NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Google

2News.be / Trefwoorden / Google

Google betaalde in 2020 ruim 6,7 miljoen dollar voor ontdekte bugs
6 Februari, 11:54 NU.NL - Tech
Google heeft afgelopen jaar ruim 6,7 miljoen dollar (5,6 miljoen euro) uitgeloofd aan beveiligingsonderzoekers die kwetsbaarheden in Google-systemen ontdekten. Dat schrijft het bedrijf in een blogbericht.


Veeam krijgt ondersteuning voor back-ups naar Google Cloud
5 Februari, 15:31 Techzine
Veeam heeft Veeam Backup for Google Cloud Platform uitgebracht. De software faciliteert het back-uppen van databases naar het Google Cloud Platform. Met de nieuwe oplossing van Google kunnen bedrijven gebruikmaken van de back-uptechnieken van Google om snel en betrouwbaar terug te komen van dataverlies, schrijft ITPro. Ook moet het goedkoper worden om de opslagcapaciteit uit […]


Google lanceert nieuwe versie X van Apigee API-beheerplatform
5 Februari, 14:25 Techzine
Google heeft onlangs de nieuwste versie van zijn API-beheerplaform Apigee API gelanceerd. Met versie X kunnen bedrijven nu makkelijker niet alleen hun API?s beheren, maar ook verder integreren met technologie als AI en machine learning (ML), security en networking. Volgens Google gaat API-beheer niet meer alleen om het beheren van het verkeer tussen applicaties onderling […]


Google waarschuwt gebruikers dat het bestanden van Play Music gaat verwijderen
5 Februari, 08:30 Tweakers
Google verwijdert op 24 februari Google Play Music-bestanden, zo meldt het bedrijf in e-mails aan gebruikers. Google Play Music stopte per oktober vorig jaar en aanvankelijk gaf Google gebruikers tot december om hun bestanden over te zetten.


Gerucht: Google overweegt minder stringente anti-tracking dan Apple voor Android
5 Februari, 07:48 Tweakers
Google overweegt volgens Bloomberg om anti-trackingfunctionaliteit aan Android toe te voegen. Daarmee zou Google Apple volgen, die dit integreert iOS. Google zou minder strenge anti-tracking overwegen.


Google verwijdert Chrome-extensie The Great Suspender vanwege malware
4 Februari, 20:41 Tweakers
Google heeft de Chrome-extensie The Great Suspender uit de Chrome-webwinkel verwijderd nadat deze met een update vermoedelijk malafide functies kreeg. De extensie had meer dan twee miljoen downloads en liet gebruikers tabbladen bevriezen om zo geheugengebruik te besparen.


Google Fit-app kan met camera's van telefoon ademhaling en hartslag meten
4 Februari, 18:06 Tweakers
Google Pixel-telefoons kunnen via de Fit-app de hartslag en ademhaling van een gebruiker meten. Hiervoor gebruikt de telefoon respectievelijk de achter- en selfie-camera. Google wil deze functie later ook naar andere Android-telefoons brengen.


Joris Schoonis Benelux Country Manager Google Cloud
4 Februari, 12:44 Emerce
Google Cloud benoemt Joris Schoonis als Benelux Country Manager. Schoonis voert straks de verkoopstrategie van Google Cloud in de regio aan, waar met klanten als ASML, Randstad en Unilever.


Android TV krijgt update met Google TV-achtige interface
3 Februari, 20:48 Tweakers
Google komt met een update voor huidige Android TV-apparaten. Het bedrijf voorziet het OS van een nieuwe interface, die is gebaseerd op het Google TV-besturingssysteem van de nieuwe Chromecast. De update wordt momenteel gefaseerd uitgerold.


Ook Google wil reclameblokkade op mobiel
5 Februari, 10:14 Emerce
Google onderzoekt hoe het kan voorkomen dat adverteerders via websites en apps profiel- en gedragsdata verzamelen van gebruikers. Het begeeft zich daarmee in de voetsporen van Apple, dat zich toont als streng in de leer wat de privacybescherming betreft.


Moederbedrijf van Google viert uitbundige winstcijfers, met dank aan advertenties
3 Februari, 16:33 Volkskrant
Alphabet, het moederbedrijf van onder andere YouTube en Google, lijkt geen last te hebben van de pandemie. Opnieuw noteert de techgigant een record.


Rechter weigert verwijdering negatieve recensie Google
3 Februari, 11:36 Emerce
Een niet nader genoemd Nederlands bedrijf in inkoop, verkoop en reparatie van (veelal gebruikte) computers, laptops, smartphones en andere aanverwante apparaten is het niet gelukt om via de rechter een negatieve recensie bij Google Maps verwijderd te krijgen.


Moederbedrijf Google ziet advertentie-inkomsten flink stijgen dankzij coronapandemie
2 Februari, 22:48 HLN.BE
Techconcern Alphabet, het bedrijf achter Google en YouTube, heeft in de feestdagenperiode flink meer geld verdiend met advertenties. Daarbij profiteerde het Amerikaanse bedrijf ook van de coronapandemie, omdat veel mensen thuis bleven en bijgevolg meer tijd spendeerden aan surfen op het internet.


Stevig operationeel verlies voor Google Cloud
2 Februari, 22:26 De Tijd
23:22 Voor het eerst gunt Alphabet beleggers een inkijk in de prestaties van zijn snelgroeiende cloudbusiness. Google Cloud overtreft de omzetverwachting maar laat onder de streep een rood cijfer zien.


Google maakt geen videogames meer
2 Februari, 18:19 De Tijd
19:01 Google stopt de activiteiten van Stadia Games and Entertainment (SG&E), zijn dienst voor het ontwikkelen van games. De internetgigant richt zich volledig op samenwerking met externe ontwikkelaars.


Ubuntu krijgt nieuwe installer gemaakt met Google Flutter
2 Februari, 14:54 Tweakers
Canonical gaat de installer voor Ubuntu vervangen. De huidige desktop-installer Ubiquity wordt vervangen door een installer die samen met Google wordt ontwikkeld. Daarvoor wordt de Flutter-toolkit van Google gebruikt.


Google sluit eigen videospellenstudio en richt zich op ontwikkeling Stadia-technologie
2 Februari, 11:06 HLN.BE
Het Amerikaanse technologiebedrijf Google sluit zijn eigen videospellenstudio en rekent op onafhankelijke uitgevers om nieuwe spelletjes voor Stadia te ontwikkelen. Dat is het platform van Google om spelletjes op te streamen.


Google voegt pop-up met informatie over websites toe aan zoekresultaten
2 Februari, 10:00 Tweakers
Google voegt meer informatie over websites toe aan de zoekresultaten. Gebruikers kunnen voortaan op een resultaat van een zoekopdracht klikken om context te krijgen over een website. Die tekst is afkomstig van Wikipedia.


Box breidt platform verder uit met overname SignRequest
3 Februari, 16:34 Techzine
Box is al enkele jaren bezig om haar platform uit te breiden met steeds weer nieuwe functionaliteit. Dit om naast het eenvoudig beschikbaar stellen van bestanden ook meer in te zetten op (real-time) samenwerken. Kortom, om meer en meer in te zetten op workflow en business processen (en governance uiteraard). Box Relay is hier een […]


Ook Ford gaat overstag: auto?s krijgen straks Google-software
2 Februari, 00:49 AutoBlog

Over twee jaar krijgen Ford-auto’s Google Android Automotive, waarmee je Maps en Assistent in je auto krijgt. Software in je auto wordt alsmaar belangrijker en een manier om je als autofabrikant te onderscheiden van je concurrentie. Je kan als autofabrikant – zoals Volkswagen – er alles aan doen om zoveel mogelijk software zelf te ontwikkelen. […]

The post Ook Ford gaat overstag: auto’s krijgen straks Google-software appeared first on Autoblog.nl.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn