NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Iphone

2News.be / Trefwoorden / Iphone

VS klaagt Apple aan voor monopolie met iPhone op telefoonmarkt
26 Maart, 00:10 NU.NL - Tech
Het Amerikaanse ministerie van Justitie claimt dat Apple een illegaal monopolie op de telefoonmarkt in stand houdt. Het bedrijf zou zijn macht misbruiken om klanten vast te houden en concurrenten te benadelen.


Apps voor iPhone binnenkort ook te downloaden via websites
19 Maart, 00:11 NU.NL - Tech
Apple staat iPhone- en iPad-bezitters binnenkort toe apps rechtstreeks vanaf websites te downloaden. Dat hoeven ze dan niet meer per se via een appwinkel te doen. De ontwikkelaars van apps moeten wel aan strenge voorwaarden voldoen.


Apple maakt sideloaden iPhone-apps vanaf iOS 17.4 mogelijk in de EU
27 Januari, 00:01 Tweakers
Apple gaat iPhone-gebruikers in de EU vanaf iOS 17.4 toestaan om apps te downloaden van andere appwinkels dan de App Store. Vanwege de Digital Markets Act die op 7 maart van kracht gaat, wordt Apple verplicht om het sideloaden van apps toe te staan op Apple-apparaten.


Kaspersky: iPhone-hackers misbruikten voorheen onbekende hardwarefunctie in soc
31 December 2023, 00:02 Tweakers
Hackers hebben voor malware een voorheen onbekende hardwarefunctie in Apple-socs misbruikt. Dat zeggen beveiligingsonderzoekers van Kaspersky. Het is niet duidelijk wat de hardwarefunctie deed. Met de malware konden hackers persoonsgegevens stelen.


Gerucht: iPhone 16 Pro krijgt ultragroothoekcamera van 48 megapixel
19 December 2023, 00:00 Tweakers
De iPhone 16 Pro-smartphones van Apple krijgen mogelijk een ultragroothoekcamera van 48 megapixel. Het zouden de eerste iPhones zijn met twee 48-megapixelcamera's; de huidige camera met ultragroothoeksensor in de iPhone 15 Pro-serie is 12 megapixel.


NU+ | Waarom gaat iPhone nu pas de opvolger van sms ondersteunen?
24 November 2023, 00:13 NU.NL - Tech
Hoewel de opvolger van sms al vijftien jaar bestaat, gaat de iPhone deze techniek vanaf volgend jaar ondersteunen. Waarom dan pas?


Grootste iPhone-fabrikant stapt in satellietbusiness
15 November 2023, 00:00 Emerce
Foxconn heeft afgelopen zaterdag twee satellieten in een baan om de aarde gebracht. Die zijn onderdeel van een testcasus voor nieuwe activiteiten van het bedrijf uit Taiwan.


MacRumors: iPhone SE 4 krijgt een met iPhone 14 vergelijkbaar ontwerp
13 November 2023, 00:01 Tweakers
Apple geeft de nog niet aangekondigde iPhone SE 4 naar verluidt een vernieuwd ontwerp. Tot dusver leken toestellen uit de SE-reeks nog op oude smartphones van het merk, zoals de iPhone 8. De vermeende komende iPhone SE zou daarentegen meer op de iPhone 14 gaan lijken.


China doet onderzoek naar handel en wandel van iPhone-maker Foxconn
26 Oktober 2023, 00:08 NU.NL - Tech
De Chinese autoriteiten zijn een onderzoek gestart bij iPhone-producent Foxconn. Er worden volgens de Chinese staatskrant Global Times belastingcontroles uitgevoerd. Daarnaast inspecteert China het grondgebruik van het assemblagebedrijf.


Apple iPhone 15 Pro en 15 Pro Max - Tot op het randje?
8 Oktober 2023, 00:00 Tweakers
De iPhone 15 Pro en 15 Pro Max zijn de meest luxe Apple-smartphones van 2023. Ze hebben een mooie titanium rand en een nieuwe soc, en de 15 Pro Max zoomt verder in dan ooit.


Nieuwste iPhone kan 'te heet om aan te raken' worden door softwareprobleem
4 Oktober 2023, 00:06 NU.NL - Tech
De nieuwste iPhone 15 Pro kan in de eerste dagen na aanschaf heel warm worden door een fout in de software. Apple werkt aan een oplossing na klachten van gebruikers dat de smartphone te heet werd om aan te raken.


NU+ | Review iPhone 15 (Pro): Elke 2 jaar een nieuwe iPhone hoeft niet meer
4 Oktober 2023, 00:06 NU.NL - Tech
Het grootste nieuws bij aankondiging van de iPhone 15-serie was dat de telefoons opladen met een USB-C-kabel. Vernieuwingen op de smartphonemarkt zijn niet meer zo spannend meer als vroeger. Ook nu weer: de iPhone 15 (Pro) is een toptelefoon, maar als update is hij wat saai.


Apple stelt Fransen tevreden over straling van iPhone 12 na update
4 Oktober 2023, 00:06 NU.NL - Tech
De update voor de iPhone 12 die Apple in Frankrijk heeft uitgebracht, stelt de Franse overheid gerust. Na de update is er geen sprake meer van een te hoog stralingsniveau en voldoet de telefoon aan Europese normen.


Frankrijk keurt iPhone 12-update goed nu straling onder wettelijke limiet valt
1 Oktober 2023, 00:02 Tweakers
Het Franse frequentieagentschap ANFR heeft Apples iPhone 12-update om de stralingsabsorptiewaarde te verlagen, getest en goedgekeurd. Dat betekent dat met de update de sar-waardes van de iPhone 12 onder de wettelijke limieten vallen.


Frankrijk heft ban op iPhone 12 na update op
30 September 2023, 00:05 NOS nieuws

De Franse ban op de iPhone 12 wordt opgeheven. Toezichthouder ANFR is tevreden met een update die Apple heeft gemaakt om de elektromagnetische straling die de mobiele telefoon uitzendt te verminderen. Twee weken geleden moesten alle iPhone 12's uit de winkels worden gehaald omdat de straling volgens de toezichthouder te hoog was.

Als Apple de software-update beschikbaar stelt aan gebruikers mag de telefoon in Frankrijk gewoon weer worden verkocht, meldt het Franse agentschap voor de regulering van radiofrequenties. Na een aantal tests concludeerde de ANFR dat de elektromagnetische straling na het installeren van de update onder de goedgekeurde waarde van vier watt blijft.

Uit onderzoek bleek dat de ledematen van gebruikers werden blootgesteld aan straling van 5,74 watt per kilogram.
JerryRigEverything: achterglas iPhone 15 Pro Max breekt ongebruikelijk snel
24 September 2023, 00:00 Tweakers
Het glas van de achterkant van de iPhone 15 Pro Max is gebroken bij de duurzaamheidstest van YouTube-kanaal JerryRigEverything. Volgens de YouTuber is dit uitzonderlijk. De behuizing van titanium heeft de test echter wel overleefd.


Apple brengt update uit die hoge straling iPhone 12 moet verhelpen
20 September 2023, 00:08 NU.NL - Tech
Er komt een software-update voor Franse gebruikers die de stralingsproblemen van de iPhone 12 moet oplossen. Omdat de iPhone 12 te veel straling uitzendt, mag het toestel in Frankrijk niet meer worden verkocht. Ook in Nederland wordt het stralingsniveau van de telefoon onderzocht.


Apple voorziet iPhone 12 van update om stralingsniveaus te verminderen
17 September 2023, 00:01 Tweakers
Apple brengt een software-update uit voor de iPhone 12 om de specific absorption rate ervan terug te brengen binnen de wettelijke limieten. Volgens de Franse toezichthouder ANFR is de straling van de iPhone 12 te hoog. Daarom verbood Frankrijk onlangs de verkoop van het toestel.


Frankrijk verbiedt verkoop iPhone 12 wegens stralingsgevaar -update
16 September 2023, 00:07 Techzine
Update, 15/9, 14u45, Laura Herijgers: Apple zal de te hoge stralingswaarden van de iPhone 12 oplossen door middel van een software-update. Dat meldt Jean-Noel Barrot, Franse minister van Digitale Transitie. Hij voegt er aan toe dat de Franse waakhond de toestellen eerst opnieuw aan een test zal onderwerpen, voordat de iPhone 12 opnieuw in de […]


iPhone heeft voortaan andere oplaadkabel nodig: ?Goed voor iedereen, behalve voor Apple zelf?
14 September 2023, 00:04 HLN.BE
Techgigant Apple is overstag en gaat alle nieuwe telefoons uitrusten met de universele USB-C-aansluiting die Brussel verplicht maakt. Is de klant daardoor goedkoper uit? En kunnen mensen met een oudere iPhone de kabeltjes daarvoor straks nog wel kopen?

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn