NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Groot


Minister Brouns omsingeld door bezorgde boeren: ?Vlaanderen is een zakdoek groot en daar willen we veel op doen?
Donderdag, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Tientallen boeren, vergezeld door familie en hun tractoren zijn woensdagavond afgezakt naar het Limburgse Kinrooi, de woonplaats van kersvers minister van Landbouw Jo Brouns. Ze deden dat om de zorgen over de toekomst van hun beroep te uiten.
Concurrentie tussen werkgevers is groot: meer loon en extra vrije dagen
27 Juni, 00:02 NU.NL - Economie
De concurrentie tussen verschillende sectoren om personeel aan te trekken is zo groot dat werkgevers steeds vaker bereid zijn tot een extra loonsverhoging. "Werknemers worden gevraagd over te stappen voor meer loon en vrije dagen. Ook bieden bedrijven vaker een hoger salaris aan om werknemers te behouden. Met de hoge energieprijzen, duurdere grondstoffen en oplopende lonen zijn we bang voor een verder effect op de inflatie", zegt voorzitter Ingrid Thijssen van werkgeversvereniging VNO-NCW in gesprek met NU.nl.


23 Juni, 00:07 Volkskrant
Macron geeft toespraak na groot verlies bij parlementsverkiezingen: ?We gaan moeten leren om anders te regeren?
23 Juni, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Na het grote verlies van Emmanuel Macron bij de parlementsverkiezingen heeft de Franse president een televisietoespraak gehouden waarin hij vooral pleitte voor een goede samenwerking tussen de verschillende partijen. Hij verwerpt echter het geopperde idee van een regering van nationale eenheid.
Brussels Airport verwacht morgen en woensdag groot aantal reizigers door omboekingen, gestrande passagiers overnachten in vertrekhal
21 Juni, 00:01 HLN.BE
Brussels Airport verwacht morgen en woensdag een groot aantal passagiers door de omboekingen van vluchten die aanvankelijk voorzien waren op maandag, de nationale actiedag van de vakbonden. Ondertussen brengen een aantal gestrande passagiers noodgedwongen de nacht door in de vertrekhal, zo kon VTM Nieuws ter plaatse vaststellen.


Groot populair succes voor Shell SpaItalia 2022
18 Juni, 00:03 Autosport
Sinds het team van DG Sport het roer van Shell SpaItalia heeft overgenomen wordt het evenement dat de Italiaanse twee- en vierwielers in de kijker zet jaar na jaar populairder. Dat werd op zondag 12 juni nog maar een keer bewezen. Alle elementen waren dan ook aanwezig om er een indrukwekkend feest van te maken!

Lees meer: Groot populair succes voor Shell SpaItalia 2022


50 jaar geleden verliet ons Ivo Grauls, een groot spektakelman van de Belgische autosport
11 Juni, 00:03 Autosport
Chimay, 21 mei 1972. Tijdens kwalificaties voor de Gr. 2 wedstrijd die werd verreden in de Grote Prijs der Grenzen zette Ivo Grauls zijn 570 pk sterke Camaro Z28 op pole. Een verrassing? Misschien niet. De gepassioneerde GM-dealer uit Sint-Truiden stond al vele jaren bekend voor zijn opmerkelijke ?presence? aan het stuur van dikke Amerikanen.

Lees meer: 50 jaar geleden verliet ons Ivo Grauls, een groot spektakelman van de Belgische autosport


9 Juni, 00:02 De Tijd
Mark Zuckerberg bleef het gezicht, maar Sheryl Sandberg maakte Facebook groot
6 Juni, 00:13 NU.NL - Tech
Sheryl Sandberg heeft woensdag haar afscheid bij Facebook-moederbedrijf Meta bekendgemaakt. Hoewel ze geldt als nummer twee van het bedrijf direct achter oprichter Mark Zuckerberg, was Sandberg zakelijk gezien degene die zorgde dat Facebook schatrijk en machtig werd.


Queen opent groot jubileumconcert voor Britse koningin
5 Juni, 00:06 Skynet
De legendarische Britse popgroep Queen, met Adam Lambert op zang, heeft zaterdagavond in Londen het groot jubileumconcert ter ere van de Britse koningin Elizabeth op gang geschoten. Duizenden mensen wonen de optredens bij, maar de koningin (96) zelf is niet aanwezig. Ze zegt te vermoeid te zijn om de concerten bij te kunnen wonen.


Groot succes voor de tweede Balade van de Legend Boucles Bastogne
4 Juni, 00:05 Autosport
De tweede editie van de Legend Boucles Bastogne vond afgelopen zaterdag en zondag plaats, met vertrek op de Place McAuliffe. Niet minder dan 250 deelnemers tekenden present voor deze nieuwe organisatie van de Royal Automobile Club de Spa. En twee dagen lang heerste er een ontspannen sfeer, zonder het minste incident...

Lees meer: Groot succes voor de tweede Balade van de Legend Boucles Bastogne


2 Juni, 00:08 Volkskrant
Champions League - UEFA geeft uitleg bij chaos voor finale: groot aantal fans met "vervalst ticket"
29 Mei, 00:05 Skynet
De Europese voetbalbond UEFA laat weten dat de chaos, rond het Stade de France in Parijs voor de aftrap van de Champions League-finale tussen Liverpool en Real Madrid, kon ontstaan door het grote aantal fans zonder geldig toegangsbewijs.


Groot aantal huizen kan niet op tijd aan rookmelderplicht voldoen
16 Mei, 00:05 NU.NL - Economie
Lang niet alle acht miljoen woningen in Nederland hebben op 1 juli rookmelders, terwijl dat vanaf die datum verplicht is. Woningcorporaties hebben te maken met leveringsproblemen en Vereniging Eigen Huis (VEH) verwacht dat meer bewustwordingscampagnes nodig zijn.


Meta maakt zeer groot LLM AI-model OPT-175B openbaar
De AI-onderzoekers van Meta hebben hun zeer grote trainingsmodel, het Open Pretrained Transformer (OPT-175B)-model, openbaar gemaakt. Hierdoor kunnen academische wetenschappers het model gebruiken voor hun onderzoek. Met het openbaar maken van het OPT-175B-model wil de techgigant het gebruik van zogenoemde large language modellen (LLM?s) stimuleren. LLM?s zijn AI-trainingsmodellen op basis van Natural Language Processing (NLP) […]


Nieuws: Urbansphere is kolossaal groot elektrische busje van Audi
24 April, 00:01 Auto55
Audi had eerder al twee elektrische concept cars onder de noemer ?sphere?. Er was al de Skysphere (een roadster) en de Grandsphere (een grote sedan). Nu is de Urbansphere. Dat is zowaar een monovolume. Het model zou aanvankelijk debuteren op het Autosalon van Peking, maar dat werd omwille van een nieuwe covidopstoot afgelast. De locatie was nochtans niet toevallig: China is zowat he...

Lees meer


14 April, 00:07 Volkskrant
Groepsaankoop hemelwatertonnen groot succes
14 April, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Water wordt steeds meer een kostbaar goed, zeker tijdens droge zomers. Dus besloot de IOK, de intercommunale van de Kempen via een groepsaankoop hemelwatertonnen aan een goedkopere prijs aan te bieden. 1200 mensen uit 29 gemeenten, want ook Nijlen en Heist-op-den-Berg zijn aangesloten, schreven zich in . Wie een ton koopt, krijgt de levering en de installatie er gratis bij.
Groot bedrag opnemen bij start pensioen kan slecht uitpakken volgens Nibud
22 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
Wie met pensioen gaat, kan er vanaf begin volgend jaar voor kiezen om een groot pensioenbedrag ineens te laten uitbetalen. Maar budgetinstituut Nibud is bang dat dit weleens verkeerd kan uitpakken voor velen. Zij willen daarom dat het kabinet de regeling aanpast.


Deze Hummer H1 is te groot voor Wesley Sneijder
21 Maart, 00:02 AutoBlog

Deze Hummer H1 staat niet heel dichtbij, maar is stiekem te groot voor iedereen. De Hummer blijft toch een ding dat tot de verbeelding spreekt. Recentelijk is er weer een nieuwe iteratie op de markt gekomen. Dit keer is die zogenaamd heel milieuvriendelijk, want helemaal elektrisch. Echter met een gewicht van ruim 4.000 kilo, is […]

The post Deze Hummer H1 is te groot voor Wesley Sneijder appeared first on Autoblog.nl.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn