NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Hoe


3x3-basketballers hebben 'azijnzeikers' laten zien hoe mooi hun sport is
Woensdag, 00:06 NU.NL - Sport
De Nederlandse 3x3-basketballers zijn er trots op dat ze een onbekende en relatief nieuwe sport op de kaart hebben gezet met hun spel op de Olympische Spelen in Tokio. Maar Oranje droomde vooral van goud, en daarom deed de uitschakeling dinsdag in de kwartfinales heel veel pijn.


Zaterdag, 00:05 Volkskrant
Hoe emoji's invloed hebben op onze manier van communiceren
21 Juli, 00:10 NU.NL - Tech
Het is vandaag Wereld Emoji Dag. Jaarlijks verschijnen er tientallen tot honderden nieuwe emoji's op telefoons wereldwijd. Twee experts leggen uit hoe de plaatjes invloed hebben op onze manier van communiceren.


Dramatische videobeelden tonen hoe uitzonderlijk de overstromingen zijn: koppel op vakantie in Theux toont hoe straten kolkende rivieren zijn geworden
15 Juli, 00:01 HLN.BE
Barbara Mattheyssen (38) en Robby Embrechts (46) uit Ekeren zitten met hun kinderen vast in een hotel in Theux. Door het noodweer zou een stuwdam in de buurt zijn gebroken. Het water stroomt er tot twee meter hoog door de straten. ?We hebben nog snel voedsel uit de keuken gehaald en zijn naar een verdieping hoger gevlucht. De auto?s drijven door de straten en we zitten zonder elektriciteit.?


Thijs Zonneveld geeft inkijk in hoe Jumbo-Visma de druk op Vingegaard bewust en slim heeft afgehouden: ?Geslaagd met vlag en wimpel?
15 Juli, 00:01 HLN.BE
Columnist Thijs Zonneveld is onder de indruk van Jonas Vingegaard. De jonge Deen rijdt een fenomenale Tour de France, en dat in zijn eerste beurt. Hij kwam naar Frankrijk als rechterhand van Primoz Roglic, maar sinds diens valpartij is Vingegaard de kopman. Iets waar hij zelf niet op zat te wachten overigens want hij heeft nauwelijks ervaring als leider. Bij Jumbo-Visma zijn ze er echter meesterlijk in geslaagd om de druk af te houden. Blik op de aanpak van de Nederlandse topformatie.


Nederlandse ouders hebben steeds later een leeg nest. Hoe kan dat?
10 Juli, 00:05 Volkskrant
Nederlandse twintigers gaan steeds later op kamers. En dat komt niet alleen door het gebrek aan woonruimte.


Willow Smith zag als kind hoe haar moeder bedreigd en gediscrimineerd werd
7 Juli, 00:06 NU.NL - Muziek
Willow Smith heeft als kind gezien hoe haar moeder, actrice en zangeres Jada Pinkett-Smith, op tour met haar band Wicked Wisdom regelmatig werd bedreigd en gediscrimineerd. In een interview met L'Officiel vertelt de twintigjarige Smith dat het haar destijds bang maakte.


Hoe denkt het ernstig verdeelde CDA de eenheid te hervinden?
3 Juli, 00:07 Volkskrant
Het gedoe met de lijsttrekker (toch Hoekstra), de verloren verkiezingen, Pieter Omtzigt en vele andere affaires (Sywert van Lienden): hoe denkt het ernstig verdeelde CDA de eenheid te hervinden en zichzelf weer op te richten?


Hoe aandelen en trackers kopen met korting?
3 Juli, 00:04 De Tijd
22:01 De beurzen zijn gestegen naar historische hoogte- punten. Via opties kun je de aankoopprijzen van aandelen en trackers verlagen. Of een mooi rendement opstrijken op je cashpositie.


Hoe de Themansstraat geleidelijk haar oranje gloed verloor
26 Juni, 00:05 Volkskrant
Hordes Duitse toeristen, busladingen Koreanen en zelfs bondscoach Guus Hiddink kwamen kijken naar de versierde Themansstraat in Doetinchem. Jarenlang was het een van de meest oranje straten van het land. Nu hangt er hier en daar een vlaggetje. ?De buurt is veranderd.?


8 Februari, 05:51 HLN.BE
Elise Mertens ontmoet op Australian Open meteen Alison Van Uytvanck in dubbelspel

Elise Mertens ontmoet Alison Van Uytvanck in de eerste ronde van het dubbelspel op de Australian Open, het eerste grandslamtoernooi van het seizoen.
Word jij ook zo vaak wakker ?s nachts? Slaapcoach legt uit hoe dat komt en wat je eraan kan doen: ?Medicatie is echt af te raden?
7 Februari, 10:16 HLN.BE
Een snurkende partner, nachtmerries of een toiletbezoek: er zijn tal van oorzaken waardoor we ?s nachts wakker worden. Hoe val je daarna weer snel in slaap? ?Kijk vooral niet constant naar de klok, maar sta op en ga een half uur iets compleet onnuttigs doen?, zegt slaapcoach Ellen Smets die advies geeft om snel weer in dromenland te vertoeven.


Word jij ook zo vaak wakker ?s nachts? Slaapcoach legt uit hoe dat komt en wat je eraan kan doen: ?Medicatie is echt af te raden?
7 Februari, 10:16 HLN.BE
Een snurkende partner, nachtmerries of een toiletbezoek: er zijn tal van oorzaken waardoor we ?s nachts wakker worden. Hoe val je daarna weer snel in slaap? ?Kijk vooral niet constant naar de klok, maar sta op en ga een half uur iets compleet onnuttigs doen?, zegt slaapcoach Ellen Smets die advies geeft om snel weer in dromenland te vertoeven.


Nieuwe cijfers tonen aan hoe sterk uw autobelasting gestegen is: ?Vlaming betaalt zich blauw aan groenere taksen?
7 Februari, 10:14 HLN.BE
Wie vandaag in Vlaanderen een auto koopt, betaalt daar in veel gevallen een pak meer belastingen op dan vijf jaar geleden. Dat blijkt uit nieuwe cijfers. Het groener fiscaal regime dat eind 2015 ingevoerd is, kent voornamelijk verliezers. ?De meeste Vlaamse autobestuurders betalen zich blauw.?


Dit is wanneer u gevaccineerd wordt en hoe het werkt
6 Februari, 18:11 Volkskrant
Pfizer/BioNTech, Moderna, Oxford/AstraZeneca, binnenkort mogelijk ook het Nederlandse Janssen: ziet u door de spuiten het bos nog? Nu het vaccineren op stoom komt, een op maat gemaakt vaccinadvies. (Verschijnt de embed hieronder niet? Klik dan hier.)


?Koop wandelschoenen altijd in de namiddag?: podoloog legt uit hoe je wandelblessures voorkomt en het juiste schoeisel kiest
6 Februari, 10:03 HLN.BE
De populariteit van wandelen piekt deze maanden. Gezond, maar! ?Te veel mensen doen dat met de foute schoenen?, stelt podoloog Charity Audenaert vast in haar praktijk. ?En dat zorgt voor heel wat blessures.? Waaraan moet een goede wandelschoen voldoen om er zorgeloos op uit te trekken? Moet je per se een duur paar kopen van een speciaalzaak als A.S. Adventure of scoort een goedkoop model van Decathlon even goed? En hoe voorkom je overbelasting en andere kwaaltjes?


Nog voor de eerste sneeuwvlok valt, slaat de euforie al toe. Hoe komt dat?
6 Februari, 09:35 Volkskrant
Lang voordat ons land van een dik pak sneeuw wordt voorzien, begint de voorpret al. Waarom verheugen we ons zo op de ?klassieke winter?? Mogelijk gaat er iets geruststellends van uit.


De tragische dood van hun zoon Pepijn (14): hoe jongeren kunnen verwelken tijdens de lockdown
6 Februari, 08:55 Volkskrant
In het afgelopen jaar zagen Gaston Remmers en Titia Bloemhof hun levenslustige puberzoon Pepijn verwelken. Hij ging op zoek naar spanning ? met dodelijke afloop. Zijn verhaal laat zien hoe kwetsbaar jongeren zijn in deze crisis, zeggen zijn ouders. Daar moet de politiek meer rekening mee houden.


COLUMN. Griezelig hoe mijn telefoon al die dingen weet
6 Februari, 04:36 Gazet v. Antwerpen

Gekrijs wanneer je na een lange dag eindelijk een campari hebt uitgeschonken of een gevecht in je recent geordende inloopkast: een gezin kan hectisch zijn. Bij Anneke (46) uit Pulle is dat niet anders. Samen met haar man Phille (48) en zonen Ricky (13) en Vinnie (9) probeert ze er elke dag het beste van te maken.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn