NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Iphone

2News.be / Trefwoorden / Iphone

Frankrijk heft ban op iPhone 12 na update op
Vandaag, 00:05 NOS nieuws

De Franse ban op de iPhone 12 wordt opgeheven. Toezichthouder ANFR is tevreden met een update die Apple heeft gemaakt om de elektromagnetische straling die de mobiele telefoon uitzendt te verminderen. Twee weken geleden moesten alle iPhone 12's uit de winkels worden gehaald omdat de straling volgens de toezichthouder te hoog was.

Als Apple de software-update beschikbaar stelt aan gebruikers mag de telefoon in Frankrijk gewoon weer worden verkocht, meldt het Franse agentschap voor de regulering van radiofrequenties. Na een aantal tests concludeerde de ANFR dat de elektromagnetische straling na het installeren van de update onder de goedgekeurde waarde van vier watt blijft.

Uit onderzoek bleek dat de ledematen van gebruikers werden blootgesteld aan straling van 5,74 watt per kilogram.
JerryRigEverything: achterglas iPhone 15 Pro Max breekt ongebruikelijk snel
Zondag, 00:00 Tweakers
Het glas van de achterkant van de iPhone 15 Pro Max is gebroken bij de duurzaamheidstest van YouTube-kanaal JerryRigEverything. Volgens de YouTuber is dit uitzonderlijk. De behuizing van titanium heeft de test echter wel overleefd.


Apple brengt update uit die hoge straling iPhone 12 moet verhelpen
20 September, 00:08 NU.NL - Tech
Er komt een software-update voor Franse gebruikers die de stralingsproblemen van de iPhone 12 moet oplossen. Omdat de iPhone 12 te veel straling uitzendt, mag het toestel in Frankrijk niet meer worden verkocht. Ook in Nederland wordt het stralingsniveau van de telefoon onderzocht.


Apple voorziet iPhone 12 van update om stralingsniveaus te verminderen
17 September, 00:01 Tweakers
Apple brengt een software-update uit voor de iPhone 12 om de specific absorption rate ervan terug te brengen binnen de wettelijke limieten. Volgens de Franse toezichthouder ANFR is de straling van de iPhone 12 te hoog. Daarom verbood Frankrijk onlangs de verkoop van het toestel.


Frankrijk verbiedt verkoop iPhone 12 wegens stralingsgevaar -update
16 September, 00:07 Techzine
Update, 15/9, 14u45, Laura Herijgers: Apple zal de te hoge stralingswaarden van de iPhone 12 oplossen door middel van een software-update. Dat meldt Jean-Noel Barrot, Franse minister van Digitale Transitie. Hij voegt er aan toe dat de Franse waakhond de toestellen eerst opnieuw aan een test zal onderwerpen, voordat de iPhone 12 opnieuw in de […]


iPhone heeft voortaan andere oplaadkabel nodig: ?Goed voor iedereen, behalve voor Apple zelf?
14 September, 00:04 HLN.BE
Techgigant Apple is overstag en gaat alle nieuwe telefoons uitrusten met de universele USB-C-aansluiting die Brussel verplicht maakt. Is de klant daardoor goedkoper uit? En kunnen mensen met een oudere iPhone de kabeltjes daarvoor straks nog wel kopen?


Nooit meer vragen om iPhone-oplader: Apple stapt met iPhone 15 over op USB-C
13 September, 00:04 NU.NL - Economie
De iPhone 15 is niet meer op te laden met de Lightning-kabel van eerdere iPhones. Op de nieuwe telefoon gaat dat via USB-C. Dat kondigde Apple dinsdagavond aan tijdens de presentatie van nieuwe iPhones voor komend jaar.


USB-C poort iPhone 15 ?teleurstellend traag?
29 Augustus, 00:00 Emerce
De iPhone 15 die volgende maand wordt gelanceerd wordt de eerste Apple smartphone met USB-C aansluiting, maar volgens een hardnekkig gerucht moeten gebruikers het stellen met lage transfersnelheden.


Winkeliers kunnen iPhone nu gebruiken als betaalautomaat
23 Augustus, 00:04 NU.NL - Economie
Apple rolt dinsdag zijn nieuwe dienst Tap to Pay uit in Nederland. Daarmee kunnen winkeliers van hun iPhone een pinapparaat maken.


'Apple geeft sommige iPhone 15's oplaadvermogen van 35 watt'
20 Augustus, 00:01 Tweakers
Komende iPhone 15-toestellen krijgen naar verluidt een maximaal oplaadvermogen van 35W, zo stellen betrokkenen. Het is niet duidelijk of dit alleen voor iPhone 15 Pro-modellen geldt of ook voor de reguliere varianten. Apple brengt de iPhone 15-serie waarschijnlijk eind september uit.


Apples diensten redden mager kwartaal van iPhone-verkopen
9 Augustus, 00:11 NU.NL - Tech
Apple verkocht het afgelopen kwartaal minder iPhones, Macs en iPads. Daardoor daalde de totale omzet van het bedrijf voor het derde kwartaal op rij. Een lichtpuntje voor Apple was de verkoop van digitale producten, zoals abonnementen op Apple Music en iCloud.


iPhone-maker Foxconn ziet vraag toenemen na magere periode
9 Augustus, 00:04 NU.NL - Economie
iPhone-producent Foxconn, een van 's werelds grootste elektronicafabrikanten, voorspelt dat de verkopen in de komende maanden zullen aantrekken na de dip in de eerste helft van dit jaar. Dat lijkt een gunstig teken voor Apple, waarvoor Foxconn veel apparatuur maakt.


Vragen afvuren op ChatGPT kan in Nederland nu ook via iPhone-app
4 Juni, 00:12 NU.NL - Tech
De iPhone-app van ChatGPT is nu ook in Nederland te gebruiken. Later komt de AI-chatbot ook beschikbaar voor Android-toestellen.


Bloomberg: Apple wil van iPhone-lockscreen een smartdisplay maken in iOS 17
25 Mei, 00:00 Tweakers
De iOS 17-update krijgt volgens Mark Gurman van Bloomberg de optie van het vergrendelscherm een 'smartdisplay' te maken. Dat houdt in dat onder meer kalendergebeurtenissen en notificaties meteen zichtbaar worden, zonder eerst de telefoon te hoeven ontgrendelen.


OpenAI brengt AI-chatbot ChatGPT uit als app voor iPhone
21 Mei, 00:05 NU.NL - Economie
De op kunstmatige intelligentie gebaseerde chatbot ChatGPT is in de Verenigde Staten uitgebracht als app voor de iPhone. Later volgt een versie voor Android-toestellen en wordt de app in andere landen uitgebracht.


Frankrijk onderzoekt of Apple wet overtreedt met bemoeilijken iPhone-reparaties
18 Mei, 00:01 Tweakers
De openbaar aanklager in Parijs onderzoekt of Apple wetten overtreedt door het repareren van iPhones moeilijker te maken. Zo beperkt Apple de functionaliteit van iPhones die door reparateurs zijn voorzien van reserveonderdelen van andere bedrijven.


iPhone 16 Pro komt mogelijk met periscooplens en groter scherm
17 Mei, 00:07 Techzine
De iPhone 16 Pro-modellen zouden een revolutie teweeg kunnen brengen in mobiele fotografie door periscooplens-technologie. In een recente update onthulde Apple-industrieanalist Ming-Chi Kuo dat beide iPhone 16 Pro-modellen zullen profiteren van deze innovatieve functie. Kuo’s inzicht suggereert dat de iPhone 16 Pro iets groter zal zijn dan zijn voorgangers, waardoor er meer interne ruimte is. […]


Duurdere iPhone beperkt omzetdaling van Apple
7 Mei, 00:02 NU.NL - Economie
Apple heeft in het afgelopen kwartaal minder omzet gedraaid dan in dezelfde periode vorig jaar. Er gingen minder computers en tablets over de toonbank. Het bedrijf verdiende wel meer geld aan de verkoop van iPhones en diensten zoals de verkoop van apps in de App Store.


Analisten: Apple zet toch geen capacitieve knoppen op iPhone 15 Pro
13 April, 00:02 Tweakers
Apple zou toch geen capacitieve knoppen zetten op de aankomende iPhone 15 Pro. Het ontwerp zou te complex zijn en daarom zou de fabrikant, in elk geval dit jaar, terugvallen op mechanische knoppen voor zijn duurste telefoons.


iPhone leidt smartphoneverkopen
11 Maart, 00:20 Emerce
Nieuwe gegevens van Counterpoint Research laten zien hoe dominant de iPhone is. De iPhone 13 was wereldwijd niet alleen de best verkochte smartphone van 2022, de hele iPhone-line-up was goed voor acht van de top 10-plekken.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn