NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Google

2News.be / Trefwoorden / Google

Google stapt naar hoogste Europese rechter om onder recordboete uit te komen
Maandag, 00:07 NU.NL - Tech
Google gaat opnieuw proberen om onder de Europese boete van 4,1 miljard euro uit te komen. Het internetbedrijf kreeg toen de hoogste boete die de Europese Commissie ooit heeft opgelegd omdat het concurrenten benadeelde met zijn besturingssysteem Android.


'Google test Wear OS-apps voor Gmail en Agenda'
Vrijdag, 00:00 Tweakers
Google zou Wear OS-apps voor Gmail en Agenda aan het testen zijn. Volgens 9to5Google beschikken deze apps over een ?volledige featureset?, maar wat dat precies betekent, is niet duidelijk. Google heeft nog niet gereageerd op de geruchten.


Google Chrome 108.0.5359.72
Vrijdag, 00:00 Tweakers
Google heeft versie 108 van zijn webbrowser Chrome uitgebracht. Google Chrome is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Er zijn ook versies voor Android en iOS, maar die volgen een iets ander releaseschema. In versie 108 zijn onder meer verbeteringen aangebracht in progressieve web applicaties, is er een set kleurrijke emoji's toegevoegd en is de functie om screenshots te maken nu standaard ingeschakeld. Meer informatie over de veranderingen die in deze uitgave zijn aangebracht, naast de gebruikelijke bug- en security fixes, kan bij Chrome Unboxed worden gevonden. Improvements to Progressive Web Apps


Apps van de week: Google bundelt je gezondheidsdata
21 November, 00:07 NU.NL - Tech
Spotify werkt nu beter op je Apple Watch en Google bundelt je gezondheidsdata op Android. Dit zijn de apps van de week.


'Russisch Google' koopt miljoenen overgebleven IKEA-meubels
21 November, 00:02 NU.NL - Economie
Het Russische Yandex gaat ruim twintig miljoen IKEA-producten opkopen in Rusland. Het gaat om artikelen die overbleven nadat IKEA afgelopen zomer uitverkoop had gehouden in het land. Yandex, dat onder meer bekend is van de gelijknamige zoekmachine, wil de producten op zijn eigen online marktplaats gaan verkopen.


Google Play Store geeft updatemelding weer bij Android-apps die crashen
18 November, 00:00 Tweakers
Google heeft een functie toegevoegd aan Google Play, waardoor er voortaan een updatemelding getoond zal worden bij Android-apps die zijn vastgelopen. De functie zit in Google Play versie 33.2, die deze week is uitgebracht.


Renault en Google intensiveren relatie
13 November, 00:01 Autozine
Renault en Google kondigen een nieuwe fase aan in hun samenwerking. Ze ondertekenen nieuwe contracten voor het ontwerp en de realisatie van de digitale architectuur van de Software Defined Vehicle (SDV) en de versterking van de digitalisering van de groep. Met deze nieuwe overeenkomsten gaan de partners enerzijds een geheel van softwarecomponenten ontwikkelen voor het platform van de Software Defined Vehicle, zowel in als buiten de auto. Anderzijds zullen ze de synergie?n en gebruiksgevallen in het kader van de Move to Cloud-strategie van de groep verder laten groeien.


Joris Merks (Just Eat Takeaway, ex-Google): ?Ik bouw voor directe global impact?
13 November, 00:01 Emerce
Hij schroomde een tijd om manager te worden, maar eindigde bij Google met een internationaal unieke topscore als teamleader. Bij Just Eat Takeaway gaat Joris Merks weer vanaf nul een team opbouwen om een sector te professionaliseren.


Google is begonnen met terugbetalingen aankopen Google Stadia
11 November, 00:01 Tweakers
Google is begonnen met terugbetalingen van aankopen via Google Stadia. Stadia-gebruikers zullen e-mails van Google ontvangen met daarin uitleg over het terugbetalingsproces. Het bedrijf denkt rond 18 januari 2023 het merendeel van de Stadia-klanten te hebben terugbetaald.


Google maakt einde aan Hangouts
3 November, 00:06 Techzine
Google Hangouts is niet meer beschikbaar. Eerder dit jaar kondigde Google aan dat Hangouts werd vervangen met Google Chat, een instant messaging app. Inmiddels is de transitie voltooid. Google Hangouts werd op 1 november ontoegankelijk. Google verzoekt Hangouts-gebruikers sinds juni om over te stappen naar Google Chat. De Android- en iOS-apps zijn sinds juli niet […]


Google wil applicatieontwikkeling uitbesteden bij autonome robots
3 November, 00:06 Techzine
Een softwareprototype van Google stelt robots in staat om autonoom code te schrijven. Gebruikers schrijven een zin om een taak te beschrijven, waarna de robot de benodigde code automatisch genereert. Het is de droom van elk low-code en no-code platform. De software van Google maakt het mogelijk om workflows te programmeren met een enkele zin. […]


Google Earth 7.3.6
29 Oktober, 00:00 Tweakers
Google heeft een update voor versie 7.3.6 van Google Earth uitgebracht. Dit programma stelt je onder meer in staat om vanuit de ruimte in te zoomen op een groot aantal bezienswaardigheden en deze in detail te bekijken, waaronder steden, maar ook objecten onder de zeespiegel en zelfs op Mars. Ook is het mogelijk om een route te plotten en deze te printen. Vanaf versie 7.0 is het mogelijk om steden in 3d te bekijken en is er een tourguide. De changelog voor deze release ziet er als volgt uit: Announcing Google Earth Pro 7.3.6


Google Play Store ligt onder vuur door toezichthouders
28 Oktober, 00:06 Techzine
Google ligt onder vuur. De techgigant bevestigt dat Europese en Britse toezichthouders de Play Store onderzoeken op verdenking van machtsmisbruik. De Google Play Store is een onmisbare inkomstenbron voor Android developers. Wie geld wilt verdienen met Android apps kan niet om het platform heen. Als gevolg werken developers geforceerd samen met Google. Besluit de techgigant […]


Reclames over zwangerschap soms confronterend, Google komt met oplossing
25 Oktober, 00:06 NU.NL - Tech
Een nieuwe webpagina van Google moet mensen meer controle geven over de reclames die ze bijvoorbeeld bij Google Zoeken of op YouTube te zien krijgen. Reclames over gevoelige onderwerpen, zoals zwangerschap en alcohol, kunnen helemaal geblokkeerd worden.


Google krijgt boete van 166 miljoen euro in India wegens machtsmisbruik
25 Oktober, 00:06 NU.NL - Tech
Google heeft in India een boete van omgerekend 166 miljoen euro gekregen. Het bedrijf maakt met zijn mobiele besturingssysteem Android misbruik van zijn machtspositie, stelt een toezichthouder.


Google aangeklaagd in Texas om verzamelen van biometrische gegevens
25 Oktober, 00:06 NU.NL - Tech
De Amerikaanse staat Texas sleept Google-moederbedrijf Alphabet voor de rechter. De techgigant zou biometrische gegevens van miljoenen Texanen hebben verzameld zonder daarvoor toestemming te hebben gevraagd.


Hands-On: Google Pixel 7 (Pro)
24 Oktober, 00:01 Emerce
Lang geleden, toen Google nog smartphones maakte met partners als LG, kon je hun (Nexus) smartphones gewoon in Nederland kopen, maar met de introductie van de Googles eigen Pixel was dat van de ene dag op de andere afgelopen. Het heeft zeven generaties geduurd voordat de Pixel eindelijk gewoon in Nederland verkrijgbaar is.


Chromecast met Google TV krijgt privacy-toggles met upgrade naar Android 12
22 Oktober, 00:02 Tweakers
De Chromecast met Google TV uit 2020 krijgt een upgrade naar Android 12. In de upgrade zit onder meer de functie om de microfoon en camera uit te schakelen voor alle apps in een keer. Met de upgrade gaat het apparaat van Android 10 in een keer naar Android 12.


Google voegt meer aanpassingsopties voor gepersonaliseerde advertenties toe
22 Oktober, 00:02 Tweakers
Google is donderdag begonnen met het uitrollen van de ?Mijn advertentiecentrum'-functie. Hiermee kunnen Google Account-eigenaren onder meer zelf kiezen welk soort advertenties ze wel en niet willen zien op YouTube, Google Search en de Discover-feed.


Google introduceert nieuwe functies en app-icoon voor Berichten-app
22 Oktober, 00:02 Tweakers
Google heeft nieuwe functies aangekondigd voor de Berichten-app voor Android. Het icoontje wordt vernieuwd en binnenkort wordt het mogelijk om audioberichten om te zetten in tekst, YouTube-video?s in de app te bekijken en afspraken rechtstreeks in de Agenda-app te zetten.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn