NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Instagram

2News.be / Trefwoorden / Instagram

Weense musea zijn klaar met Instagram en tonen naaktwerken nu op OnlyFans
Vandaag, 00:10 NU.NL - Tech
De musea in Wenen zijn klaar met het censureren van naakt op social media als Instagram en TikTok en maken daarom een bijzondere overstap naar OnlyFans. Kunstwerken met naakt erin worden nu op dat platform getoond.


Instagram zegt 'neem een pauze' tegen tieners, maar kritiek op Facebook blijft
13 Oktober, 00:08 NU.NL - Tech
Facebook heeft maatregelen aangekondigd om het welzijn van tieners op zijn platforms te verbeteren. Daarover sprak Facebook-topman Nick Clegg op CNN. Facebook werd er onlangs van beschuldigd dat zijn diensten schadelijk zijn voor kinderen.


Instagram wil storingen in de toekomst zelf bekendmaken in eigen app
13 Oktober, 00:08 NU.NL - Tech
Instagram test een manier om gebruikers ervan op te hoogte te brengen als de app problemen ondervindt, zoals storingen of andere technische mankementen. Dat schrijft het bedrijf in een blogbericht, een week nadat een grote storing bij Facebook ertoe had geleid dat onder meer Instagram zes uur lang onbereikbaar was.


Opnieuw technische problemen bij Facebook en Instagram
9 Oktober, 00:04 NOS nieuws

Facebook en Instagram hebben opnieuw te maken gehad met technische problemen. Ruim twee uur waren de apps niet goed bereikbaar. Op de wereldwijde storingenwebsite Downdetector kwamen tienduizenden meldingen binnen.

Op Twitter biedt Facebook zijn excuses aan. "We weten hoe afhankelijk je van ons bent om met elkaar te communiceren", laat het bedrijf weten.

Maandagavond waren Facebook, Instagram en WhatsApp wereldwijd urenlang niet bereikbaar vanwege een storing. Miljarden mensen hadden geen toegang tot hun sociale media en berichtendiensten.

Volgens Facebook begon de storing met een configuratiefout. Een systeembeheerder gaf per ongeluk een commando dat het netwerk platlegde dat wereldwijd Facebook-servers met elkaar verbindt. Dat leidde tot een domino-effect, waardoor die servers niet meer met het internet waren verbonden.

Het is niet duidelijk of de huidige problemen samenhangen met de storing van maandag.
Facebook, Instagram, WhatsApp en Messenger lijken stilaan weer te werken
5 Oktober, 00:02 Skynet
Ongeveer zes uur nadat Facebook met een grootschalige panne kreeg te maken, lijkt het bedrijf stilaan greep te krijgen op de situatie. Kort voor middernacht Belgische tijd meldden steeds meer gebruikers dat de diensten van 's werelds grootste onlinenetwerk voor hen weer werkten. Dat dat niet bij iedereen tegelijk het geval is, is niet ongewoon.


WhatsApp, Instagram en Facebook slecht bereikbaar
5 Oktober, 00:02 Emerce
Facebook kampt met een grote storing die alle diensten heeft platgelegd, dus inclusief Instagram, WhatsApp en Facebook zelf.


Facebook vindt dat Instagram niet schadelijk is voor het zelfbeeld van tieners
29 September, 00:09 NU.NL - Tech
Facebook ontkent dat Instagram schadelijk voor het zelfbeeld van tieners is. Daarmee reageert het socialemediabedrijf op een artikel van The Wall Street Journal dat juist op een onderzoek van Facebook gebaseerd is.


Instagram ziet voorlopig af van Instagram Kids
28 September, 00:01 Emerce
Instagram gaat voorlopig geen app ontwikkelen voor kinderen jonger dan 13 jaar. Experts hadden nogal wat kritiek op de app die Instagram Kids zou gaan heten.


Instagram verplicht appgebruikers om geboortedatum door te geven
1 September, 00:09 NU.NL - Tech
Instagram vraagt mensen hun geboortedatum door te geven als zij dat nog niet hebben gedaan. Dat is nodig om de app veilig te houden voor jonge gebruikers, blijkt uit een blogbericht van het bedrijf. Mensen die hun geboortedatum niet doorgeven, kunnen de app op termijn niet langer gebruiken.


Instagram stopt met swipe up-functie en komt met alternatief
25 Augustus, 00:07 NU.NL - Tech
Instagram stopt met de swipe up-functie, meldt The Verge. Vanaf 30 augustus verdwijnt de mogelijkheid en komt er een alternatief in de vorm van een sticker.


AlgorithmWatch staakt onderzoek Instagram-algoritme na dreigementen Facebook
15 Augustus, 00:01 Tweakers
De Duitse non-profitorganisatie AlgorithmWatch zegt noodgedwongen te zijn gestopt met het onderzoeken van Instagrams algoritme. Facebook beweert dat het scrapen van data in strijd is met de gebruikersvoorwaarden en dreigde daarom juridische stappen te zetten.


Adverteerders krijgen minder te weten over tieners op Facebook en Instagram
28 Juli, 00:09 NU.NL - Tech
Facebook wijzigt het beleid voor jonge mensen op zijn platforms Facebook, Messenger en Instagram. Gegevens van tieners onder de achttien worden beter afgeschermd, zodat adverteerders hun reclames minder specifiek op die doelgroep kunnen richten.


Kanye West na drie jaar terug op Instagram
22 Juli, 00:03 HLN.BE
Kanye West (44) heeft in aanloop naar de release van zijn nieuwe album een comeback gemaakt op Instagram. De rapper postte voor het eerst in zo?n drie jaar tijd weer iets op het sociale medium.


Twitter test het delen van tweets op Instagram in iOS-versie
24 Juni, 11:42 NU.NL - Tech
Twitter test de mogelijkheid om tweets te delen op Instagram, meldt het techbedrijf. De functie is momenteel alleen beschikbaar voor de iOS-versie van Twitter.


Militair regime Myanmar blokkeert ook toegang tot Twitter en Instagram
6 Februari, 08:46 NU.NL - Tech
De militaire junta in Myanmar heeft Twitter en Instagram geblokkeerd, schrijft CNN. Eerder deze week werd ook de toegang tot Facebook voor inwoners van het land al afgesloten.


Ook Twitter en Instagram op zwart in Myanmar
6 Februari, 05:20 NOS nieuws

Inwoners van Myanmar hebben geen toegang meer tot Twitter en Instagram. De platforms zijn geblokkeerd in opdracht van het militaire regime, dat bij de staatsgreep van begin deze week de macht naar zich toe trok.

Eerder werd Facebook al ontoegankelijk gemaakt. Inwoners plaatsten daar berichten om hun onvrede te uiten over de staatsgreep en de arrestatie van onder meer regeringsleider Aung San Suu Kyi.

Na de blokkade van Facebook gingen inwoners verder op Twitter en Instagram. Die sites worden nu ook "tot nader order" op zwart gezet, heeft een internetprovider te horen gekregen van de autoriteiten.

Potten en pannen

In Yangon, de grootste stad van het land, gingen vandaag honderden mensen de straat op voor een protest tegen de militaire machthebbers. Ze eisten de vrijlating van Aung San Suu Kyi en andere gevangenen.

Suu Kyi is sinds de coup niet meer in het openbaar gezien. Voor zover bekend heeft ze huisarrest. Volgens politiedocumenten wordt ze beschuldigd van het illegaal importeren en gebruiken van portofoons.

Afgelopen dagen waren in het land lawaaiprotesten, waarbij inwoners claxonneerden en op potten en pannen sloegen. Ook legden medewerkers van tientallen ziekenhuizen het werk neer.

Dit zijn beelden van de lawaaiprotesten van afgelopen week:
Instagram blokkeert honderden gehackte accounts met unieke gebruikersnamen
5 Februari, 06:24 NU.NL - Tech
Facebook, de eigenaar van Instagram, heeft honderden accounts geblokkeerd die werden gehackt en verkocht vanwege hun unieke gebruikersnamen. Ook Instagram-profielen van mensen die zich schuldig maakten aan de diefstal zijn geblokkeerd.


Instagram haalt honderden gestolen accounts offline
4 Februari, 22:12 HLN.BE
Instagram heeft honderden accounts offline gehaald die vermoedelijk waren gehackt en vervolgens verkocht. Naast gebruikelijke methodes om wachtwoorden te achterhalen zouden hackers ook mensen hebben gechanteerd en gepest om waardevolle accounts te bemachtigen.


Instagram beschermt gebruikers tegen hackers
4 Februari, 08:56 Emerce
Instagram introduceert een nieuwe functie die moet voorkomen dat bij een hack zomaar filmpjes en foto's kunnen worden verwijderd.


Instagram introduceert mogelijkheid om verwijderde foto's terug te halen
2 Februari, 20:09 NU.NL - Tech
Instagram komt met een functie waarmee je recent verwijderde foto's of video's gemakkelijk kunt terughalen, meldt het sociale medium dinsdag in een blog.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn