NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Google

2News.be / Trefwoorden / Google

Google stelt ChatGPT-concurrent Bard beschikbaar
Woensdag, 00:00 Emerce
Google heeft zijn Bard-AI-chatbot beschikbaar gesteld aan reguliere gebruikers in Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, nog wel met een wachtlijst. Het gaat om een 'vroeg experiment', waarbij er nog het nodige verbeterd zal moeten worden op basis van feedback.


'Google komt met functie om video's scherper te maken, mogelijk voor Pixel 8'
20 Maart, 00:00 Tweakers
Google lijkt aan een Video Unblur-functie te werken voor zijn Photos-app, blijkt uit code in die app. De feature moet het mogelijk maken om video's te verscherpen. Mogelijk is de functie bedoeld voor de Pixel 8-serie. Google kwam eerder met een Photo Unblur-functie voor Pixel 7-telefoons.


Samsung Exynos-chips hebben 18 zero-day kwetsbaarheden
19 Maart, 00:08 Techzine
De kwetsbaarheden kunnen bepaalde Samsung-chips in tientallen Android-modellen, wearables en voertuigen in gevaar brengen. Project Zero hoofd Tim Willis van Google stelt in een blog dat het team 18 zero-day kwetsbaarheden in Exynos modems van Samsung heeft ontdekt en gerapporteerd. Hiertoe behoren vier zeer ernstige gebreken waarmee aanvallers “stil en op afstand” via het mobiele […]


Google TV krijgt vernieuwd ontwerp van quick settings-paneel
13 Maart, 00:01 Tweakers
Het homescreen van Google TV heeft een aantal wijzigingen gekregen. Een van de verschillen ten opzichte van het oude homescreen is het opnieuw ontworpen paneel voor quick settings. Het nieuwe uiterlijk daarvan wordt vanaf vrijdag uitgerold.


Google I/O op 10 mei
11 Maart, 00:21 Emerce
De ontwikkelaarsconferentie van Google I/O staat weer gepland voor 10 mei. Tijdens een fysiek evenement en in livestreams kondigt Google nieuwe producten en diensten aan.


Google scant darkweb op persoonsgegevens
11 Maart, 00:21 Emerce
Google scant voor betalende gebruikers het darkweb en informeert hen als er persoonlijke gegevens van hen verschijnen.


Google biedt vpn-dienst voortaan ook aan bij goedkoop One-abonnement
10 Maart, 01:02 Tweakers
Google maakt zijn vpn voortaan ook beschikbaar voor goedkopere Google One-abonnementen. Voorheen was de vpn alleen bruikbaar bij het duurste abonnement, maar de dienst wordt ook beschikbaar voor het Basis-abonnement van twee euro per maand.


Google is ook gestopt met whitelabelversie van Stadia
10 Maart, 00:55 Tweakers
Google is ook gestopt met de whitelabelversie van zijn cloudgamingdienst Stadia. Het was al gestopt met de versie voor consumenten, maar het was tot nu toe onbekend of de variant voor onder meer providers ook was gestopt.


Google is ook gestopt met whitelabelversie van Stadia
10 Maart, 00:55 Tweakers
Google is ook gestopt met de whitelabelversie van zijn cloudgamingdienst Stadia. Het was al gestopt met de versie voor consumenten, maar het was tot nu toe onbekend of de variant voor onder meer providers ook was gestopt.


Google-dochter Wing toont bezorgdrones die meerdere bezorgingen per vlucht doen
10 Maart, 00:55 Tweakers
Alphabet heeft een inkijkje gegeven in de vorderingen van zijn Wing-subdivisie. Wings drones gaan in beperkte tests niet steeds terug naar een centraal punt, maar doen meerdere pick-ups bij bedrijven en bezorgingen klanten, waar dat nodig is.


Google One krijgt nieuwe beveiligingsfuncties
10 Maart, 00:45 Techzine
Google One maakt de VPN-dienst beschikbaar voor elke gebruiker. Voorheen was de VPN-dienst alleen toegankelijk voor gebruikers met een Platinum-abonnement van 2 terabyte of meer. Naast VPN introduceert Google in de VS een “dark web report”-functie om gebruikers te helpen persoonlijke informatie te beschermen die mogelijk op het dark web is blootgesteld. Google One is […]


Mercedes-Benz werkt samen met Google
2 Maart, 00:00 Autozine
Mercedes-Benz en Google hebben een strategische langetermijnsamenwerking aangekondigd. Met deze samenwerking gaat Mercedes-Benz een eigen navigatie-systeem bouwen op basis van een nieuw concept dat nieuwe geodata voor voertuigen combineert met de navigatiemogelijkheden van het Google Maps Platform.


Google voegt mogelijk integratie van text-to-imagetool Imagen toe aan Gboard
28 Februari, 00:01 Tweakers
Google is mogelijk van plan om zijn Imagen-AI-tool, die tekst kan omzetten in afbeeldingen, te integreren in het Gboard-toetsenbord. Dat ontdekte 9to5Google in de apk van de app. De ontwikkeling van de functie lijkt echter nog niet vergevorderd.


Google Workspace krijgt nieuwe slimme chip-functies
27 Februari, 00:07 Techzine
Google heeft nieuwe functies voor Workspace aangekondigd, die gebruikers tijd moeten besparen. De techgigant gaf vorig jaar tijdens zijn Cloud Next-evenement al een voorproefje van de nieuwe functies, die in de komende weken worden uitgerold. Een van de belangrijkste updates is de introductie van “slimme chips”, die interactieve elementen zoals gegevenstabellen en grafieken in documenten […]


Google hevelt vanaf 6 maart Calendar- en Assistant-herinneringen over naar Tasks
20 Februari, 00:56 Tweakers
Google begint volgende maand met de migratie van herinneringen van Calendar en Assistant naar Tasks om er een centrale plek voor to-do's van te maken. Vanaf 6 maart kunnen gebruikers ervoor kiezen om hun reminders over te hevelen; vanaf 22 mei gebeurt dit automatisch.


Google voegt 360-gradenachtergronden toe aan Google Meet op Android en iOS
20 Februari, 00:56 Tweakers
Google voegt 360-gradenachtergronden toe aan videobelplatform Google Meet. De virtuele achtergrond van Android- en iOS-gebruikers beweegt hierbij mee met het toestel. Dat gebeurt op basis van de gyroscoop van de smartphone.


Google Chrome voegt prestatiemodi toe om geheugen en accu te sparen
20 Februari, 00:53 Tweakers
Google rolt twee prestatiemodi uit naar de Google Chrome-browser. Hiermee wordt automatisch geheugen van inactieve tabbladen vrijgemaakt en wordt de accu van een laptop minder belast door achtergrondtaken en visuele effecten te beperken.


Moederbedrijf van Google maakt zijn concurrent voor chatbot ChatGPT bekend
12 Februari, 00:12 NU.NL - Tech
Google-moederbedrijf Alphabet geeft een kleine groep testers toegang tot Bard. Dat is zijn chatbot die werkt met kunstmatige intelligentie (AI). Bard moet de concurrentie aangaan met ChatGPT.


Als Google Analytics verboden wordt: welk van de vier scenario?s kies je?
11 Februari, 00:02 Emerce
Gaat Google Analytics verboden worden? Hoe en wanneer begin je aan een alternatief? Vier scenario's voor data verzamelen bij een toekomstig verbod.


Mozilla en Google werken stilletjes aan eigen iOS browser
11 Februari, 00:01 Emerce
Mozilla, de organisatie achter de browser Firefox, gaat in navolging van Google een eigen browser ontwikkelen voor iPhones en iPads zonder de verplichte WebKit van Apple.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn