NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Instagram

2News.be / Trefwoorden / Instagram

Ontwikkelaar: Instagram en Facebook tracken gebruikers via in-app browser
Vrijdag, 00:00 Tweakers
Instagram en Facebook tracken gebruikers via de in-app browser van die apps. Dat claimt een ontwikkelaar. Volgens hem injecteren de in-app browsers Javascript in elke pagina, ook als die pagina's versleuteld zijn.


Lifehack: Zo download je al je foto's en video's van Instagram
Maandag, 00:10 NU.NL - Tech
Vraag je je weleens af wat je allemaal op Instagram hebt geplaatst? Met deze tip download je alle mediabestanden die je ooit via het sociale platform hebt gedeeld. Ook je Stories dus.


Instagram integreert NFT?s in ruim 100 landen
7 Augustus, 00:04 Emerce
Instagram rolt NFT ondersteuning uit naar meer dan honderd landen. Gebruikers kunnen verschillende wallets aan hun Instagram koppelen en vervolgens geverifieerde NFTs ?tentoonstellen? op Instagram.


Instagram draait omstreden tijdlijnwijzigingen terug na felle kritiek
1 Augustus, 00:07 NU.NL - Tech
Veel mensen kregen recent een update van Instagram waardoor foto's en video's het hele scherm vulden. Na een week waarin de kritiek steeds feller werd, besloot het sociale medium een aantal omstreden wijzigingen terug te draaien, zegt Instagram-baas Adam Mosseri donderdag in een interview met de Amerikaanse nieuwsbrief Platformer.


Nu ook Kim Kardashian en Kylie Jenner misnoegd over nieuwe Instagram-update: ?Stop met proberen TikTok te zijn?
26 Juli, 00:00 HLN.BE
Je merkte het misschien al op: Instagram lijkt in een recente test wel erg op TikTok. Gebruikers lieten daarover al massaal negatieve recensies achter op appwinkels. Nu laten ook Kylie Jenner (360 miljoen volgers) en Kim Kardashian (326 miljoen volgers) hun frustratie blijken in hun Instagram Stories.


Meta klaagt man aan die 350.000 Instagram-profielen kloonde op eigen site
11 Juli, 00:09 NU.NL - Tech
Facebook-moederbedrijf Meta heeft een man aangeklaagd omdat hij geautomatiseerde Instagram-accounts gebruikte om informatie van 350.000 mensen te verzamelen. De gekopieerde data publiceerde hij later op een eigen website. Daar waren foto's en video's van Instagram-gebruikers zonder hun toestemming te zien.


Op vakantie? Deel het niet op Instagram, want ook inbrekers kijken mee
11 Juli, 00:09 NU.NL - Tech
Als je op vakantie gaat, wil je dat uit enthousiasme waarschijnlijk delen met de hele wereld. Maar niet alleen je vrienden en familie zitten op Instagram, Facebook of Twitter; ook inbrekers gluren mee.


Facebook en Instagram zijn deze zomer mogelijk even niet bruikbaar in Europa
11 Juli, 00:09 NU.NL - Tech
Als het aan de Ierse privacytoezichthouder DPC ligt, gaat Europa het Meta verbieden om gegevens van Europese gebruikers naar de Verenigde Staten te sturen. Een mogelijk gevolg daarvan is dat Meta-apps als Facebook en Instagram deze zomer tijdelijk niet te gebruiken zijn in Europa, schrijft Politico donderdag.


Tijdelijke blokkade van Facebook en Instagram dreigt in EU: dit ging eraan vooraf
11 Juli, 00:09 NU.NL - Tech
Er bestaat een kleine kans dat Facebook en Instagram later dit jaar tijdelijk offline gaan voor Europeanen. De Ierse privacytoezichthouder DPC wil moederbedrijf Meta verbieden om informatie van Europese gebruikers naar de Verenigde Staten te sturen. Of het zover komt is nog niet zeker, maar de blokkade is een mogelijke conclusie van jarenlang gesteggel over data-uitwisseling tussen de VS en de EU.


Politico: Facebook en Instagram gaan deze zomer mogelijk offline in EU
8 Juli, 00:01 Tweakers
Facebook en Instagram gaan deze zomer mogelijk offline in de Europese Unie, zo concludeert politieke site Politico. De Ierse datatoezichthouder heeft een voorstel naar andere toezichthouders gestuurd om te blokkeren dat Meta data doorstuurt naar de VS.


Facebook en Instagram verwijderen berichten over abortuspillen
4 Juli, 00:12 NU.NL - Tech
Facebook en Instagram verwijderen berichten van gebruikers die hulp bieden bij het verkrijgen van abortuspillen, meldt het Amerikaanse persbureau AP.


Rechter VS vraagt data op bij TikTok en Telegram voor monopoliezaak Instagram
24 Juni, 00:01 Tweakers
Een Amerikaanse rechter heeft namens Meta, moederbedrijf van Facebook, WhatsApp en Instagram, data opgevraagd bij TikTok, WeChat en Telegram. Volgens Meta moet dat aantonen dat het bedrijf geen monopolie heeft en dus niet hoeft te worden opgesplitst.


Instagram heeft probleem waardoor gebruikers steeds dezelfde stories zien
20 Juni, 00:12 NU.NL - Tech
Instagram kampt met een probleem waardoor gebruikers steeds dezelfde stories te zien krijgen. Ze moeten steeds alles opnieuw bekijken voordat ze nieuwe verhalen kunnen zien.


Amber alerts verschijnen voortaan ook op Instagram
6 Juni, 00:14 NU.NL - Tech
Als de politie een amber alert verstuurt, krijgen voortaan ook Instagram-gebruikers de meldingen te zien. De alarmdienst wordt in vijfentwintig landen aan het sociale medium toegevoegd, waaronder in Nederland, meldt Instagram woensdag.


Instagram-account Bored Ape Yacht Club gehackt: 2,8 miljoen dollar aan NFT?s gestolen
26 April, 00:03 HLN.BE
Een hacker kon inbreken op het Instagram-account van Bored Ape Yacht Club. Dat kondigt Yuga Labs aan, het bedrijf achter de plaatjescollectie. Daardoor werd een link gedeeld waarmee verschillende Non-Fungible Tokens (NFT?s) gestolen konden worden voor een totale prijs van 2,8 miljoen dollar of omgerekend 2,6 miljoen euro.


Instagram plaatst originele Reels hoger dan doorgeplaatste TikTok-filmpjes
25 April, 00:09 NU.NL - Tech
Instagram gaat originele video's op Reels voorrang geven op doorgeplaatste video's van andere platformen, zoals TikTok. Dat meldt Instagram-topman Adam Mosseri op Twitter.


Instagram gaat originele Reels hogere ranking geven dan reposts
22 April, 00:00 Tweakers
Meta-dochtermerk Instagram gaat originele video's in Reels hoger ranken dan reposts van andere makers, zoals aggregators. Nu krijgen mensen veel video's aangeraden die in feite van andere makers zijn of afkomstig zijn van andere platforms, zoals TikTok.


Topmodel Bella Hadid roept Instagram op het matje: ?De app duwt politiek geladen posts naar de achtergrond?
21 April, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Palestijns-Nederlands topmodel Bella Hadid (25) post wel vaker activistische posts over de situatie in Palestina op haar Instagrampagina. Via een story liet ze weten er niet mee gediend te zijn dat de app haar politieke posts ?shadowbant?, ofwel haar berichten opzettelijk onzichtbaar maakt voor een groot deel van haar volgers.
Infographic: Instagram statistieken die iedereen zou moeten weten
17 April, 00:02 Emerce
Wanneer we denken aan social media marketing, komt Instagram vaker wel dan niet in ons op. Per slot van rekening maken veel influencers gebruik van Instagram en zijn er al miljoenen merken op het platform te vinden. In onderstaande infographic verkennen we enkele verbluffende statistieken rond Instagram.


Instagram laat gebruikers persoonlijke berichten beantwoorden vanuit hun feed
2 April, 00:00 Tweakers
Instagram heeft een aantal nieuwe berichtfuncties toegevoegd. Gebruikers kunnen voortaan persoonlijke berichten beantwoorden vanuit hun feed. Daarnaast is het mogelijk om 'stille berichten' te versturen en polls aan te maken in groepchats.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn