NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Hoogste

2News.be / Trefwoorden / Hoogste

Bruce Springsteen krijgt hoogste Amerikaanse onderscheiding van Joe Biden
Zanger Bruce Springsteen heeft dinsdag de National Medal of Arts ontvangen. Dat is de hoogste onderscheiding die een artiest van de Amerikaanse overheid kan krijgen. Tijdens een ceremonie in het Witte Huis overhandigde president Joe Biden de medaille aan de 73-jarige rocker en elf andere sterren.


Amerikanen verhogen rente tot hoogste niveau in 16 jaar ondanks bankenonrust
23 Maart, 00:01 NU.NL - Economie
De Amerikaanse centrale bank heeft woensdagavond haar belangrijkste rentetarief verhoogd met 0,25 procentpunt, naar een bandbreedte tussen de 4,75 en 5 procent. Dat is het hoogste niveau sinds 2007. De Federal Reserve zet die renteverhoging door, ondanks onrust in de bankensector na twee faillissementen eerder deze maand. Vorige week verhoogde ook de Europese Centrale Bank (ECB) de rente ondanks de bankenonrust.


Bitcoinkoers stijgt naar het hoogste punt in negen maanden
16 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
De waarde van de grootste cryptomunt is dinsdag voor de vierde dag op rij gestegen. Voor 1 bitcoin betaal je ruim 26.000 dollar (24.200 euro). Dat is de hoogste koers sinds juni vorig jaar.


Overgeklokte Intel Xeon W9-3495X haalt hoogste score ooit in Cinebench R23
13 Maart, 00:01 Tweakers
Een overgeklokte Intel Xeon W9-3495 X heeft 132.484 punten behaald in Cinebench R23 en heeft daarmee de hoogste score ooit in deze test verkregen. Het vorige record stond op een overgeklokte AMD Threadripper PRO 5995WX, die een score van 121.215 punten had behaald.


Ziekteverzuim werknemers ligt op hoogste niveau in ruim twintig jaar
11 Maart, 01:15 NU.NL - Economie
Het ziekteverzuim onder werknemers lag in het vierde kwartaal van 2022 opnieuw hoger dan in dezelfde periode een jaar eerder, zo blijkt vrijdag uit cijfers van statistiekbureau CBS. Vanaf 2016 is dat elk jaar zo geweest.


Energie-update: Koud begin maart zorgt voor hoogste gasverbruik sinds januari
11 Maart, 01:11 NU.NL - Economie
Deze winter geeft NU.nl je regelmatig een overzicht van de ontwikkeling van de gasprijs, het gasverbruik en de vulling van de gasopslagen in Nederland. Dit zijn de cijfers van de afgelopen week in drie grafieken.


Hoogste inkomens moeten meer bijdragen aan pensioenen in Spanje
11 Maart, 00:39 Skynet Buitenland
De Spaanse regering heeft een akkoord bereikt over de berekeningswijze van de pensioenen, waarbij de hoogste inkomens meer zullen moeten bijdragen. De Europese Commissie vroeg daarom in ruil voor extra middelen uit het relancefonds.


Arantxa Rus na succesvolle kwalificatie voor Indian Wells terug op hoogste niveau
9 Maart, 01:30 NU.NL - Sport
Arantxa Rus heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag (Nederlandse tijd) na ruim vijf maanden weer geplaatst voor een WTA-toernooi. De Nederlandse doorliep de kwalificaties voor het toernooi van Indian Wells met succes.


Umlaut: mobiele netwerk KPN krijgt hoogste score ooit gemeten
28 Februari, 00:00 Tweakers
Het mobiele netwerk van KPN krijgt van benchmarkorganisatie umlaut de hoogste score die ooit uitgegeven werd. De Nederlandse provider scoorde 980 van in totaal 1000 mogelijke punten. T-Mobile en Vodafone scoorden respectievelijk 969 en 963 punten.


Hoogste aantal besmettingen coronavirus in zorgsector
24 Februari, 00:02 Skynet Economie
De zorgsector telt op dit moment het hoogste aantal besmettingen met het coronavirus. Dat blijkt vandaag uit het nieuwste rapport van professor arbeidsgeneeskunde Lode Godderis (KU Leuven-IDEWE), dat het aantal besmettingen in de verschillende sectoren van de maatschappij met elkaar vergelijkt.


Britse rente omhoog naar hoogste niveau in veertien jaar
6 Februari, 01:03 NU.NL - Economie
De Bank of England heeft zijn rentetarief donderdag verhoogd naar 4 procent, het hoogste niveau in veertien jaar. Doel van deze nieuwe renteverhoging is om de inflatie in het Verenigd Koninkrijk te bestrijden.


Sony leverde hoogste aantal PS5's per kwartaal tot nu toe
4 Februari, 00:01 Tweakers
Sony heeft in het afgelopen kwartaal 7,1 miljoen exemplaren van de PlayStation 5 geleverd. Dat is fors meer dan in eerdere kwartalen. Daarmee lijkt Sony eindelijk aan de vraag naar zijn console te kunnen voldoen, meer dan twee jaar na de release.


Lifehack: Zo verstuur je foto's van de hoogste kwaliteit in WhatsApp
31 Januari, 00:11 NU.NL - Tech
Wil je een mooie foto delen met je vrienden of familie, maar maakt WhatsApp er een wazig plaatje van? Met deze tips verstuur je je foto's voortaan in de beste kwaliteit.


Eurokoers stijgt naar hoogste niveau in negen maanden
25 Januari, 00:21 NU.NL - Economie
De koers van de euro is maandag ruim boven de 1,09 dollar uitgekomen. Dit is het hoogste niveau ten opzichte van de Amerikaanse dollar sinds april 2022. De munt wordt meer waard, omdat naar verwachting de rente in de eurozone opnieuw wordt verhoogd.


Aantal illegale binnenkomers in EU op hoogste niveau sinds 2016
14 Januari, 00:07 Skynet Buitenland
Het aantal illegale binnenkomsten in de Europese Unie is in 2022 met 64 procent gestegen ten opzichte van het jaar voordien. Daarmee wordt het hoogste niveau bereikt sinds 2016. Zo'n 330.000 mensen zijn de EU binnengekomen en geregistreerd, 45 procent daarvan volgde de Westelijke Balkanroute. Dat laat het Europese agentschap voor de beveiliging van de grenzen, Frontex, weten.


Google stapt naar hoogste Europese rechter om onder recordboete uit te komen
5 December 2022, 00:07 NU.NL - Tech
Google gaat opnieuw proberen om onder de Europese boete van 4,1 miljard euro uit te komen. Het internetbedrijf kreeg toen de hoogste boete die de Europese Commissie ooit heeft opgelegd omdat het concurrenten benadeelde met zijn besturingssysteem Android.


Peter Goossens emotioneel nadat Hof van Cleve voor twintigste keer op rij hoogste Gault&Millau-score haalt: ?Dit is een stuk geschiedenis?
8 November 2022, 00:02 HLN.BE
Peter Goossens kaapt al voor de twintigste keer op rij de hoogste score in de Gault&Millau-gids weg. Hij haalt met Hof van Cleve een 19,5 op 20. Een 20 op 20 werd nog nooit gegeven, want perfectie bestaat niet volgens de restaurantgids.


Verkoop van motoren op hoogste niveau in veertien jaar
11 Oktober 2022, 00:03 NU.NL - Economie
In de eerste negen maanden van dit jaar zijn er 13.574 nieuwe motoren geregistreerd. Dat is 1,5 procent meer dan een jaar geleden en is het grootste aantal in veertien jaar.


Gasprijs op hoogste slotkoers ooit, olie boven de 100 dollar per vat
29 Augustus 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Gas en olie zijn de afgelopen dagen behoorlijk duurder geworden op de wereldmarkt. Een vat Noordzeeolie kost inmiddels weer meer dan 100 dollar (100 euro), terwijl de toch al hoge gasprijs nog wat verder steeg en woensdag met 292,15 euro op de hoogste slotkoers ooit uitkwam.


Hoogstraten gaat in eerste match op hoogste amateurniveau meteen onderuit tegen Leuvense beloftenploeg
18 Augustus 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De eerste wedstrijd van Hoogstraten in eerste nationale is meteen uitgedraaid op een zware kater. Een gelijkspel leek lange tijd in de maak, maar een frommelgoal in de laatste minuut stuurde de Rooikens met lege handen naar huis. Fall had daarna de 1-1 maar binnen te koppen, maar miste.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn