NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Haar


Adele brengt 19 november haar vierde album 30 uit
Vandaag, 00:07 NU.NL - Muziek
Adele heeft op sociale media de verschijningsdatum van haar nieuwe album gedeeld. 30 komt uit op 19 november, laat de zangeres weten in een bericht.


Brengt Britney Spears binnenkort haar eigen memoires uit? ?Ik twijfel nog tussen twee titels?
Donderdag, 00:01 HLN.BE
Britney Spears wil graag een eigen boek uitbrengen. Dat heeft de 39-jarige zangeres laten weten op Instagram. Of ze het meent, valt wel te betwijfelen. Het lijkt eerder een steek naar de biografie van haar zus Jamie Lynn (30).


Jesy Nelson vertelt de waarheid over haar vertrek bij Little Mix: ?Ik nam een overdosis, een week later moest ik een videoclip opnemen?
7 Oktober, 00:01 HLN.BE
Jesy Nelson (30), voormalig lid van de populaire Britse girlband Little Mix, heeft openhartig verteld over haar vertrek. ?Mijn moeder heeft me gesmeekt om ermee te stoppen?, onthulde de zangeres. ?Ze vreesde dat het mijn dood zou worden.?


Drie coaches in drie maand? Daar draait Emma Raducanu haar hand niet voor om: ?Ik zoek iemand die mij kan pushen?
7 Oktober, 00:01 HLN.BE
Drie coaches op drie maanden tijd: Emma Raducanu, de Britse tienersensatie en US Open-winnares, draait er haar hand niet voor om. In haar tot nu toe perfecte klim naar de top wil ze ook de perfecte begeleiding: ?Ik zoek naar normale dingen in een coach.?


De eerste vrouwelijke burgemeester van Berlijn moet tegen haar zin vastgoedreuzen onteigenen
2 Oktober, 00:06 Volkskrant
Bij de Duitse verkiezingen zondag stond ook het burgemeesterschap van Berlijn op het spel. De hoofdstad krijgt voor het eerst een vrouwelijke en Oost-Duitse burgemeester, SPD?er Franziska Giffey. De sociaaldemocraat staat bekend als een law-and-order-politicus uit het politieke midden.


Halle Berry vecht tegen beeld dat haar leven makkelijk is vanwege haar uiterlijk
22 September, 00:07 NU.NL - Film
Halle Berry vecht al haar hele leven tegen het beeld dat ze een makkelijk leven heeft vanwege haar uiterlijk. Dat vertelt de 55-jarige actrice in The New York Times.


Willeke Alberti doet in het najaar haar laatste solotournee
22 September, 00:05 NU.NL - Muziek
Willeke Alberti gaat dit najaar voor het laatst op solotournee. De zangeres treedt van oktober tot december nog veertien keer op in theaters in heel Nederland, meldt theaterproducent Theaterbureau.nl.


Martine vertelt in ?Axel Gaat Binnen? over ongeval dat haar blind maakte: ?Ze hebben allebei m?n ogen moeten verwijderen?
16 September, 00:01 HLN.BE
Aan pakkende getuigenissen geen gebrek in de eerste aflevering van ?Axel Gaat Binnen? woensdagavond. Axel Daeseleire (52) verbleef vijf dagen in een blindeninstituut en ontmoette er verschillende bijzondere bewoners. Vooral het verhaal van Martine was erg pakkend.


De Afghaanse Sara demonstreert voor haar vijf dochters: ?Wat hebben zij voor toekomst??
11 September, 00:06 Volkskrant
De Volkskrant belt regelmatig met Afghaanse burgers over de veranderingen in hun leven nu de Taliban weer aan de macht zijn. ?Zodra ik ga praten, moet ik huilen.?


11 September, 00:06 Volkskrant
Prins Andrew heeft dagvaarding gekregen en zal zich moeten verdedigen tegen vrouw die zegt dat hij haar aanrandde toen ze 17 was
11 September, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De Britse prins Andrew heeft de dagvaarding ontvangen voor de rechtszaak die hem wacht nadat hij er door een vrouw van beschuldigd wordt haar aangerand te hebben toen ze 17 jaar was. Dat meldt The mirror. De prins moet tegen vrijdag reageren op de beschuldigingen.
Goedele Wachters toont haar verborgen talent in De Cooke & Verhulst Show
9 September, 00:00 HLN.BE
Het was tot nu toe een goed bewaard geheim, maar journaalanker Goedele Wachters (46) heeft een verborgen talent. En dat deelt ze - een beetje aarzelend - met Gert en James in ?De Cooke & Verhulst Show?.


De Afghaanse atlete die ondanks alles toch haar weg vond naar de Paralympische Spelen
4 September, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Zakia Khudadadi kwam donderdag in actie op de Paralympische Spelen in Tokio. De Taekwondoka is de eerste Afghaanse atlete op het toernooi sinds 2004. Nadat de taliban Kaboel bezetten leek haar deelname een verloren zaak, maar dankzij een internationale inspanning slaagde ze erin Tokio te bereiken.
Waasland-Beveren versterkt haar middenveld met Aristote Nkaka
1 September, 00:01 Skynet Sport
Waasland-Beveren heeft op de slotdag van de transferperiode nog een gevoelige upgrade van de kleedkamer gedaan. De Waaslanders haalden Aristote Nkaka naar de Freethiel en stuurden tegelijk Nikola Pejcic naar Francs Borains.


Vos wint proloog Ladies Tour bij haar eerste koers sinds Spelen
25 Augustus, 00:04 NU.NL - Sport
Marianne Vos heeft dinsdag haar vijfde zege van 2021 geboekt. De 34-jarige renster was de beste in de proloog van de Simac Ladies Tour, een Nederlandse etappekoers uit de WorldTour.


Zara vliegt haar droom achterna: als jongste vrouw solo de wereld rondvliegen
21 Augustus, 00:07 Volkskrant
Woensdagochtend steeg de 19-jarige Zara Rutherford op om als jongste vrouw een solovlucht rond de wereld te maken. Maar ze heeft nog een belangrijkere boodschap voor meisjes over de hele wereld: maak je dromen waar.


Vrouw doet oproep nadat ze zelf prik weigerde en samen met haar zus op intensieve belandde: ?Laat je vaccineren?
19 Augustus, 00:02 HLN.BE
Ze was bang voor een spuitje en had ook gehoord dat je wat ziekjes kon worden van een coronaprik en dus liet Dudu Oser (53), een Antwerpse met Turkse roots zich niet vaccineren. Intussen ligt ze al vier dagen in een Covid-box op de afdeling intensieve zorg van het ZNA Middelheim. De vrouw roept op om niet te twijfelen: ?Laat je inenten?.


Het Circuit van Spa Francorchamps verliest haar CEO
16 Augustus, 00:01 Autosport
Met grote droefheid hebben de teams van het circuit van Spa-Francorchamps kennis genomen van het overlijden van Nathalie Maillet, Algemeen Directeur. Op deze zeer droevige dag wenst het voltallige personeel zijn oprechte deelneming te betuigen aan de familie, naasten en vrienden van Nathalie. Het Circuit, maar ook de autosport, verliest vandaag sterke vrouw met een blik die altijd op de toekomst gericht was.

Lees meer: Het Circuit van Spa Francorchamps verliest haar CEO


Sophia Bush legt uit waarom ze het niet langer over haar ex Chad Michael Murray wil hebben: ?Het is mijn tijd niet waard?
12 Augustus, 00:01 HLN.BE
Sophia Bush (39) en Chad Michael Murray (39) vormden niet alleen een duo in ?One Tree Hill?, maar de twee acteurs waren ook in het echte leven een tijdje een koppel. Een periode die Bush liever achter zich wil laten, zo blijkt. Tijdens een nieuwe aflevering van de podcast ?Inside of You? maakte de actrice duidelijk dat ze het niet langer over haar ex wil hebben.


Erven van zangeres Aaliyah: 'We zijn niet betrokken bij deal rond haar muziek'
11 Augustus, 00:04 NU.NL - Muziek
De erven van Aaliyah zijn niet blij met de gang van zaken rond het vrijgeven van de muziek van de in 2001 overleden zangeres op alle streamingdiensten. Aaliyah Estate, die de nalatenschap van de zangeres beheert, zegt dat er buiten hen om een deal is gesloten en eist erbij betrokken te worden.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn