NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Huis


Prins Albert geeft update over gezondheid van z?n vrouw: ?Binnenkort keert ze terug naar huis?
7 Oktober, 00:02 HLN.BE
Prins Albert van Monaco (63) heeft tekst en uitleg gegeven over de gezondheidstoestand van z?n vrouw Charlene (43). Die vertoeft intussen al maanden in haar geboorteland Zuid-Afrika. ?Binnen enkele dagen komt er een dokter bij haar op bezoek. Dan zal beslist worden wanneer ze kan terugkeren naar Monaco?, vertelt de royal aan RMC radio.


LIVE (21u). Neemt Racing Genk in eigen huis de maat van Dinamo Zagreb?
30 September, 00:00 HLN.BE
? Tweede speeldag Europa League ? Cegeka Arena ? Genk won openingsduel van Rapid Wenen ? Moet de Gouden Schoen naar Onuachu? ?Hij heeft de grootste impact op een ploeg?


Uitgesteld openingsfeest voor Huis Van Bockstal
25 September, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Met flinke vertraging door het coronavirus heeft de sociale huisvestingsmaatschappij Zonnige Kempen het Huis Van Bockstal, de voormalige dokterswoning op het marktplein in Vorselaar, officieel geopend. Zonnige Kempen renoveerde de woning tot zes zeer energiezuinige appartementen voor haar huurders.
Volleyballer Plak: 'Ik werd tijdens EK naar huis gestuurd wegens kroegbezoek'
22 September, 00:05 NU.NL - Sport
Fabian Plak is vorige week tijdens het EK naar huis gestuurd omdat hij een kroeg zou hebben bezocht. Dat schrijft de international op Instagram.


LIVE (21u). Rekent Leicester in eigen huis af met Napoli?
16 September, 00:00 HLN.BE
? Europa League ? Eerste groepsmatch ? Aftrap: 21 uur ? King Power Stadium


Leerlingen Broederschool halen gratis prikje in ?t Bau-huis
11 September, 00:00 Gazet v. Antwerpen

In totaal 23 leerlingen van de Broederschool in Sint-Niklaas hebben zich vrijdag laten vaccineren in ?t Bau-Huis in Sint-Niklaas. De jongeren gingen in op het aanbod van de stad Sint-Niklaas voor alle middelbare scholen van Sint-Niklaas om gratis een prikje te komen halen.
Kanye West bouwt ouderlijk huis na voor nieuw album
25 Augustus, 00:05 NU.NL - Muziek
Kanye West laat ter ere van zijn nog te verschijnen nieuwe album Donda zijn ouderlijk huis nabouwen. De replica wordt in het Soldier Field-stadion in Chicago geplaatst, waar donderdag een evenement rondom de release van de plaat gepland staat.


Ook Huis van Afgevaardigden VS dient wetsvoorstel in tegen appwinkelmonopolies
15 Augustus, 00:01 Tweakers
Twee leden van het Huis van Afgevaardigden in de VS hebben een wetsvoorstel ingediend dat de machtspositie van Apple en Google in hun appwinkels moet aanpakken. Het betreft een aanvulling op eenzelfde wetsvoorstel, dat deze week in de Senaat werd ingediend.


Nazi-attributen gevonden in ondergelopen Duits huis
7 Augustus, 00:05 NOS nieuws

In een huis in de Duitse stad Hagen, dat bij de overstromingen van vorige maand onder water is gelopen, is een grote hoeveelheid nazi-attributen gevonden. Ze lagen verstopt achter een wand die doorweekt was geraakt, meldt de krant Bild.

De bewoonster van het huis wilde na de overstroming de rommel opruimen. Een neef van haar, die kwam helpen, haalde de doorweekte wand weg en zag in een gat een krant uit 1940 liggen. Toen hij de krant weghaalde, kwamen de nazispullen tevoorschijn.

De vinder is zelf geschiedenisleraar. Hij had kippenvel:

Er lagen onder meer een schilderij van Adolf Hitler, metalen adelaars met hakenkruizen, gasmaskers en een revolver.

De bewoonster schakelde het stadsarchief in om naar de spullen te komen kijken. Volgens de archivaris zat tijdens de Tweede Wereldoorlog een afdeling van de nationaal-socialistische NSDAP in het huis en zijn de nazi-attributen aan het einde van de oorlog achter de wand verstopt.
Huis waarin Nirvana-zanger Kurt Cobain opgroeide wordt museum
4 Augustus, 00:07 NU.NL - Muziek
Het ouderlijk huis van Kurt Cobain in Aberdeen, in de Amerikaanse staat Washington, krijgt officieel een bestemming als museum.


Qantas stuurt 2.500 werknemers naar huis vanwege nieuwe lockdown
4 Augustus, 00:04 NU.NL - Economie
De Australische luchtvaartmaatschappij Qantas stuurt zo'n 2.500 werknemers van de airline en dochteronderneming Jetstar tijdelijk naar huis. Het gaat vooralsnog om een periode van twee maanden waarin het bedrijf het personeel niet nodig heeft als gevolg van nieuwe maatregelen om het coronavirus te beteugelen.


President Biden ontmoet Wit-Russische oppositieleidster in Witte Huis
29 Juli, 00:01 HLN.BE
De Amerikaanse president Joe Biden heeft woensdag de Wit-Russische oppositieleidster Svetlana Tichanovskaja ontmoet in het Witte Huis. Biden wil daarmee zijn steun aan de oppositie tegen de Wit-Russische leider Alexander Loekasjenko onderstrepen.


Witte Huis: akkoord over infrastructuurpakket van 466 miljard euro
29 Juli, 00:00 HLN.BE
Senatoren van beide partijen en de regering van de Verenigde Staten zijn het eens geworden over een infrastructuurpakket van 550 miljard dollar (466 miljard euro). Dat meldt het Witte Huis. Het principeakkoord werd voorafgegaan door weken van zware onderhandelingen.


In beeld | Joe Biden huldigt Super Bowl-winnaars Tampa Bay in Witte Huis
21 Juli, 00:04 NU.NL - Sport
De Amerikaanse president Joe Biden heeft Tampa Bay Buccaneers dinsdag gehuldigd in het Witte Huis voor het winnen van de Super Bowl. Het is voor het eerst sinds 2017 dat een winnaar van de Super Bowl het onderkomen van de president bezoekt. Een fotoserie van de huldiging.


Witte Huis: Klanten moeten zelf kunnen bepalen wie hun apparaten repareert
14 Juli, 00:12 NU.NL - Tech
Amerikanen moeten zelf kunnen bepalen wie hun apparaten, zoals smartphones, repareert. Dat is onderdeel van een besluit van de Amerikaanse president Joe Biden met betrekking tot markttoezichthouder Federal Trade Commission (FTC) dat vrijdag is gepubliceerd.


Amerikaans Huis van Afgevaardigden stemt in met onderzoek naar bestorming Capitool
1 Juli, 00:00 HLN.BE
Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden stemt in met de oprichting van een commissie die onderzoek zal doen naar de bestorming van het parlementsgebouw op 6 januari. Er is eerder geprobeerd een onafhankelijk parlementair onderzoek te starten, maar die poging werd tegengehouden door de Republikeinen in de Senaat.


Zo bescherm je jouw huis, tuin en auto tegen de koude
8 Februari, 07:25 Gazet v. Antwerpen

Het gaat de komende dagen nog flink vriezen in ons land. Het KMI waarschuwt zelfs voor temperaturen tot -15 graden. Maar hoe kan je je huis en tuin nu optimaal beschermen tegen de koude? Experts geven de beste tips.
COLUMN. Citymarketing vanuit het Big Brother-huis
8 Februari, 05:19 Gazet v. Antwerpen

Veertig dagen, zo lang zitten de deelnemers van Big Brother intussen in het Big Brother-huis in Amsterdam. En ik moet het bekennen, al veertig dagen volg ik dag in dag uit de gebeurtenissen in dat huis. Want op een of andere manier blijkt het best verslavend om te kijken naar mensen die sporten, koken, in een hottub hangen of simpelweg niets doen. De radio in huis is sinds een maand dan ook vervangen door de livestream, zodat ik altijd meteen mee ben met de nieuwste opdrachten, intriges of afspraken tussen bewoners en hilarische momenten.
Stoeters vieren carnaval noodgedwongen in hun kot: ?Dan verkleed ik mijn huis maar?
8 Februari, 05:19 Gazet v. Antwerpen

Voor het eerst sinds 1892 slingert er geen polonaise door Herenthout. Het beduchte coronavirus bedwingt de beruchte stoetmicrobe. Als de stoeters zichzelf niet mogen verkleden, vermommen ze hun kot.
7 Februari, 15:48 HLN.BEGerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn