NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Heard


Luisteren naar de getuigenis van Amber Heard tijdens proces? ?Vernederend, belachelijk, pijnlijk en brutaal?, zegt Johnny Depp
Donderdag, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Na de getuigenis van Kate Moss over haar ex Johnny Depp heeft die laatste woensdag zelf nog eens plaatsgenomen op de getuigenbank tijdens het proces tegen Amber Heard, op vraag van haar advocaten. Depp maakte er geen geheim van dat hij ontgoocheld is in zijn ex-vrouw.
Zus van Amber Heard getuigt op lasterproces: ?Zodra Johnny begon te gebruiken, was er altijd ruzie?
19 Mei, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Het lasterproces tussen ex-partners Johnny Depp en Amber Heard is woensdag voortgezet. Onder anderen een vroegere vriendin en de zus van Heard kwamen getuigen.
Depp liep volgens zijn agent rol in zesde Pirates-film mis na opiniestuk Heard
9 Mei, 00:09 NU.NL - Film
Volgens de agent van Johnny Depp greep de acteur naast de hoofdrol in het zesde deel van Pirates of the Caribbean nadat er een opiniestuk van zijn ex-vrouw Amber Heard was verschenen. De acteur zou een gage van 22,5 miljoen dollar (ruim 21 miljoen euro) ontvangen voor zijn vertolking van Jack Sparrow, schrijft The New York Times maandag.


LIVE. Amber Heard voor het eerst zelf aan het woord tijdens proces tegen ex Johnny Depp

Voor het eerst in het proces tussen voormalige geliefden Johnny Depp en Amber Heard neemt de 36-jarige actrice plaats in de getuigenbank. Na drie weken zwart te zijn gemaakt door Depp en zijn advocaten mag nu zij haar versie van de feiten vertellen. Volg haar getuigenis hier live.
Petitie om Amber Heard uit ?Aquaman 2' te knippen haalt meer dan 3 miljoen handtekeningen
3 Mei, 00:01 HLN.BE
Het proces dat Johnny Depp (58) aanspande tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (36) is nog maar halverwege, maar maakt nu al veel los bij het publiek. Meer dan 3 miljoen mensen willen bijvoorbeeld dat de actrice uit de nieuwe film ?Aquaman 2' geschrapt wordt.


Nieuwe audio van ruzie tussen Johnny Depp en Amber Heard duikt op: ?Als ik niet wegga, wordt het een bloedbad?
26 April, 00:02 HLN.BE
Johnny Depp heeft vandaag opnieuw getuigd in zijn zaak tegen ex Amber Heard. Tijdens het proces werden verschillende audio-opnames afgespeeld, waarop woordenwisselingen tussen de twee acteurs te horen zijn. Daarin zegt Depp dat het ?strikt noodzakelijk? is om bij Heard weg te wandelen, omdat de situatie anders zou uitdraaien op geweld.


Discovery maakt docu over juridische strijd tussen Johnny Depp en Amber Heard
25 November 2021, 00:05 NU.NL - Film
Discovery werkt aan een tweedelige documentaire over de juridische strijd tussen Johnny Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard, schrijft The Hollywood Reporter.


Johnny Depp zegt dat Hollywood hem boycot sinds strijd met Amber Heard
18 Augustus 2021, 00:07 NU.NL - Film
Johnny Depp merkt dat er in Hollywood afstand van hem wordt genomen na zijn geruchtmakende scheiding van Amber Heard en de rechtszaak die daarop volgde. Dat zegt hij in een interview met The Sunday Times.


Amber Heard moeit zich met Manson-schandaal: ?Ga je eindelijk stoppen met slachtoffers te negeren??
5 Februari 2021, 06:53 HLN.BE
Amber Heard (34), de ex-vrouw van Johnny Depp, heeft zich gemoeid met het Marilyn Manson-schandaal. De rocker wordt door zijn ex-vriendin beschuldigd van mishandeling. ?Zij en ik zijn niet de enigen die aan de alarmbel trekken. Wanneer gaat men stoppen met het negeren van slachtoffers??


Amber Heard gecast voor rol in scififilm
30 Maart 2018, 12:54 Skynet
Actrice Amber Heard ("The Danish Girl", "Justice League") zal binnenkort het witte doek delen met de 18-jarige "Lean on Pete"-filmster Charlie Plummer. De twee verschijnen in de dystopische sciencefictionfilm "Gully", schrijft The Hollywood Reporter.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn