NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Ios


Firefox voor iOS groeit in Frankrijk en Duitsland na browserkeuzescherm
16 Maart, 00:01 Tweakers
Het aantal installaties van Firefox voor iOS is met 50 procent toegenomen in Duitsland en met 30 procent in Frankrijk nadat Apple begon met het aanbieden van een browserkeuzescherm in iOS, zo meldt Mozilla.


Chrome toont zoeksuggesties nu ook bij slechte verbinding op iOS en Android
2 Maart, 00:00 Tweakers
Google heeft drie functies beschikbaar gemaakt voor zijn Chrome-browser. Een van die nieuwe functies zorgt ervoor dat Chrome-gebruikers op Android en iOS zoeksuggesties te zien krijgen als de verbinding slecht is.


Apple blijft in Europa toch ondersteuning aanbieden voor web-apps in iOS
2 Maart, 00:00 Tweakers
Apple draait de beslissing om web-apps niet meer aan te bieden voor Europese gebruikers terug. Dat gebeurt in de definitieve versie van iOS 17.4, die later deze maand uit moet komen. Progressive web apps of pwa's gaan dan weer werken met WebKit.


Boosten van posts op Instagram en Facebook gaat meer kosten vanuit iOS-apps
17 Februari, 00:00 Tweakers
Het boosten van posts gaat adverteerders op Facebook en Instagram dertig procent meer kosten als zij dat regelen vanuit de iOS-apps van Meta. Het bedrijf moet namelijk gaan werken via in-app aankopen van Apple en Apple houdt dan dertig procent van het bedrag in.


Apple verwijdert webapps uit iOS in EU omdat het geen nieuwe functie wil bouwen
17 Februari, 00:00 Tweakers
Apple haalt de ondersteuning voor webapps weg uit iOS in de EU, omdat het om te voldoen aan de Europese Digital Markets Act-wetgeving de ondersteuning voor webapps opnieuw zou moeten bouwen. Dat wil de fabrikant niet doen.


Epic heeft Apple Developer Account terug, wil appwinkel in 2024 naar iOS brengen
17 Februari, 00:00 Tweakers
Epic Games wil zijn eigen appwinkel later dit jaar uitbrengen op iOS. Het bedrijf zinspeelde daar eerder al op, ondanks kritiek die het bedrijf op Apple had. Apple heeft het ontwikkelaarsaccount van Epic weer geheractiveerd.


Progressive Web Apps (PWA?s) werken even niet meer in iOS
12 Februari, 00:00 Emerce
Progressive Web Apps (PWA?s) werken niet meer in iOS 17.4, zo melden diverse gebruikers. Deze apps zijn bedoeld als alternatief voor een reguliere app op iOS. Een dergelijke app kun je buiten de App Store om installeren en heeft niet de goedkeuring van Apple nodig.


Apple lijkt PWA's op iOS niet meer te ondersteunen in iOS 17.4 voor EU-users
10 Februari, 00:01 Tweakers
Het lijkt erop dat Apple binnen iOS niet langer volledige ondersteuning biedt voor progressive web apps of PWA's. De problemen lijken zich alleen voor te doen bij gebruikers binnen de Europese Unie.


Apple maakt sideloaden iPhone-apps vanaf iOS 17.4 mogelijk in de EU
27 Januari, 00:01 Tweakers
Apple gaat iPhone-gebruikers in de EU vanaf iOS 17.4 toestaan om apps te downloaden van andere appwinkels dan de App Store. Vanwege de Digital Markets Act die op 7 maart van kracht gaat, wordt Apple verplicht om het sideloaden van apps toe te staan op Apple-apparaten.


Google voegt Android- en iOS-emulator toe aan cloud-based Project IDX-ide
27 Januari, 00:01 Tweakers
Google heeft een Android- en een iOS-simulator toegevoegd aan zijn cloud-based ide Project IDX. Daarmee kunnen ontwikkelaars zien hoe hun apps er op die platforms uit komen te zien. Ook brengt het bedrijf de beloofde ondersteuning voor Python en Go uit.


WhatsApp voegt nieuwe manier van eigen stickers maken toe op iOS
13 Januari, 00:01 Tweakers
WhatsApp heeft een nieuwe manier van eigen stickers maken toegevoegd aan zijn app voor iOS. Het was al mogelijk stickers te maken door afbeeldingen vanuit de Photos-app te slepen, nu kan het rechtstreeks vanuit WhatsApp.


Microsoft brengt Copilot-app uit voor iOS en iPadOS
31 December 2023, 00:00 Tweakers
Microsoft heeft de Copilot-app uitgebracht voor iOS en iPadOS-apparaten. Eerder deze week kwam de app al beschikbaar voor Android-toestellen.


Apple iOS 17.3 moet gebruikers beschermen bij diefstal
14 December 2023, 00:00 Emerce
Apple heeft een eerste ontwikkelaarsversie van iOS 17.3 doet verschijnen met daarin de Stolen Device Protection-functie, die Face ID of Touch ID vereist voor het uitvoeren van bepaalde handelingen.


Vernieuwde app NPO Start heeft problemen op iOS en smart-tv's
5 December 2023, 00:00 Tweakers
De apps van NPO Start op iOS en op smart-tv's hebben te maken met problemen. De apps op basis van het vernieuwde platform van de Nederlandse publieke omroep gingen vrijdag live. Vanaf toen ondersteunde de NPO ook niet langer diverse smart-tv-platforms.


WhatsApp laat iOS-gebruikers foto's en video's in originele kwaliteit versturen
5 December 2023, 00:00 Tweakers
WhatsApp brengt een update uit voor iOS, waardoor iPhone-gebruikers voortaan foto's en video's in de originele kwaliteit kunnen versturen. Eerder voegde de chatdienst al de optie toe om foto's in 'HD' te sturen, waarbij minder compressie wordt toegepast dan bij de standaardinstelling.


Apple geeft iOS-updates voor twee misbruikte zeroday-kwetsbaarheden
4 December 2023, 00:05 Techzine
Apple heeft onlangs fixes uitgebracht voor twee zeroday-kwetsbaarheden die mogelijk al door hackers worden misbruikt. De kwetsbaarheden gelden voor vrijwel alle Apple-devices. De twee zeroday-kwetsbaarheden CVE-2023-42916 en CVE-2023-42917 werden volgens de techgigant aangetroffen in de WebKit-browser. Met de kwetsbaarheden kunnen hackers toegang krijgen tot gevoelige informatie via een ?out-of-bounds’ leeszwakte. Ook kunnen zij willekeurige code […]


WhatsApp test het versturen van foto's en video's als document in iOS
6 November 2023, 00:02 Tweakers
WhatsApp laat een kleine groep testers foto's en video's versturen als documenten. Dit zorgt ervoor dat de bestanden hun originele resolutie houden. De functie is al eens gespot in een eerdere testversie van Android uit september.


Cisco ontdekt tweede actief uitgebuite zeroday in IOS XE en komt zondag met fix
23 Oktober 2023, 00:01 Tweakers
Cisco heeft een tweede zerodaykwetsbaarheid ontdekt in zijn IOS XE-software. Dit lek wordt samen met de eerder gevonden bug actief gebruikt om routers en switches volledig over te nemen. Cisco zegt een fix voor beide kwetsbaarheden te hebben gevonden die op 22 oktober wordt uitgebracht.


Nederpopband IOS na 14 jaar weer bij elkaar om nieuwe muziek op te nemen
4 Oktober 2023, 00:04 NU.NL - Muziek
De Nederlandse band IOS, ook wel bekend als Is Ook Schitterend, is terug. De groep van zanger Joost Marsman komt na veertien jaar met nieuwe muziek en gaat ook weer optreden.


Clientsideversleuteling voor zakelijke Gmail-gebruikers komt naar iOS en Android
1 Oktober 2023, 00:00 Tweakers
Google brengt de clientsideversleuteling van Gmail naar iOS- en Android-apps. Dankzij deze versleuteling worden zowel de body als de bijlagen van e-mails versleuteld voordat ze de servers van Google bereiken. Voorheen was de encryptie enkel beschikbaar via de desktopomgeving.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn