NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Hoog


Wereldkampioen Pidcock strandt op tweede plaats in Overijse: "Niveau ligt zeer hoog"
21 November, 00:01 Skynet Sport
Tom Pidcock dook als laatste het veld in na materiaalpech bij de start, maar hij finishte nog als tweede in WB-cross van Overijse. "Zonder die pech, was ik toch iets dichter bij de zege geweest", lachte hij na afloop.


Antwerpfans uiten protest tegen Pro League over midweekmatch in Oostende: ?Hoog tijd om een statement te maken?
17 November, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Dinsdag maakte de Pro League de kalender voor na het WK in december en januari bekend. Bij een deel van de Antwerpsupporters lokten die speeldata en -uren protest uit. Vooral de uitwedstrijd naar Oostende op een woensdag om 18.30u stoot hen tegen de borst. Sfeergroep Antwerp Dynamite roept op tot een boycot.
Hoog bezoek in Tubeke: koning Filip schudt Duivels de hand, babbelt met Hazard en feliciteert papa Mertens
15 November, 00:02 HLN.BE
De Rode Duivels bliezen vandaag verzamelen in Tubeke en kregen daar meteen hoog bezoek. Niemand minder dan Koning Filip kwam hen succes wensen voor hun vertrek naar Koeweit en later uiteraard Qatar. Zijne majesteit werd verwelkomd door Peter Bossaert, CEO van de KBVB, en bondsvoorzitter Paul Van den Bulck. Daarna schudde hij de handen van de spelers, sloeg hij een hartelijk praatje met aanvoerder Eden Hazard en feliciteerde hij Dries Mertens nog met z'n vaderschap. Bekijk de beelden in bovenstaande video.


10 November, 00:06 Volkskrant
Kim Huybrechts overrompeld door succes dartswinkel, maar ambities blijven hoog: ?Ik werk rustig aan terugweg naar de wereldtop?
3 November, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Wie voortaan advies wil krijgen van een topdarter, die kan in de Albertkanaalstraat in Nijlen terecht bij Dartsshop Hurricane. De gloednieuwe winkel van Kim Huybrechts (PDC 30).
Productiegroei industrie in Nederland daalt, maar nog steeds op hoog niveau
12 September, 00:02 NU.NL - Economie
De productie van de Nederlandse industrie is ook in juli weer minder hard toegenomen, maar volgens statistiekbureau CBS ligt het productieniveau nog altijd op een hoog niveau. Bijna de helft van alle soorten bedrijven produceerde meer dan in dezelfde maand een jaar eerder.


Gaswinning Groningenveld dit jaar niet te hoog, oordeelt Raad van State
25 Augustus, 00:08 NOS nieuws

De Groninger Bodem Beweging heeft geen gelijk gekregen van de Raad van State in een zaak over de hoeveelheid gas die is opgepompt. De hoogste bestuursrechter oordeelt dat de overheid afgelopen gasjaar niet te veel uit het Groningenveld heeft gehaald.

Staatssecretaris Vijlbrief van Mijnbouw stemde in met de winning van 4,5 miljard kubieke meter in het gasjaar dat loopt van oktober 2021 tot en met september 2022. De Raad van State is van oordeel dat hij daarmee de juiste afweging heeft gemaakt tussen de belangen van Groningers om de gaswinning te verminderen en die van huishoudens en bedrijven om te worden voorzien van gas.

Zesde keer

De Groninger Bodem Beweging en enkele inwoners van de provincie Groningen hadden de zaak aangespannen omdat zij vinden dat er te veel gas uit de bodem wordt gehaald. Als gevolg van gaswinning ontstaan aardbevingen in het gebied. Afgelopen vrijdag gebeurde dat nog bij Uithuizen.

Het was de zesde keer in zeven jaar tijd dat de Raad van State naar de gaswinning in Groningen keek. In 2015, 2017 en 2019 vernietigde de instantie instemmingsbesluiten over de te winnen hoeveelheden gas. In 2020, 2021 en nu dus dit jaar werden die besluiten goedgekeurd.
Steff Cras verlaat Lotto Soudal en tekent bij TotalEnergies: ?Ambitie om zo hoog mogelijk te eindigen in klassement etappekoersen?
18 Augustus, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Steff Cras rijdt zoals eerder aangekondigd volgend seizoen voor TotalEnergies. Cras was de voorbije drie jaar in dienst bij Lotto Soudal en tekent nu een contract voor twee jaar in Franse loondienst.
Schiphol hoog op internationale lijst met probleemluchthavens
25 Juli, 00:04 NU.NL - Economie
Schiphol staat hoog op twee ranglijsten van grote luchthavens met problemen. De lijsten zijn samengesteld in opdracht van de Amerikaanse nieuwszender CNN. Als het gaat om de meeste vertragingen deze zomer prijkt de naam van Schiphol op de vierde plaats. Daarnaast is het Nederlandse vliegveld in de top 10 te vinden van luchthavens met veel annuleringen.


Inflatie blijft hoog, maar daalde vorige maand opnieuw een beetje
4 Juli, 00:03 NU.NL - Economie
De inflatie was in juni nog steeds hoog, maar lag voor de tweede maand op rij lager dan in de maand ervoor. De prijzen lagen in juni 9,9 procent hoger dan vorig jaar. Dat blijkt vrijdag uit een eerste raming van statistiekbureau CBS volgens de Europese rekenmethode (HICP).


Een op veertien bewoners sociale huurwoning heeft te hoog inkomen
4 Juli, 00:03 NU.NL - Economie
Zo'n 7 procent van de bewoners van een sociale huurwoning had vorig jaar eigenlijk een te hoog inkomen. De groep zogeheten scheefhuurders werd de afgelopen tien jaar wel steeds kleiner. In 2012, het jaar van de eerste meting, stond nog zo'n 12 procent van de huurders te boek als scheefwoner.


19 Mei, 00:07 Volkskrant
Olielanden gaan iets meer produceren, maar prijs aan de pomp blijft hoog
9 Mei, 00:04 NU.NL - Economie
De grote olieproducerende landen van oliekartel OPEC en bondgenoten als Rusland houden vast aan een beperkte verhoging van de productie. Daardoor komt er waarschijnlijk nog geen einde aan de hoge olieprijzen. Automobilisten zullen aan de pomp voorlopig dus veel moeten blijven betalen voor benzine en diesel.


T-Mobile: kosten vast internet blijven te hoog voor consument
17 April, 00:02 Emerce
T-Mobile vindt het 'teleurstellend' dat de Autoriteit Consument en Markt (ACM) niet met een eigen ontwerp marktanalysebesluit voor regulatie van de vaste telecommarkt komt, maar meegaat in een commercieel voorstel van KPN, de dominante marktpartij. Hierdoor blijft snel vast internet thuis of op kantoor zeker 25 procent te duur in Nederland en wordt innovatie niet gestimuleerd.


14 April, 00:07 Volkskrant
Mocro Maffia-acteur Robert de Hoog komt met eigen misdaadserie
12 April, 00:14 NU.NL - Film
Gouden Kalf-winnaar Robert de Hoog, onder meer bekend van zijn rol in de serie Mocro Maffia, werkt een nieuwe misdaadserie voor Videoland. In Sleepers speelt hij als corrupte politieagent zelf de hoofdrol.


Verkiezingen Hongarije - Opkomst bij verkiezingen in Hongarije bijna even hoog als in 2018
4 April, 00:07 Skynet Buitenland
In Hongarije zijn de stembureaus voor de parlementsverkiezingen sinds 19 uur gesloten. Een half uur voor de sluiting had bijna 68 procent van de stemgerechtigden zijn stem uitgebracht. Dat is net geen evenaring van het record uit 2018. Premier Viktor "Viktator" Orban lijkt de beste kaarten te hebben maar pas laat op de avond zal bekend zijn of hij het haalt van een bonte alliantie van zes partijen.


Apple lost iPhone- en iPad-probleem met hoog accuverbruik op in iOS 15.4.1
2 April, 00:00 Tweakers
Apple heeft versie 15.4.1 van iOS en iPadOS uitgebracht. Deze update verhelpt onder meer een probleem waardoor de accu's van iPhones en iPads sneller dan verwacht konden leeglopen. Apple voert ook een beveiligingsupdate en enkele andere bugfixes door.


Ledverlichting voor drie sportclubs zorgt voor besparing van vijftig procent: ?Energiezuiniger, een belangrijk pluspunt nu de energieprijzen zo hoog liggen?
1 April, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Bonheidense sportclubs zetten in op duurzaamheid. KV Bonheiden, BTK Bonheiden, en VC Rijmenam vroegen in 2021 alle drie een toelage aan voor de aankoop van ledverlichting. Deze is inmiddels geplaatst.
Accijnzen en onzekerheid houden brandstofprijs hoog, ook nu olieprijs daalt
22 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
De olieprijs daalde deze maand al 23 procent nu Amerikaanse handelaars meer olie aan het oppompen zijn, maar de brandstofprijs ging ondertussen maar met 3 tot 4 procent omlaag. Terwijl die wel fors steeg toen de olieprijs de hoogte in ging. Dat komt deels door accijnzen, maar tankstationbedrijven willen momenteel ook niet te veel risico's nemen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn