NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Hun


Nederlandse bedrijven verdubbelen hun groene investeringen
Vandaag, 00:03 NU.NL - Economie
Bedrijven in Nederland hebben vorig jaar voor ruim 2,1 miljard euro aan milieu-investeringen gedaan, zoals investeringen in windmolens en katalysators. Dat is 931 miljoen euro meer dan in het jaar ervoor, blijkt woensdag uit cijfers van statistiekbureau CBS.


'Energieprijsstijging bedreigt datacenters op termijn in hun bestaan'
10 Oktober, 00:02 Tweakers
De Dutch Data Center Association roept de overheid op om direct in te grijpen in de energiemarkt omdat de prijsstijging voor energie acute impact zou hebben op de datacenters. Volgens de branchevertegenwoordiger is de Nederlandse digitale infrastructuur in gevaar.


De Amerikanen drukken hun stempel bij Oostende
29 September, 00:01 Skynet Sport
Filou Oostende maakte aan het begin van het huidige basketbalseizoen al een goede indruk. Vlot spel vertaalt zich in goede scores, zoals de overwinning tegen Brussel (51-105) in de openingswedstrijd. Scherpschutters waren onder anderen de nieuwe Amerikaanse aanwinsten Levi Randolph en Phillip Booth Lli.


Corvette laat alvast hun betaalbare Ferrari zien
28 September, 00:02 AutoBlog

De nieuwe Corvette Z06 ziet er niet alleen uit als een Ferrari, maar klinkt ook als een Ferrari. En dat (waarschijnlijk) voor een fractie van de prijs! Voorwielaangedreven BMW’s, elektrische Mustangs, zevenzits Fiat 500’s: niets is meer heilig tegenwoordig. Wat dat betreft is Chevrolet nog best conservatief gebleven met de nieuwe Corvette. Die beschikt namelijk […]

The post Corvette laat alvast hun betaalbare Ferrari zien appeared first on Autoblog.nl.
ProtonMail gaat hun Tor-website vernieuwen nadat het IP-adres user moest afgeven
26 September, 00:00 Tweakers
Proton, de op privacy gerichte e-mail en vpn-dienst uit Zwitserland, gaat zijn Tor-e-mail-client een update geven. Deze moet 'op hetzelfde niveau als de webapp komen' en moet voor het eind van het jaar beschikbaar zijn. Ook komt het bedrijf met voorlichting over online privacy.


Klimaat, immigratie en start-ups: hierop baseren Duitsers hun stem bij de verkiezingen
25 September, 00:08 Volkskrant
De Duitsers kiezen zondag een nieuw parlement. Het afscheid van zestien jaar Merkel belooft een nek-aan-nekrace te worden, tussen haar eigen CDU en de sociaal-democratische SPD. Wat vinden de Duitse kiezers belangrijk?


Gescheiden vrouwen verliezen flink meer koopkracht dan hun mannelijke ex-partners
25 September, 00:07 Volkskrant
Gescheiden vrouwen ondervinden aanzienlijk meer economische schade van hun scheiding dan hun mannelijke ex-partners. Met name in koopkracht gaan de vrouwen flink achteruit. Een jaar na de scheiding lag de koopkracht van vrouwen maar liefst 29 procent onder die van mannen.


Meer Nederlanders naar hun werk, drukste week in verkeer sinds begin pandemie
18 September, 00:08 Volkskrant
Het advies om thuis te werken wordt volgende week minder dringend, maar langzaam vinden al steeds meer Nederlanders de weg naar die werkvloer. Op die weg wordt het wel steeds drukker: het aantal files en hun grootte stijgt.


WhatsApp-gebruikers kunnen hun backups voortaan beter beveiligen
15 September, 00:10 NU.NL - Tech
WhatsApp heeft vrijdag een functie uitgerold waarmee gebruikers de back-ups van hun gespreksgeschiedenis van eind-tot-eindversleuteling kunnen voorzien. Gebruikers die de versleuteling toepassen hebben als enigen toegang tot hun back-upcloud, meldt de berichtendienst.


Nooit meer helemaal terug naar kantoor: vier bedrijven over hun oplossingen
28 Augustus, 00:01 De Tijd
01:00 Thuiswerk is vanaf 1 september niet langer verplicht. Maar een massale terugkeer naar kantoor komt wellicht nooit meer terug. Werknemers beschouwen telewerk als een recht, werkgevers zoeken een nieuw ...


Wanhopig genoeg om hun leven te riskeren: Afghanen blijven samentroepen op plaats waar zelfmoordterrorist zich opblies
28 Augustus, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Tienduizenden Afghanen blijven zich vrijdag verdringen aan de luchthaven van Kaboel, zelfs op de plaats waar gisteren nog honderden mensen om het leven kwamen bij een zelfmoordaanslag. De wanhoop is groot, de beelden schrijnend. ?Elke seconde kan er hier een bom ontploffen, dat weet ik?, aldus een man, ?maar na de explosie heb ik beslist dat het te gevaarlijk wordt in dit land.?
Nog geen 30, maar al volop bezig met hun pensioen: deze 8 tonen hoeveel ze later zullen krijgen en hoe ze er het maximale uit halen
26 Augustus, 00:02 HLN.BE
In 2030 wordt de wettelijke pensioenleeftijd opgetrokken naar 67 jaar, terwijl twintgers het liefst al op 55 jaar met pensioen willen. In vergelijking met 2017 raadpleegden vijf keer meer jongeren vorig jaar mypension.be om na te gaan wanneer ze mogen stoppen met werken en welk pensioenbedrag in het vooruitzicht wordt gesteld. Dat valt meestal tegen. Deze acht jongens en meisjes blijven niet bij de pakken zitten en zijn nu al bezig met pensioensparen, langetermijnspaarrekeningen en beleggingen. Simon (18), Floris (22), Robin (23), Tecumseh 23), Jonathan (24), Sofie (25), Kevin (27) en Eline (31) laten in hun portefeuille kijken. Zoveel mogen ze verwachten en zo willen ze er het maximale uit halen.


?Ik ga onze kinderen niet vertellen dat hun vader voor niets is gestorven?
21 Augustus, 00:07 Volkskrant
Het chaotische vertrek uit Afghanistan komt president Biden in de VS op zware kritiek te staan. Familieleden van gesneuvelde soldaten volgen bedroefd de ontwikkelingen. Ze willen een onderzoek naar het vertrek. ?Ik ga niet onze kinderen vertellen dat hun vader voor niets is gestorven.?


Kunnen onze landgenoten de taliban ontvluchten? ?In hun ogen ben ik de vijand?
19 Augustus, 00:02 HLN.BE
Honderd landgenoten en hun families in Afghanistan kunnen enkel afwachten en hopen op die eerste Belgische vliegtuigen die vrijdag landen in Kaboel. Wie het land uit wil, moet wachten op groen licht van de ambassade en op eigen kracht tot aan de luchthaven geraken. Maar de weg naar de luchthaven is bezaaid met talibanstrijders die woensdag al een bloedbad veroorzaakten met wapens, stokken en zwepen. Zullen de taliban Belgen laten vertrekken? Drie landgenoten getuigen.


Tinder gaat gebruikers naar hun ID-bewijs vragen
18 Augustus, 00:08 NU.NL - Tech
Datingapp Tinder wil een functie toevoegen waarmee gebruikers zich via hun identiteitsbewijs kunnen legitimeren, schrijft het bedrijf in een persbericht maandag. De functie wordt in de loop van dit jaar wereldwijd uitgerold. Het toevoegen van een ID-bewijs blijft voorlopig nog vrijwillig.


Sans-papiers willen in Begijnhofkerk blijven tot hun dossiers behandeld zijn
4 Augustus, 00:03 Skynet Belgie
De mensen zonder papieren die de Begijnhofkerk in Brussel bezetten vragen de betrokken kerkfabriek om de kerk langer te kunnen bezetten, tot hun administratieve procedure rond is. De kerkfabriek had vandaag meegedeeld dat ze binnen afzienbare tijd graag haar gewone kerkactiviteiten wil voortzetten, "nu we op een punt komen waarop deze actie vruchten draagt".


Meer en meer landen stellen een vaccinatieplicht in. Wat zijn hun overwegingen?
31 Juli, 00:05 Volkskrant
Meer en meer landen stellen vaccinatie verplicht voor een deel van de bevolking. Vooral zorgpersoneel komt op steeds minder plekken onder een prik uit. Welke landen stellen een vaccinatieplicht in, en wat zijn hun overwegingen?


Slachtoffer groepsmishandeling: ?Ik was het lijdend voorwerp van hun puberale dadendrang?
31 Juli, 00:05 Volkskrant
Als jonge jongen werd hij met grof geweld in elkaar geslagen door een groep jongens en meisjes. Politiemedewerker Willem Hinskens (39) weet hoe vernederend groepsmishandeling is. Ook nu staat het weer volop in de belangstelling door incidenten in Mallorca en Amstelveen. ?Mijn verzet moest gebroken.? Voor het eerst vertelt hij zijn verhaal.


Vannacht en donderdagochtend 15% kans op een Belgische medaille: roeien Brys en Van Zandweghe race van hun leven?
29 Juli, 00:00 HLN.BE
Elke dag voorspellen onze journalisten in Tokio de kans op een Belgische medaille. Op dag zes achten we die vrij klein: 15 procent. De hoop van onze natie rust op de schouders van het roeiduo Tim Brys en Niels Van Zandweghe en judoka Toma Nikiforov. Dit zijn vannacht en donderdagochtend de kanshebbers.


3x3-basketballers hebben 'azijnzeikers' laten zien hoe mooi hun sport is
28 Juli, 00:06 NU.NL - Sport
De Nederlandse 3x3-basketballers zijn er trots op dat ze een onbekende en relatief nieuwe sport op de kaart hebben gezet met hun spel op de Olympische Spelen in Tokio. Maar Oranje droomde vooral van goud, en daarom deed de uitschakeling dinsdag in de kwartfinales heel veel pijn.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn