NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Huwelijk

2News.be / Trefwoorden / Huwelijk

Een miskraam weegt op het huwelijk van Marie (28) en Lev (30): ?Ik vond troost bij een collega?. Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft raad
31 Januari, 12:36 HLN.BE
Sinds haar miskraam zit het huwelijk van Marie en Lev in een diep dal. Uitgerekend dan wordt Marie tot over haar oren verliefd op een collega. Haar gevoelsleven ligt in een knoop die ze maar niet ontward krijgt. ?Ik weet zeker dat ik voor mijn man wil kiezen. Waarom kan ik dan niet breken met die andere?? Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft het koppel advies. ?Verliefdheid kan heel plots ontstaan, maar is helaas een pak lastiger om vanaf te raken.?


Na negen jaar huwelijk gaan Regi en Elke uit elkaar: ?Er is geen spijt, er is geen nijd?
29 Januari, 19:00 Gazet v. Antwerpen

?21 jaar geleden kruisten onze blikken voor het eerst. Nu, na negen jaar huwelijk, hebben Elke en ik beslist elk onze eigen weg te gaan?, zo kondigt Regi Penxten zijn breuk aan met Elke Vanelderen via Facebook.
Regi en Elke Vanelderen zetten na 9 jaar punt achter huwelijk: ?We kijken vol liefde terug op onze jaren samen?
29 Januari, 17:24 HLN.BE
Na negen jaar huwelijk hebben Regi Penxten (44) en Elke Vanelderen (42) besloten om uit elkaar te gaan. Dat laat de Limburgse dj zelf weten via Instagram.


Explosieve combo van liefde, seks en verslaving: hoe het eerste huwelijk van Pamela Anderson het begin was van een parcours vol gebroken harten
29 Januari, 15:18 HLN.BE
?Ik ben een romanticus, ik geloof heel sterk in de liefde. Dat maakt me een gemakkelijk doelwit." En dus stort Pamela Anderson (53) zich al jaren van het ene huwelijk in het andere. De teller staat sinds kerstavond 2020 op vijf: toen gaf ze in een rustige, romantische setting het jawoord aan haar bodyguard Dan. Helemaal anders dan haar wervelwindromance met eerste echtgenoot Tommy Lee (58), die nu in een fictiereeks voor Hulu gegoten wordt.


Na coming-out maakt Elliot Page nu ook scheiding bekend

De Amerikaanse acteur Elliot Page en zijn partner en choreograaf Emma Portner hebben beslist om te scheiden. De twee maakten het nieuws bekend via een statement aan de pers.
?Ons huwelijk is een grote puinhoop.? De man van Saskia (48) is door slaapapneu totaal ongenietbaar, relatietherapeut Wim Slabbinck geeft raad
24 Januari, 12:12 HLN.BE
Een ernstige slaapstoornis legt een bom onder het huwelijk van Saskia (48). Haar man Dimi (50) heeft slaapapneu en is door zijn barslechte nachten overdag ongenietbaar. Extreem prikkelbaar. Geveld door vermoeidheid. Van hun liefdevolle relatie is niks meer over. ?Ik heb medelijden met hem. Maar zo kan het ook niet verder.? Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft haar advies. ?Het is niet de bedoeling dat je de rest van je leven in deze situatie blijft zitten. Probeer hem te vertellen naar ?welke Dimi? jij verlangt.?


Foto van menigte op huwelijk van agent in Sint-Amands zet kwaad bloed

Het huwelijk van een agent zet kwaad bloed in Sint-Amands (Puurs-Sint-Amands). Op sociale media circuleert een foto waarop te zien is dat het koppel buiten wordt opgewacht door een menigte die zich niet aan de sociale afstand lijkt te houden. Twee dienstvoertuigen versperren de weg. Korpschef Jan Van de Vreken van de politiezone Klein-Brabant neemt het voorval niet lichtzinnig op. Er wordt onderzocht of de aanwezige politiemensen zelf een corona-overtreding begingen.
Was de afwezige First Lady gevangene in slecht huwelijk of juist een stiekeme verzetsstrijder?
20 Januari, 12:13 Volkskrant
Was Melania Trump gevangene in een slecht huwelijk? Was zij achter de schermen verzetsstrijder tegen haar eigen man? De First Lady van de 45ste president was vooral een leeg canvas waarop valse hoop werd geprojecteerd.


Gunther Levi en Charlotte vieren 5 jaar huwelijk, maar corona zorgt voor spanning: ?Hij is constant thuis. Mannekes, ik heb al gevloekt?
16 Januari, 15:36 HLN.BE
Ondanks het bizarre jaar dat ook zij achter de rug hebben, gaat het Gunther Levi (44) en zijn vrouw Charlotte Nollet (39) voor de wind. Voor Gunther vielen de optredens van de Romeo?s weg, maar hun Frikandel XXL blijkt een monstersucces, en Charlotte scoort met haar nieuwe modelijn. Maar corona speelt hun gezinsleven toch wel parten, en het koppel getuigt daar heel open over. ?Ik heb serieus gevloekt op Gunther het voorbije jaar?, zegt Charlotte. ?Want eerlijk? Het werkt op mijn zenuwen dat hij nu elk weekend thuis is?


Het ?Big Brother?-huwelijk van Bart Glazenmakers liep snel op de klippen: ?Na mijn verblijf leefde ik erop los?
14 Januari, 11:48 HLN.BE
In 2006 zorgde Bart Glazenmakers (50) ? metaallasser en de zoon van voormalig pornoproducent Eddy Lipstick ? voor een wereldprimeur. Hij gaf voor het oog van de Big Brother-kijkers zijn jawoord, aan Nathalie Luckx (46). Hun huwelijk(snacht) werd met veel belangstelling gevolgd, maar twee jaar later ging het koppel uiteen. ?Ik heb er lang over gedaan om de scheiding te verwerken?, klinkt het.


Victoria Beckham kon niet lachen op huwelijk Harry en Meghan, maar ze was écht wel blij
25 Mei 2018, 10:54 Gazet v. Antwerpen
De Britse ontwerpster en ex-Spice Girl Victoria Beckham gaf geen krimp tijdens het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle vorige week zaterdag. Fans vroegen zich zelfs af of ze er überhaupt wel graag was. Nu blijkt dat ze wel degelijk blij was en heeft genoten, zo zegt ze zelf in een interview met krant The Evening Standard.


?Zet desnoods emmer op je hoofd als je huwelijk wil vieren, maar laat de openbare weg voor wat ze is?
25 Mei 2018, 08:30 Gazet v. Antwerpen

?Huwelijkskaravanen maken geen deel uit van deze samenleving. Ze hinderen niet alleen het verkeer, maar lokken ook agressie uit. Bovendien heeft zo?n stoet iets dictatoriaals. Zet desnoods een lege emmer op je hoofd als je wil feesten, maar laat de openbare weg voor wat ze is.? Dat heeft politierechter Peter D?Hondt vrijdagochtend gezegd tegen de achttien bestuurders die zich moeten verantwoorden voor hun deelname aan de ?huwelijkskaravaan? op de E17 van 11 februari van vorig jaar.
Voerde prins Harry enkele dagen voor zijn huwelijk nog een laatste emotioneel telefoongesprek met zijn ex?
24 Mei 2018, 09:30 Gazet v. Antwerpen
Volgens het tijdschrift Vanity Fair zou prins Harry enkele dagen voor zijn huwelijk een emotioneel telefoongesprek gevoerd hebben met zijn ex Chelsy Davy. Na een knipperlichtrelatie van zeven jaar stierf de relatie tussen Prins Harry en Chelsy Davy uiteindelijk een stille dood, omdat de blondine geen leven op het publieke toneel wilde.


In deze kleine Airbnb heeft Thomas Markle naar het huwelijk van zijn dochter gekeken
24 Mei 2018, 07:42 Gazet v. Antwerpen

De eigenares van een Mexicaanse Airbnb heeft onthuld dat Thomas Markle (73) vorig weekend in haar residentie heeft doorgebracht. Op een klein televisietoestel zag de vader van Meghan Markle er - helemaal alleen - hoe zijn dochter in het huwelijk trad met prins Harry.
Britse koningshuis deelt officiële trouwfoto's Meghan en Harry
21 Mei 2018, 14:48 NOS nieuws

Het Britse koningshuis heeft drie officiële trouwfoto's van de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle naar buiten gebracht. De foto's zijn gemaakt door fotograaf Alexi Lubomirski.

Twee foto's zijn groepsfoto's van de familie en de bruidskinderen. Ze zijn zaterdag gemaakt in Windsor Castle, na de rijtoer in een koets.

Ook van het pasgetrouwde stel is een foto gedeeld: deze is zwart-wit. Op social media schrijft Kensington Palace: "De hertog en hertogin willen iedereen die betrokken was bij het huwelijk hartelijk bedanken. Ze voelen zich heel gelukkig dat ze hun dag konden delen met alle mensen die in Windsor waren of de ceremonie op televisie keken."

De foto's waren na een paar minuten al duizenden keren op social media gedeeld en hebben honderdduizenden likes.

'Een geweldig gebaar'

Harry en Meghan, die nu de titel hertog en hertogin van Sussex dragen, trouwden zaterdag in Windsor. Voor de bruiloft in de St. George's Chapel was alles tot in de puntjes geregeld. Een van de hoogste kostenposten van de anderhalf miljoen pond kostende bruiloft - afgezien van de beveiligingskosten van 22 miljoen - waren de bloemen.

Meghan had samen met haar moeder witte rozen uitgekozen om de kapel mee te versieren. De dag voor de bruiloft werd besloten om nog meer bloemen te bestellen, want er waren te weinig, vonden moeder en dochter.

Die bloemen zijn niet weggegooid na de bruiloft, maar gedoneerd aan een ziekenhuis in Londen. Dat plaatste een foto op Facebook, van een patiënt die lachend een boeket witte rozen vasthoudt. "Vandaag hebben we een speciale bezorging gehad. Prachtige boeketten, die zijn gemaakt van de royal flowers, hebben we aan onze patiënten kunnen geven. Heel erg bedankt Harry en Meghan, en bloemist Philippa Craddock", is te lezen bij de foto van St Joseph's Hospice.

"Vandaag ruikt het heerlijk en ziet ons ziekenhuis er prachtig uit. Wat een geweldig gebaar."
Deze sterren waren uitgenodigd op het huwelijk van het jaar en zo raakten ze binnen
21 Mei 2018, 13:00 Gazet v. Antwerpen
David en Victoria Beckham, Amal en George Clooney, Serena Williams... Hollywood was best goed vertegenwoordigd op het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. Tijdens de plechtigheid konden dan ook heel wat sterren gespot worden tussen de gasten, maar die waren er niet enkel omdat ze een bekende kop hebben. Velen onder hen zetten zich ook in voor goede doelen, net zoals de prins en zijn kersverse bruid. Anderen zijn dan alweer jaren goede vrienden. Een overzichtje.


2,4 miljoen Nederlanders zagen huwelijk van Harry en Meghan
20 Mei 2018, 11:48 NOS nieuws

Zo'n 2,4 miljoen Nederlanders hebben gisteren gekeken naar de NOS-uitzending van het huwelijk van de Britse prins Harry en Meghan Markle. 71 procent van de mensen die tussen 12.14 en 14.49 uur naar de televisie keken, stemde af op het huwelijk, blijkt uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek.

Niet eerder trok een buitenlands koninklijk huwelijk zo veel kijkers in Nederland. Het huwelijk van prins William en Kate trok zeven jaar geleden gemiddeld 2,2 miljoen kijkers. Zij trouwden op een vrijdag.

Het hoogtepunt van de uitzending van gisteren was om 13.40 uur. Toen keken er 2,8 miljoen mensen. Het totale bereik was 25 procent. Dat betekent dat een kwart van de Nederlanders vijf minuten of langer achtereen heeft gekeken naar de gebeurtenissen in Windsor.

Harry verslaat zijn broer

In het Verenigd Koninkrijk keken in totaal 18 miljoen mensen op tv naar het huwelijk. Daarmee evenaart Harry de kijkcijfers van de bruiloft van zijn broer prins William net niet. Daar keken in 2011 ruim 19 miljoen Britten naar. Toch blijven het indrukwekkende cijfers en is Harry's bruiloft verreweg het best bekeken televisie-evenement van het jaar. Ter vergelijking: naar de populaire voetbalfinale van de Engelse FA Cup keken zo'n 6,7 miljoen mensen.

In Australië bleven ongeveer 4 miljoen mensen thuis om naar de huwelijksvoltrekking van de prins en de actrice te kijken.
Het huwelijk én de FA-finale op een dag? 'Een nachtmerrie'
19 Mei 2018, 19:00 NOS nieuws

"Waar is mijn bier? Mijn bier!" schreeuwt een man. "God save the queen", schreeuwt zijn vriend, die het Engelse volkslied meebrult. Groter kan het contrast in de pub van Angela Higson (52) niet zijn.

Vanmorgen stond het hier nog vol met vrolijke dagjesmensen die de royal wedding probeerden te volgen. En nu, een paar uur later, is de kroeg gevuld met dronken mannen en vrouwen die tieren en vloeken naar te televisie, omdat de finale van de FA Cup wordt gespeeld, de bekerfinale van Engeland, waarin het vanavond gaat tussen Chelsea en Manchester United.

Er was grote verbazing toen prins Harry aankondigde te gaan trouwen op deze dag, zaterdag 19 mei. Want is dat niet de dag waarop Engeland de grote finale speelt? "Ik was in shock", zegt Angela, die Crosses Corner in Windsor runt. "Het was toch wel een beetje een nachtmerrie toen ik dat hoorde." Ze heeft haar voorraad daarom verdubbeld voor vandaag. "Ik heb alles dubbel ingekocht; glazen, bier, frisdrank."

Dubbele agenda voor William

De broer van prins Harry, William, had zijn agenda eigenlijk ook allang gevuld. Hij is de voorzitter van de voetbalbond FA en is degene die vandaag de cup had moeten uitreiken aan het winnende team. Maar hij was vandaag ook de getuige van Harry.

Zijn plaats is nu ingenomen door de weduwe van een oud-speler die voor beide teams speelde, Ray Wilkins. "Het is jammer dat William het niet kan doen, maar dit is ook een mooi gebaar", zegt Angela.

Ze moet weer aan het werk. "Ze zijn al de hele dag aan het drinken", zucht ze en kijkt naar de mensen in haar bar. "Normaal gesproken is het niet zo erg." De barvrouw worstelt zich op teenslippers tussen de dronken bezoekers heen.

Een van hen is Gennine Hanlon. De 46-jarige Noord-Ierse is speciaal naar Windsor gekomen om naar de bruiloft te kijken. Ze zit met haar vrienden voor de televisie, nog steeds met een t-shirt van Harry en Meghan aan. "Mijn vriend wilde de finale per se zien", legt ze uit. Hij is Chelsea-fan en allang niet meer aanspreekbaar.

"Ik ben blij dat het huwelijk vóór deze voetbalfinale kwam", schatert ze. "Stel je voor dat het andersom was en al deze dronkenlappen langs de route hadden gestaan." Haar vriend sleurt haar mee naar de televisie. Chelsea heeft net gescoord.

'Het is Harry's dag'

Op het terras staat Bobby, hij kijkt geen voetbal, maar praat met zijn vrienden na over de bruiloft. Het was een waanzinnige dag, daar zijn ze het over eens. "Weet je wel dat ik een Queens Guard ben?", zegt hij. Trots vist hij zijn telefoon uit zijn jasje, waarop hij een foto met prins Harry heeft staan, de ster van vandaag.

Bobby heeft, als officiële bewaker van de koningin, al heel wat koninklijke evenementen meegemaakt en geeft niets om de voetbalfinale van vanavond. "Ik voel me door mijn werk natuurlijk extra betrokken bij het koningshuis, omdat ik alle royals regelmatig zie."

Harry is nog altijd zijn favoriet, ook nu Meghan er bij is gekomen. "Harry is de allerleukste. Hij diende in Afghanistan en dat vind ik heel belangrijk." Daar kan dus geen enkele voetbalfinale tegenop? "Nee, absoluut niet. Vandaag draait het om onze prins."
Van het ontwaken van Windsor tot de kus: de hoogtepunten van het huwelijk
19 Mei 2018, 16:36 NOS nieuws

De jurk, de geloften, het jawoord, de gasten, het gospelkoor, een memorabele speech en natuurlijk de kus. Bekijk hieronder een samenvatting met alle hoogtepunten van het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle.

En voor wie er echt geen genoeg van kan krijgen, hieronder alle gebeurtenissen van vandaag, maar dan wat uitgebreider.

Allereerst het ontwaken van Windsor, het toneel van het huwelijk:

Dan de de aankomst van de gasten (en de bloem die niet geplukt mocht worden):

En de aankomst van de twee hoofdrolspelers van vandaag:

Daarna volgden natuurlijk de echte hoogtepunten van de dag, te beginnen met het jawoord en de geloften...

...de memorabele toespraak en het gospelkoor...

...de ringen...

...en de kus!
Vader van Meghan Markle reageert emotioneel, nadat hij huwelijk heeft bekeken vanuit zijn ziektebed
19 Mei 2018, 14:12 Gazet v. Antwerpen

?Ze zag er zo prachtig uit!? Dat was de eerste reactie van Thomas Markle Senior, nadat hij zag hoe zijn dochter Meghan Markle in het huwelijksbootje stapte met de Britse prins Harry zaterdagnamiddag. De man zelf kon er niet bij zijn en keek vanuit zijn ziektebed op het kleine scherm toe.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn