NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Hoe


E-Commerce Live: hoe flitsbezorging de markt voorgoed verandert
Vandaag, 00:03 Emerce
Er gaat geen dag voorbij of flitsbezorgers zijn in het nieuws. Zo lijken zij zich niet neer te leggen bij het besluit van het Amsterdams college om distributiecentra alleen nog op bedrijventerreinen toe te staan.


Donderdag, 00:06 Volkskrant
Donderdag, 00:06 Volkskrant
Festivalgangers We R Young: ?Ik zag hoe meisjes bewusteloos werden afgevoerd?
Donderdag, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De festivalgangers van We R Young zijn zwaar onder de indruk nadat 22 meisjes onwel zijn geworden en het Hasseltse festival werd stilgelegd. Vermoedelijk gaat het om needle spiking. ?Ik zag hoe verschillende meisjes bewusteloos werden afgevoerd.?




Hoe dicht zijn wij bij smartglasses?
Maandag, 00:10 NU.NL - Tech
Nooit meer iets opzoeken op je telefoon, omdat alle informatie direct in je zichtveld verschijnt. Dat is de droom van augmented reality, de techniek waarmee digitale informatie over de buitenwereld wordt geprojecteerd. Techgiganten werken hard aan speciale smartglasses die dit mogelijk maken. Toekomstmuziek, of binnenkort verkrijgbaar?


Video | Bekijk hier hoe Verstappen de GP van Spanje wint
Max Verstappen is vanzelfsprekend erg blij met zijn overwinning in de Grand Prix van Spanje. De Red Bull Racing-coureur profiteerde op Circuit de Barcelona-Catalunya maximaal van een uitvalbeurt van Charles Leclerc.


Geld mag weer rollen na corona, maar hoe blijf je financieel gezond?
9 Mei, 00:04 NU.NL - Economie
De tijden van coronalockdowns zijn achter de rug en geld mag weer rollen in de winkelstraten en op het terras. Zo gaven we in maart dit jaar 21 procent meer uit dan in dezelfde maand in 2020, aan het begin van de coronacrisis. Maar hoe zorg je ervoor dat je ondanks alle verleidingen financieel gezond blijft?


5 Mei, 00:08 Volkskrant
Twee jaar na hun strijd tegen de kilo?s: hoe staan burgemeesters er nu voor? ?Een summerbody zal ik nooit krijgen?
5 Mei, 00:03 Gazet v. Antwerpen

Volgens een nieuw rapport van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft bijna zeven op de tien Belgische volwassen mannen overgewicht. Vlak voor corona vonden drie burgemeesters ook dat er wel een kilootje afkon. Daarom namen ze het tegen elkaar op in een ?afvalrace?. Het doel? Zo veel mogelijk vermageren. Maar waar staan Bart Tommelein (Oostende), Bert Maertens (Izegem) en Ward Vergote (Moorslede) meer dan twee jaar later? ?De tweede coronagolf heeft me genekt.?




Eriksen verrast cardiologisch centrum met bezoek: ?Ik weet hoe belangrijk deze onderzoeken zijn?
3 Mei, 00:01 HLN.BE
Christian Eriksen heeft een cardiologisch centrum in Londen verrast met zijn bezoek. De onderzoeken werden georganiseerd door ?Cardiac Risk in the Young? in samenwerking met Premier League-club Brentford. Eriksen kreeg op het EK vorige zomer zelf een hartstilstand op het veld. Hij weet dus hoe belangrijk deze onderzoeken kunnen zijn. ?Ik denk dat het heel slim is om je hart te laten onderzoeken?, reageert de Deen.


Google Analytics 4: Waarom, wanneer en hoe te starten
1 Mei, 00:03 Emerce
Google hakt na twee introductiejaren van Google Analytics 4 de knoop door. Na twee decennia Google Analytics is dit de grootste verandering sinds de lancering. Na het lezen van dit whitepaper ben je erop voorbereid.


28 April, 00:08 Volkskrant
Bachelor Fabrizio heeft finale keuze op tv gemaakt, maar hoe zit het intussen? Zijn ze nog samen?
28 April, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Fabrizio Tzinaridis (29) deelde woensdagavond in De bachelor zijn allerlaatste roos uit. Werd het daarna rozengeur en maneschijn? ?Dat ik seks belangrijk vind in een relatie, daar moet ik me niet voor verantwoorden.?




Zelfs de aanleg van tuin fors duurder: hoe komt dat? Paul D?Hoore legt uit
26 April, 00:03 HLN.BE
Dat het een pak duurder is geworden om te bouwen of renoveren is geen nieuws meer. Maar nu blijken planten en meststoffen ook stevig in prijs te stijgen. Tuinaannemers geven tegenwoordig zelfs prijsoffertes die slechts een dag lang geldig blijven. Anders werken ze zichzelf in de problemen. Financieel expert Paul D?Hoore legt uit wat er aan de hand is en wat je dan moet doen.


21 April, 00:07 Volkskrant
Bijna helft van werknemers weet niet hoe zijn loon wordt bepaald
17 April, 00:07 Skynet Economie
Slechts 55 procent van de Belgische werknemers is op de hoogte van de criteria die zijn werkgever gebruikt om het loon te berekenen. Bijna de helft van de werknemers - de overige 45 procent - weet dus niet hoe zijn loon wordt bepaald. Dat blijkt donderdag uit het loononderzoek van hr-dienstenbedrijf Acerta.


Emerce Conversion: hoe activeer je het onbewuste brein?
17 April, 00:02 Emerce
Chantal van den Berg, expert op het gebied van neuromarketing, neurowetenschappen en gedragspsychologie, opent komende donderdag Emerce Conversion in InnStyle in Maarssen. Ze werkte in commercie, marketing en consultancy en schreef het boek Breinspel, dat vertelt hoe je het onbewuste brein kunt activeren.


14 April, 00:07 Volkskrant
14 April, 00:07 Volkskrant
Hoe integreert LaDress alle online kanalen?
11 April, 00:02 Emerce
LaDress heeft na een periode van onstuimige groei ingegrepen om focus aan te brengen. Hoe zet het hierbij de verschillende online kanalen in?





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn