NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Hoe


26 Maart, 00:10 NU.NL - Tech
NU+ | Hoe Def Rhymz na 25 jaar nog steeds elke dansvloer laat schudden
Niet iedereen zal zijn naam direct herkennen. Maar de hits van Def Rhymz klinken na 25 jaar nog steeds op vele dansvloeren. Met Doekoe en Schudden maakte Nederland kennis met zijn unieke stijl en onuitputbare energie. De rapper overleed afgelopen weekend op 53-jarige leeftijd.


NU+ | Thuisaccu slaat hier niet aan, in Duitsland is hij doodnormaal: hoe kan dat?
26 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
Terwijl Nederlanders nog nauwelijks thuisbatterijen hebben, zijn er in Duitsland al meer dan een miljoen verkocht. Hoe kan het dat de Duitse zonnedaken massaal aan de accu gaan, terwijl Nederland nog twijfelt? En moeten wij onze oosterburen achterna?


Beschermen schimmels, feromonen of chilipepers straks onze gewassen? Hoe pesticidenreus Bayer (noodgedwongen) vergroent
20 Maart, 00:02 HLN.BE
Pesticidenproducent Bayer schakelt beetje bij beetje over op biologische bestrijdingsmiddelen. In plaats van chemische stoffen zijn het nu schimmels, feromonen of chilipepers die de gewassen moeten beschermen. Welke ?groene? alternatieven zitten in de pijplijn bij Bayer? Zijn die wel even doeltreffend als chemische middelen? En wat betekent dit voor de landbouw(ers)? Drie Bayer-onderzoekers geven uitleg: ?Lang niet alles wat biologisch is, is ook veilig.?


NU+ | Hoe voorspel je winnaars van de Oscars?
12 Maart, 00:10 NU.NL - Film
Wordt het Oppenheimer of Poor Things? Krijgt Lily Gladstone haar eerste beeldje of beklimt Emma Stone het podium? En hoe zeker is Cillian Murphy van zijn winst? NU.nl legt uit hoe je Oscarwinnaars het beste voorspelt.


NU+ | Hoe ga je te werk bij je belastingaangifte? Aan de slag in zes stappen
5 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
In maart en april is het weer tijd voor financieel gepuzzel bij de belastingaangifte. Er kan veel werk zitten in het checken van bedragen en nazoeken van gegevens om foutloos aangifte te doen. Met dit stappenplan doe je aangifte.


Hoe vaak stof je af? Wat met dweilen? En tegen welk ritme kuis je je koelkast? Dit is de ideale poetsplanning
28 Februari, 00:02 HLN.BE
Het huishouden neemt tijd in beslag die je liever voor andere dingen zou gebruiken. Met een goede planning en enkele slimme trucjes kan je echter veel ?poetsuren? uitsparen. Bouwsite Livios zet alle dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse klusjes op een rij, en legt uit hoe je ze slim organiseert om een gezonde en duurzame leefomgeving te verzekeren.


Slimme ring van Samsung meet je hartslag en hoe je slaapt
27 Februari, 00:02 NU.NL - Economie
Samsung werkt aan een slimme ring die de gezondheid van de drager meet. De ring meet onder meer je hartslag en beweging en registreert 's nachts ook hoe je slaapt.


Klokkenluider zegt te weten hoe Navalny stierf: ?Ze gebruikten oude techniek van KGB?
21 Februari, 00:02 HLN.BE
Poetin-criticus Aleksej Navalny (47) is omgebracht met een oude methode van de KGB, de geheime dienst van de Sovjet-Unie. Dat zegt Vladimir Ozetsjkin van klokkenluiderswebsite ?Gulagu.net?, op basis van een bron in de strafkolonie waar de oppositieleider vastzat. Eerst moest Navalny uren buiten in de ijzige kou staan. Daarna kreeg hij de genadeslag.


KIJK. Nederlandse docu ?Human Forever? brengt in beeld hoe culturen wereldwijd omgaan met mensen met dementie
21 Februari, 00:02 HLN.BE
Op woensdag 21 februari verschijnt ?Human Forever? in de Vlaamse bioscopen, een documentaire van de Nederlandse zorgvernieuwer Teun Toebes (24) die drie jaar lang heeft samengewoond met mensen met dementie. Hij verbleef in Nederlandse en Belgische woonzorgcentra, maar trok nog naar negen andere landen om te zien of ze daar anders en misschien zelfs beter met de ziekte omgaan.


?Hij worstelde met de bal?: hoe het nooit de avond van ?lauwe? Johan Bakayoko werd tegen Dortmund
21 Februari, 00:01 HLN.BE
De wedstrijd PSV-Dortmund en Rode Duivel Johan Bakayoko haalden hooguit een zes?je. Bakayoko worstelde. En da?s niet zijn sport. De herkansing volgt in Dortmund.


NU+ | Hoe ...Baby One More Time ondanks misverstand Britneys eerste hit werd
13 Februari, 00:05 NU.NL - Muziek
Het is deze week 25 jaar geleden dat Britney Spears voor het eerst de Nederlandse hitlijsten bestormde. Toen kwam haar debuutsingle ...Baby One More Time de Top 40 binnen. Ondanks een foutje in de tekst werd het lied een nummer 1-hit.


NU+ | Koks vliegen elkaar aan in The Bear: hoe realistisch is de restaurantserie?
6 Februari, 00:09 NU.NL - Film
Schreeuwen, scherven en lekker eten: daar draait het om in The Bear. De serie over de hoge werkdruk in de keuken heeft al talloze prijzen gewonnen. Hoe realistisch is de restaurantserie eigenlijk? NU.nl vroeg het aan chef-kok Ron Blaauw.


De drie soorten IT-groeipijn die bedrijven tegenkomen en hoe je ze vermijdt
5 Februari, 00:00 Emerce
In de praktijk leidt succes bij bedrijven vaak tot complicaties op IT-gebied die verdere groei belemmeren. Zulke problemen zijn echter niet onvermijdelijk.


Hoe fans van Britney Spears de single van Justin Timberlake willen dwarsbomen
30 Januari, 00:05 NU.NL - Muziek
Fans van Britney Spears lijken nog altijd boos te zijn op haar ex-vriend Justin Timberlake. De zanger bracht vorige week zijn nieuwe single Selfish uit. Sindsdien downloadt de Britney Army massaal haar nummer uit 2011 met dezelfde titel.


OPINIE: Hoe een Formule 1-team zijn ziel verkocht
28 Januari, 00:04 Autosport
Marketingexperten zullen je maar om de oren slaan met tips om de identiteit van het team te versterken. Als er plots een geldkoe voor de deur staat, is de keuze voor de centen toch in een oogwenk gemaakt? Natuurlijk is dat niet onze manier van redeneren, maar wel de enige mogelijke gedachtegang die verantwoordelijk kan zijn voor het ontstaan van een nu al afschuwelijk Formule 1-team.

Lees meer: OPINIE: Hoe een Formule 1-team zijn ziel verkocht


?Voor de familie is dit een antwoord, hoe slecht ook?: hoe de speurders twee dagen alles op alles zetten om nabestaanden Jonas zekerheid te geven
24 Januari, 00:01 HLN.BE
Twee dagen lang leek er nog enigszins hoop te zijn voor Jonas Heggermont (27), de jongeman uit Ingelmunster die zaterdagnacht verdween na een avondje stappen in de Torhoutse danstent Place2Party. Een hoop die gevoed werd door de intensieve speurtocht met helikopter, honden en heel wat manschappen. Tot dinsdag de aandacht verschoof naar enkele waterplassen in de buurt, en de duikers zich klaarmaakten. ?Zolang hij niet gevonden was, hadden we die hoop?, reageren vrienden aangeslagen. ?Maar we wisten dat het niet goed was...?


Hoe krijg je je tuin terug in optimale staat na sneeuw en overvloedige regenbuien? ?Zolang de bovenlaag nat is, blijf je er beter uit?
24 Januari, 00:01 HLN.BE
Onze tuinen moeten binnenkort een nieuwe start maken na alle regen en sneeuw die ze de voorbije weken en maanden over zich heen kregen. Niets doen is geen optie als je in het voorjaar weer wil genieten van je ?hof?. Bouwsite Livios vroeg aan groenkenners Marc Verachtert en Bart Verelst hoe je je tuin weer in topconditie krijgt.


RECONSTRUCTIE. Hoe omstreden keuze eerst goed uitdraaide en Marc Overmars van Antwerp erg snel een betere club maakte
10 Januari, 00:28 HLN.BE
Op dinsdag 21 maart 2022 werd Marc Overmars (49) werd voorgesteld als Directeur Voetbalzaken bij Antwerp. Overmars? aanstelling was omstreden en gewaagd, maar in no-time werd Antwerp er op sportief vlak wel beter van. ?Straf hoe snel hij zijn stempel kon drukken.? Een reconstructie hoe de Nederlander dat voor elkaar kreeg.


Is beroep mogelijk? En hoe moet het verder met Antwerp? Alles wat u moet weten over de schorsing van Marc Overmars
10 Januari, 00:26 HLN.BE
Marc Overmars (50) kan zijn functie van directeur voetbalzaken bij Royal Antwerp FC niet langer uitoefenen. De schorsing die de Nederlander kreeg vanwege grensoverschrijdend gedrag in zijn tijd bij Ajax wordt wereldwijd doorgevoerd. Dat liet de FIFA aan het kamp-Overmars weten. Hoe moet het nu verder met Antwerp en zijn technische baas? Kan de Nederlander nog in beroep gaan? Vijf vragen en antwoorden.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn