NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Jaren


Apple vernietigde duizenden Lisa-computers na re-release jaren na introductie
1 Juni, 00:01 Tweakers
Er is een documentaire verschenen over de vernietiging van duizenden exemplaren van de Apple Lisa, de eerste computer van de fabrikant met een grafische interface. Apple verkocht ze eerst aan iemand die ze van upgrades voorzag om ze te verkopen.


24 Mei, 00:06 Volkskrant
Britse man bekent rol bij grote hack bij Twitter en riskeert tientallen jaren cel
14 Mei, 00:09 NU.NL - Tech
Een Britse hacker heeft toegegeven dat hij in juli 2020 betrokken was bij het inbreken in de systemen achter Twitter. Daardoor konden hij en enkele handlangers meerdere accounts overnemen. Onder anderen politicus Geert Wilders was daar de dupe van.


Recensieoverzicht derde Guardians of the Galaxy: 'Fijnste Marvel-film in jaren'
7 Mei, 00:06 NU.NL - Film
Het derde deel van Guardians of the Galaxy draait vanaf vandaag in de bioscopen. Waar veel andere recente Marvel-films lauwtjes werden ontvangen, zijn de recensenten nu vrolijker gestemd. De superheldenfilm van regisseur James Gunn, waarin dit keer wasbeer Rocket centraal staat, mag rekenen op een sterrenregen.


Netflix steekt komende jaren miljarden in Zuid-Koreaanse films en series
30 April, 00:11 NU.NL - Film
Streamingdienst Netflix gaat de komende vier jaar 2,5 miljard dollar (bijna 2,3 miljard euro) investeren in Zuid-Koreaanse series en films, meldt Deadline.


Bpost kreeg jaren te veel belastinggeld
26 April, 00:00 De Tijd
21:31 Het nieuws dat Bpost jaren te veel aangerekend heeft voor bepaalde diensten die aan de Belgische staat zijn geleverd, geeft de reputatie van het postbedrijf een nieuwe dreun. Het aandeel krijgt een kl...


Voel je helemaal het jaren ?80 baasje in deze rode Gemballa
8 April, 00:01 AutoBlog

Het jaren ’80 drugsbaasje welteverstaan. Want daar pas deze Gemballa wel bij. Aah, de jaren ’80. Mooie tijd was dat. Schoudervullingen, raar haar, woekerwinsten op Wall Street en drugshandelaren die […]

Dit artikel Voel je helemaal het jaren ’80 baasje in deze rode Gemballa verscheen eerst op Autoblog.nl.
26 Maart, 00:08 Volkskrant
'Laatste film' Quentin Tarantino gaat over filmcriticus in jaren zeventig
16 Maart, 00:08 NU.NL - Film
Quentin Tarantino is momenteel bezig met de voorbereidingen van zijn mogelijk laatste film. De beroemde regisseur werkt aan een film met de naam The Movie Critic, waarvan de opnames in de herfst van start moeten gaan, meldt The Hollywood Reporter. Tarantino heeft daarbij meerdere keren gezegd dat hij wil stoppen na zijn tiende film.


Achterstand van vrouwen wordt komende jaren sneller weggewerkt
9 Maart, 00:57 NU.NL - Economie
De achtergestelde positie van vrouwen ten opzichte van mannen in Nederland verdwijnt de komende jaren sneller dan tot nu toe het geval was. Dat voorspelt de leider van de Nederlandse inbreng in een wereldwijd onderzoek naar ongelijkheid tussen mannen en vrouwen. Hij krijgt bijval van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) en experts.


27 Februari, 00:07 Volkskrant
Van Wilder derde in de Ronde van de Algarve: "Resultaat doet deugd na twee moeilijke jaren"
20 Februari, 02:42 Skynet Sport
Een eerste profzege bleef net uit voor Ilan Van Wilder, hij juichte net iets te vroeg op dag twee van de Ronde van de Algarve, wel mag hij huiswaarts keren met een derde plaats in het eindklassement. "Dit resultaat doet deugd", sprak hij na afloop.


Volkswagen VR6 modellen door de jaren heen
20 Februari, 01:42 AutoBlog

We kijken eens naar de vroege Volkswagen VR6 modellen! Afgelopen week kwam het nieuws ter ore dat Volkswagen de Atlas heeft aangepakt. Het is een modelupdate zoals we er wel […]

Dit artikel Volkswagen VR6 modellen door de jaren heen verscheen eerst op Autoblog.nl.
ASSISEN. Nu ook officieel seriemoordenaar: jury acht Stephaan Du Lion schuldig aan vier moorden uit jaren negentig
15 Februari, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Stephaan Du Lion pleegde vier moorden volgens een bepaald patroon, hij handelde rustig en koelbloedig en ging planmatig te werk. Hij doodde de vier vrouwen dus niet in een emotionele opwelling. Tot die vaststelling kwam de Antwerpse assisenjury, die Stephaan Du Lion dinsdagavond na een beraad van 3,5 uur schuldig verklaarde aan de moorden op Ariane Mazijn, Lutgarda Bogaerts, Maria Van den Reeck en Eve Poppe.
Aantal 'grotere' bedrijven in Nederland neemt voor het eerst in jaren af
12 Februari, 00:06 NU.NL - Economie
Het aantal bedrijven met meer dan twee werknemers is in 2022 voor het eerst in jaren afgenomen. Dat blijkt uit cijfers van statistiekbureau CBS, die alle bedrijven met met minimaal drie personeelsleden 'groot' noemt. "De daling is nieuw", zegt CBS-econoom Marjolijn Jaarsma tegen NU.nl. "In de voorgaande jaren namen alle soorten bedrijven toe."


26 Januari, 00:11 Volkskrant
Pensioenverhogingen uit de jaren zeventig terug op tafel
25 Januari, 00:21 NU.NL - Economie
De pensioenen in ons land zijn dit jaar gemiddeld 7,18 procent hoger. Dat heeft het FD uitgezocht. Deze behoorlijke plussen volgen op jaren met geen of marginale stijgingen.


Huizenprijzen daalden eind vorig jaar met 6,4 procent, eerste daling in jaren
15 Januari, 00:03 NU.NL - Economie
De woningmarkt is in de laatste drie maanden van 2022 in rustiger vaarwater gekomen. Makelaars verkochten in deze periode 8 procent woningen minder dan in dezelfde periode een jaar eerder, terwijl de gemiddelde verkoopprijs bijna 4 procent lager was. Op jaarbasis daalden de huizenprijzen zelfs met 6,4 procent, de eerste daling in negen jaar.


Gasupdate: Verbruik voor het eerst hoger dan voorgaande jaren
18 December 2022, 00:02 NU.NL - Economie
Elke week geeft NU.nl een overzicht van de ontwikkeling van de gasprijs, het verbruik en de vulling van de gasopslagen in Nederland. Dit zijn de cijfers van de afgelopen week in drie grafieken.


Hardwell na jaren terug op podium: 'Ik voel me sterker dan ooit"
5 December 2022, 00:05 NU.NL - Muziek
Het werd hem te veel. Na jaren draaien en tot twee keer uitgroepen te worden als beste dj van de wereld, kapte Hardwell er in 2018 mee. Dat was toen "voor onbepaalde tijd". Dit weekend keert Hardwell terug. Hij staat vanavond met zijn comebacktour Rebels Never Die in de Ziggo Dome, waar hij vier jaar geleden zijn laatste optreden gaf.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn