NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Ios


Reddit voegt vertaaloptie toe voor posts in Android- en iOS-app
10 September, 00:00 Tweakers
Reddit-gebruikers kunnen voortaan posts vertalen naar een andere taal dan waarin het origineel geschreven is. Ondersteunde talen zijn Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees en Zweeds.


Flutter 3.13 uitgebracht: API?s voor foldables, betere iOS-prestaties
19 Augustus, 00:05 Techzine
Er zijn nieuwe updates voor Flutter, de UI SDK voor multi-platform apps en Dart, de achterliggende programmeertaal. Google brengt met deze updates voornamelijk verbeteringen aan Flutter, met API’s voor foldables en grafische upgrades. Flutter 3.13 is de enige stabiele release die dit kwartaal naar buiten komt. Er zijn verbeteringen aan de nieuwe graphics renderer Impeller, […]


Apple wil nog niks zeggen over mogelijkheid sideloading in iOS 17
15 Juni, 00:00 Tweakers
Apple wil nog niets zeggen over de mogelijkheid van sideloading in iOS 17. Het komende jaar, de tijd dat iOS 17 de courante versie zal zijn, zal Apple moeten voldoen aan regelgeving daarover van de Europese Unie.


Apple kondigt iOS 17 met nieuwe dagboekapp aan
11 Juni, 00:13 NU.NL - Tech
Het nieuwe besturingssysteem voor de iPhone, iOS 17, is een relatief kleine update ten opzichte van iOS 16. Wel komt er een gloednieuwe dagboekapp en wordt een nieuwe stand-bymodus toegevoegd. Ook presenteerde Apple vernieuwingen voor Macs.


IOS 17, iPadOS 17 en macOS Sonoma zijn teleurstellende updates
7 Juni, 00:07 Techzine
Tijdens WWDC23 doet Apple zijn verschillende nieuwe besturingssystemen uit de doeken. Grote, baanbrekende nieuwigheden zien we niet, maar kleine wijzigingen moeten de Apple-ervaring wel verder veraangenamen.   Met iOS 17 introduceren nieuwe functies voor de basiselementen van iedere telefoon: bellen en sms?en. Voor de iPad maakt het nieuwe systeem personalisatie van het Lock Screen mogelijk. […]


Bloomberg: Apple wil van iPhone-lockscreen een smartdisplay maken in iOS 17
25 Mei, 00:00 Tweakers
De iOS 17-update krijgt volgens Mark Gurman van Bloomberg de optie van het vergrendelscherm een 'smartdisplay' te maken. Dat houdt in dat onder meer kalendergebeurtenissen en notificaties meteen zichtbaar worden, zonder eerst de telefoon te hoeven ontgrendelen.


OpenAI lanceert ChatGPT-app voor iOS
20 Mei, 00:00 Emerce
ChatGPT is nu beschikbaar als een app voor iPhones en is bovendien te bedienen via spraakinvoer.


Android en iOS krijgen manieren om ongewenste bluetoothtrackers op te sporen
4 Mei, 00:00 Tweakers
Android en iOS krijgen in toekomstige versies beide manieren om ongewenste bluetoothtrackers te signaleren, op te sporen en uit te schakelen. Dat hebben Google en Apple bekendgemaakt. Dat moet misbruik van bluetoothtrackers voor stalking tegengaan.


Microsoft brengt iOS-ondersteuning uit voor Phone Link voor notificaties op pc
27 April, 00:00 Tweakers
De Phone Link-app voor Windows 11 krijgt vanaf woensdag een update voor iOS-ondersteuning. Met de update kunnen iPhone-gebruikers hun smartphone koppelen aan een Windows 11-pc, om op die pc notificaties te ontvangen, iMessage-berichten te sturen en om te bellen.


Gerucht: Apple zet diensten zoals App Store uit voor oude OS'en als iOS 11
6 April, 00:02 Tweakers
Apple zou diensten als de App Store, Siri en Kaarten uit gaan zetten op apparaten op oude besturingssystemen als iOS 11 en watchOS 4. Ook Macs die draaien op High Sierra zouden toegang tot de diensten kunnen verliezen.


'Apple TV krijgt met iOS 16.5 vierledige sportstream-picture-in-picturemodus'
30 Maart, 00:24 Tweakers
Zodra iOS 16.5 officieel uit is, krijgt de Apple TV-app mogelijk een optie om een picture-in-picturemodus te activeren waarin vier vensters tegelijk in beeld komen. Dit lijkt te zijn bedoeld om maximaal vier sportstreams tegelijk volgen op een scherm.


Apple test opnieuw snelle beveiligingsupdate voor iOS
7 Maart, 00:00 Tweakers
Apple heeft opnieuw een test gedaan voor een snelle beveiligingsupdate. Met de kleine updates wil Apple snel lekken patchen die het heeft gevonden in zijn besturingssysteem. De updates lijken veel kleiner te worden dan reguliere updates.


Klanten Knab kunnen niet inloggen in bankierenapp iOS - update
28 Februari, 00:00 Tweakers
Knab kampt momenteel met een storing waardoor Apple-gebruikers niet kunnen inloggen via de bankierenapp. Voor Android-gebruikers werkte de app eerder ook niet goed, maar dat probleem moet ondertussen verholpen zijn. De Nederlandse bank werkt aan een oplossing.


WhatsApp brengt picture-in-picture voor videogesprekken uit voor iOS
20 Februari, 00:56 Tweakers
WhatsApp brengt een update uit voor iOS, waardoor het mogelijk wordt om picture-in-picture te gebruiken bij het videobellen. Tijdens een videogesprek kan een iPhone-gebruiker hierdoor andere apps gebruiken, waarbij het videogesprek geminimaliseerd wordt.


Google voegt 360-gradenachtergronden toe aan Google Meet op Android en iOS
20 Februari, 00:56 Tweakers
Google voegt 360-gradenachtergronden toe aan videobelplatform Google Meet. De virtuele achtergrond van Android- en iOS-gebruikers beweegt hierbij mee met het toestel. Dat gebeurt op basis van de gyroscoop van de smartphone.


Mozilla en Google werken stilletjes aan eigen iOS browser
11 Februari, 00:01 Emerce
Mozilla, de organisatie achter de browser Firefox, gaat in navolging van Google een eigen browser ontwikkelen voor iPhones en iPads zonder de verplichte WebKit van Apple.


IOS 16.2 nu beschikbaar voor iPhone en iPadOS 16.2 voor iPads
15 December 2022, 00:01 Tweakers
Apple maakt iOS- en iPadOS-update 16.2 beschikbaar. De nieuwe versie van het besturingssysteem voert onder andere veranderingen door aan het always-ondisplay van de iPhone 14 en introduceert een karaoke-modus voor Apple Music.


Proton brengt Drive-clouddienst uit voor iOS en Android
8 December 2022, 00:45 Tweakers
Proton brengt een Drive-app voor zijn clouddienst uit op iOS en Android via de Apple App Store en Google Play Store. Gebruikers kunnen via de app bestanden up- en downloaden en delen, beschermd door end-to-endencryptie.


Proton brengt versleutelde agenda-app Proton Calendar uit voor iOS
2 December 2022, 00:01 Tweakers
Proton heeft zijn end-to-endversleutelde agenda-app, Proton Calendar, uitgebracht voor iOS. De app is gratis te gebruiken. Het bedrijf bracht de Proton Calendar-app vorig jaar al uit voor Android-toestellen.


Chinese versie iOS 16.1.1 bevat tijdsbeperking voor delen via AirDrop
11 November 2022, 00:01 Tweakers
In de Chinese versie van iOS 16.1.1 is het niet meer mogelijk om AirDrop-bestanden onbeperkt in tijd te delen met iedereen. Na tien minuten schakelt AirDrop automatisch over op enkel delen met contactpersonen. Deze tijdsbeperking wordt op een later moment wereldwijd uitgerold.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn