NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Google

2News.be / Trefwoorden / Google

Nieuwe Europese miljardenboetes dreigen voor Apple, Google en Meta
26 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
Apple, Google en Facebook-moederbedrijf Meta overtreden mogelijk nieuwe Europese regels rondom machtsmisbruik. De Europese Commissie heeft een onderzoek ingesteld. Daarmee riskeren de techbedrijven weer hoge boetes.


Google stopt met Jamboard op 31 december 2024
23 Maart, 00:01 Tweakers
Google stopt op 31 december 2024 met zijn virtuele whiteboard Jamboard. Vanaf die datum is de applicatie niet meer beschikbaar voor desktop, iOS, Android en Google Meet. Gebruikers moeten zelf hun data overzetten naar een van de (betaalde) partners.


ING-klanten kunnen voortaan met Google Pay betalen
19 Maart, 00:11 NU.NL - Tech
ING-klanten kunnen vanaf dinsdag via Google Pay met hun Android-smartphone betalen. Vanuit de ING-app kunnen ze hun virtuele pinpas toevoegen aan de Google Wallet.


Google maakt downloaden van thirdpartyapps en -watchfaces voor Fitbit onmogelijk
16 Maart, 00:01 Tweakers
Europese Fitbit-gebruikers kunnen over enkele weken geen apps en watchfaces van derden meer downloaden. Google beperkt de toegang tot de appwinkel om een reden die het niet specificeert, maar die te maken heeft met 'nieuwe wetgeving'.


Ontwikkelaarsconferentie Google I/O vindt plaats op 14 en 15 mei
16 Maart, 00:01 Tweakers
Googles ontwikkelaarsconferentie I/O begint op 14 mei van dit jaar. Details zijn nog niet bekend, maar het bedrijf kondigt waarschijnlijk veel nieuwe AI-producten aan en toont mogelijk nieuwe functies voor Android 15 en een Pixel 8a.


Google in het geweer tegen AI-spam
11 Maart, 00:00 Emerce
Google scherpt per 5 mei aanstaande zijn spambeleid voor Search verder aan om AI-spam te weren.


Google-directeur geeft blunder met AI-afbeeldingentool toe: 'Onaanvaardbaar'
5 Maart, 00:10 NU.NL - Tech
Sundar Pichai, de directeur van Google, geeft toe dat de AI-tool van de zoekmachine verkeerde afbeeldingen heeft gemaakt. Het AI-model Gemini werd vorige week al gepauzeerd na kritiek van gebruikers over het onjuist afbeelden van historische figuren.


Mediabedrijven slepen Google voor de rechter om vermeend machtsmisbruik
5 Maart, 00:10 NU.NL - Tech
Tientallen Europese mediabedrijven zijn samen een rechtszaak gestart tegen Google. Ze vinden dat de techgigant zijn dominante positie op de advertentiemarkt misbruikt. De bedrijven zeggen dat ze 2,1 miljard euro schade hebben geleden.


Google voegt 360-gradenfoto weer toe aan Camera-app voor oudere Pixel-telefoons
2 Maart, 00:01 Tweakers
Google heeft de functie Photo Sphere weer toegevoegd aan zijn Camera-app voor de Pixel 7 en ouder. De functie verdween afgelopen najaar. Photo Sphere maakt het maken van 360-gradenfoto's mogelijk.


Google blokkeert RCS-berichten op geroote Android-toestellen tegen spam
2 Maart, 00:00 Tweakers
Google blokkeert RCS-berichten op geroote Android-toestellen. Verschillende gebruikers melden dat de chatberichten via het nieuwe protocol plotseling niet meer werken. Google zegt dat het gaat om een maatregel om spam te voorkomen.


Gemini 1.0 Pro toegankelijk via SQL in Google BigQuery en AlloyDB
1 Maart, 00:08 Techzine
Google heeft zojuist de integratie van generative AI volledig omgedraaid. Waar ontwikkelaars nu gewend zijn om tegen een model te praten om GenAI toe te passen, heeft Google die stap nu overbodig gemaakt. Google heeft Gemini 1.0 Pro, zijn nieuwste LLM, direct beschikbaar gemaakt in de BigQuery en AlloyDB-databases. Via een SQL-query is Gemini direct […]


Google moet bedrijfsgeheimen met concurrenten delen van Duitse rechter
27 Februari, 00:08 NU.NL - Tech
Google moet informatie over zijn bedrijfsvoering delen met navigatiebedrijf TomTom en spraakassistentontwikkelaar Cerence. Google probeerde dat te voorkomen, maar het hoogste gerechtshof in Duitsland stelde het techbedrijf in het ongelijk.


Google pauzeert AI-afbeeldinggenerator na kritiek van gebruikers
27 Februari, 00:08 NU.NL - Tech
Google laat gebruikers van zijn AI-model Gemini tijdelijk geen beelden maken waar mensen op staan. De toepassing zou sommige historische afbeeldingen onjuist genereren. Het besluit volgt op kritiek van gebruikers.


Google bevestigt licentiedeal met Reddit voor trainen AI
24 Februari, 00:02 Tweakers
Google erkent dat het een licentiedeal met Reddit heeft gesloten voor het trainen van kunstmatige intelligentie op basis van content op het forumplatform. Er gaan al een week geruchten rond over een onbekend 'AI-bedrijf' dat in zee zou zijn gegaan met Reddit.


Google pauzeert beeldgenerator Gemini na klachten over diversiteit
24 Februari, 00:00 Tweakers
Gemini kan even geen AI-beelden meer van mensen genereren. Google heeft de functie voorlopig uitgeschakeld omdat de AI-tool afbeeldingen van mensen genereerde die historisch onjuist bleken te zijn. Het Amerikaanse techbedrijf werkt naar eigen zeggen aan een oplossing.


Google?s etnisch divers Gemini toont geen blanke mensen
23 Februari, 00:07 Techzine
Google’s poging om Gemini etnisch diver te maken, leverde vertekende beelden van de geschiedenis op. Zo kon het model geen blanke historische figuren genereren. Google excuseert zich voor een Gemini AI dat te woke is. Het bedrijf had goede bedoelingen met het uitbrengen van een etnisch divers Gemini. Als resultaat toonde het AI-model echter alleen […]


Update: Google Workspace krijgt Gemini Business en Enterprise-abonnement
23 Februari, 00:07 Techzine
Update 22/02/2024 – Google introduceert de nieuwe Gemini Business- en Gemini Enterprise-abonnementen. De add-on voor Workspace integreert de chatbot rechtstreeks in de Google-applicaties. Door Gemini direct te koppelen aan Gmail, Docs, Slides, Sheets en Meet, zouden werknemers eenvoudiger inzichten en informatie kunnen verkrijgen. “Als je bijvoorbeeld een freelance marketing consultant bent, kun je Gemini vragen […]


Prototype van nooit verschenen vouwbare Google-smartphone verschijnt online
17 Februari, 00:00 Tweakers
Er is een prototype te koop gezet van Jumbojack, een nooit verschenen vouwbare smartphone die Google gebruikte om functies voor vouwbare smartphones in Android te testen voor de Pixel Fold er was. Jumbojack is gebaseerd op een Samsung Galaxy Z Fold 2.


Google verhoogt prijzen van Nest Aware-abonnementen
17 Februari, 00:00 Tweakers
Google heeft de prijzen van zijn Nest Aware- en Nest Aware Plus-abonnementen verhoogd. Het jaarlijkse bedrag van Nest Aware stijgt van 50 euro naar 60 euro, terwijl Nest Aware Plus van 100 euro naar 120 euro per jaar gaat.


Google biedt meer ontwikkelaars toegang tot Gemini-modellen
16 Februari, 00:07 Techzine
Gemini 1.0 Pro is nu algemeen beschikbaar voor alle Vertex AI-klanten, terwijl Gemini 1.0 Ultra beschikbaar is voor Vertex AI-klanten via een allowlist. Google is sinds kort voor zijn modelbenaming volledig over op Gemini, waarmee Bard verder verdwijnt. Voor bedrijven zijn er drie Gemini-versies: Nano, Pro en Ultra. Nano is geoptimaliseerd voor taken op het […]

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn