NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Hun


Vannacht en donderdagochtend 15% kans op een Belgische medaille: roeien Brys en Van Zandweghe race van hun leven?
Gisteren, 00:00 HLN.BE
Elke dag voorspellen onze journalisten in Tokio de kans op een Belgische medaille. Op dag zes achten we die vrij klein: 15 procent. De hoop van onze natie rust op de schouders van het roeiduo Tim Brys en Niels Van Zandweghe en judoka Toma Nikiforov. Dit zijn vannacht en donderdagochtend de kanshebbers.


3x3-basketballers hebben 'azijnzeikers' laten zien hoe mooi hun sport is
Woensdag, 00:06 NU.NL - Sport
De Nederlandse 3x3-basketballers zijn er trots op dat ze een onbekende en relatief nieuwe sport op de kaart hebben gezet met hun spel op de Olympische Spelen in Tokio. Maar Oranje droomde vooral van goud, en daarom deed de uitschakeling dinsdag in de kwartfinales heel veel pijn.


Luchtvaartmaatschappijen verliezen hun plekje op de luchthaven niet
Woensdag, 00:04 NU.NL - Economie
Luchtvaartmaatschappijen hoeven niet bang te zijn dat ze minder vaak op de vliegvelden kunnen starten en landen omdat ze komende winter minder vliegen. De Europese Commissie (EC) heeft toegezegd ook voor het winterseizoen coulant om te gaan met de zogeheten slots, de tijdstippen waarop een maatschappij van of naar een luchthaven mag vliegen.


Noordhoff en Studytube bundelen hun krachten
Dinsdag, 00:02 Emerce
Noordhoff Professional en Studytube slaan de handen ineen. Samen willen ze leren en ontwikkelen voor zorgmedewerkers laagdrempelig en eenvoudig maken.


Britney Spears haalt uit naar "hypocriete vrienden" die hun steun betuigen
20 Juli, 00:04 Skynet Buitenland
Britney Spears haalt hard uit naar de in haar ogen hypocriete vrienden en familieleden die hun steun willen betuigen. Volgens haar is die steun niet oprecht. "Er is niets erger dan naasten die nooit voor je klaarstonden en nu ineens dingen gaan posten over jouw situatie", schrijft de zangers op Instagram.


Wateroverlast roept herinneringen op aan jaren ?90: ?Ramptoeristen sloegen ons vanaf hun stoeltjes gade?
17 Juli, 00:07 Volkskrant
De wateroverlast van deze week in Limburg haalt intense herinneringen naar boven. Zij waren erbij, tijdens de overstroming van 1993 en de evacuatie van 1995.


Dankzij hun ?mercato XXL?: met dit indrukwekkend team wil PSG eindelijk Champions League winnen
15 Juli, 00:00 HLN.BE
De Franse pers noemt deze transferperiode van Paris Saint-Germain een ?mercato XXL?. Geheel terecht. De ploeg van voorzitter Nasser Al-Khelaifi ziet er nu al indrukwekkend uit, met nieuwkomers als Sergio Ramos Gianluigi Donnarumma, Georginio Wijnaldum en Achraf Hakimi. Daarmee hopen de Qatari eindelijk die felbegeerde Champions League te winnen, maar de waardevolste kern heeft PSG niet.


Witte Huis: Klanten moeten zelf kunnen bepalen wie hun apparaten repareert
14 Juli, 00:12 NU.NL - Tech
Amerikanen moeten zelf kunnen bepalen wie hun apparaten, zoals smartphones, repareert. Dat is onderdeel van een besluit van de Amerikaanse president Joe Biden met betrekking tot markttoezichthouder Federal Trade Commission (FTC) dat vrijdag is gepubliceerd.


Trump wilde het leger inzetten tegen betogers: ?Sla hun schedels in, schiet ze neer?
26 Juni, 00:05 Volkskrant
Voormalig president Donald Trump wilde vorig jaar bij demonstraties het leger inzetten, dat genadeloos moest optreden tegen betogers. ?Sla hun schedels in? en ?schiet ze gewoon neer? waren volgens een nieuw boek enkele suggesties van Trump aan zijn adviseurs en de militaire top.


1B-steden en hun inwoners: Molenbeek veruit de grootste; Kempense teams onderin
24 Juni, 10:41 Skynet
De acht 1B-teams die dit seizoen elkaar gaan bekampen komen uit alle windstreken van ons land. Dit seizoen heeft West-Vlaanderen voor het eerst geen vertegenwoordiger na het verdwijnen van KSV Roeselare en Club NXT, maar komt Henegouwen er wel eens bij.


Stoeters vieren carnaval noodgedwongen in hun kot: ?Dan verkleed ik mijn huis maar?
8 Februari, 05:19 Gazet v. Antwerpen

Voor het eerst sinds 1892 slingert er geen polonaise door Herenthout. Het beduchte coronavirus bedwingt de beruchte stoetmicrobe. Als de stoeters zichzelf niet mogen verkleden, vermommen ze hun kot.
Qmusic-presentatrice Jolien Roets (35) en dj Hakim Chatar (31) verwachten in mei hun eerste kindje: ?Niks verbindt meer dan een baby. Er is geen weg terug?
7 Februari, 08:13 HLN.BE
Vijf jaar geleden leerden ze elkaar kennen op een antivalentijnsfeestje. Sindsdien overheerst de liefde. En die wordt in mei bezegeld met een eerste kindje: een zoon. Qmusic-presentatrice Jolien Roets en dj Hakim Chatar zijn het deksel op elkaars potje. ?Ik dacht nooit dat ik kinderen wou?, vertelt Hakim. ?Tot ik Jolien ontmoette.?


Niels Destadsbader en Koen Wauters nuanceren hun succes: ?Mijn job maakt me gelukkig, maar het is niet het enige in het leven?
7 Februari, 07:12 HLN.BE
Ervaren rotten krijgen het gezelschap van nagelnieuwe coaches in het nieuwe seizoen van ?The Voice van Vlaanderen?. Koen Wauters (53) en Niels Destadsbader (32) zijn twee van hen. En zij hebben alvast een goeie klik. ?Koen deelt dingen over zijn hobby?s en kinderen, ik over mijn liefdesleven. En we zijn er voor elkaar als dat nodig is?, vertelt Niels. De twee hebben het ook over hun succes en de opofferingen die ze daarvoor soms moeten doen. ?In het verleden heb ik dingen gedaan waarvan ik weet dat mijn toenmalige partners zich daar gekwetst door voelden.?


Zo beleven bewoners van een ?tiny house? de ?in hun kot?-tijd: ?De natuur om je heen is veel belangrijker?
6 Februari, 18:01 HLN.BE
De coronacrisis heeft veel mensen doen twijfelen over hun woningkeuze en de voorbij maanden steeg de verkoop van huizen met een tuin gigantisch. Maar hoe beleven bewoners van een ?tiny house?, die wonen op amper 20 vierkante meter, de coronatijd? ?Je bent zo vrij als de ruimte die je vrij hebt in je hoofd. Daar veranderen de afmetingen van je woning niets aan.?


De tragische dood van hun zoon Pepijn (14): hoe jongeren kunnen verwelken tijdens de lockdown
6 Februari, 08:55 Volkskrant
In het afgelopen jaar zagen Gaston Remmers en Titia Bloemhof hun levenslustige puberzoon Pepijn verwelken. Hij ging op zoek naar spanning ? met dodelijke afloop. Zijn verhaal laat zien hoe kwetsbaar jongeren zijn in deze crisis, zeggen zijn ouders. Daar moet de politiek meer rekening mee houden.


Zes vrouwen die door Koers zkt. Vrouw vol voor hun wielerdroom gaan: ?Dankzij het fietsen vul ik mijn dagen?
6 Februari, 06:32 HLN.BE
Koers zkt. Vrouw gaat in ons land op zoek naar nieuw vrouwelijke wielertalent. De respons op de talentenjacht is enorm. Zes vrouwen die via het project vol voor de droom gaan, vertellen over hun liefde voor de fiets. Van een succesvolle onderneming van La Cannibale tot een scherpere tijd dan ex-wereldkampioene Annemiek van Vleuten. ?Ik dacht altijd dat ik al te oud was om nog met wielrennen te beginnen.?


Sneeuw, ijzel, en de tachtigers moeten hun coronaprik halen. Wat nu?
5 Februari, 20:10 Volkskrant
Een heuse sneeuwjacht. Gevoelstemperatuur -15. IJzel op de wegen en sneeuwduinen in de straten. Maar ook ruim 10 duizend 80-plussers die bij een vaccinatiestraat van de GGD hun corona-prik kunnen halen. Die vooruitzichten bezorgen de GGD?s en het RIVM hoofdbrekens.


Nazaten van bij slavernij betrokken families vertellen hun verhaal in het Rijksmuseum
5 Februari, 15:03 Volkskrant
De Volkskrant sprak alvast vijf van de vertellers in het Rijksmuseum over de rol van slavernij in hun familiegeschiedenis en het belang van deze tentoonstelling.


Intimidatie, bedreiging en mishandeling: journalisten liggen onder vuur. Hoe blijven zij hun werk doen?
5 Februari, 13:17 Volkskrant
Beveiligers mee op reportage bij protesten en rellen: bij de NOS is het al normaal. Vooral cameramensen en tv-verslaggevers zijn het doelwit. ?Dit was een verschrikkelijke maand.?


Overgoot veertiger z?n ex met zuur of urine aan de school van hun zoontje? Man aangehouden voor poging tot moord
5 Februari, 13:14 HLN.BE
Een 45-jarige man is door de Brugse onderzoeksrechter aangehouden voor poging tot moord op zijn ex-partner. Aan de school van hun zoontje in Knokke-Heist zou K.R. de inhoud van een flesje in haar gezicht gegooid hebben. Eerst beweerde hij dat het om zuur ging, maar nadien kwam hij daar op terug. ?Het ging om urine", verklaarde de man.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn