NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Groen


Vandaag, 00:07 Volkskrant
30 Juni, 00:06 Volkskrant
?Als Demir doorzet zijn wij failliet, terwijl we minder dan vijf jaar geleden vergunning kregen voor splinternieuwe stal en groen voorbeeldbedrijf waren?
30 Juni, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Een twaalftal tractoren van landbouwers uit de omgeving verzamelde woensdag tussen 20 en 21u op de brug van de Kruisdreef over de E34 in Pulderbos om te protesteren tegen het stikstofakkoord. ?Als wat nu voorligt doorgaat, zijn wij failliet?, zegt Ann Christiaensen (40), die in 2018 een vergunning kreeg voor een splinternieuwe kalverstal in herbevestigd agrarisch gebied in Oostmalle.
Wall Street kleurt groen na ferme rentestap Federal Reserve
19 Juni, 00:11 Skynet Economie
De aandelenbeurzen in New York zijn woensdag met winsten de handel uitgegaan. Beleggers reageerden op de beslissing van de Federal Reserve om de rente met 0,75 procentpunt te verhogen. Dat was de grootste verhoging sinds 1994 en in juli volgt mogelijk nog zo'n stap. Fed-baas Jerome Powell gaf aan dat de beleidsmakers er alles aan zullen doen om de hoge inflatie te beteugelen.


Coronavirus - Amerikaanse gezondheidsdienst zet licht op groen voor coronavaccin jonge kinderen
19 Juni, 00:08 Skynet Buitenland
Na een adviesraad van de Amerikaanse geneesmiddelendienst FDA heeft ook gezondheidsdienst CDC groen licht gegeven voor de vaccinatie van kinderen tussen zes maanden en vijf jaar tegen het coronavirus. Zowel het vaccin van farmabedrijven BioNTech en Pfizer als dat van Moderna mag zo aan ongeveer 18 miljoen jonge kinderen toegediend worden, beslisten de experts zaterdag, volgens Amerikaanse media. Na de formele bekrachtiging door CDC-hoofd Rochelle Walensky staat niets nog vaccinatie in de weg in de leeftijdsgroep. De Amerikaanse regering zegt dat er vanaf 21 juni mee gestart kan worden.


Britse justitie geeft groen licht om migranten naar Rwanda uit te wijzen
12 Juni, 00:08 Skynet Buitenland
Dinsdag kan een eerste vliegtuig met migranten van het Verenigd Koninkrijk naar Rwanda vliegen. Het Hooggerechtshof in Londen verwees een klacht van vakbonden en mensenrechtengroeperingen vrijdag naar de prullenband. Die wilden het omstreden plan van de Britse regering om asielzoekers die illegaal het land binnenkwamen, naar Rwanda terug te sturen, een halt toeroepen.


Antwerpse INEOS-kraker krijgt groen licht
9 Juni, 00:02 De Tijd
01:00 Na een jarenlange lijdensweg zet Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) het licht op groen voor de Britse chemiegroep INEOS om een ethaankraker - een investering van 3 miljard euro - in de An...


Groen licht voor vermindering sociale bijdrage primo-starters
5 Juni, 00:09 Skynet Economie
De Kamercommissie Sociale Zaken heeft het licht op groen gezet voor de eenmalige vermindering van 100 euro van de sociale bijdragen voor bepaalde startende zelfstandigen. Behalve de meerderheidspartijen keurde ook PVDA het wetsontwerp goed. Vlaams Belang onthield zich en N-VA stemde tegen, omdat het slechts over "een aalmoes" zou gaan.


Groen zegt nee tegen verdere verhoging legerbudget
19 Mei, 00:02 De Tijd
02:00 Dat de regering-De Croo het legerbudget tegen 2035 verder wil optrekken naar 2 procent van het bruto binnenlands product botst op een njet van de groenen. Dat laat ontslagnemend Groen-voorzitster Meyr...


Cryptobeurs Binance krijgt groen licht in Frankrijk
5 Mei, 00:04 De Tijd
20:38 De grootste cryptobeurs ter wereld naar marktvolume, Binance, heeft groen licht gekregen van de Franse autoriteiten. Dat is een opsteker voor de plannen van het bedrijf in heel Europa.


Filip Watteeuw overwoog voorzitterschap Groen: ?Maar dan kwam ontslag van Elke Decruyenaere?
3 Mei, 00:01 HLN.BE
De Gentse schepen Filip Watteeuw zegt dat hij ook heeft overwogen zich kandidaat te stellen voor het voorzitterschap bij Groen. ?Ik heb erover nagedacht, maar dan kwam het ontslag van Elke Decruyenaere (de Groen-schepen kondigde tien dagen geleden aan dat ze stopt met politiek; nvdr). Vervolgens heb ik beslist om me geen kandidaat te stellen?, zegt hij aan persagentschap Belga.


14 April, 00:02 De Tijd
KOERS KORT. UCI geeft groen licht voor systeem om al rijdend bandendruk te regelen
12 April, 00:31 HLN.BE
De Internationale Wielerunie (UCI) heeft aangekondigd dat sinds 1 april 2022 in het profwielrennen systemen toegelaten zijn om de bandendruk al rijdend aan te passen. In koersen zoals Parijs-Roubaix, komende zondag op het programma, kan dat erg nuttig zijn.


Parijs-Roubaix - UCI geeft groen licht voor systeem om al rijdend bandendruk te regelen
12 April, 00:01 Skynet Sport
De Internationale Wielerunie (UCI) heeft maandag aangekondigd dat sinds 1 april 2022 in het profwielrennen systemen toegelaten zijn om de bandendruk al rijdend aan te passen. In koersen zoals Parijs-Roubaix, komende zondag op het programma, kan dat erg nuttig zijn.


Nieuws: Groen misbruikt oorlog om maximum van 100km/u af te dwingen
4 April, 00:00 Auto55
Never waste a good crisis. Nadat eerdere pogingen voor een autoverbod op zondag en een snelheidsbeperking van 110 km/u mislukten, pleit Groen nu voor een maximumsnelheid van 100 km/u. De reden? Brandstof besparen. ?Het doet vooral Poetin pijn?, klinkt het. Al lijkt het meer op een ideologische oorlog van Groen tegen de auto.Het is Vlaams Parlementslid Stijn Bex (Groen) die vandaag d...

Lees meer


Nieuws: CNG: groen rijden, zich blauw betalen
21 Maart, 00:00 Auto55
Diesel en benzine zijn vandaag peperduur aan de pomp, maar het kan nog erger. Wie zich liet verleiden om een ?groene? aardgaswagen te kopen, krijgt momenteel nog hogere rekeningen gepresenteerd. CNG werd in enkele jaren tijd maar liefst vijf keer duurder. De prijzen van CNG aan de pomp gaan stilaan door het dak. Terwijl je voor corona nog zo?n 0,80 euro betaalde voor een kilogr...

Lees meer


Amazon krijgt van Europa groen licht voor overname studio achter James Bond-films
16 Maart, 00:04 HLN.BE
Techconcern Amazon heeft groen licht gekregen van de Europese Commissie voor de overname van filmstudio MGM, bekend van bijvoorbeeld de James Bond-films. De mededingingswaakhond bepaalde dat er door de overname geen gevaar voor minder concurrentie op de Europese markt is.


Groen licht voor definitief kader verenigingswerkers
14 Maart, 00:09 Skynet Economie
De plenaire Kamer heeft donderdag het licht op groen gezet voor de regeling voor het vrijwilligerswerk. Dat gebeurde met 113 stemmen voor, twaalf tegen en drie onthoudingen. De goedkeuring komt geen dag te vroeg, want de voorlopige regeling die tot nu van kracht was, liep eigenlijk eind vorig jaar af.


Kamer geeft Bergkamp groen licht om harder in te grijpen bij verruwing debatten
11 Maart, 00:08 Volkskrant
Kamervoorzitter Vera Bergkamp krijgt van de Tweede Kamer groen licht om eerder in te grijpen als debatten dreigen te ontsporen. De PVV was opvallend afwezig. FvD sloot aan toen het in het tweede deel tijd was voor de eigen inbreng. ?Er mag steeds minder gezegd worden onder deze voorzitter.?


KNVB geeft groen licht voor overname ADO Den Haag door Spaans concern
22 Februari, 00:05 NU.NL - Sport
De overname van ADO Den Haag door Globalon Football Holdings (GFH) is maandag weer een stap dichterbij gekomen. De licentiecommissie van de KNVB heeft groen licht gegeven voor de overname.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn