NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Greg


Greg Van Avermaet wordt alsmaar beter
29 Maart 2022, 00:02 Skynet Belgie
De laureaat van 2017, Greg Van Avermaet, moest dit jaar genoegen nemen met een 17e plaats in Gent-Wevelgem. De Waaslander lijkt stilaan klaar voor de 106e Ronde van Vlaanderen die er volgende week zondag zit aan te komen.


DE WEEK VAN GREG. Zevenduizend quadriljoen corona-artikels later...
30 Januari 2021, 04:57 Gazet v. Antwerpen

Elke zaterdag blikt een stadsreporter terug op de gebeurtenissen van de voorbije week.




Boezemvrienden Van Avermaet en Naesen willen samen hemel bestormen bij AG2R: ?Ploeg is starstruck door Greg?
19 Januari 2021, 21:18 HLN.BE
Het leest als een prettig verhaal: twee vrienden worden na jaren ploegmaats en gaan samen de hemel bestormen. Greg Van Avermaet (35) en Oliver Naesen (30) zitten in hun wittebroodsweken, maar is de realiteit straks ook zo mooi?


Roelandts wint Gullegem Koerse voor Van Avermaet en Naesen

Jürgen Roelandts (BMC) heeft dinsdag de 74e editie van de regionale wedstrijd Gullegem Koerse gewonnen. Na 171 kilometer bleef de 32-jarige Vlaams-Brabander zijn teamgenoot Greg Van Avermaet en Belgisch kampioen Oliver Naesen voor.




Greg Van Avermaet kijkt uit naar eerste kennismaking met Hammer Series
29 Mei 2018, 07:48 Skynet
Greg Van Avermaet staat komend weekend voor het eerst in zijn carrière aan de start van de Hammer Series. Vanaf vrijdag vindt in Nederlands-Limburg het tweede weekend van de rittenkoers met revolutionair format plaats. Voor Van Avermaet worden het zijn eerste wedstrijddagen na een kleine maand zonder competitie.


Magnus Cort Nielsen verslaat Greg Van Avermaet in tweede etappe
4 Mei 2018, 18:00 Skynet
Magnus Cort Nielsen heeft vandaag de tweede etappe in de Tour of Yorkshire (cat. 2.1) gewonnen. De Deen van Astana was op de korte slotklim sneller dan Greg Van Avermaet en de Spanjaard Eduard Prades. Serge Pauwels, titelverdediger in Yorkshire, werd vierde.


Greg Van Avermaet zet druk op BMC: ?Dit moet mijn beste contract ooit worden?
3 Mei 2018, 09:18 Gazet v. Antwerpen

Amper zeventien dagen na de Amstel Gold Race moet Greg Van Avermaet alweer aan de bak in de Ronde van Yorkshire. ?Ik ben hier omdat de ploeg dat graag heeft. Een beetje jammer, want het valt midden in een rustpauze.? Ook het uitblijven van een nieuw contractvoorstel van BMC vindt hij jammer. ?Ik ben 32 en een kopman. Ik kan niet blijven wachten.?




Greg Van Avermaet hervat competitie in Ronde van Yorkshire na korte rustpauze
28 April 2018, 09:18 Gazet v. Antwerpen

Greg Van Avermaet neemt volgende week deel aan de Ronde van Yorkshire (3-6 mei). Voor de BMC-renner wordt het zijn eerste wedstrijd sinds de Amstel Gold Race van half april.




Amstel Gold Race - Benoot geeft op in de Amstel
15 April 2018, 22:12 Skynet Sport
Tiesj Benoot was zondag naar de Amstel Gold Race afgereisd met ambitie, maar beëindigde de wedstrijd niet en stapte vlak voor de slotronde uit de wedstrijd.


Greg Van Avermaet: ?Het voorjaar was goed, maar een zege zou alles veranderen?
14 April 2018, 14:36 Gazet v. Antwerpen

Zondag na de Amstel Gold Race houdt Greg Van Avermaet (BMC) zijn eerste break van het seizoen. Na een regelmatig voorjaar rees Van Avermaet de ereplaatsen aan elkaar, maar een grote overwinning bleef uit. ?Dat zou inderdaad alles veranderen?, aldus de BMC-kopman. ?Maar ik leg mezelf geen druk op voor zondag.?




Greg Van Avermaet: "Het voorjaar was goed, maar een overwinning zou alles veranderen"
14 April 2018, 10:48 Skynet Sport
Morgen na de Amstel Gold Race houdt Greg Van Avermaet (BMC) zijn eerste break van het seizoen. Na een regelmatig voorjaar rees Van Avermaet de ereplaatsen aan elkaar, maar een grote overwinning bleef uit. "Dat zou inderdaad alles veranderen", aldus de BMC-kopman. "Maar ik leg mezelf geen druk op voor zondag."


Knecht van Greg Van Avermaet is vijf tot zes weken out na kaakoperatie
10 April 2018, 08:36 Gazet v. Antwerpen

Stefan Küng is in het Zwitserse Sankt Gallen geopereerd aan de kaak. De ingreep vond maandagavond plaats en verliep zonder problemen, zo laat zijn team BMC weten.




Parijs-Roubaix - Greg Van Avermaet is blij dat hij eindelijk zon ziet
7 April 2018, 17:12 Skynet
Greg Van Avermaet toonde zich zaterdag optimistisch bij de ploegvoorstelling van BMC in Compiègne. "Ik ben blij dat de zon eindelijk weer schijnt", zei hij. "Dat speelt zeker in mijn voordeel."


Greg Van Avermaet: "Het heeft nog niet meegezeten dit voorjaar"
5 April 2018, 12:18 Skynet
Greg Van Avermaet (BMC) start zondag als titelverdediger in Parijs-Roubaix (WorldTour). Onze landgenoot krijgt bij BMC de steun van landgenoten Jürgen Roelandts en Nathan Van Hooydonck. Voor die laatste wordt het zijn debuut in de Hel van het Noorden.


Wie volgt Greg Van Avermaet op in Gent-Wevelgem?
22 Maart 2018, 14:48 Skynet Sport
Eén week voor de Ronde van Vlaanderen rijden de renners Gent-Wevelgem, een koers waar echte mannen zich onderscheiden van de jongens. Volg het zondag live waar je ook bent dankzij proximustv.be.


Greg Van Avermaet kent zijn ploegmaats voor E3 Harelbeke en Gent-Wevelgem
21 Maart 2018, 12:00 Gazet v. Antwerpen

Greg Van Avermaet is vrijdag in E3 Harelbeke en zondag in Gent-Wevelgem de uitgesproken kopman bij BMC. Vorig jaar won hij beide WorldTour-wedstrijden.




Verbroedering tussen Wase streekgenoten Jan Vertonghen en Greg Van Avermaet: ?Door de schuld van Chelsea kan ik niet naar de Ronde?
21 Maart 2018, 09:00 Gazet v. Antwerpen

Ze zijn streekgenoten, ongeveer even oud, en sturen geregeld berichtjes naar elkaar. Maar elkaar ontmoeten lukte nog nooit. Tot het fruitbedrijf Cibel deze week Jan Vertonghen en Greg Van Avermaet uitnodigde in Tielrode. Beiden maakten met plezier tijd voor een ontmoeting.




Greg Van Avermaet hoopt op gelukstreffer in Milaan-Sanremo
14 Maart 2018, 14:36 Skynet Sport
Greg Van Avermaet kent zijn ploegmakkers bij BMC zaterdag in Milaan-Sanremo. De Oost-Vlaming is één van de favorieten, maar beseft dat hij een beetje geluk zal nodig hebben om te kunnen winnen. Naast Van Avermaet staat er met Jürgen Roelandts nog een Belg in BMC-kleuren aan de start in Milaan.


Geen Nacer Bouhanni in Milaan-Sanremo, eerste keer voor Kittel
13 Maart 2018, 13:36 Gazet v. Antwerpen

Nacer Bouhanni blijft thuis van de Primavera, waar hij de voorbije drie edities telkens top-acht reed. Dat besliste algemene baas Cédric Vasseur in samenspraak met de topsprinter die nog altijd zwaar hoest en vrijdagochtend uit Parijs-Nice verdween. Meer zelfs: hij rijdt Nokere Koerse ? uittredende winnaar ? noch de Grand Prix de Denain van zondag, nochtans een thuiskoers voor de Noord-Franse professioneel continentale ploeg Cofidis.




Tirreno-Adriatico - Caruso terug in de leiderstrui: "Morgen kansen voor mij en Greg"
10 Maart 2018, 19:12 Skynet
Door pech van leider Geraint Thomas staat de Italiaan Damiano Caruso (BMC) weer op 1 in het algemene klassement van Tirreno-Adriatico.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn