NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Hun


Donderdag, 00:11 Volkskrant
Ook na de ophef protesteren ouders met hun baby in het Vlaams Parlement: ?Gelieve geen pampers te verversen in de Koepelzaal?
Donderdag, 00:03 Gazet v. Antwerpen

Een huilende baby deed Jean-Jacques De Gucht vorige week gepikeerd reageren in het Vlaams Parlement. Maar woensdag kwamen er opnieuw ouders met hun kleine kinderen protesteren tegen de problemen in de kinderopvang. Voor de negende week op rij al, en met meer dan ooit. ?Jean-Jacques heeft impact gehad, maar allicht niet zoals hij het wou?, zegt een ouder. ?Mag ik hier eigenlijk borstvoeding geven??
EU-hof: Burgers hebben recht om te weten wie over hun data beschikt
15 Januari, 00:03 NU.NL - Economie
Elke Europese burger heeft het recht om te weten wie over zijn data beschikt en naar wie zijn persoonsgegevens worden doorgestuurd. Dat heeft het Europese Hof van Justitie donderdag geoordeeld.


WK hockey (m) - Red Lions van Michel van den Heuvel zijn "klaar om hun titel te verdedigen"
14 Januari, 00:05 Skynet
"De Red Lions zijn klaar om hun titel te verdedigen", stelt bondscoach Michel van den Heuvel aan de vooravond van het eerste WK-duel tegen Zuid-Korea. "Natuurlijk is er druk, maar die is ook nodig om goed te presteren. Mijn spelers kijken uit naar de start, ze zijn enthousiast en opgewonden, op een goede manier."


11 Januari, 00:04 Volkskrant
11 Januari, 00:04 Volkskrant
Energie besparen? Deze studenten koken met hun airfryer en microgolfoven in de trein: ?Alsof het de normaalste zaak ter wereld is?
8 Januari, 00:07 Gazet v. Antwerpen

Omdat ook kotstudenten gepeperde energierekeningen voorgeschoteld krijgen, bedachten kotgenoten Dries (22) en Senne (22) een manier om de kosten van hun kerstfeestje te drukken. De jongens installeerden zich met airfryer en magnetron op de trein en kookten een driegangenmenu.
Van Quinten Hermans over Zdenek Stybar tot Fem van Empel: veldrijders showen in Baal tenues van hun nieuwe ploeg
2 Januari, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Schrik niet als u vanmiddag tijdens de veldrit in Baal enkele renners en rensters in een ander tenue zag rondfietsen. Er zijn namelijk wat wielertransfers gebeurd en vanaf 1 januari hoort daar dan ook een aangepast tenue bij. Een overzicht.
Zeker 30.000 Made.com klanten krijgen hun geld niet terug
30 December 2022, 00:02 Emerce
Meer dan 30.000 Made.com shoppers zijn collectief gedupeerd voor bijna 12 miljoen pond (13,6 miljoen euro), overwegend aanbetalingen voor producten die door het faillissement nooit konden worden geleverd.


27 December 2022, 00:07 Volkskrant
TikTok gaat gebruikers uitleggen waarom video's in hun tijdlijn verschijnen
25 December 2022, 00:08 NU.NL - Tech
TikTok gaat gebruikers meer informatie geven over waarom video's in hun tijdlijn verschijnen. Het Chinese sociale medium zegt transparanter te willen zijn over zijn algoritme.


Twitter-gebruikers kunnen zien hoe vaak hun tweet is gelezen
25 December 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Twitter-gebruikers kunnen vanaf donderdag zien hoe vaak hun tweets zijn gelezen. Dat heeft Twitter-eigenaar Elon Musk aangekondigd. Daarmee kunnen gebruikers bijhouden hoe populair hun berichten op het sociale netwerk zijn.


21 December 2022, 00:07 Volkskrant
14 December 2022, 00:17 Volkskrant
Van der Poel verslaat teruggekeerde Van Aert in hun eerste crossduel van 2022
5 December 2022, 00:02 NU.NL - Sport
Mathieu van der Poel heeft zondag de Scheldecross op zijn naam geschreven. De Nederlander versloeg Wout van Aert in hun eerste crossduel van 2022 en was een klasse apart in Antwerpen. Bij de vrouwen ging de zege naar Fem van Empel.


WK LIVE. Rode Duivels krijgen na training bezoek van arbeidsmigranten: ?Willen zo hun situatie onder de aandacht brengen?
22 November 2022, 00:01 HLN.BE
Deviltime! Terwijl het WK voetbal gisteren officieel werd afgetrapt, bereiden de Rode Duivels zich voor op hun wedstrijd tegen Canada - er was zondag zelfs tijd voor een poolparty. Daarnaast is het uiteraard ook uitkijken naar nieuws van de andere landen. Mis geen enkel WK-nieuwtje in onderstaande liveblog!


Jonge ondernemers eerlijk over hun bedrijf: 'Wisselend inkomen is een nadeel'
21 November 2022, 00:02 NU.NL - Economie
Steeds meer jongeren starten tijdens hun opleiding een onderneming. In vijf jaar tijd groeide de groep ondernemers onder de 22 jaar van een kleine 19.000 naar ruim 51.000. Wie zijn die jongeren met een handelsgeest en waarom kiezen ze voor een eigen bedrijf?


10 November 2022, 00:06 Volkskrant
Zo veel mensen haalden in 2021 hun rijbewijs
6 November 2022, 00:02 AutoBlog

We moeten ’s lands wegen delen met meer mensen dan ooit en dat heeft onder meer te maken met de forse stijging uitgegeven rijbewijzen in 2021. Als je dit leest […]

Dit artikel Zo veel mensen haalden in 2021 hun rijbewijs verscheen eerst op Autoblog.nl.
Acteurs T.J. Miller en Ryan Reynolds hebben hun 'ruzie' weer bijgelegd
18 Oktober 2022, 00:07 NU.NL - Film
Acteur T.J. Miller zegt dat hij zijn ruzie met Ryan Reynolds heeft bijgelegd. Onlangs vertelde Miller in een podcast dat hij niet meer wil samenwerken met Reynolds, omdat die gemeen was tijdens de opnames van de eerste twee Deadpool-films.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn