NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Glasgow

2News.be / Trefwoorden / Glasgow

WK atletiek indoor - Amper twintigjarige Bacari plaatst zich voor Glasgow op de horden
23 Januari, 00:02 Skynet Belgie
Elie Bacari heeft zich zondag in Luxemburg geplaatst voor het WK indooratletiek in Glasgow. Het twintigjarige toptalent klokte 7.62 op de 60 meter horden.


ITF Hamburg - Van Uytvanck, weer op de sukkel met rug, past voor toernooi in Glasgow
19 Oktober 2023, 00:00 Skynet Sport
Alison Van Uytvanck (WTA 296), die dinsdag opgaf op het toernooi in Hamburg met een nieuwe rugblessure, heeft woensdag gemeld dat ze past voor het ITF-toernooi in Glasgow, dat ze volgende week in Schotland had willen spelen.


Champions League - Johan Bakayoko helpt PSV met twee assists aan gelijkspel in Glasgow
23 Augustus 2023, 00:00 Skynet Sport
In de play-offs om deelname aan de Champions League heeft PSV dinsdag 2-2 gelijkgespeeld bij het Schotse Rangers. Johan Bakayoko vertolkte daarbij een hoofdrol. Bij beide Nederlandse doelpunten nam hij de assist voor zijn rekening. Aan de overzijde deelde ook Cyriel Dessers een assist uit.


Belgian Cycling hoopt ook bij MTB en BMX op "mooie resultaten" tijdens het WK in Glasgow
19 Juli 2023, 00:08 Skynet Belgie
Filip Meirhaeghe, de bondscoach van de Belgische mountainbikers, mikt met de Belgische mannen op het WK van volgende maand in Glasgow op de top vijf. "Dat is een realistische ambitie", zei Meirhaeghe maandag op een persmoment in de gebouwen van Belgian Cycling in Tubeke.


Van Damme wil met sterke prestaties in Glasgow kandidatuur voor WK 2030 kracht bijzetten
19 Juli 2023, 00:08 Skynet Belgie
Tom Van Damme, de voorzitter van Belgian Cycling, hoopt dat enkele mooie resultaten begin volgende maand op het zogenaamde 'Super WK wielrennen' in Glasgow de Brusselse kandidatuur voor het WK wielrennen in 2030 kracht kunnen bijzetten.


Strijd om organisatie Songfestival nog tussen twee steden: Glasgow en Liverpool
11 Oktober 2022, 00:05 NU.NL - Muziek
Het Eurovisie Songfestival vindt in 2023 zeker weten in Glasgow of Liverpool plaats. De overige vijf steden zijn officieel afgevallen in de strijd. De voorstellen van Glasgow en Liverpool waren het sterkst, schrijft BBC.


In Glasgow gaan ze verlengen: ?Zo?n akkoord heeft altijd wat drama nodig?
14 November 2021, 00:06 Volkskrant
Vrijdagmiddag om 18.00 uur komt de klimaattop in Glasgow officieel ten einde. Maar de onderhandelingen zullen komend weekend hoe dan ook moeten doorgaan, denkt onze verslaggever ter plaatse Marc Peeperkorn. ?De verschillen zijn te groot, armere landen willen meer geld.?


Hoop op klimaatsucces in Glasgow vervaagt: ?Landen zijn weer in hun loopgraven gekropen?
14 November 2021, 00:06 Volkskrant
De klimaattop in Glasgow lijkt op een teleurstelling uit te lopen. Eerdere ontwerpconclusies werden vrijdag afgezwakt, ten gunste van olieproducerende landen. ?Dit maakt onze doelstellingen betekenisloos.?


Klimaattop Glasgow valt ten prooi aan Boris Johnsons chaos
14 November 2021, 00:02 De Tijd
14:45 Een organisatorische ramp, zo vatten veteranen van de VN-klimaatconferenties de top in Glasgow samen. Dat is niet echt het zegebulletin waarop de Britse premier Boris Johnson rekende. Ook voor het in...


197 landen bereiken akkoord op klimaattop in Glasgow
14 November 2021, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Na twee weken onderhandelen hebben de 197 landen een akkoord bereikt op de klimaattop in Glasgow. Er werd last minute nog een aanpassing gedaan op vraag van India. Daarover bestaat veel teleurstelling, maar de andere landen wilden niet het hele akkoord op de helling zetten.




Greta Thunberg over klimaatakkoord Glasgow: ?Bla bla bla. Het echte werk gaat verder buiten deze muren?
14 November 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Het klimaatpact van Glasgow is er. Er werd zo?n twee weken lang onderhandeld en de 197 aanwezige landen kwamen uiteindelijk tot een akkoord. Een last minute wijziging op vraag van India zorgt wel voor teleurstelling. Klimaaractiviste Greta Thunberg toont zich alvast niet enthousiast en ook Greenpeace spreekt van een ?zwak akkoord.?




Zuhal Demir gaat niet naar klimaattop in Glasgow wegens coronabesmetting op kabinet: ?Hoe rot is dit??
6 November 2021, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Vlaams klimaatminister Zuhal Demir (N-VA) trekt zondag niet naar Glasgow voor de klimaattop. Haar kabinetschef is besmet met het coronavirus, en dus is internationaal reizen uitgesloten voor Demir. ?Heel rot na drie weken hard werken aan dat klimaatplan?, zegt de minister. ?Maar we kunnen geen risico?s nemen.?




Uitkomst G20-top in Rome wordt bepalend voor succes Glasgow
30 Oktober 2021, 00:02 De Tijd
20:53 De leiders van de G20 vergaderen dit weekend in Rome over de pandemie, het economisch herstel en het klimaat. Een politiek verzwakte Joe Biden en een afwezige Xi Jinping stellen de solidariteit tussen...


De Croo met de Vlaamse handrem op naar Glasgow
30 Oktober 2021, 00:02 De Tijd
01:30 Premier Alexander De Croo is klaar met zijn huiswerk om maandag af te reizen naar de klimaattop van Glasgow. Al moet hij voortdurend achteromkijken of Vlaanderen volgt.


Zeventien Belgen mogen mee naar het EK Zwemmen in Glasgow
22 Mei 2018, 13:00 Gazet v. Antwerpen

Zeventien zwemmers zijn geselecteerd voor het EK Zwemmen in groot bad. Dat meldt de Koninklijke Belgische Zwembond (KBZB) dinsdag. Het EK vindt plaats in het Schotse Glasgow van 3 tot 9 augustus.




Pieter Timmers plaatst zich voor EK Glasgow
8 April 2018, 10:18 Gazet v. Antwerpen

Pieter Timmers heeft zich zondag geplaatst voor het EK in het Schotse Glasgow dat van 3 tot 9 augustus gehouden wordt. De olympische vicekampioen won zondag de 100m vrije slag op de Swim Open in de Zweedse hoofdstad Stockholm in 48.87 en daarmee ging hij elf honderdsten van een seconde onder de limiet van 48.98.




Rode Duivels oefenen op 7 september in Glasgow tegen Schotland
12 Maart 2018, 16:54 Skynet
De Rode Duivels spelen op vrijdag 7 september (20u45) een vriendschappelijke wedstrijd tegen Schotland. De partij wordt in Hampden Park in Glasgow afgewerkt, zo laat de KBVB vandaag weten.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn