NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Infographic

2News.be / Trefwoorden / Infographic

Infographic: online cross-border verkopen in Europa
26 Juni, 00:04 Emerce
Cross-Border Commerce Europe, het platform dat cross-border e-commerce in Europa stimuleert, lanceert een onderzoek naar de 16 sterkste Europese landen met een focus op hun cross-border prestaties.


Infographic: het nieuwe communiceren
19 Juni, 00:03 Emerce
De manier waarop we met elkaar communiceren is veranderd door de coronapandemie. En hoewel het oude normaal nagenoeg is teruggekeerd, verwacht Meta dat bepaalde veranderingen zullen beklijven. Meta deed onderzoek onder 36.000 volwassenen in twaalf landen. Zo zijn we onze beste vrienden beter gaan waarderen en zijn we eerder bereid om vrienden en kennissen virtueel te ontmoeten van VR of Ar. Meta spreekt over de Great Relationship Reset.


Infographic: Helft Nederlanders vreest inbreuk privacy door slimme apparaten
12 Juni, 00:03 Emerce
Maar liefst 48 procent van de Nederlanders is bang dat slimme apparaten in huis inbreuk kunnen maken op hun privacy. Dit blijkt uit onderzoek van VPNdiensten.nl onder .035 Nederlanders van achttien jaar en ouder, uitgevoerd door Panelwizard.


Infographic: creatief met TikTok
5 Juni, 00:04 Emerce
Adverteren op TikTok is best een uitdaging, want gebruikers verwachten verrassende inhoud. Traditionele reclame werkt niet. Merken zullen moeten aansluiten bij de makers die leunen op vertrouwen en participatie. Klik hier voor een grotere weergave.


Infographic: Een advertentie die schreeuwt om aandacht werkt averechts
29 Mei, 00:03 Emerce
Het genereren van aandacht is de eerste uitdaging voor elke marketinguiting. Uit grootschalig neurowetenschappelijk onderzoek van DPG Media en Unravel Research blijkt dat drie elementen een cruciale rol spelen in het trekken en vasthouden van aandacht voor een advertentie: uiting, context en persoon. De kunst is daarbij om de factoren van deze elementen goed te combineren. Zo kunnen advertentievormen die de aandacht van de kijker geforceerd naar zich toe trekken juist rekenen op minder positieve emoties, waardoor er geen verlangen ontstaat in het geadverteerde merk of product. Technieken die in eerste instantie goed opvallen, kunnen zich dus in een later stadium tegen de advertentie keren, zodra deze verwerkt wordt.


Infographic: Twee derde Nederlanders vreest inperking privacy met invoering EU-wallet
22 Mei, 00:03 Emerce
65 procent van de Nederlanders is bang dat hun digitale privacy steeds beperkter wordt met de invoering van een Europese portemonnee. Dit blijkt uit onderzoek van VPNdiensten.nl onder 1027 Nederlanders van achttien jaar en ouder, uitgevoerd door Panelwizard.


Infographic: een decennium tweets van Elon Musk
8 Mei, 00:03 Emerce
De rijkste persoon ter wereld, Elon Musk, koopt Twitter voor 44 miljard dollar. Volgens de ondernemer moet het platform een bastion van vrije meningsuiting worden, ondanks bijvoorbeeld Europese regelgeving die desinformatie en verbaal geweld wil bestrijden. Zelf maakt hij al tien jaar intensief gebruik van het medium. Een overzicht.


Infographic: Vier op tien Nederlanders stappen nooit in zelfrijdende auto
1 Mei, 00:03 Emerce
Maar liefst 44 procent van de Nederlanders wil nooit in een zelfrijdende auto stappen. Dit blijkt uit onderzoek van MisterGreen onder 1091 Nederlanders met een rijbewijs, uitgevoerd door Panelwizard. Veiligheid lijkt hiervoor de belangrijkste verklaring. Zo denken ruim vier op de tien respondenten dat full self-driving (FSD) auto?s vaker verantwoordelijk zijn voor ongelukken dan menselijke bestuurders.


Infographic: derde Nederlanders ergert zich aan collega?s op sociale media
24 April, 00:03 Emerce
36 procent van de werkende Nederlanders stoort zich weleens aan collega?s op sociale media. Dit blijkt uit onderzoek van VPNdiensten.nl onder 1.186 Nederlanders in loondienst, uitgevoerd door Panelwizard. Die ergernissen leiden er zelfs toe dat drie op de tien respondenten liever geen collega toevoegen tot hun online kringen.


Infographic: Instagram statistieken die iedereen zou moeten weten
17 April, 00:02 Emerce
Wanneer we denken aan social media marketing, komt Instagram vaker wel dan niet in ons op. Per slot van rekening maken veel influencers gebruik van Instagram en zijn er al miljoenen merken op het platform te vinden. In onderstaande infographic verkennen we enkele verbluffende statistieken rond Instagram.


Infographic: Nederlanders maken zich grote zorgen over buitenlandse cyberdreiging
4 April, 00:02 Emerce
Meer dan 80 procent van de Nederlanders zegt zich zorgen te maken over digitale activiteiten van Russische en andere buitenlandse geheime diensten. Daarbij geeft 72 procent van de Nederlanders aan dat buitenlandse partijen die online nepnieuws en desinformatie verspreiden een gevaar zijn voor onze samenleving. Dat blijkt uit onderzoek dat Right Marktonderzoek heeft uitgevoerd onder ruim 1000 Nederlanders.


Infographic: Waar in Nederland is men het minst tevreden met het internetabonnement?
28 Maart, 00:02 Emerce
ProviderCheck.nl was benieuwd in welke Nederlandse plaatsen in 2021 het meest is overgestapt naar een nieuwe internetaanbieder. Dan kom je al snel op de grote plaatsen, met veel inwoners, uit.


Infographic: hybride werken is ook na corona cruciale arbeidsvoorwaarde
21 Maart, 00:02 Emerce
Een op de drie Nederlandse werknemers geeft aan te veranderen van baan als hun werkgever hen verplicht om volledig terug naar kantoor te gaan. 85 procent van de werknemers wil bovendien dat de baas niet bepaalt op welke dagen zij naar kantoor moeten komen, dat willen zij zelf bepalen. Dat blijkt uit de nieuwste Monitor Hybride Werken van KPN.


Infographic: Verzamelobjecten in het metaversum
14 Maart, 00:02 Emerce
Het metaversum is nog steeds meer concept dan realiteit, maar had vorig jaar al een omvang van 47,69 miljard dollar. Vroege voorbeelden zijn Horizon Worlds van Facebook, Ready Player Me en Decentraland. Verdiend wordt er in de toekomst vooral aan virtuele objecten in de vorm van NFT's die met cryptomunten kunnen worden verhandeld. Denk onder meer aan virtuele huisdieren.


Infographic: Digitaal boodschappen doen
28 Februari, 00:03 Emerce
Maar liefst 83 procent van de consumenten gebruikt een supermarkt-app. Daarin bekijken ze vooral aanbiedingen en ook het digitaal gebruik van klantenkaarten is populair. Dat blijkt uit onderzoek van Albert Heijn.


Infographic: Bijna zes op de tien ouders maakt zich zorgen om online veiligheid kind
30 Januari 2021, 06:43 Emerce
Ruim zes op de tien van ouders met kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar vindt dat hun kind het afgelopen jaar te veel op de tablet heeft gezeten. Daarvan maakt 58 procent zich zorgen over de online veiligheid van hun kind, zo blijkt uit onderzoek van Kaspersky.


Infographic: zo voer je concurrentieanalyse uit
23 Januari 2021, 07:25 Emerce
Deel van een social media strategie is een grondige concurrentieanalyse om te begrijpen hoe je merk is gepositioneerd ten opzichte van de belangrijkste rivalen. Je leert op deze manier veel over productiemethoden, ontwerp en ontwikkeling en hun aanpak van sociale media. In deze infographic leer je hoe je zo'n analyse moet toepassen.


Infographic: Jaaroverzicht Albert Heijn
16 Januari 2021, 06:18 Emerce
Albert Heijn heeft 2 miljoen AH app gebruikers en zelfscan is beschikbaar in alle winkels. Twee weetjes uit Jaaroverzicht 2020 van Albert Heijn. Een jaar om nooit te vergeten. Toch was er ook ruimte voor het realiseren van nieuwe ontwikkelingen om te zorgen 'dat we er altijd en overal zijn voor onze klanten'.


Infographic: Bitcoin gaat als een komeet
9 Januari 2021, 06:30 Emerce
De opmars van de Bitcoin gaat ook op zijn twaalfde verjaardag onverminderd door. De waarde van de digitale munt steeg deze week, na een scherpe correctie, naar ruim 40.000 dollar. Bitcoingemeenschap Cryptoclan.nl stelde dit overzicht samen van de ontwikkeling van de Bitcoin in 2020.


Infographic: wachtwoord makkelijk te kraken
26 Mei 2018, 05:06 Emerce
Hoeveel mensen gebruiken het woord 'wachtwoord' als wachtwoord? Meer dan je denkt. Net als '123456789'. Waarbij deze wachtwoorden dan ook nog tig keer worden gebruikt voor verschillende diensten. Geen wonder dat we regelmatig lezen over datalekken waarbij inloggegevens massaal op straat komen te liggen. Panda Security stelde de volgende infographic samen vol tips.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn