NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Goldband

2News.be / Trefwoorden / Goldband

Queens of the Stone Age, Goldband en Froukje bij eerste namen Lowlands
6 Februari, 00:07 NU.NL - Muziek
Queens of the Stone Age, Goldband en Froukje treden komende zomer op tijdens Lowlands. De organisatie heeft woensdagochtend de eerste 49 namen bekendgemaakt. De kaartverkoop start op 3 februari.


Duet Maan en Goldband hoogste nieuwkomer Top 2000, opmars Taylor Swift
22 December 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Maan en Goldband zijn met hun duet Stiekem dit jaar de hoogste binnenkomer in de Top 2000. Ze staan op plek 180. Taylor Swift ziet haar aantal noteringen dit jaar verdubbelen, maakt NPO Radio 2 bij de onthulling van de lijst bekend.


Stiekem van Maan en Goldband meest beluisterde nummer van 2023 op Spotify
1 December 2023, 00:04 NU.NL - Muziek
Maan en Goldband hebben dit jaar het meest beluisterde nummer op Spotify in Nederland gescoord. Ze houden daarmee Flowers van Miley Cyrus, dat wereldwijd het meest beluisterde nummer is, achter zich. Taylor Swift is zowel in Nederland als wereldwijd de meest beluisterde artiest.


Maan en Goldband pakken record van succesvolste Nederlandstalige Top 40-hit
14 Mei 2023, 00:07 NU.NL - Muziek
Stiekem van Goldband en Maan is de grootste Nederlandstalige Top 40-hit in de geschiedenis van de hitlijst. De groep en de zangeres staan al 26 weken in de lijst met het nummer dat op de tweede plaats piekte.


Goldband opnieuw grote winnaar bij uitreiking 3FM Awards
29 Maart 2023, 00:37 NU.NL - Muziek
Goldband is net als vorig jaar de grote winnaar bij de uitreiking van de 3FM Awards. De winnaars zijn bepaald door luisteraars van de radiozender.


Video | Goldband vermaakt publiek tijdens technisch probleem bij optreden
16 Maart 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Tijdens een optreden van Goldband in Antwerpen viel zaterdag de muziek plotseling uit. Volgens de muzikanten kwam dat door bier dat op de kabels was gemorst.


Goldband, Maan en S10 maken kans op 3FM Award
16 Maart 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Goldband, Maan en S10 zijn grote kanshebbers tijdens de 3FM Awards later deze maand. Ze maken alle drie kans om op 23 maart in poppodium Paard in Den Haag met meerdere prijzen naar huis te gaan.


NU+ | Van stukadoor tot hitmachine: Goldband verovert nederpoplandschap
9 Maart 2023, 01:30 NU.NL - Muziek
Dikke hits, de Popprijs en nu ook meerdere Edisons: Goldband is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Hoe kan het dat drie Haagse (ex-)stukadoors in een paar jaar tijd een vaste waarde zijn geworden in de nederpop?


Haagse band Goldband wint Popprijs 2022
25 Januari 2023, 00:35 NU.NL - Muziek
De Popprijs is dit jaar gewonnen door Goldband. Het is een van de belangrijkste Nederlandse muziekprijzen. De Haagse band kreeg de prijs zaterdagavond uitgereikt op het festival Eurosonic Noorderslag in Groningen.


Antoon, Goldband en Davina Michelle eerste namen van Paaspopfestival
21 November 2022, 00:05 NU.NL - Muziek
De eerste namen die komend jaar tijdens het Paaspopweekend van 7, 8 en 9 april optreden zijn dinsdag bekendgemaakt. Onder anderen Antoon, Goldband, Danny Vera en Davina Michelle zullen het podium in Schijndel betreden. Zaterdag gaat de dagkaartverkoop van start.


Maan en Karel van Goldband bezingen liefde in single: 'Vonk sloeg over in studio'
7 November 2022, 00:05 NU.NL - Muziek
Geruchten over een relatie tussen Maan (25) en Karel Gerlach (29) van Goldband staken afgelopen zomer al de kop op, maar de zangeres bevestigde het nooit met zoveel woorden. Ze betraden samen het Lowlands-podium en de zanger is inmiddels op haar Instagram verschenen. Donderdag hebben ze samen de single Stiekem uitgebracht. En die gaat, heel toepasselijk, over een geheime liefde.


Robbie Williams sluit Pinkpop-zaterdag af, Editors en Goldband ook op festival
1 November 2022, 00:20 NU.NL - Muziek
Robbie Williams is volgend jaar te zien op Pinkpop. De zanger sluit de zaterdag van het festival af, heeft de organisatie vrijdagochtend bekendgemaakt.


Lowlands 2022 volgens recensenten: het jaar van Goldband en dure biertjes
29 Augustus 2022, 00:06 NU.NL - Muziek
Het heeft twee jaar moeten duren, maar dit weekend konden fans eindelijk weer uit hun dak gaan op Lowlands in Biddinghuizen. Recensenten bejubelden het festival vanwege de afwisseling, ook al waren de biertjes dit jaar erg duur.


Haagse band Goldband treedt in maart 2023 op in AFAS Live
29 Augustus 2022, 00:06 NU.NL - Muziek
De Haagse band Goldband geeft op 18 maart 2023 een show in AFAS Live. Dat heeft concertorganisator MOJO dinsdag bekendgemaakt.


Goldband keurde 'walgelijke speeches' af tijdens optreden slotfeest van corps
1 Augustus 2022, 00:05 NU.NL - Muziek
De Haagse formatie Goldband trad maandagavond op tijdens het slotfeest van het Amsterdamse corps. De muziekgroep werd kort voor hun show op de hoogte gesteld van de omstreden seksistische speeches die zondag op hetzelfde lustrum werden gehouden en besloot zich hiertegen uit te spreken.


Goldband blijft gewoon optreden ondanks gebroken been van zanger
11 Juli 2022, 00:06 NU.NL - Muziek
De Haagse band Goldband zal in de zomermaanden gewoon blijven optreden. Dat het been van zanger Boaz Kok na een sprong van het podium op Rock Werchter in het gips zit, houdt de groep niet tegen. Dat beklemtoonde Kok dinsdag in het NPO Radio 1-programma De Nieuws BV.


Goldband en MEAU grote winnaars bij 3FM Awards, Froukje is Beste Artiest
29 Maart 2022, 00:07 NU.NL - Muziek
Goldband en MEAU zijn donderdag de grote winnaars geworden van de 3FM Awards. Beide artiesten verzilverden tijdens de uitreiking in 013 Poppodium in Tilburg hun nominaties. Ook Froukje, S10, Bazart en Kensington vielen in de prijzen.


S10, Goldband en Snelle maken kans op 3FM Awards
15 Maart 2022, 00:08 NU.NL - Muziek
S10 en Goldband zijn dit jaar de grote kanshebbers bij de uitreiking van de 3FM Awards. Beide artiesten hebben drie nominaties in de wacht gesleept.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn