NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Jarige

2News.be / Trefwoorden / Jarige

Woodstock-oprichter Michael Lang op 77-jarige leeftijd overleden
Michael Lang, medeoprichter en organisator van het legendarische muziekfestival Woodstock, is zaterdag op 77-jarige leeftijd overleden. Hij overleed aan het non-hodgkinlymfoom, een vorm van lymfeklierkanker, melden meerdere Amerikaanse media zondag.


Schietincident Brecht - Zowel 21-jarige voortvluchtige als politie vuurden schoten af
Donderdag, 00:04 Skynet
De uit een Nederlandse jeugdinrichting gevluchte jongere die woensdag om het leven kwam bij een schietincident met de politie in het Antwerpse Brecht, is een 21-jarige man. Dat bevestigt het Antwerpse parket. Zowel de jongeman als de politie hebben schoten afgevuurd, maar de precieze omstandigheden moeten nog verder worden onderzocht.


15-jarige jongen uit Middelburg zwaargewond na steekincident
10 Januari, 00:03 NOS nieuws

In Middelburg is een 15-jarige jongen zwaargewond geraakt na een steekincident. Wat zich precies heeft afgespeeld, is nog niet duidelijk. De politie is een groot onderzoek gestart naar de toedracht en zoekt getuigen en camerabeelden.

Het incident gebeurde rond het middaguur op een grasveldje bij de Meanderlaan en De Overloper, in het zuidoostelijke deel van Middelburg. Er is nog niemand aangehouden.

"We zijn er druk mee bezig", zegt een woordvoerder van de Zeeuwse politie. "We hebben honden en helikopters ingezet, zijn een buurtonderzoek gestart en doen forensisch onderzoek." Volgens de woordvoerder kan zo'n groot onderzoek wel enkele uren tot zelfs dagen duren.

De zwaargewonde jongen is overgebracht naar het ziekenhuis.
Twee onder een klap-actrice Henny Orri op 96-jarige leeftijd overleden
7 Januari, 00:08 NU.NL - Film
Actrice Henny Orri is dinsdag op 96-jarige leeftijd overleden in haar huis in Amsterdam. Dat laat haar kleinzoon, acteur Matteo van der Grijn, weten. Orri gold als een van de grande dames van het Nederlandse toneel en speelde vanaf midden jaren vijftig van de vorige eeuw in tal van toneel-, televisie- en filmproducties.


Tsjech Karel Loprais, zes maal Dakar-winnaar bij de trucks, sterft op 72-jarige leeftijd
31 December 2021, 00:00 Skynet Sport
De Tsjech Karel Loprais is overleden op 72-jarige leeftijd. Zijn zoon bevestigde het nieuws vandaag in de Tsjechische pers. Loprais won zes maal de Dakar-rally bij de trucks (1988, 1994, 1995, 1998, 1999 en 2001).


Medeoprichter en bassist hiphopband The Roots overleden op 62-jarige leeftijd
23 December 2021, 00:06 NU.NL - Muziek
Leonard 'Hub' Hubbard, medeoprichter van The Roots, is op 62-jarige leeftijd overleden. Hij was ook bassist ten tijde van de eerste zeven albums van de hiphopband, die bekend is van onder meer de wereldwijde hits The Seed (2.0) en You Got Me.


63-jarige motorrijder overleden na ongeval op Vloeiweg
17 December 2021, 00:01 HLN.BE
Op het kruispunt tussen de Larenweg en de Vloeiweg in Wuustwezel is donderdagmiddag een Nederlandse motorrijder om het leven gekomen. Rond 15 uur botste hij met een personenwagen, die mogelijk geen voorrang van rechts verleende. De specifieke omstandigheden van het ongeval worden onderzocht.


Radiomaker Skip Voogd op 88-jarige leeftijd overleden
12 December 2021, 00:03 NOS nieuws

Radiomaker Skip Voogd is overleden, meldt de mediasite Spreekbuis. Hij is 88 jaar geworden. Voogd was muziekjournalist en stapte in de jaren 50 over naar de radio, waar hij in 1958 begon met het VARA-programma Muziek Kiosk.

Later ging hij radioprogramma's voor jongeren maken. Met Jos Brink werkte hij voor de AVRO samen aan een nieuw tienerprogramma dat de Tussen 10+ en 20- heette, een concurrent van het populaire VARA-programma Tijd voor Teenagers van Herman Stok en Co de Kloet.

Voogd was ook presentator van Swing Express voor de AVRO en werkte verder jarenlang voor de NCRV, waar hij in 1995 met pensioen ging. In 1965 was hij namens die omroep betrokken bij het opzetten van radiozender Hilversum 3, het huidige NPO 3FM.

In een interview aan het einde van zijn loopbaan vertelde hij dat hij na enkele maanden van de zenderbazen van Hilversum 3 het dringende verzoek kreeg "of het met minder gitaren kon".

In datzelfde interview noemde hij zijn tijd bij de AVRO "de leukste tijd". Zijn voorkeur lag bij lichte muziek uit Amerika en Frankrijk.
Duo filmt mishandeling van 74-jarige dakloze: twee mannen gearresteerd
12 December 2021, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De politie heeft zaterdag twee mannen gearresteerd die mogelijk betrokken waren bij de mishandeling van een 74-jarige dakloze man uit Kinrooi. De man werd zaterdagochtend geslagen en gestampt door twee mannen toen hij hen geen geld kon geven. In Kinrooi circuleert inmiddels een expliciet filmpje waarop de mishandeling te zien is.
Music-zanger John Miles op 72-jarige leeftijd overleden
9 December 2021, 00:06 NU.NL - Muziek
De Britse muzikant en componist John Miles is overleden. De zanger stierf zondag na een kort ziekbed op 72-jarige leeftijd in zijn woonplaats Newcastle, meldt de organisatie van de Belgische Night of the Proms, waar hij jaarlijks vaste gast was.


Eerste slachtoffer van verdrinking in Kanaal is 24-jarige student die haar verloofde wilde terugvinden in Engeland
28 November 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Zevenentwintig mensen kwamen eerder deze week om het leven nadat een overvolle rubberboot kapseisde in het Kanaal. Een van hen was de 24-jarige Mariam Nouri Dargalayi, die zich onlangs verloofde met een Engelsman en hem op die manier wilde bereiken.
The Lion Sleeps Tonight-zanger Philip Margo op 79-jarige leeftijd overleden
25 November 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
Philip Margo, een van de oprichters van de Amerikaanse band The Tokens, is overleden. De zanger stierf zaterdag in een ziekenhuis in Los Angeles op 79-jarige leeftijd aan de gevolgen van een beroerte, meldt Billboard.


8-jarige Lou maakt cadeaupapier in strijd tegen ziekte van Duchenne (waaraan hij zelf lijdt)
6 November 2021, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De vzw ?Ik steun Lou? stelt inpakpapier beschikbaar om cadeautjes in te pakken voor het goede doel. Dat is onderzoek naar de ziekte van Duchenne, waaraan Lou zelf lijdt. Lou en zijn vriendjes zaten aan de knutseltafel om de actie mee in gang te zetten en het cadeaupapier te ontwerpen.
Topdirigent Bernard Haitink op 92-jarige leeftijd overleden
27 Oktober 2021, 00:06 NU.NL - Muziek
Voormalig topdirigent Bernard Haitink is donderdag op 92-jarige leeftijd overleden. Volgens zijn management is Haitink vreedzaam gestorven, thuis in Londen, omringd door zijn vrouw en familie. In 2019 dirigeerde hij in het Zwitserse Luzern zijn laatste concert.


15-jarige verdachte van tramduwincident blijft twee weken langer vastzitten
23 Oktober 2021, 00:08 Volkskrant
Een 15-jarige jongen die ervan wordt verdacht maandagavond een man onder een tram te hebben geduwd in de Haagse wijk Ypenburg, blijft twee weken langer vastzitten. Het 39-jarige slachtoffer overleed diezelfde avond.


Oud-drummer van Elvis Presley op 83-jarige leeftijd overleden
20 Oktober 2021, 00:06 NU.NL - Muziek
Ronnie Tutt, de oud-drummer van Elvis Presley, is zaterdag op 83-jarige leeftijd overleden. Dat laat de Presley-familie zondag weten via een bericht op Instagram met een foto van de muzikant.


77-jarige zieke man wordt uit appartement gezet: ?Ik ben nog nooit zo ongelukkig geweest?
16 Oktober 2021, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Vorige woensdag moest Leo Keuten voor de vrederechter verschijnen. Het Sociaal Verhuurkantoor Antwerpen wil de 77-jarige kunstenaar uit zijn appartement zetten, terwijl hij geen andere plek heeft om te wonen. In afwachting van een oplossing kampeert hij tussen de verhuisdozen.
Klopjacht van 9 uur, sluipschutters en evacuaties: welke factuur riskeert 18-jarige J.V.?
9 Oktober 2021, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Hulpdiensten die massaal moesten uitrukken, de Vives Hogeschool in Kortrijk die inderhaast ontruimd moest worden, het centrum van Waregem dat een tijdlang in lockdown moest. Er zijn kosten gemaakt om de tiener J.V. in te rekenen. Rest de vraag: wie gaat dat allemaal betalen?
Deze vier vrouwen bakken taart voor jarige kinderen in armoede: ?Iedereen verdient het om volop van die dag te genieten?
9 Oktober 2021, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Liefdadigheidsorganisatie Kruibeke Helpt heeft een nieuw project opgestart. Een Taart Voor Elk Kind bezorgt een verjaardagstaart aan minderbedeelde kinderen met hulp van vrijwilligers die willen meebakken. ?Je bent maar een keer per jaar jarig.?
Video | De grootste hits van overleden Status Quo-bassist Alan Lancaster
29 September 2021, 00:07 NU.NL - Muziek
Alan Lancaster, een van de oprichters van de Britse rockband Status Quo, is op 72-jarige leeftijd overleden. De bassist leed al enige tijd aan de zenuwaandoening multiple sclerose (MS).

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn