NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Huis


President Biden ontmoet Wit-Russische oppositieleidster in Witte Huis
Gisteren, 00:01 HLN.BE
De Amerikaanse president Joe Biden heeft woensdag de Wit-Russische oppositieleidster Svetlana Tichanovskaja ontmoet in het Witte Huis. Biden wil daarmee zijn steun aan de oppositie tegen de Wit-Russische leider Alexander Loekasjenko onderstrepen.


Witte Huis: akkoord over infrastructuurpakket van 466 miljard euro
Gisteren, 00:00 HLN.BE
Senatoren van beide partijen en de regering van de Verenigde Staten zijn het eens geworden over een infrastructuurpakket van 550 miljard dollar (466 miljard euro). Dat meldt het Witte Huis. Het principeakkoord werd voorafgegaan door weken van zware onderhandelingen.


In beeld | Joe Biden huldigt Super Bowl-winnaars Tampa Bay in Witte Huis
21 Juli, 00:04 NU.NL - Sport
De Amerikaanse president Joe Biden heeft Tampa Bay Buccaneers dinsdag gehuldigd in het Witte Huis voor het winnen van de Super Bowl. Het is voor het eerst sinds 2017 dat een winnaar van de Super Bowl het onderkomen van de president bezoekt. Een fotoserie van de huldiging.


Witte Huis: Klanten moeten zelf kunnen bepalen wie hun apparaten repareert
14 Juli, 00:12 NU.NL - Tech
Amerikanen moeten zelf kunnen bepalen wie hun apparaten, zoals smartphones, repareert. Dat is onderdeel van een besluit van de Amerikaanse president Joe Biden met betrekking tot markttoezichthouder Federal Trade Commission (FTC) dat vrijdag is gepubliceerd.


Amerikaans Huis van Afgevaardigden stemt in met onderzoek naar bestorming Capitool
1 Juli, 00:00 HLN.BE
Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden stemt in met de oprichting van een commissie die onderzoek zal doen naar de bestorming van het parlementsgebouw op 6 januari. Er is eerder geprobeerd een onafhankelijk parlementair onderzoek te starten, maar die poging werd tegengehouden door de Republikeinen in de Senaat.


Zo bescherm je jouw huis, tuin en auto tegen de koude
8 Februari, 07:25 Gazet v. Antwerpen

Het gaat de komende dagen nog flink vriezen in ons land. Het KMI waarschuwt zelfs voor temperaturen tot -15 graden. Maar hoe kan je je huis en tuin nu optimaal beschermen tegen de koude? Experts geven de beste tips.
COLUMN. Citymarketing vanuit het Big Brother-huis
8 Februari, 05:19 Gazet v. Antwerpen

Veertig dagen, zo lang zitten de deelnemers van Big Brother intussen in het Big Brother-huis in Amsterdam. En ik moet het bekennen, al veertig dagen volg ik dag in dag uit de gebeurtenissen in dat huis. Want op een of andere manier blijkt het best verslavend om te kijken naar mensen die sporten, koken, in een hottub hangen of simpelweg niets doen. De radio in huis is sinds een maand dan ook vervangen door de livestream, zodat ik altijd meteen mee ben met de nieuwste opdrachten, intriges of afspraken tussen bewoners en hilarische momenten.
Stoeters vieren carnaval noodgedwongen in hun kot: ?Dan verkleed ik mijn huis maar?
8 Februari, 05:19 Gazet v. Antwerpen

Voor het eerst sinds 1892 slingert er geen polonaise door Herenthout. Het beduchte coronavirus bedwingt de beruchte stoetmicrobe. Als de stoeters zichzelf niet mogen verkleden, vermommen ze hun kot.
7 Februari, 15:48 HLN.BE
Nog geen eten in huis? Reken niet te veel op de bezorgdiensten
7 Februari, 14:28 NOS nieuws

Wie er voor vanavond mee rekent dat eten bestellen een optie is, doet er goed aan een plan B in werking te stellen. Maaltijdbezorgdiensten Deliveroo en UberEats hebben voor de hele dag hun bezorgdiensten geschrapt, meldt persbureau ANP, en Thuisbezorgd bezorgt in ieder geval tot 17.00 uur niet.

Thuisbezorgd, goed voor 2500 bezorgers, heeft alle middagbezorgdiensten al geschrapt vanwege het winterweer. Het stilleggen kan ervoor zorgen dat er een beperkter aanbod is in de app of op de website. Om 17.00 uur bekijkt het bedrijf opnieuw de situatie. "Veiligheid van onze bezorgers is daarbij onze prioriteit", zegt een woordvoerder van Thuisbezorgd.

Ook UberEats geeft de veiligheid als reden voor het schrappen van de diensten. "Veiligheid heeft onze hoogste prioriteit en wij willen de verkeersveiligheid van koeriers, ook bij deze sneeuwval, voorop stellen", zegt een woordvoerder van UberEats tegen het ANP.

Horecaondernemers

Koninlijke Horeca Nederland heeft nog geen grote signalen ontvangen dat horecaondernemers niet bezorgen vanavond, maar een woordvoerder laat weten wel meerdere restaurants op sociale media te zien die hun bezorging stopzetten voor vandaag.

Gisteren maakten de Albert Heijn, Jumbo en Picnic al bekend dat ze geen bestellingen zouden bezorgen vandaag.
Jupiler Pro League - Standard kan in eigen huis niet winnen van OH Leuven
6 Februari, 22:30 Skynet
Standard is zaterdag in de Jupiler Pro League op een 1-1 gelijkspel blijven steken tegen OH Leuven. Klauss redde voor de Rouches een punt in de slotfase, na de openingstreffer van Henry. In de tussenstand blijft Standard vijfde, met 39 punten. Leuven telt als negende maar twee puntjes minder.


Betrapte inbrekers vluchten over een dak en lopen dwars door bewoond huis
5 Februari, 20:39 Gazet v. Antwerpen

De politie heeft donderdagavond twee Albanezen opgepakt die hadden geprobeerd om in te breken in een appartement aan de Auwegemvaart in Mechelen. Toen de twee betrapt werden, sloegen ze op de vlucht. Ze klauterden op een plat dak en liepen zelfs door een bewoond huis. Het tweetal werd uiteindelijk aan de overkant van de binnenring gevat.
Ouderlijk huis Panamarenko wordt beschermd erfgoed: ?Uitzonderlijke woning?

De woning en het atelier van de in 2019 overleden Panamarenko wordt beschermd als erfgoed. Dat raakte vrijdag bekend op de dag dat de Antwerpse kunstenaar 81 jaar zou geworden zijn.
Tennisbaas vecht voor huis tussen vallende brokstukken
4 Februari, 19:55 De Tijd
20:22 Craig Tiley, de topman van tennistornooi Australian Open, wil er maandag gewoon aan beginnen. Die corona-ellende legt - zoals in veel domeinen van het leven - genadeloos de zwakheden van het tennis bl...


Huis van vrouw en twee kinderen beschoten in Waterschei
4 Februari, 09:48 HLN.BE
In de Onafhankelijkslaan in Waterschei werd woensdagavond rond 23.30 uur een woning beschoten. De woning werd getroffen door verschillende kogelinslagen, maar er raakte niemand gewond. Politie CARMA kwam ter plaatse en voerde de eerste vaststellingen uit.


Uitslaande brand in leegstaande pas verkochte woning: deskundige onderzoekt hoe huis kon vuur vatten
4 Februari, 08:42 Gazet v. Antwerpen

Een uitslaande brand heeft woensdagnacht een leegstaand huis verwoest in de Broekstraat in Beveren. Het vuur werd kort voor 1 uur ?s nachts opgemerkt. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen gingen de vlammen al door het dak. Hoe de brand is kunnen ontstaan is nog niet duidelijk.
Het Huis zoekt dringend vrijwilligers
3 Februari, 18:36 Gazet v. Antwerpen

Het Huis op het Antwerpse Kiel is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. De organisatie helpt maandelijks zo?n 150 kinderen die het slachtoffer zijn van een vechtscheiding tussen de ouders. In een neutrale ruimte krijgen kinderen uit probleemgezinnen de kans om hun ouders of grootouders te zien, zonder te veel drama. Om die geleide bezoeken mogelijk te maken zijn er 15 nieuwe krachten nodig.
Architect bouwt huis in berg en niet erop om noorderwind te trotseren
3 Februari, 13:48 HLN.BE
We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een villa op het Griekse eiland Selifos.


2 Februari, 16:55 De Tijd
Man lost schoten in Molenbeek en verschanst zich na achtervolging in huis: politie wacht op komst speciale eenheden
2 Februari, 16:00 HLN.BE
Nadat er vanmiddag schoten werden gelost in Molenbeek, is de politie de dader gevolgd naar de Zeemtouwersstraat in Anderlecht. Daar zou hij verschanst zitten in een huis.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn