NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Goes


Film over Frankie Goes to Hollywood met It's a Sin-acteur in de maak
14 Mei 2023, 00:07 NU.NL - Muziek
Er is een film in de maak over de Britse band Frankie Goes to Hollywood. Volgens de BBC heeft de film de titel Relax gekregen, vernoemd naar de eerste single van de band.


Frankie Goes To Hollywood komt voor Songfestival in Liverpool weer bij elkaar
30 April 2023, 00:10 NU.NL - Muziek
De leden van de Britse groep Frankie Goes To Hollywood treden volgende maand voor het eerst in 36 jaar weer samen op. De band is op 7 mei in thuisstad Liverpool live te zien op het Songfestival-evenement The Big Eurovision Welcome.


Kevin Goes nieuwe baas NPO Luister
8 April 2023, 00:00 Emerce
Kevin Goes wordt per 1 juni manager van het vernieuwde NPO Luister, het audioplatform van de Nederlandse Publieke Omroep. Hij neemt vijf jaar praktijkervaring mee van podcastuitgeven bij DPG Media.


Schotse en Welshe buren komen feesten in het land van Johnson, waar anything goes
3 Januari 2022, 00:05 Volkskrant
De conservatief Boris Johnson laat de teugels in Engeland vieren, terwijl de (socialistische) buren strenger zijn dan ooit. De cijfers geven Johnson vooralsnog gelijk, en zelfs het gezond verstand is aan zijn zijde, dus Engeland blijft open ? zolang er genoeg personeel is in de ziekenhuizen.


Zandhoven Goes Classic met soliste Caroline Denys
18 April 2018, 09:54 Gazet v. Antwerpen
Koninklijke harmonie Sint-Amelberga geeft zondag 22 april onder de noemer ?Zandhoven goes Classic? een concert in domein Hooidonk. Special guest is violiste Caroline Denys (28) uit Pulle.


Dronken man bedreigt agent met de dood in Goes
11 Maart 2018, 14:06 NOS nieuws

Een 46-jarige man heeft vannacht een agent met de dood bedreigd. Dat gebeurde in Goes.

Rond 04.00 uur stonden agenten met een jongeman te praten. Een dronken man bemoeide zich steeds met dat gesprek, ook al vroegen de politiemensen hem zich afzijdig te houden.

Middelvinger

De agenten vertelden hem dat ze hem zouden aanhouden als hij niet vertrok. De man schold hen uit en stak zijn middelvinger op. Hij richtte zijn telefoon op de agenten, scheen met een zaklamp in hun gezicht en zei hen te filmen.

Toen een agent op hem afliep, ging hij ervandoor. Na een korte achtervolging werd hij staande gehouden. Hij bedreigde een agent die hem meenam naar een politieauto met de dood en bleef de politiemensen uitschelden en beledigen.

De 46-jarige man uit 's-Gravenpolder is aangehouden en heeft de nacht in de cel doorgebracht. De bedreigde agent heeft aangifte gedaan van bedreiging met de dood, schrijft Omroep Zeeland.

Dronken Polen

Gisteravond zorgde een groepje dronken Polen ook voor onrust in Goes. Een uitbater van een café aan de Grote Markt had hen zijn kroeg uitgezet. De mannen zochten namelijk constant ruzie en gedroegen zich zeer agressief.

Een van de mannen gaf een cafébezoeker op een terras een vuistslag. Toen de politiebikers naar hem toe fietsten, rende de man weg en keek hierbij achterom. Daardoor knalde hij tegen een dikke boom en viel. Zo kon de 24-jarige man worden gearresteerd.
And the Oscar goes to...
5 Maart 2018, 01:42 NOS nieuws
Een overzicht van alle filmprijzen die vannacht zijn uitgereikt.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn