NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Halen


Trainerskwartet moet Beerschot uit het slop halen
Woensdag, 00:00 Skynet Sport
Beerschot, de rode lantaarn in de hoogste Belgische voetbalklasse, heeft deze avond een coachingteam van vier trainers aangesteld, met de Argentijnen Javier en Diego Torrente, Frank Magerman en Greg Vanderidt. Zij volgen de vorige week ontslagen Peter Maes op. Javier Torrente heeft de sportieve eindverantwoordelijkheid.


Wereldwijd zou 6 biljoen nodig zijn om klimaatdoel te halen
15 September, 00:04 NU.NL - Economie
Om de opwarming van de aarde binnen de 1,5 graad te houden, is wereldwijd onder meer een investering van zeker 6 biljoen euro in hernieuwbare energie nodig. Dat berekende advies- en ingenieursbureau Arcadis. Het geld moet onder meer worden gestoken in uitbreiding van de netwerken, maar ook in energietechnologie.


Medicatie halen bij apotheek kan binnenkort volledig papierloos
15 September, 00:02 Skynet Belgie
Vanaf morgen kan een arts een medicatievoorschrift meegeven zonder dat daar nog een papieren spoor van is. Op basis van eID, rijksregisternummer of een bewijs van het voorschrift op een smartphone weet de apotheker exact welke medicatie werd voorgeschreven. Wie wil, kan nog steeds een papieren bewijs meekrijgen.


Leerlingen Broederschool halen gratis prikje in ?t Bau-huis
11 September, 00:00 Gazet v. Antwerpen

In totaal 23 leerlingen van de Broederschool in Sint-Niklaas hebben zich vrijdag laten vaccineren in ?t Bau-Huis in Sint-Niklaas. De jongeren gingen in op het aanbod van de stad Sint-Niklaas voor alle middelbare scholen van Sint-Niklaas om gratis een prikje te komen halen.
Virton en Moeskroen halen nog een versterking en tellen nu minstens 30 A-kernspelers
7 September, 00:05 Skynet
RE Virton en Excel Moeskroen hebben maandag nog wat extra aanwinsten voorgesteld. Virton stelde in de voormiddag Alan Bidi al voor en liet in de namiddag ook nog Geronimo De Ridder poseren in clubtenue. Moeskroen kondigde dan weer de komst van Thomas Robert aan.


KIJK LIVE (20u45). Halen de Rode Duivels uit in en tegen Estland? De WK-kwalificatiematch is live te bekijken op VTM en HLN.be!
2 September, 00:00 HLN.BE
? WK-kwalificatie, groep E ? Aftrap: 20u45 ? A Le Coq Arena ? Uitzending start om 20u25, met Jan Mulder, Marc Degryse en Heleen Jaques in de studio


1/9: Deberg wil teleurstelling Rio uitwissen, Hordies kan tweede medaille halen
1 September, 00:01 Skynet Sport
Deze woensdag zal geheel in het teken staan van de wegwedstrijd voor onze vertegenwoordigers op de Paralympische Spelen in Tokyo.Nog geen 30, maar al volop bezig met hun pensioen: deze 8 tonen hoeveel ze later zullen krijgen en hoe ze er het maximale uit halen
26 Augustus, 00:02 HLN.BE
In 2030 wordt de wettelijke pensioenleeftijd opgetrokken naar 67 jaar, terwijl twintgers het liefst al op 55 jaar met pensioen willen. In vergelijking met 2017 raadpleegden vijf keer meer jongeren vorig jaar mypension.be om na te gaan wanneer ze mogen stoppen met werken en welk pensioenbedrag in het vooruitzicht wordt gesteld. Dat valt meestal tegen. Deze acht jongens en meisjes blijven niet bij de pakken zitten en zijn nu al bezig met pensioensparen, langetermijnspaarrekeningen en beleggingen. Simon (18), Floris (22), Robin (23), Tecumseh 23), Jonathan (24), Sofie (25), Kevin (27) en Eline (31) laten in hun portefeuille kijken. Zoveel mogen ze verwachten en zo willen ze er het maximale uit halen.


De traagste auto?s die 250 km/u halen: dit zijn er 11!
24 Augustus, 00:03 AutoBlog

Het duurt eventjes, maar uiteindelijk zul je die 250 halen! Dit zijn de 11 traagste auto’s die 250 km/u halen. Waarschijnlijk Vorige week behandelden wij kort een Jaguar XF. Er was een meneer die er absoluut vanaf wilde, want zijn vrouw vond de auto mooi, maar te groot. Ja, een Jaguar XE klinkt dan als […]

The post De traagste auto’s die 250 km/u halen: dit zijn er 11! appeared first on Autoblog.nl.
Ouders kunnen foto's van kinderen uit zoekmachine van Google laten halen
11 Augustus, 00:06 NU.NL - Tech
Google neemt verschillende maatregelen die de veiligheid van minderjarigen op Google en YouTube beter moet waarborgen. Het bedrijf schrijft in een blogbericht dat ouders voortaan onder meer een verzoek kunnen indienen om beeldmateriaal van hun kinderen uit de zoekmachine te laten verwijderen.


Ariana Grande en Justin Bieber halen bijna 3 miljoen euro op voor goed doel
11 Augustus, 00:04 NU.NL - Muziek
Justin Bieber en Ariana Grande hebben 3,5 miljoen dollar (bijna 3 miljoen euro) opgehaald voor het goede doel met hun vorig jaar verschenen single Stuck With U. De popsterren schenken het bedrag aan de Amerikaanse organisatie First Responders Children's Foundation, voor gezinnen van zorgmedewerkers die het moeilijk hebben door de coronapandemie.


Groenewegen: 'Deze overwinning is er eentje om door een ringetje te halen'
11 Augustus, 00:03 NU.NL - Sport
Dylan Groenewegen hecht veel waarde aan zijn overwinning in de openingsrit van de Ronde van Denemarken. De 28-jarige renner van Jumbo-Visma was dinsdag een klasse apart in de massasprint.


Schmidt vreest voor Benfica: 'Grote uitdaging om groepsfase te halen'
11 Augustus, 00:03 NU.NL - Sport
PSV-trainer Roger Schmidt verwacht dat PSV het moeilijk gaat krijgen met Benfica in de strijd om een Champions League-ticket. De Portugese club is na een nieuwe zege van de Eindhovenaren op FC Midtjylland de laatste horde op weg naar de groepsfase van de Champions League.


Uber heeft flink betaald om chauffeurs na coronastilte terug te halen
10 Augustus, 00:04 Skynet Economie
Taxibedrijf en maaltijdbezorger Uber heeft in het tweede kwartaal flinke kosten gemaakt om chauffeurs die het bedrijf eerder verlieten weer terug te krijgen. Veel chauffeurs stopten met rijden voor Uber doordat de vraag naar ritjes sterk was teruggelopen als gevolg van de coronapandemie. Uber tastte dan ook diep in de buidel om te chauffeurs in kwestie te overhalen om weer terug te keren.


Coronavirus - VS halen vaccinatiedoel Biden maand later dan gepland
3 Augustus, 00:04 Skynet Buitenland
In de Verenigde Staten heeft 70 procent van de bevolking een eerste inenting tegen het coronavirus gekregen. Daarmee is een doel van de regering gehaald, maar een maand later dan gepland. President Joe Biden had gehoopt dat begin juli 70 procent een eerste prik had gekregen.


Coronavirus - VS halen vaccinatiedoel Biden maand later dan gepland
3 Augustus, 00:04 Skynet
In de Verenigde Staten heeft 70 procent van de bevolking een eerste inenting tegen het coronavirus gekregen. Daarmee is een doel van de regering gehaald, maar een maand later dan gepland. President Joe Biden had gehoopt dat begin juli 70 procent een eerste prik had gekregen.


Japanse onderzoekers halen downloadsnelheid van 319 terabits per seconde
21 Juli, 00:09 NU.NL - Tech
Het is onderzoekers van het Japanse National Institute of Information and Communications Technology (NICT) gelukt een downloadsnelheid van 319 terabits per seconde te halen. Daarmee is het internetsnelheidsrecord dat onderzoekers van University College London vorig jaar haalden (178 Tb/s) bijna verdubbeld.


Noodweer - Kelders in Halen leeggepompt en situatie in Herk-De-Stad genormaliseerd
21 Juli, 00:01 Skynet Belgie
De ondergelopen kelders in Halen (provincie Limburg) zijn leeggepompt. Er is ook al heel wat afval opgeruimd. De mensen van Defensie zijn tot woensdagmiddag paraat om mensen in Halen te helpen. De voorbije dagen was een honderdtal woningen in Halen getroffen door de wateroverlast en de hoge waterstanden van Velpe, Gete en Demer. In buurgemeente Herk-De-Stad was de situatie ook genormaliseerd.


Noodweer - Negen brandweerploegen pompen in Halen kelders leeg
20 Juli, 00:04 Skynet
Negen brandweerploegen zijn maandag in Halen bezig geweest met het leegpompen van kelders. Vermoedelijk zullen die pompwerkzaamheden dinsdag afgerond zijn.


Coronavirus - Studenten van hogeschool Odisee halen hogere cijfers tijdens corona
8 Februari, 06:11 Skynet
De punten van de studenten van de hogeschool Odisee lijden niet onder de coronapandemie en de code rood in het hoger onderwijs. In de afgelopen examenperiode scoorden ze globaal beter dan in diezelfde examenperiode vorig jaar, toen er nog geen sprake was van Covid-19. De studenten blijven volharden, want het aantal jongeren dat afhaakt, stijgt niet.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn