NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Jeroen

2News.be / Trefwoorden / Jeroen

12 Mei, 00:08 Volkskrant
Reacties op overlijden van Nederlandse auteur Jeroen Brouwers: ?We zullen je scherpe pen missen?
12 Mei, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Vanuit verschillende hoeken wordt gereageerd op het overlijden van de Nederlandse schrijver Jeroen Brouwers. Hij stierf woensdag op 82-jarige leeftijd na een kort ziekbed, dat meldt zijn uitgeverij.
Jeroen Brouwers woonde vijf jaar in Rijmenam: ?We dronken samen koffie, maar pas nadien besefte ik wie hij was?
12 Mei, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Jeroen Brouwers woonde van 1972 tot 1976 in Rijmenam, een deelgemeente van Bonheiden. In Huize Krekelbos schreef hij zijn oermanuscript, het werk waaruit hij later veel romans zou puren. Luc Vangeel, de 73-jarige voorzitter van de Rijmenamse heemkring ?t Hoefyser, heeft hem ooit ontmoet.
Voormalig The Voice-bandleider Jeroen Rietbergen niet terug in Edwin Evers Band
9 Mei, 00:07 NU.NL - Muziek
Jeroen Rietbergen hoeft niet te hopen op een terugkeer in de Edwin Evers Band. Dat heeft Edwin Evers zaterdagavond gezegd in RTL Boulevard. "Dat zeg ik niet zozeer vanwege hem maar uit respect voor Johan die zijn plek heeft ingenomen."


?The Voice of Holland?-bandleider Jeroen van Rietbergen gespot op Amerikaanse luchthaven
9 Maart, 00:02 HLN.BE
Eind januari is Jeroen van Rietbergen (50), de bandleider van ?The Voice? die schuld bekende op vlak van grensoverschrijdend gedrag, naar de Verenigde Staten vertrokken. Ondertussen is de ex-vriend van Linda de Mol (57) ook opnieuw gespot op een Amerikaanse luchthaven.


Jeroen Meus neemt Nederlandse prijs in ontvangst
12 Februari, 00:29 HLN.BE
We hadden het al aangekondigd, maar nu was het moment echt daar: Jeroen Meus heeft in Amsterdam de Johannes Van Damprijs in ontvangst genomen. De prijs bekroont personen met buitengewone verdiensten voor de verspreiding van kennis over gastronomie.


Elise Schaap en Jeroen Spitzenberger in nieuwe familiefilm Hotel Sinestra
5 Februari, 00:06 NU.NL - Film
Elise Schaap en Jeroen Spitzenberger gaan de hoofdrollen spelen in de nieuwe Nederlandse familiefilm Hotel Sinestra. De film verschijnt eind dit jaar in de bioscoop, melden distributeur Dutch FilmWorks en producent Kepler vrijdag.
Edwin Evers Band stopt samenwerking met Jeroen Rietbergen na aangifte
21 Januari, 00:06 NU.NL - Muziek
De Edwin Evers Band heeft besloten niet langer met Jeroen Rietbergen samen te werken. De bandleider van The voice of Holland was al jaren onderdeel van de band van de voormalige radio-dj, maar na de diverse beschuldigingen aan zijn adres heeft de band besloten de samenwerking stop te zetten.


Jeroen Wollaars van Nieuwsuur: ik hostte mijn eigen BBS op FidoNet
20 December 2021, 00:00 Tweakers
In deze rubriek vragen we bekende Nederlanders naar hun tech. De eerste editie: Nieuwsuur-presentator Jeroen Wollaars.


Opnamen Netflix-versie Heartbreak High van Jeroen Koopman in volle gang
16 December 2021, 00:06 NU.NL - Film
De opnamen voor de nieuwe Netflix-reeks Heartbreak High zijn momenteel in volle gang. De Nederlandse producent Jeroen Koopman wist in 2019 de rechten van de populaire Australische serie uit de jaren negentig te bemachtigen.


Laatste werk van cabaretier Jeroen van Merwijk wordt postuum uitgebracht
2 December 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
Het laatste grote kunstproject van de in maart overleden cabaretier Jeroen van Merwijk wordt uitgebracht op cd. Het gaat om een album met nummers uit zijn show Was volgend jaar maar vast voorbij, die hij in 2020 speelde. Het ging om een oudejaarsvoorstelling waarin Van Merwijk door middel van liederen het jaar duidde.


Jeroen van Koningsbrugge speelt hoofdrol in tweede editie Scrooge Live
11 November 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
Jeroen van Koningsbrugge speelt dit jaar de hoofdrol in Scrooge Live, de live vertolking van Charles Dickens' A Christmas Carol. Dat maakte Omroep MAX vrijdag bekend.


Deze auto?s kocht Jeroen van den Berg voor zijn koters
24 Mei 2018, 14:12 AutoBlog
Fijne anderhalfste verjaardag mien jong! Hier heb je een Ferrari. Nee, geen trapauto, een echte Ferrari. Vlammen met dat hok over de Autostrada yo! Goed, je kan je afvragen wat het nut ervan is, maar Jeroen van den Berg is autoliefhebber en wil dat waarschijnlijk zijn kinderen ook meegeven. Op zich is dat iets wat […]


BOEK - Jeroen Windmeijer - het Pauluslabyrint
21 Mei 2018, 21:24 Gazet v. Antwerpen
Wanneer de burgemeester van Leiden het startschot wil geven voor het plaatsen van ondergrondse vuilcontainers, stort deze met graafmachine en al de diepte in, recht in een ondergronds gangenstelsel.


Na Mol, Ardennen en kust trekt Jeroen Meus met ?Dagelijkse Kost? naar het buitenland
16 Mei 2018, 13:00 Gazet v. Antwerpen

Na het Zilvermeer in Mol, de Ardennen en de Belgische kust, trekt ­Jeroen Meus (40) met Dagelijkse Zomerkost naar Spanje. Vanaf 16 juli zal hij vijf weken lang elke werkdag koken voor de Vlaming op vakantie, zijn Spaanse buurman en zichzelf. Met zijn mobiele keuken trekt hij van Benidorm aan de Costa Blanca over Archidona in Andalusië tot Palafrugell in Catalonië.
Jeroen Woe na laatste opname De Kwis: ik ga het ontzettend missen
28 April 2018, 15:54 NOS nieuws

Na zeven jaar komt er vanavond een einde aan De Kwis. De opname van de laatste uitzending zit er net op: "De tranen zijn net over mijn wangen gelopen", vertelt een aangeslagen Jeroen Woe. "Ik ga het ontzettend missen, maar we wisten dat dit moment zou komen."

In het BNNVARA-programma, gepresenteerd door Paul de Leeuw, nemen Joep van Deudekom, Niels van der Laan, Jeroen Woe en Rob Urgert op satirische wijze het nieuws van de week door. Iedere week schuift een gast aan die vragen beantwoordt over de actualiteit.

Juist het format van het programma heeft de mannen doen besluiten te stoppen. "Binnen de vaste structuur is er veel mogelijk maar het format beperkt ons nu teveel. Bij de groep is een soort vernieuwingsdrang", legt Woe uit. Met name Joep van Deudekom en Rob Urgert waren toe aan wat nieuws. "We hebben dus maar besloten om in goede sfeer en vriendschappelijk uit elkaar te gaan."

Geen kleine zalen meer

"Van de kijker hadden we denk ik niet weg gehoeven", gaat Woe verder. Wekelijks trekt het programma nog zo'n 1,5 miljoen kijkers. Daarnaast won het programma in tien seizoenen tijd twee tv-beelden: een voor beste nieuwe format en een voor beste amusement. Ook werd het programma genomineerd voor de Zilveren Nipkowschijf in 2014.

Na zeven jaar is het programma niet alleen heel succesvol geworden, ook voor de persoonlijke carrère van Woe heeft het programma veel goeds gedaan. "Ik ben met Niels ook een theaterduo. Toen we begonnen stonden we nog in kleine zalen, dat is nu anders."

Voor Woe was de aflevering met Jack Spijkerman een van de mooiste momenten. "In de aflevering brachten we, zonder dat Jack dat wist, het hele Kopspijkersteam weer bijeen." Voor Woe een bijzondere aflevering omdat De Kwis de plek van Kopspijkers op zaterdagavond heeft overgenomen. "Wij namen toen de rol op ons om satire over de week te maken. Om in ons programma dan een hommage te kunnen brengen aan Kopspijkers was heel bijzonder."

Ook vanavond wordt teruggeblikt op de afgelopen seizoenen. "Maar we combineren dat met het nieuws van de week. Vooral ook omdat er deze week weer zoveel is gebeurd waar we eerder al eens wat van hadden gemaakt. Het was weer de VVD, gedoe met ov-chipkaarten en Koningsdag."

De gast is in deze laatste aflevering Paul de Leeuw zelf. "Hij is de afgelopen jaren elke week onze boksbal geweest, dus is hij vanavond voor een keertje Kwis-Koning."

En nu?

Wat er na vanavond gaat gebeuren is voor Woe nog niet helemaal duidelijk. "We gaan eind deze zomer nog wel een Kwisconcert geven in het DeLaMar Theater." Van der Laan en Woe, het muzikale duo van de show, hebben de afgelopen jaren zo'n 115 liedjes geschreven. "De grappigste en mooiste daarvan zingen we dan nog een keer."

Er heel veel langer bij stil staan zal niet gaan. "Vanavond staan Niels en ik gewoon weer in de Kleine Komedie". Het hele team van De Kwis zal in de zaal zitten.

De kijker thuis ziet vanavond voor de laatste keer de vier mannen samen. Met nog een keer de lopende band, een muzikale parodie en 'Ja heb je, nee kun je krijgen' vanaf 20.25 uur op NPO 1.
Limburgs tijdritkampioen Jeroen Goeleven plots overleden
17 April 2018, 20:24 Skynet
Wielrenner Jeroen Goeleven, Limburgs kampioen tijdrijden bij de amateurs, is dinsdag op 25-jarige leeftijd plots overleden. Dat meldde zijn vader via Facebook en zijn team Snake CT op de website van de ploeg.


Volharding Jeroen Hertzberger beloond met rentree in Nederlandse hockeyploeg
17 April 2018, 09:18 Volkskrant
Jeroen Hertzberger keert per direct terug in de selectie van het Nederlandse hockeyteam. De 32-jarige aanvoerder en topschutter van Rotterdam werd na de afgang bij de Spelen van Rio de Janeiro in 2016 niet meer opgeroepen door bondscoach Max Caldas. Vanwege de vierde plaats voor de mannenploeg was volgens Caldas een cultuuromslag nodig. Er was geen ruimte meer voor grote ego's, hij wilde voortaan


Ruzies over privatisering verscheuren energiebedrijf Eneco: topman Jeroen de Haas stapt op
16 April 2018, 19:30 Volkskrant
Topman Jeroen de Haas van energiemaatschappij Eneco stapt per 1 september op. Volgens het persbericht van het bedrijf is dat 'in goed overleg' overeengekomen, maar volgens de ondernemingsraad is De Haas de laan uitgestuurd. De raad stapt naar de Ondernemingskamer om te laten vaststellen of De Haas' ontslag wel in het belang van de onderneming is. Eneco lijkt stuurloos geworden. Volgens Willem Hofm


Restaurant van Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck failliet
3 April 2018, 07:48 Gazet v. Antwerpen

Het Thaise restaurant Nimman op de Stadswaag in Antwerpen, dat Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck drie jaar geleden samen openden, is failliet. ?Je kan niet blijven vechten?, reageert Jeroen Van Dyck in Dag Allemaal.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn