NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
James


James Webb-telescoop heeft mogelijk voldoende brandstof voor twintig jaar
Vrijdag, 00:09 NU.NL - Tech
De James Webb-ruimtetelescoop heeft mogelijk genoeg brandstof aan boord om twintig jaar actief te blijven, zegt NASA-technicus Mike Menzel.


James Webb-ruimtetelescoop is volledig uitgevouwen
11 Januari, 00:00 Tweakers
Na het succesvol uitklappen van de hitteschilden afgelopen week is NASA er ook in geslaagd om de spiegels van de James Webb-ruimtetelescoop uit te klappen. De machine is nu klaar voor de laatste kalibraties.


James Webb heeft wellicht genoeg brandstof over om 20 jaar actief te blijven
11 Januari, 00:00 Tweakers
De eind vorig jaar gelanceerde James Webb Space Telescope heeft mogelijk genoeg brandstof over om twintig jaar actief te blijven. Dat is een stuk langer dan de bedoelde minimale levensduur van vijf jaar. Eerder werd al uitgegaan van een levensduur van tien jaar.


James Corden besmet met coronavirus, 'The Late Late Show? tijdelijk niet op tv
8 Januari, 00:03 HLN.BE
James Corden (43) is besmet met het coronavirus. Daarom is zijn talkshow ?The Late Late Show with James Corden? de komende dagen niet op tv, zo schrijft de presentator op Instagram.


NASA klapt zonnescherm van James Webb-ruimtetelescoop uit
7 Januari, 00:10 NU.NL - Tech
NASA heeft dinsdag de vijf delen van het zonnescherm van de James Webb-ruimtetelescoop uitgeklapt, blijkt uit videobeelden. Dat is een mijlpaal in het plan van de ruimteorganisatie om sterren in de kosmos in beeld te brengen.


Comeback van James Wade komt er niet uit: Michael Smith is eerste finalist op WK Darts
3 Januari, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De Brit Michael Smith heeft zich als eerste geplaatst voor de finale van het WK Darts. In zijn halve finale ging hij freewheelend naar een 5-1-voorsprong maar zijn landgenoot James Wade gaf zich nog niet gewonnen en kwam nog terug tot 5-3. Meer zou het voor Wade ?The Machine? niet worden: 6-3.
James Webb-ruimtetelescoop gaat waarschijnlijk langer mee dan verwacht
31 December 2021, 00:07 NU.NL - Tech
De James Webb-ruimtetelescoop die op Eerste Kerstdag werd gelanceerd en onderweg is naar zijn bestemming, zal waarschijnlijk langer meegaan dan verwacht. Dat komt doordat er minder brandstof nodig is voor koerscorrecties, meldt de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA woensdag.


ESA lanceert met succes James Webb Space Telescope
28 December 2021, 00:00 Tweakers
ESA heeft om 13.20 uur Nederlandse tijd succesvol de Ariane 5-raket gelanceerd met daarin de James Webb Space Telescope. Alle belangrijke stappen na de lancering zijn doorlopen. Voor de telescoop begint nu de spannende fase waarin de nodige onderdelen zich moeten uitvouwen.


26 December 2021, 00:02 De Tijd
26 December 2021, 00:02 De Tijd
VIDEO. Zwangere Kat Kerkhofs en James Cooke danst met man: dit was de kerstspecial van ?Dancing with the stars?
26 December 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Ook bij Dancing with the stars werd Kerstmis in schoonheid gevierd. In plaats van een reguliere aflevering mochten zes deelnemers uit de twee voorgaande seizoen nog eens hun kunnen tonen op de dansvloer. Het leverde een schitterend spektakel op, gaande van een vliegensvlugge quickstep door Leen Dendievel, een winterse samba van Jani Kazaltzis en een vurige Argentijnse tango van de zwangere Kat Kerkhofs. Bekijk hieronder alle dansen uit de kerstspecial.
Een kerstcadeau voor astronomen: alles wat je moet weten over de James Webb Space Telescope
24 December 2021, 00:01 HLN.BE
Als alles goed gaat, wordt zaterdag op kerstdag de James Webb Space Telescope (JWST) gelanceerd vanuit Frans-Guyana. Het zal daarmee de grootste telescoop worden die we ooit de ruimte instuurden. Met een kostenplaatje van enkele miljarden dollars is het bovendien een wetenschappelijk huzarenstukje.


Slecht weer verschuift lancering James Webb-telescoop naar Eerste Kerstdag
23 December 2021, 00:09 NU.NL - Tech
De lancering van ruimtetelescoop James Webb wordt op het laatste moment toch weer uitgesteld. Deze stond voor aankomende vrijdag gepland, maar het wordt op zijn vroegst Eerste Kerstdag. Volgens de Amerikaanse ruimteorganisatie NASA zijn de weersomstandigheden bij de lanceerbasis in Frans-Guyana te riskant om de lancering vrijdag te laten doorgaan.


James Bond-producent sluit non-binaire 007 niet uit in de toekomst
16 December 2021, 00:06 NU.NL - Film
De discussie over een eventuele vrouwelijke James Bond loopt al jaren, maar nu heeft producent Barbara Broccoli de deur ook opengezet voor een non-binaire representatie van de geheim agent. Zij sluit niet uit dat 007 in de toekomst altijd een man moet blijven.


Niels Destadsbader vertelt over eerste liefde en kindertijd en knuffelt met petekindjes in ?James, De Musical?
10 December 2021, 00:02 HLN.BE
Deze avond kreeg Niels Destadsbader zijn eigen musical voorgeschoteld in ?James, De Musical?. In het programma keerde James terug naar de kindertijd van de zanger, waar toen al duidelijk was dat Niels een geboren entertainer was. Daarnaast vertelt Niels ook over z?n eerste kus, zijn petekindjes en de afgebroken zwangerschap van van zijn broer en schoonzus.


GEZIEN? ?James De Musical?: ?Prima entertainment, maar is het leven van Natalia echt een musical waard??
26 November 2021, 00:02 HLN.BE
Onze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ?James De Muscial? op Play4, een showprogramma waarin James Cooke - jawel - een musical maakt over hete leven van acht BV?s. ?Tempo primeerde op diepgang, waardoor potentieel interessante anekdotes vakkundig de kiem in gesmoord werden.?


Lancering James Webb-ruimtetelescoop wegens mogelijk defect weer uitgesteld
25 November 2021, 00:08 NU.NL - Tech
De lancering van de James Webb-ruimtetelescoop is opnieuw uitgesteld. Vanwege een incident moet de telescoop op mogelijke beschadigingen onderzocht worden, meldt ruimteorganisatie NASA.


Nieuwe James Bond is best scorende film tijdens pandemie
25 November 2021, 00:05 NU.NL - Film
No Time To Die heeft sinds het openingsweekend wereldwijd 734 miljoen dollar (ruim 650 miljoen euro) opgebracht en is daarmee Hollywoods grootste succes sinds de start van de coronacrisis. F9, het negende deel van de Fast & Furious-reeks, had die eer tot afgelopen week.


Topdirigent Bernard Haitink op 92-jarige leeftijd overleden
27 Oktober 2021, 00:06 NU.NL - Muziek
Voormalig topdirigent Bernard Haitink is donderdag op 92-jarige leeftijd overleden. Volgens zijn management is Haitink vreedzaam gestorven, thuis in Londen, omringd door zijn vrouw en familie. In 2019 dirigeerde hij in het Zwitserse Luzern zijn laatste concert.


Gesprek over nieuwe James Bond-acteur begint op zijn vroegst volgend jaar
29 September 2021, 00:08 NU.NL - Film
Fans moeten nog even geduld hebben voordat ze weten wie de opvolger van Daniel Craig als James Bond wordt. Gesprekken over de nieuwe hoofdrol in de filmreeks beginnen op zijn vroegst volgend jaar, vertelde producent Barbara Broccoli maandagochtend aan radiozender BBC Radio 4.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn