. Savran krijgt 20 jaar cel, wordt levenslang uit zijn rechten ontzet en moet zich ook nog eens tien jaar lang ter beschikking houden van de strafuitvoeringsrechtbank, die uiteindelijk over zijn vrijlating oordeelt.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn