NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Heel


Een dansende John Travolta, daten met Gwen Stefani en heel wat superhelden: dit zijn de leukste reclames en trailers uit de Super Bowl
8 Februari, 06:57 HLN.BE
Naast de optredens is het elk jaar tijdens de Super Bowl ook uitkijken naar de reclames en trailers die vertoond worden. Bedrijven halen letterlijk alles en iedereen uit de kast om zo origineel mogelijk uit de hoek te komen. Geen wonder, want de hele wereld kijkt mee.


7 Februari, 22:55 HLN.BE
7 Februari, 18:53 HLN.BE
Martinez benieuwd naar stadsderby: ?De Laet draait een heel goed seizoen?
7 Februari, 12:46 Gazet v. Antwerpen

Hoog bezoek op het Kiel. Bondscoach Roberto Martinez werd op voorhand al verwacht als toeschouwer van de derby tussen Beerschot en Antwerp. De Spanjaard liet voor de camera?s van Eleven Sports even zijn licht schijnen over welke spelers hij het meest in de gaten zal houden.
Slecht zicht, snijdende kou en sneeuwduinen: zondag voor het eerst sinds 9 jaar code rood in heel het land
7 Februari, 10:48 Volkskrant
Het KNMI heeft voor zondag voor het hele land code rood uitgeroepen. Dit in verband met slecht zicht, snijdende kou en de kans op vorming van ?verkeersbelemmerende? sneeuwduinen. Ga niet meer de weg op, adviseert Rijkswaterstaat. Schiphol waarschuwt voor vertragingen.


Actrice Katrin Lohmann zorgt in ?Het Leven.doc? voor de ernstige noot: ?In het echte leven ben ik net heel open en tolerant?
7 Februari, 09:17 HLN.BE
?Ik heb nog nooit zo?n depressieve sfeer onder de gevangenen gezien als nu. Da?s echt een gevaar voor onze maatschappij.? ?Callboys?-actrice Katrin Lohmann (40) is bezorgd over de weerslag van corona die ze als psychotherapeute in de gevangenis opmerkt. Gelukkig vindt ze verstrooiing in haar andere job als rechterhand van Thomas Huyghe (29) in ?Het Leven.doc?. Al draaide dat -programma anders uit dan zij had verwacht...


Arsenal gaat onderuit en heeft al net zo vaak verloren als heel vorig seizoen
6 Februari, 14:42 NU.NL - Sport
Arsenal heeft zaterdag bij Aston Villa al de tiende nederlaag geleden in de Premier League. 'The Gunners' gingen door een vroeg doelpunt van Ollie Watkins met 1-0 onderuit in Birmingham.


Staatsgreep Myanmar - Internet onderbroken in heel het land, toegang tot sociale media geblokkeerd
6 Februari, 07:59 Skynet
Het leger dat de macht heeft overgenomen in Myanmar heeft de toegang geblokkeerd tot de sociale media. Dat meldt een ngo. In heel het land zijn er ook onderbrekingen van het internet.


"Fijn te weten dat universiteit dit heel serieus neemt" (moeder Sanda Dia)
4 Februari, 20:14 Skynet
Voor de moeder van Sanda Dia, de ingenieursstudent die in december 2018 overleed tijdens een doop van studentenclub Reuzegom, is het fijn om te weten dat de KU Leuven deze zaak "heel serieus neemt". Dat zegt haar advocate, Lieve Pepermans. Eerder op de dag raakte bekend dat de zeven studenten die betrokken waren bij de zaak worden weggestuurd van de universiteit. Ze mogen zich voor een aantal jaren niet meer inschrijven aan de KU Leuven, sommigen nooit meer.


Nederlandse politie ontdekt verstekeling in landingsgestel van vliegtuig uit Londen: ?Heel opmerkelijk dat hij vlucht overleefd heeft?
4 Februari, 19:00 HLN.BE
De Nederlandse politiedienst Koninklijke Marechaussee heeft donderdag een verstekeling aangetroffen bij het landingsgestel van een binnenkomende vlucht op Maastricht Aachen Airport. De man is met onderkoelingsverschijnselen naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een woordvoerder van de Koninklijke Marechaussee is het heel opmerkelijk dat de man de vlucht overleefd heeft.


Probeert Kim Kardashian om haar fortuin veilig te stellen? Timing van alle scheidingsgeruchten blijkt heel verdacht
4 Februari, 06:36 HLN.BE
Dat het niet goed gaat tussen Kim Kardashian en Kanye West wisten we al langer, maar de timing van hun mogelijke scheiding blijkt nu wel heel verdacht te zijn. Het valt namelijk op dat de geruchten begonnen zijn enkele weken voor de rapper werd aangeklaagd in verschillende rechtszaken. Louter toeval of probeert Kim nog snel om haar fortuin veilig te stellen?


Anouk Matton en Dimitri Vegas verwachten eerste kindje

Anouk Matton en Dimitri Vegas verwachten in de zomer hun eerste kindje. Dat deelde het koppel mee via Instagram.
WGO gelooft niet dat coronavirus uit labo in Wuhan komt
4 Februari, 16:37 De Tijd
17:32 Het hoofd van het expertenteam van de Wereldgezondheidsorganisatie (WGO) heeft donderdag de hypothese van tafel geveegd dat het coronavirus ontsnapt is uit een laboratorium. Hij noemt dat wel 'een fan...


?Alsof hij tijdens de pandemie constant geslapen heeft?: Joseph belandde elf maanden geleden in coma, nu wordt hij wakker in heel nieuwe wereld
2 Februari, 12:30 HLN.BE
Joseph Flavill (19) moet een van de weinige mensen op deze planeet zijn die nog nooit van het coronavirus gehoord hebben. De Britse jongeman belandde op 1 maart in een coma na een ongeval, nu is hij wakker geworden in een heel andere wereld. ?Het lijkt alsof hij tijdens de pandemie constant geslapen heeft?, aldus zijn tante Sharon Priestley.


Brochure in heel Vlaanderen om jongeren wegwijs te maken in wat nog kan en mag
1 Februari, 13:14 Skynet
Jongereninformatieplatform WAT WAT heeft in Sint-Niklaas maandag een informatiecampagne voorgesteld om jongeren wegwijs te maken in wat nog mag en kan binnen de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Alle Vlaamse steden en gemeenten hebben daarvoor een brochure in fysieke form gekregen.


Mentor Kurt Bogaerts volgt Pidcock naar Ineos Grenadiers: ?Mijn nieuwe functie is heel ruim en spreekt me daarom zo aan?
1 Februari, 12:54 Gazet v. Antwerpen

Kurt Bogaerts vergezelt de 21-jarige Tom Pidcock naar Ineos Grenadiers. Ook zijn mentor en coach Kurt Bogaerts maakt die overstap. Hij zal binnen het team van Dave Brailsford tal van functies vervullen en onder andere voorzien in de verdere begeleiding van zijn poulain Tom Pidcock.
Heel wat sterren hebben een make-upmerk, maar dit zijn de succesvolste
1 Februari, 12:54 Gazet v. Antwerpen

De sterren de hun eigen make-upmerk hebben, zijn al lang niet meer op de vingers van een hand te tellen. Maar hoewel dat voor velen een lucratieve bijverdienste is, doet de ene celeb het wel beter dan de andere. Uit nieuwe cijfers blijkt dat Fenty Beauty van Rihanna het meest succesvol is.
Iraanse terreurverdachte in Belgische cel blijkt topspion die in heel Europa Iraanse spionnen aanstuurde
1 Februari, 12:42 HLN.BE
Een Iraanse diplomaat die twee jaar geleden in ons land werd opgepakt en achter een verijdelde aanslag op de Iraanse oppositie zou zitten, blijkt een topspion te zijn die in heel Europa Iraanse spionnen aanstuurde. Dat meldt VRT NWS maandag na het inkijken van nieuwe vertrouwelijke documenten. Donderdag valt in Antwerpen de uitspraak over de mislukte bomaanslag.


Julia Roberts had een heel speciale eis voor ze wilde verschijnen in ?Friends?
1 Februari, 11:24 HLN.BE
Naar aanleiding van de 25ste verjaardag van de ?Friends?-aflevering ?The One After The Superbowl? waarin Julia Roberts (53) een gastrol speelde, doen enkele medewerkers van de sitcom hun boekje open in Hollywood Reporter over wat er toen in die periode gebeurd is. ?Julia Roberts had enkele eisen voor ze wilde mee doen en tijdens de opnames flirtte ze erop los met Matthew Perry (51).?


Januari was heel sombere en natte maand
1 Februari, 11:14 Skynet
De eerste maand van 2021 gaat de klimatologische boeken in als een zeer sombere en eerder natte maand. Met in Ukkel 27 uren en 17 minuten zonneschijn was het de tweede somberste januarimaand. Normaal registreert het KMI in Ukkel 59 uren en 4 minuten zonneschijn, aldus het klimatologisch overzicht vandaag.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn