NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Hij


Man aangehouden in lijnbus Amstelveen, riep dat hij explosieven had
Vandaag, 00:06 NOS nieuws

In het centrum van Amstelveen is een man aangehouden die in een lijnbus had geroepen dat hij een pakketje met explosieven bij zich had. De man van 67 uit Den Haag was ingestapt bij luchthaven Schiphol.

De politie kwam in actie nadat inzittenden melding hadden gemaakt van een andere passagier die een 'verdacht pakketje' bij zich zou hebben. De bus werd daarop door de politie gevolgd met onder meer een helikopter.

Handen omhoog

De chauffeur kreeg de opdracht om de bus te parkeren bij het busstation in Amstelveen, waarna de politie de omgeving afzette. Alle reizigers moesten uitstappen en de man werd bij het verlaten van het voertuig aangehouden door een arrestatieteam. Getuigen melden aan regionale omroep NH dat zij zagen hoe iemand met zijn handen omhoog de bus uit werd geleid.

Uit onderzoek bleek dat in het verdachte pakketje geen explosieven zaten. De man wordt verdacht van in ieder geval bedreiging. De Koninklijke Marechaussee gaat onderzoeken waarom de man in de bus dit gedrag vertoonde.

Specialistische eenheden in het afgezette gebied rondom de bus:




VRT-topman Delaplace ontkent dat hij De Pauw weer aan boord wilde halen
Vandaag, 00:01 De Tijd
21:43 VRT-topman Frederik Delaplace zegt dat hij met de beste bedoelingen beslist heeft de uitzending van de documentaire over Bart De Pauw uit te stellen. De gesprekken die Delaplace met de tv-maker voerde...


Dinsdag, 00:10 NU.NL - Tech
NU+ | Thuisaccu slaat hier niet aan, in Duitsland is hij doodnormaal: hoe kan dat?
Dinsdag, 00:03 NU.NL - Economie
Terwijl Nederlanders nog nauwelijks thuisbatterijen hebben, zijn er in Duitsland al meer dan een miljoen verkocht. Hoe kan het dat de Duitse zonnedaken massaal aan de accu gaan, terwijl Nederland nog twijfelt? En moeten wij onze oosterburen achterna?


Kenny V. riskeert 7 jaar cel nadat Xavier (36) sterft tijdens seksdate: ?Hij is blijven tekeer gaan, tot zijn slachtoffer koud aanvoelde?
20 Maart, 00:03 HLN.BE
?Mijn broer werd blauw en koud en jij deed niets. Lig jij niet wakker ?s nachts?? Het was een emotioneel moment dinsdag in de rechtbank van Dendermonde toen de zus van Xavier Vandenbroucke (36) zich met een brief richtte tot Kenny V. uit Erpe-Mere. De 31-jarige man staat terecht voor de dood van Xavier. Die kwam op gruwelijke manier om het leven tijdens een seksdate. Xavier bleek trouwens niet het enige slachtoffer van de man die ?een seksueel roofdier? wordt genoemd en waarbij van schuldinzicht geen sprake is.


Bosz prijst PSV-matchwinner Pepi: 'Maar hij begint reserverol moeilijk te vinden'
19 Maart, 00:07 NU.NL - Sport
Peter Bosz is blij dat hij over Ricardo Pepi kan beschikken. De spits van PSV was zondag tegen FC Twente niet voor het eerst dit seizoen goud waard als invaller. Toch erkent Bosz dat Pepi zijn reserverol steeds moeilijker vindt.


ASSISEN. Getuigen schetsen donker beeld van Tom Erken: ?Hij had een soort knop waardoor hij heel boos kon worden?
13 Maart, 00:02 HLN.BE
Beschuldigde Tom Erken zit als een mak lammetje in de beschuldigdenbank, maar in het ware leven kon hij behoorlijk tekeer gaan. Zeker als er drank in het spel was. Of drugs. Of allebei ? zoals die avond met slachtoffer David Paul in ?lovehotel? Casa-Blanca. Op zulke momenten sloeg zijn humeur soms plots om. Verschillende getuigen zeiden dat ze zijn ogen dan zagen veranderen: ?Een donkere, bijna duivelse blik.?


Gedetineerde in levensgevaar na drie dagen lang gefolterd te zijn door celgenoten: ?Hij kreeg kokend water over zich heen?
13 Maart, 00:00 HLN.BE
Een gedetineerde uit de gevangenis in de Antwerpse Begijnenstraat is dinsdagavond afgevoerd naar het Cadix-ziekenhuis nadat zijn celgenoten hem al bijna drie dagen aan een stuk hadden gemarteld. De jonge man liep zware verwondingen op en zou onder meer kokend water over zich heen hebben gekregen. Hij verkeerde op het moment van overbrengen in levensgevaar.


Patrick Martens acteert minder, omdat hij geen 'stereotype homo's' wil spelen
12 Maart, 00:11 NU.NL - Film
Patrick Martens besloot tien jaar geleden dat hij klaar was met het spelen van "stereotype homorollen". De presentator en acteur zag het aanbod aan rollen voor hem verdwijnen zodra hij dat uitsprak.


Politieagent gefilmd terwijl hij geboeide arrestant in het gezicht slaat op luchthaven Charleroi: ?Onderzoek geopend?
6 Maart, 00:03 HLN.BE
Het parket van Charleroi heeft dinsdag een onderzoek geopend nadat ?RTL Info? een video had uitgezonden waarop te zien is hoe een politieagent een geboeide man slaat op de luchthaven van Charleroi.


ASSISEN. Moeder van Jill Himpe getuigt: ?Hij heeft haar gewoon gefolterd?
28 Februari, 00:02 HLN.BE
?Hij wilde mij raken. Vooral mij. Daarom dat hij met Jill naar mijn huis gereden is. Niet voor de katten. Dat is dikke zever.? Caroline, de moeder van Jill Himpe, is enorm aangedaan door de lijdensweg die haar dochter heeft moeten afleggen. ?Ik heb altijd gedacht dat het heel vlug gegaan is. Sinds gisteren maak ik me geen illusies meer. Voor mij is dat het ergste wat er is... Dat ze zo bang is geweest. Hij heeft haar gewoon gefolterd.?


De Decker ontkent bedreigingen aan het gezin van Huybrechts: ?Niet fair dat hij verhaal een draai geeft?
28 Februari, 00:02 HLN.BE
Na Kim Huybrechts (38) heeft ook Mike De Decker (28) gereageerd op de rel in de dartswereld. De Decker ontkent dat zijn moeder het gezin van Huybrechts heeft bedreigd. De nieuwe commotie is ontstaan nadat beelden van begin november 2023 tonen hoe Huybrechts zijn collega-darter probeert te lijf te gaan. Huybrechts in een interview eveneens hieronder te lezen en te bekijken: ?Ik heb veel spijt als ik die beelden zie. Maar aan elk verhaal zijn twee kanten.?


KIJK. DJ Khaled eist dat hij gedragen wordt door bodyguards om zijn schoenen niet vuil te maken
28 Februari, 00:01 HLN.BE
DJ Khaled (48) heeft op Instagram een video gedeeld waarin twee bodyguards hem moeten dragen van zijn auto naar het podium. De DJ moest optreden in Miami Beach en wou duidelijk niet dat er zand in zijn schoenen kwam. ?Ik wil mijn Jordans niet vuilmaken, kan iemand me komen helpen??, roept hij vooraleer de twee bodyguards komen toegesneld. Ondertussen maakt de video online heel wat reacties los. ?Wat een clown, draag gewoon een ander paar schoenen? en ?Hij weet duidelijk niet hoe kleinerend hij doet?, valt er te lezen.


Diddy ontkent officieel dat hij meisje (17) heeft verkracht
27 Februari, 00:04 NU.NL - Muziek
Sean Combs, beter bekend als Diddy, ontkent dat hij in 2003 een destijds zeventienjarig meisje heeft verkracht. Dat schrijft Rolling Stone op basis van rechtbankdocumenten die door de 54-jarige rapper zijn ingediend.


Republikeinse Nikki Haley noemt rivaal Donald Trump ?instabiel en gestoord?: ?Hij wordt met de dag gemener?
21 Februari, 00:02 HLN.BE
De Republikeinse presidentskandidate Nikki Haley (52) heeft haar tegenstander Donald Trump (77) ?instabiel en gestoord? genoemd. ?Hij wordt met de dag gemener en grover?, zei Haley tijdens een campagnebijeenkomst in haar thuisstaat South Carolina.


Kanye West daagt op voor Champions League-match in zoveelste bizarre outfit: ?Kan hij zelfs iets zien??
21 Februari, 00:02 HLN.BE
Grote verrassing voor fans van voetbalclubs Inter Milan en Atletico Madrid: Kanye West (46) zit in de tribune voor hun Champions League-wedstrijd in Milaan. Hij volgt de wedstrijd in het gezelschap van zijn partner Bianca Censori (29), die deze keer best sober gekleed was. Kanye daarentegen kwam opdagen in een erg bijzonder ensemble.


?Hij worstelde met de bal?: hoe het nooit de avond van ?lauwe? Johan Bakayoko werd tegen Dortmund
21 Februari, 00:01 HLN.BE
De wedstrijd PSV-Dortmund en Rode Duivel Johan Bakayoko haalden hooguit een zes?je. Bakayoko worstelde. En da?s niet zijn sport. De herkansing volgt in Dortmund.


?Het ergste is dat hij het meent": Biden noemt NAVO-uitspraken Trump ?beschamend en dom?
14 Februari, 00:02 HLN.BE
De Amerikaanse president Joe Biden vindt dat zijn voorganger Donald Trump ?gevaarlijke en beschamende? uitspraken gedaan heeft over de NAVO. ?Zo lang ik president ben, zal het bondgenootschap iedere centimeter van het grondgebied verdedigen als Poetin een bondgenoot aanvalt.? Hij noemde de afspraken binnen de NAVO een ?heilige verbintenis? en verweet Trump dom te zijn.


Marvel-ster Jonathan Majors hoort vandaag of hij gevangenis in moet
13 Februari, 00:09 NU.NL - Film
Jonathan Majors hoort dinsdag de uitspraak in zijn mishandelingszaak. De Marvel-acteur, die vorig jaar schuldig werd bevonden aan meerdere aanklachten, zou een gevangenisstraf van maximaal een jaar kunnen krijgen.


Jim Bakkum speelt niet alleen in nieuwe comedyfilm, hij produceert 'm ook
13 Februari, 00:08 NU.NL - Film
Jim Bakkum en producent Johan Nijenhuis gaan binnenkort hun zesde film samen maken. Het gaat om een nog titelloze comedy naar een idee van Bakkum. De acteur zal voor het eerst ook optreden als producent.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn