NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Internet

2News.be / Trefwoorden / Internet

'3D-ificatie van het internet staat nog maar in zijn kinderschoenen'
Donderdag, 00:09 De Tijd
02:00 Het Antwerpse reclamebureau Engaged gelooft rotsvast in 3D-omgevingen. Het specialiseert zich in marketingtoepassingen en bedient multinationals en grootbanken.


Decathlon Duitsland: kwart omzet via internet
15 Maart, 00:00 Emerce
Cijfers van het Duitse filiaal van Decathlon laten zien dat een kwart van de omzet, 219 miljoen euro, via de site en de app werden gerealiseerd in 2022.


Nader onderzoek nodig naar gebieden met alleen snel internet via kabel
11 Maart, 00:21 Emerce
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) gaat onderzoeken of er maatregelen nodig zijn om de concurrentie te stimuleren in gebieden waar mensen een snel internetabonnement (van minimaal 200 megabit per seconde) alleen kunnen nemen via het kabelnetwerk.


Kinderen kunnen met hulpprogramma naaktfoto's van internet verwijderen
3 Maart, 00:09 NU.NL - Tech
Kinderen van wie naaktbeelden online staan, kunnen die foto's laten verwijderen met behulp van Take It Down. Dat programma is bedoeld om kindermisbruik en -uitbuiting op sociale media aan te pakken.


Mobiel internet wordt nog sneller door extra ruimte voor providers
3 Maart, 00:09 NU.NL - Tech
KPN, Vodafone en T-Mobile kunnen hun mobiele netwerken vanaf eind dit jaar nog sneller maken. Er komt dan een nieuw pakket aan radiofrequenties vrij. De mobiele aanbieders zitten al jaren te springen om deze extra ruimte.


Rechter beslist over de toekomst van internet in een zaak tegen YouTube
25 Februari, 00:01 NU.NL - Tech
Is YouTube verantwoordelijk voor de video's die gebruikers op het platform publiceren? Over die vraag gaat een Amerikaanse rechter zich buigen. De uitspraak kan verstrekkende gevolgen hebben voor de toekomst van het internet.


Erg groot en erg rood: het internet gaat wild voor deze komische ?Big Red Boots?
13 Februari, 00:02 HLN.BE
MSCHF, een collectief uit New York dat bekend staat om hun slimme en grappige producten, gaat viraal met grote rode laarzen die niet zouden misstaan aan de voeten van een stripfiguur. MSCHF noemt de schoenen zelf ?cartoonlaarzen voor een coole 3D-wereld.? Instagram- en TikTok gebruikers omschrijven ze eerder als ?clown schoenen" of ?airpods laarzen?.


Het internet heeft ons in de houdgreep, maar we kunnen ons nog loswurmen
31 December 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Het nieuws van 2022 werd gedomineerd door problemen. Er is een hoop dat beter kan in het nieuwe jaar. Deze serie eindejaarsverhalen gaat daarom over de oplossingen. Vandaag deel 4: big tech lijkt ons in de houdgreep te hebben, maar er gloort licht aan de horizon.


NU+ | Eigenaar Olympique Marseille wil het internet redden: 'Het gaat nu mis'
31 December 2022, 00:08 NU.NL - Tech
De naam Frank McCourt zegt je misschien niet meteen iets, maar in de sportwereld maakte hij de laatste jaren naam. De miljardair was eigenaar van onder meer het Amerikaanse honkbalteam Los Angeles Dodgers. Nu bezit hij de voetbalclub Olympique Marseille, de huidige nummer vier van de Franse Ligue 1. O ja, en hij heeft een oplossing bedacht om het internet van zijn ondergang te redden.


Freedom Internet kondigt prijsverhogingen en -verlagingen aan voor vast internet
22 December 2022, 00:01 Tweakers
Freedom Internet voert vanaf 1 februari 2023 uiteenlopende prijswijzigingen door voor internetabonnementen. De provider stelt dat de prijzen van uitbaters van de netwerken veranderd zijn, waardoor ook de internettarieven aangepast moeten worden.


Storing in mobiel netwerk van T-Mobile is opgelost
5 December 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Het mobiele netwerk van T-Mobile is dinsdagmiddag getroffen door een storing. Daardoor hadden klanten van onder andere T-Mobile en Tele2 anderhalf uur lang problemen met hun mobiele internetverbinding. De storing was rond 17.40 uur opgelost.


Kabinet wil snel internet desnoods afdwingen met netwerkverplichtingen
21 November 2022, 00:07 NU.NL - Tech
Het kabinet wil dat alle Nederlanders voor 2030 snel internet tot hun beschikking hebben. Het is bereid daarvoor staatssteun te verlenen of zelfs bedrijven te verplichten om de benodigde netwerken aan te leggen, schrijft minister Micky Adriaansens (Economische Zaken) vrijdag in de kabinetsstrategie Digitale Economie.


VodafoneZiggo scoort op mobiele markt terwijl vast internet afneemt
3 November 2022, 00:06 Techzine
Uit de meest recente kwartaalcijfers van VodafoneZiggo blijkt dat de operator het vooral van mobiele klanten moet hebben. Het aantal vaste internetabonnees blijft afnemen. Daarnaast doet de zakelijke markt het beter dan het consumentensegment. In het derde kwartaal van dit jaar zag de operator de totale omzet met een magere 1 procent toenemen. In totaal […]


Infographic: het internet slaapt nooit
24 Oktober 2022, 00:01 Emerce
Het team van Domo heeft weer zijn jaarlijkse 'Data Never Sleeps'-overzicht gepubliceerd, waarin wordt gekeken naar de hoeveel activiteit online per minuut. Dit jaar is het tien jaar geleden dat het eerste rapport werd gepubliceerd. Het bijbehorende rapport vind je hier.


Aantal arme mensen dat mobiel internet gebruikt sinds 2015 verdubbeld
26 September 2022, 00:10 NU.NL - Tech
Steeds meer mensen die onder de armoedegrens leven maken gebruik van mobiel internet. Sinds 2015 is dit aantal wereldwijd verdubbeld van 560 miljoen naar 1,2 miljard mensen. Dat blijkt uit cijfers van GSMA, de brancheorganisatie van telecomproviders.


Aantal arme mensen dat mobiel internet gebruikt is sinds 2015 verdubbeld
23 September 2022, 00:01 Tweakers
Het aantal arme mensen wereldwijd dat mobiel internet gebruikt, is sinds 2015 verdubbeld van 560 miljoen naar 1,2 miljard. Dat meldt de koepelorganisatie van providers. Nog altijd zijn er volgens de organisatie 3,2 miljard mensen zonder mobiel internet.


Bergbeklimmers hebben nu ook snel internet op Kilimanjaro
22 Augustus 2022, 00:12 NU.NL - Tech
Bergbeklimmers kunnen vanaf nu gebruikmaken van snel internet op de Kilimanjaro. Tanzania heeft ervoor gezorgd dat dit beschikbaar is op 's wereld hoogste vrijstaande berg.


DAO?s: de decentraal en autonoom opererende bouwers van het nieuwe internet
14 Augustus 2022, 00:03 Emerce
Digital native organisaties die de snelheid, het bereik en de transparantie van het internet gebruiken met zo min mogelijk handmatige handelingen. Vele Decentralized Autonomous Organizations bouwen mee aan Web3. Hoe steken zij in elkaar? Waar ligt hun meerwaarde? En welke toepassingen zijn er?


Korting en extra data in bundel met bellen en internet beletten het overstappen
1 Augustus 2022, 00:07 NU.NL - Tech
Consumenten zijn gek op bundels die telecombedrijven aanbieden en dat komt doordat ze dan korting en gratis extra data krijgen. Volgens toezichthouder ACM waren er in de eerste maanden van dit jaar meer dan zeven miljoen abonnementen met een combinatie van telefonie en internet of televisie.


Nvidia ziet metaverse als basisnetwerk voor toekomstig internet
28 Juli 2022, 00:06 Techzine
Nvidia ziet het metaverse niet als een virtuele omgeving, maar als een basisnetwerk voor het toekomstige internet. Dit blijkt uit een gesprek tussen ZDnet en de voor 3D-ontwikkelingen verantwoordelijke Nvidia executive Richard Kerris. Volgens de Nvidia executive is het metaverse niet zozeer een virtuele wereld waarin mensen elkaar gaan ontmoeten, maar een nieuw netwerk dat […]

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn