NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Hbo


Geseksualiseerd script en ontevreden crew: wat is er mis bij HBO-serie The Idol?
9 Maart, 01:55 NU.NL - Film
Eigenlijk had HBO-serie The Idol in oktober al moeten verschijnen. Maar het project van zanger The Weeknd en Euphoria-maker Sam Levinson heeft door meningsverschillen al de nodige vertraging opgelopen. De makers lijken het maar niet eens te worden over de toon en richting van het verhaal. Ontevreden crewleden doen hun verhaal in Rolling Stone.


Geseksualiseerd script en ontevreden crew: wat is er mis bij HBO-serie The Idol?
9 Maart, 01:55 NU.NL - Film
Eigenlijk had HBO-serie The Idol in oktober al moeten verschijnen. Maar het project van zanger The Weeknd en Euphoria-maker Sam Levinson heeft door meningsverschillen al de nodige vertraging opgelopen. De makers lijken het maar niet eens te worden over de toon en richting van het verhaal. Ontevreden crewleden doen hun verhaal in Rolling Stone.


Moederbedrijf HBO Max klaagt Paramount aan om peperdure South Park-deal
3 Maart, 00:08 NU.NL - Film
HBO Max betaalde in 2019 ruim een half miljard dollar voor de rechten van South Park, maar heeft daar veel minder voor teruggekregen dan de afspraak was. Daarom klaagt moederbedrijf Warner Bros. Discovery nu Paramount Global aan. Dat blijkt uit rechtbankpapieren die Variety in handen heeft.


HBO Max voert eerste prijsstijging door in VS, prijs in Nederland blijft gelijk
15 Januari, 00:06 NU.NL - Film
Voor het eerst sinds de oprichting in 2020 heeft HBO Max een prijsverhoging doorgevoerd voor de advertentievrije abonnementen. Tot nu toe geldt de verhoging geldt alleen in de Verenigde Staten.


Tweede seizoen HBO-hit The White Lotus komt in oktober
26 September 2022, 00:08 NU.NL - Film
Het tweede seizoen van de populaire serie The White Lotus verschijnt volgende maand. De reeks begint op 30 oktober en is vanaf dat moment ook te volgen via streamingdienst HBO Max, heeft HBO vrijdag bekendgemaakt.


Game of Thrones-prequel laat streamingdienst HBO Max crashen
29 Augustus 2022, 00:06 NU.NL - Film
Streamingdienst HBO Max is zondag bij een aantal gebruikers gecrasht nadat de eerste aflevering van de Game of Thrones-prequel House of the Dragon online verscheen. Het zorgde voor een klachtenregen op Twitter.


Uniforme HBO Max / Discovery + streamingdienst arriveert volgend jaar
7 Augustus 2022, 00:04 Emerce
Warner Bros. Discovery gaat de streamingdiensten HBO Max en Discovery+ combineren. Vanaf volgend jaar zomer zal de gefuseerde dienst beschikbaar zijn in de vorm van een betaald en een gratis abonnement met reclame.


HBO brengt in augustus Game of Thrones-podcast uit
1 Augustus 2022, 00:06 NU.NL - Film
Game of Thrones krijgt een eigen podcast. The Official Game of Thrones Podcast: House of the Dragon wordt in augustus door HBO gelanceerd.


Wat moeten Netflix en HBO met grappen over ras, gender en seksualiteit?
11 Juli 2022, 00:07 NU.NL - Film
Grappen over gehandicapten, racistische stereotyperingen, homofobe verwikkelingen. Tegenwoordig zal een maker het niet zo snel in een film of serie stoppen, maar twintig jaar geleden was dat nog anders. Wat doen we met die bestaande titels? Verschillende streamingdiensten en onderzoekers laten hun licht erover schijnen.


Deze films zijn deze maand nieuw verschenen op Netflix en HBO Max
13 Juni 2022, 00:09 NU.NL - Film
De streamingdiensten komen iedere maand met een hele reeks nieuwe films en ook in de bioscopen draaien weer nieuwe blockbusters. Welke titels zijn de moeite waard en mag je echt niet missen?


Omwonenden klagen HBO aan om brand bij opnames miniserie
6 Juni 2022, 00:11 NU.NL - Film
Omwonenden van een filmset voor een HBO-miniserie klagen de televisiezender aan wegens nalatigheid. HBO liet in 2019 een autodealer die als filmset werd gebruikt volledig afbranden. De omwonenden zouden nog steeds negatieve gevolgen ondervinden van de brand.


HBO Max werkt aan een serie over clown Pennywise uit It
5 April 2022, 00:10 NU.NL - Film
HBO Max is bezig met het ontwikkelen van een serie waarin clown Pennywise uit It centraal staat. Het verhaal van de serie moet zich afspelen voor de gebeurtenissen uit It Chapter 1, gebaseerd op het boek van Stephen King uit 1986, meldt Variety.


Sex and the City-vervolg krijgt tweede seizoen op HBO Max
29 Maart 2022, 00:10 NU.NL - Film
Streamingdienst HBO Max heeft dinsdag een tweede seizoen aangekondigd van Sex and the City-sequel And Just Like That... Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe reeks verschijnt.


Apps van de week: Streamingdienst HBO Max gaat strijd met Netflix aan
15 Maart 2022, 00:14 NU.NL - Tech
Alweer een nieuwe streamingdienst - maar dan een met een flinke stapel bekende series - en een potje maken met je vrienden om er iets moois mee te doen. Dit zijn de apps van de week.


HBO Max gaat binnenkort oudere titels in oorspronkelijke framerate afspelen
12 Maart 2022, 00:01 Tweakers
HBO Max gaat films en series die in 23,976fps zijn opgenomen, in hun oorspronkelijke framerate afspelen. Dat heeft een woordvoerder gezegd nadat bekend raakte dat de streamingdienst deze titels in 25 frames per seconde afspeelt. Wanneer de wijziging van kracht gaat, is niet bekend.


HBO Max wil kijker lokken met levenslange aanbieding en filmhistorie
8 Maart 2022, 00:13 NU.NL - Film
De strijd tussen de streamingdiensten krijgt komende dinsdag een vervolg met de introductie van HBO Max. De nieuwe speler in de overvolle markt mikt op de kijker die houdt van rijke, complexere series en een filmbibliotheek van meer dan een eeuw.


Standaard abonnement op streamingdienst HBO Max kost 8 euro per maand
1 Maart 2022, 00:13 NU.NL - Film
HBO Max, de streamingdienst van onder meer tv-zender HBO en studio Warner Bros., heeft zijn abonnementsprijzen donderdag bekendgemaakt. Er komen twee varianten: het Basic-abonnement kost 5,99 euro per maand en het Standaard-abonnement kost 7,99 euro per maand.


HBO Max gaat in Nederland 6 of 8 euro kosten voor Basic- en Standaard-abo's
26 Februari 2022, 00:02 Tweakers
HBO Max gaat Nederland twee abonnementen aanbieden van 6 en 8 euro per maand. Er komt een Basic-abonnement en een Standaard-abonnement, die verschillen in het aantal gelijktijdige streams en de kwaliteit.


Producer vervolg The Matrix klaagt filmstudio aan wegens release op HBO Max
12 Februari 2022, 00:17 NU.NL - Film
Village Roadshow Entertainment Group, een van de productiebedrijven die heeft meegewerkt aan The Matrix Resurrections, neemt juridische stappen tegen Warner Bros. De film kwam op 22 december uit in de Amerikaanse bioscopen en diezelfde dag werd de titel ook toegevoegd aan het aanbod van streamingdienst HBO Max. Dat gaat tegen de gemaakte afspraken in.


HBO-hitserie Euphoria krijgt een derde seizoen
12 Februari 2022, 00:17 NU.NL - Film
De HBO-hit Euphoria krijgt een vervolg. De serie met Zendaya in de hoofdrol krijgt een derde seizoen, zo heeft de streamingdienst aangekondigd.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn