NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Hun


Donderdag, 00:06 Volkskrant
Een ontploffing op 700 kilometer van de wedstrijd zelf: 50.000 Roma-fans uit hun dak bij goal in Conference League-finale
Donderdag, 00:00 Gazet v. Antwerpen

AS Roma kwam in de eerste helft op een 1-0 voorsprong in de Conference League-finale in Tirnana tegen Feyenoord. Met dank aan toptalent Nicolo Zaniolo (22). In het Stadio Olimpico in Rome gingen 50.000 uitzinnige fans, zij die niet mee konden naar de Albanese hoofdstad (er waren slechts 22.000 tickets), uit hun dak toen ze de Italiaan zagen scoren op groot scherm.




Afghanistan: vrouwelijk tv-journalisten lappen nieuwe talibanregel aan hun laars
22 Mei, 00:06 Skynet Buitenland
Vrouwelijke tv-journalisten hebben zaterdag hun gezicht onbedekt gelaten tijdens uitzendingen. Ze gingen daarmee in tegen het bevel van de regerende taliban. Die hadden vrijdag laten weten dat voortaan alleen de ogen van vrouwelijke tv-journalisten te zien mogen zijn.


19 Mei, 00:07 Volkskrant
Deze budgetcoaches delen hun beste tips om te besparen
16 Mei, 00:04 NU.NL - Economie
De hogere energierekening en stijgende prijzen op de kassabon zorgen ervoor dat we onze portemonnee nauwlettend in de gaten houden. Tips als korter douchen en vaker huismerken kopen om geld te besparen kennen we, maar kende je deze tips van budgetcoaches ook al?


Twee jaar na hun strijd tegen de kilo?s: hoe staan burgemeesters er nu voor? ?Een summerbody zal ik nooit krijgen?
5 Mei, 00:03 Gazet v. Antwerpen

Volgens een nieuw rapport van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft bijna zeven op de tien Belgische volwassen mannen overgewicht. Vlak voor corona vonden drie burgemeesters ook dat er wel een kilootje afkon. Daarom namen ze het tegen elkaar op in een ?afvalrace?. Het doel? Zo veel mogelijk vermageren. Maar waar staan Bart Tommelein (Oostende), Bert Maertens (Izegem) en Ward Vergote (Moorslede) meer dan twee jaar later? ?De tweede coronagolf heeft me genekt.?




Apple laat Amerikaanse klanten zelf hun iPhone repareren
2 Mei, 00:06 NU.NL - Tech
Apple laat Amerikaanse klanten zelf hun iPhone repareren. Zij kunnen vanaf woensdag via de techgigant onderdelen, gereedschap en handleidingen aanvragen, meldt The Verge.


28 April, 00:08 Volkskrant
Michael Somers en Nina Lauwaert verlengen hun titel op de Ten Miles in Antwerpen
25 April, 00:03 Skynet Belgie
Michael Somers en Nina Lauwaert hebben zondag de Ten Miles in Antwerpen, met 30.000 deelnemers het grootste loopevenement van het land, gewonnen. Ook vorig jaar waren ze al de beste.


21 April, 00:07 Volkskrant
Dieren en hun leefwereld centraal op eerste solotentoonstelling van Iris Verbert-Caes
21 April, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Iris Verbert-Caes, een grafisch ontwerper en illustrator uit Ranst, houdt nog tot 29 mei haar eerste solo-kunsttentoonstelling Treasured heart (Gekoesterd hart) in Merksem.




Spa Virtual Belcar: Arnage Competition gaat door op hun elan
10 April, 00:02 Autosport
Nadat ze vorig jaar debuteerden met winst in Spa tijdens de Virtual Belcar, hield Arnage Competition goede herinneringen over aan het Waalse circuit. Dat bleek zo deze vrijdag, want Carlos Diegues, Jimmy Antunes en Ricardo Ferreira startten het nieuwe seizoen met winst. De roze Lamborghini was constant in de top drie te vinden, maar moest wel vechten tot het einde om zeker te zijn van de overwinning.

Lees meer: Spa Virtual Belcar: Arnage Competition gaat door op hun elan


Instagram laat gebruikers persoonlijke berichten beantwoorden vanuit hun feed
2 April, 00:00 Tweakers
Instagram heeft een aantal nieuwe berichtfuncties toegevoegd. Gebruikers kunnen voortaan persoonlijke berichten beantwoorden vanuit hun feed. Daarnaast is het mogelijk om 'stille berichten' te versturen en polls aan te maken in groepchats.


ByKolles toont voor het eerst hun Vanwall Hypercar
27 Maart, 00:04 Autosport
ByKolles bekend eindelijk kleur en toont voor het eerst hun Vanwall Hypercar. Begin dit jaar diende het Oostenrijkse team haar deelname in bij de ACO voor het FIA WEC, maar werd ze geweigerd aangezien de wagen op dat moment nog geen enkele meter achter de kiezen had en zelfs nog niet eens getoond kon worden. Daar komt nu verandering in en de baantesten zullen binnenkort starten.

Lees meer: ByKolles toont voor het eerst hun Vanwall Hypercar


Ondernemers staan op en likken hun wonden na twee jaar corona
15 Maart, 00:05 NU.NL - Economie
Ondernemers in ons land hebben het tijdens de coronacrisis zwaar te verduren gehad. Bijna twee jaar na de befaamde coronatoespraak van premier Mark Rutte likken zij hun wonden.


Vermoedelijk familiedrama in Zottegem: ?Eerst was er de coronacrisis, dan de dood van hun dochter?
17 Februari, 01:55 HLN.BE
?Waarschijnlijk zijn de stoppen doorgeslagen bij mijn grootvader.? Aan het woord is hun kleindochter. Ze staat voor de gerenoveerde hoeve van haar grootouders in de Zottegemse deelgemeente Velzeke, die nu afgesloten is met een politielint. Enkele uren eerder vond haar vader de lichamen van het koppel. Zij lag dood in huis, hij was verdronken in de waterput. De schoonzoon van het koppel werd urenlang verhoord. ?Maar ik weet zeker dat mijn papa hier niks mee te maken heeft.?


Zes studenten van de leenstelselgeneratie over hun schuld: ?Ik ben 67 als ik volledig heb afgelost?
8 Februari, 00:08 Volkskrant
Zo'n 8.000 studenten demonstreerden zaterdag op het Museumplein in Amsterdam voor een ruimhartiger compensatie van het leenstelsel. Velen van hen vrezen anders tot aan hun pensioen te moeten afbetalen.


?Ze steken hun kop in het zand?: drie beweringen uit het manifest tegen de coronapas langs de meetlat
8 Februari, 00:08 Volkskrant
Meer dan een half miljoen mensen hebben dit weekeinde het manifest van Onverdeeld Open tegen de coronapas ondertekend. Maar zijn de uitgangspunten van Mona Keijzer en de andere initiatiefnemers wel juist?


Nachtclubs kondigen aan vanaf 12 februari hun deuren weer te openen
5 Februari, 00:06 NU.NL - Muziek
Nachtclubs hebben woensdag met de actie De Nacht Staat Op aangekondigd vanaf 12 februari hun deuren weer te openen. De betrokken clubs laten via Instagram weten zich niet langer neer te leggen bij de al bijna twee jaar durende sluiting door de coronamaatregelen.


ING verwacht dat meer mensen hun hypotheek niet meer kunnen betalen
5 Februari, 00:03 NU.NL - Economie
ING heeft 346 miljoen euro opzijgezet, onder meer om zich in te dekken tegen mensen die hun hypotheek niet meer kunnen afbetalen, blijkt donderdag uit de jaarcijfers. De Nederlandse bank vult de zogenaamde stroppenpot elk kwartaal aan, maar dit keer is het bedrag uitzonderlijk hoog.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn