NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Hoe


?Mijn aandacht gaat nu uit naar Zuid-Afrika. Hoe de cijfers daar oplopen vind ik verontrustend?
Vandaag, 00:08 Volkskrant
Ja, een piek in de coronacijfers is bereikt. Maar nee, onze datachef Xander van Uffelen zit niet bepaald van het uitzicht te genieten. ?Ik wil niet de boeman zijn, maar de omikronvariant lijkt erg verontrustend.?


Hoe een ?kansloos? protest tegen Zwarte Piet vleugels kreeg
Vandaag, 00:08 Volkskrant
Zwarte Piet leek decennialang een onschuldig figuur. Inmiddels vinden veel Nederlanders hem een kwalijk karakter bij het Sinterklaasfeest. Hoe kregen activisten dat voor elkaar? Een reconstructie van tien jaar strijd in zes sleutelmomenten.


Achter de schermen: hoe de politie rellen voorkwam na de laatste coronapersconferentie
Vandaag, 00:06 Volkskrant
Het is geen uitzondering meer dat coronaprotesten ontaarden in rellen. Ernstige rellen zelfs, zoals kort geleden in Rotterdam. De Volkskrant keek mee hoe de politie zich vorige week vrijdag van tevoren al inspande om nieuwe ongeregeldheden te voorkomen. ?We moeten de gasten die willen rellen, zo snel mogelijk weren, de angel eruit trekken.?


Dashcam filmt hoe wagen vrouw opschept op zebrapad in Deurne: ?Dit soort incidenten zie ik dagelijks?
Vandaag, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Een dame is vrijdagmiddag door een bestelwagen van het zebrapad gemaaid in de Cruyslei in Deurne-Zuid. Het incident werd op beeld vastgelegd door een dashcam van een toevallig passerende wagen. Op de beelden is te zien hoe de vrouw achter een tram op het zebrapad de straat oversteekt. Eens voorbij de tram, wordt ze gegrepen door de aankomende bestelwagen. ?Dit soort incidenten zie ik dagelijks?, getuigt een tramchauffeur uit Gent.
Dramatisch ongeval op weide: zoon ziet hoe boom op vader valt
Vandaag, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Een 61-jarige man uit het Limburgse dorp Wijchmaal is zaterdagnamiddag om het leven gekomen bij een dramatisch ongeval in Plokrooi (deelgemeente van Oudsbergen). De man kreeg een boom op zich die hij aan het kappen was. Voor de man kwam alle hulp te laat.
DISCUSSIE. Hoe ga jij in de verlengde kerstvakantie voor opvang en verstrooiing zorgen voor de kinderen?
Vandaag, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De kerstvakantie voor kinderen in de kleuter- en lagere school zal dit jaar uitzonderlijk geen twee, maar drie weken tellen. Sommige jonge leerlingen zullen daar misschien niet rouwig om zijn, maar minstens evenveel ouders zitten nu al met de handen in het haar. Hoe moet dat praktisch allemaal gebolwerkt worden en hoe gaan we onze koters drie weken lang bezig houden?
Onduidelijkheid op proces aanslagen Parijs: Hoe verkreeg leider van terreurgroep Belgisch paspoort?
Vrijdag, 00:02 HLN.BE
?Hoe was het mogelijk dat Oussama Atar in september 2013 een Belgisch paspoort verkreeg?? Op die vraag van een advocaat van een van de burgerlijke partijen in het proces over de aanslagen in Parijs kwam er donderdag geen duidelijk antwoord. Atar is de vermoedelijke leider van de terreurcel die op 13 november 2015 een bloedbad aanrichtte in de Franse hoofdstad.


Onderzoekers kijken met eyetracking hoe mensen hoogbouw beleven
Woensdag, 00:02 Emerce
Onderzoekers van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) maken voor het eerst meetbaar hoe mensen hun woonomgeving, ook onbewust, beleven. Zij gebruiken onder meer eyetracking en kunstmatige intelligentie om meer zicht te krijgen op dit proces.


Hoe de Britten leren leven (en sterven) met corona
28 November, 00:06 Volkskrant
Geen coronapas, vrijwel nergens een mondkapjesplicht, geen dreigende lockdown of code zwart: de Britten lijken de nijpendste gevolgen van de pandemie achter zich te hebben gelaten. Hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen, en wat kunnen wij daarvan leren?


Freddie Mercury 30 jaar geleden overleden: hoe zagen zijn laatste jaren eruit?
25 November, 00:04 NU.NL - Muziek
Het is woensdag precies dertig jaar geleden dat Freddie Mercury overleed. In 1986, vijf jaar voor zijn dood, gaf hij zijn laatste optreden met Queen. Wat deed de zanger in de laatste paar jaar van zijn leven?


Hoe leef je samen met een virus dat nog jaren blijft?
21 November, 00:03 De Tijd
11:59 De vierde golf is allicht niet de laatste. Corona zal ons nog jaren in meer of mindere mate tot maatregelen dwingen, voorspellen experts. Maar hoe ziet zo?n langdurige relatie met een virus eruit? ?Ee...


Zuhal Demir gaat niet naar klimaattop in Glasgow wegens coronabesmetting op kabinet: ?Hoe rot is dit??

Vlaams klimaatminister Zuhal Demir (N-VA) trekt zondag niet naar Glasgow voor de klimaattop. Haar kabinetschef is besmet met het coronavirus, en dus is internationaal reizen uitgesloten voor Demir. ?Heel rot na drie weken hard werken aan dat klimaatplan?, zegt de minister. ?Maar we kunnen geen risico?s nemen.?
CNN filmt hoe Afghaan zijn dochter (9) verkoopt: ?Ik moet wel, anders sterven we allemaal van de honger?
4 November, 00:01 HLN.BE
Hoe ver kan honger een mens drijven? Tot voorbij de wanhoop, zo blijkt uit de schrijnende verhalen die vanuit Afghanistan opgetekend worden. Abdul Malik zag zelfs geen andere oplossing dan zijn dochter Parwana (9) aan een volslagen onbekende te verkopen. CNN registreerde de bittere realiteit die achter zo?n ?transactie? schuilgaat. Op de beelden is te zien hoe het meisje tegenstribbelt, maar toch meegenomen wordt door haar nieuwe 55-jarige eigenaar.


Video | Hoe de NASA een planeet buiten ons sterrenstelsel kan ontdekken
3 November, 00:13 NU.NL - Tech
De NASA beschikt over mogelijk bewijs dat er voor het eerst een planeet buiten ons Melkwegstelsel is ontdekt. Maar hoe is de NASA tot deze ontdekking gekomen?


Hoe is het voor een kind om een hoofdrol te spelen in een horrorfilm?
3 November, 00:11 NU.NL - Film
Als acteur kun je de nodige psychische klappen oplopen wanneer je je volledig inleeft in een (heftige) rol. Voor kinderen is die impact wellicht nog groter. NU.nl zocht uit hoe het jonge acteurs verging tijdens en na het spelen van een rol in een horrorfilm.


Guardiola neemt het op voor KDB: "Je kan je niet voorstellen hoe goed hij is"
3 November, 00:01 Skynet Sport
Manchester City verloor zijn laatste twee duels en leeft dus niet helemaal zorgenvrij toe naar het duel met landskampioen Club Brugge, morgenavond op de vierde speeldag in groep A van de Champions League.


Het inbranden van beeldschermen - Hoe komt het en wat doe je eraan?
31 Oktober, 00:01 Tweakers
Wat gebeurt er precies bij het inbranden van beeldschermen? Wie veel uitgeeft aan een tv, wil natuurlijk dat zijn investering langer dan een paar jaar meegaat.


Hoe paria Taiwan verzeild raakte in geopolitiek wedstrijdje touwtrekken tussen VS en China
30 Oktober, 00:08 Volkskrant
De spanningen rond Taiwan lopen op: het eiland is een pion op het schaakbord van de geopolitieke rivaliteit tussen China en de Verenigde Staten. Die ingewikkelde positie dateert uit de Koude Oorlog, toen het eiland een kapitalistisch bolwerk tegen het communistische China was. Hoe zit dat precies in elkaar?


Van amateuristisch naar ambitieus: hoe Westerlo zichzelf weer op de nationale voetbalkaart zette
30 Oktober, 00:02 Gazet v. Antwerpen

De Flierefluiters, een fel gesmaakte Westelse tripel, waren donderdagavond in en rond Het Kuipje zo goed als uitverkocht. Met recht en reden. KVC Westerlo had net Antwerp uit de beker gekegeld en zichzelf terug op de nationale voetbalkaart gezet en dat doet duidelijk deugd. Na vijf lange jaren in de schaduw was Westerlo een plek voor voetbalnostalgici geworden. Vandaag bruist het terug in de Kempen. En daar hebben ze zelfs geen Flierefluiter voor nodig.
Producten ontdekken in online winkels: hoe pak je dat aan?
26 Oktober, 00:01 Emerce
Wat zijn slimme manieren om de intentie van gebruikers te begrijpen en shoppers kennis te laten maken met grote assortimenten?

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn