NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Hoog


NU+ | Een zwarte Disney-zeemeermin: voor de een hoog tijd, voor ander te snel
Gisteren, 00:09 NU.NL - Film
Superheld, komiek of romanticus: ruim honderd jaar was de hoofdrol in films en series weggelegd voor witte mannen. Maar steeds vaker zien we minderheden en vrouwen in een prominente rol. De een vindt het geweldig, de ander kan er moeilijk aan wennen. Hoe gaan filmstudio's daarmee om?


Huizenprijzen gaan verder dalen en zijn volgens IMF nu nog tot 20 procent te hoog
30 April, 00:04 NU.NL - Economie
Door de afkoelende economie en stijgende hypotheekrentes kunnen huizenprijzen "onrustwekkend hard" gaan dalen. Daarvoor waarschuwt het Internationaal Monetair Fonds (IMF), dat stelt dat de prijzen nu in veel Europese landen nog 15 tot 20 procent te hoog liggen.


Loonstijgingen zijn historisch hoog, maar personeel ook ontevredener dan ooit
23 April, 00:01 NU.NL - Economie
De gemiddelde loonstijging is momenteel historisch hoog, maar dat betekent niet dat de onvrede onder werknemers is verdwenen. In verschillende sectoren heerst onrust. Bij de schoonmakers, in de zuivelsector, op universiteiten en in distributiecentra van Albert Heijn dreigen acties. En daarmee is het hoogtepunt nog lang niet voorbij.


19 April, 00:06 Volkskrant
Sarens, het mediaschuwe familiebedrijf waarvoor niets te zwaar of te hoog is
5 April, 00:02 De Tijd
19:51 Als een kerncentrale opgetrokken of een ruimteveer verplaatst moet worden, is de kans groot dat bij Sarens wordt aangebeld. Het familiebedrijf groeide uit tot een wereldspeler in het heffen van constr...


BNXT League - Antwerp houdt Belgische eer hoog en prijkt aan kop in Elite Gold
2 April, 00:04 Skynet Sport
Antwerp heeft zaterdag op de vijfde speeldag van de Elite Gold in de BNXT League basket de zege behaald bij het Nederlandse Heroes Den Bosch. De Giants zegevierden in de Elite Gold met 65-70.


Dimitri Van den Bergh verliest ondanks hoog gemiddelde in achtste finale van uiteindelijke eindwinnaar in Barnsley
12 Maart, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Met een plaats bij de laatste zestien is Dimitri Van den Bergh zaterdag de beste Belg geworden op het Players Championship 5 dartstoernooi (PDC/113.000 euro), dat werd afgewerkt in het Engelse Barnsley.
Intel verhelpt hoog idle verbruik van Arc-gpu's met twee monitoren
7 Maart, 00:00 Tweakers
Intel heeft naar eigen zeggen het probleem met een hoog energiegebruik bij zijn Arc-gpu's in combinatie met verschillende monitoren weten te verhelpen. Onder de juiste omstandigheden gaat dat verbruik van ongeveer 40 naar ongeveer 9 watt, meldt een gebruiker.


Energieprijzen van grote leveranciers volgens toezichthouder niet te hoog
3 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
De drie grootste energiebedrijven Eneco, Essent en Vattenfall hanteren geen onredelijke tarieven, oordeelt de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Hoewel de Tweede Kamer hier bang voor was, blijkt de winst op de tarieven niet hoger te zijn dan in eerdere jaren.


Loonsverhogingen begin dit jaar bijna dubbel zo hoog als vorig jaar
6 Februari, 01:03 NU.NL - Economie
De loonsverhogingen die zijn afgesproken in de cao's die afgelopen maand zijn afgesloten, komen gemiddeld uit op 5,5 procent. Dat blijkt uit voorlopige cijfers van werkgeversvereniging AWVN die NU.nl heeft opgevraagd. In januari 2022 bedroeg de gemiddeld afgesproken verhoging 2,5 procent.


3 Februari, 00:12 Volkskrant
Opbrengst Nederlandse popmuziek in buitenland nog niet zo hoog als precorona
25 Januari, 00:39 NU.NL - Muziek
De opbrengst van Nederlandse popmuziek in het buitenland lag in 2022 nog niet op het niveau van voor de coronapandemie. Wel is de exportwaarde ruim verdubbeld ten opzichte van 2021. Dat kwam doordat de internationale markt weer openging na de afschaffing van strenge lockdownmaatregelen.


Werkdruk blijft hoog: 'Praatje bij de koffieautomaat zit er bijna niet meer in'
25 Januari, 00:21 NU.NL - Economie
De werkdruk in verschillende sectoren neemt verder toe vanwege het personeelstekort en het oplopende ziekteverzuim. Bedrijven weten het tij nog niet te keren. Dat zorgt ervoor dat steeds meer werknemers uitvallen met een burn-out.


11 Januari, 00:04 Volkskrant
NU+ | Waarom de inflatie iets terugzakt (maar nog steeds heel hoog blijft)
8 Januari, 02:36 NU.NL - Economie
Na ongekend hoge percentages tot wel 14 procent zien we de inflatie langzaam wat gas terugnemen. Prijzen stegen in december met 9,6 procent vergeleken met een jaar eerder. Hoe komt dat? En waarom blijft de inflatie ook in 2023 hoog ondanks dat energieprijzen weer zakken?


Meer dan 100 miljoen mensen wereldwijd op de vlucht: "Nog nooit zo'n hoog aantal"
31 December 2022, 00:02 Skynet Belgie
Het aantal mensen dat op de vlucht is voor oorlog, conflicten en vervolging, is nog nooit zo hoog geweest. Dat blijkt uit cijfers van de UNHCR, de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties. Momenteel bedraagt het aantal gedwongen ontheemden wereldwijd ongeveer 103 miljoen mensen.


27 December 2022, 00:07 Volkskrant
Wereldkampioen Pidcock strandt op tweede plaats in Overijse: "Niveau ligt zeer hoog"
21 November 2022, 00:01 Skynet Sport
Tom Pidcock dook als laatste het veld in na materiaalpech bij de start, maar hij finishte nog als tweede in WB-cross van Overijse. "Zonder die pech, was ik toch iets dichter bij de zege geweest", lachte hij na afloop.


Antwerpfans uiten protest tegen Pro League over midweekmatch in Oostende: ?Hoog tijd om een statement te maken?
17 November 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Dinsdag maakte de Pro League de kalender voor na het WK in december en januari bekend. Bij een deel van de Antwerpsupporters lokten die speeldata en -uren protest uit. Vooral de uitwedstrijd naar Oostende op een woensdag om 18.30u stoot hen tegen de borst. Sfeergroep Antwerp Dynamite roept op tot een boycot.
Hoog bezoek in Tubeke: koning Filip schudt Duivels de hand, babbelt met Hazard en feliciteert papa Mertens
15 November 2022, 00:02 HLN.BE
De Rode Duivels bliezen vandaag verzamelen in Tubeke en kregen daar meteen hoog bezoek. Niemand minder dan Koning Filip kwam hen succes wensen voor hun vertrek naar Koeweit en later uiteraard Qatar. Zijne majesteit werd verwelkomd door Peter Bossaert, CEO van de KBVB, en bondsvoorzitter Paul Van den Bulck. Daarna schudde hij de handen van de spelers, sloeg hij een hartelijk praatje met aanvoerder Eden Hazard en feliciteerde hij Dries Mertens nog met z'n vaderschap. Bekijk de beelden in bovenstaande video.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn