NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Gezicht

2News.be / Trefwoorden / Gezicht

Boer Werner (62) overvallen in boerderij in Ekeren: ?Ze sloegen in mijn gezicht en ik werd geboeid?
4 Augustus, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De 62-jarige Werner De Bie is maandag het slachtoffer geworden van een brutale home invasion in boerderij Lindehoeve in Mariaburg (Ekeren). De daders gingen aan de haal met een som geld. ?Voor die paar keer dat ik op de werf blijf slapen?, zegt hij.
Nieuwe emoji's in de maak: een schuddend gezicht, gans en duwende handen
18 Juli, 00:10 NU.NL - Tech
Het Unicode Consortium, de non-profitorganisatie die emoji's goedkeurt en uitbrengt, heeft bekendgemaakt welke 31 emoji's waarschijnlijk in het komende jaar op telefoons verschijnen. Op de lijst staan onder meer een schuddend gezicht en duwende handen.


Onderzoekers ontdekken in Spanje "gezicht van eerste Europeaan"
10 Juli, 00:06 Skynet Buitenland
Onderzoekers hebben in het noorden van Spanje naar eigen zeggen de overblijfselen van de "eerste Europeaan" ontdekt. Het in de provincie Burgos opgegraven fossiel is "het gezicht van de eerste Europeaan", zo deelden de directeurs van de gerenommeerde Stichting Atapuerca mee.


Camille rekent af met overspelig lief in nieuwe clip en da?s een bekend gezicht
5 Juli, 00:01 HLN.BE
Rijzende ster Camille (21) heeft haar nieuwe videoclip op de wereld losgelaten. In ?Geen Tranen Meer? maakt ze op haar eigen manier korte metten met haar overspelige vriendje. Die wordt trouwens vertolkt door niemand minder dan ?#LikeMe?-collega Maksim Stojanac (24). Het pittige poprock-nummer - dat ongetwijfeld de top van de charts zal halen - prijkt ook op de eerste plaat van Camille, die eind augustus in de rekken zal liggen. Een blik achter de schermen van de clip-opnames krijg je hier.


Justin Bieber heeft deels verlamd gezicht door syndroom van Ramsay-Hunt
13 Juni, 00:07 NU.NL - Muziek
Justin Bieber heeft het syndroom van Ramsay-Hunt, deelt de zanger vrijdag op Instagram. Door de aandoening is zijn gezicht gedeeltelijk verlamd.


Mark Zuckerberg bleef het gezicht, maar Sheryl Sandberg maakte Facebook groot
6 Juni, 00:13 NU.NL - Tech
Sheryl Sandberg heeft woensdag haar afscheid bij Facebook-moederbedrijf Meta bekendgemaakt. Hoewel ze geldt als nummer twee van het bedrijf direct achter oprichter Mark Zuckerberg, was Sandberg zakelijk gezien degene die zorgde dat Facebook schatrijk en machtig werd.


26 Mei, 00:06 Volkskrant
Vrouw (24) tijdens mesaanval in het gezicht gestoken: ?Hadden we niet ingegrepen, dan leefde ze niet meer?
8 Februari, 00:02 Gazet v. Antwerpen

De politie heeft maandag in Wilsele, bij Leuven, een man (35) gearresteerd voor poging moord op een 24-jarige vrouw. Hij viel haar aan met een mes, terwijl zij in de wagen zat. Het slachtoffer kreeg steken in haar gezicht. Een getuige trok de dader bij haar weg en werkte hem tegen de grond tot de hulpdiensten kwamen. ?Hadden we niet ingegrepen, dan had die vrouw niet meer geleefd.?
Smeltend gezicht, zwangere man en 35 andere emoji's binnenkort op iPhones
29 Januari, 00:12 NU.NL - Tech
Apple heeft een testversie van iOS 15.4 uitgebracht. De nieuwe update voor iPhones wordt voorzien van 37 nieuwe emoji's, waaronder een smeltend gezicht, twee handen die een hartje vormen en een zwangere man.


Klimaatbetogers blokkeren drukke wegen in Londen, boze voorbijganger spuit blauwe inkt in hun gezicht
28 Oktober 2021, 00:00 HLN.BE
En dan kookt het potje plots over: een man pikte het niet langer dat klimaatbetogers drukke wegen blokkeerden in Londen en spoot blauwe inkt in hun gezicht.


Taliban willen geen sportende vrouwen: ?Lichaam en gezicht zijn dan soms niet volledig afgedekt?
9 September 2021, 00:01 HLN.BE
Afghaanse vrouwen mogen van de taliban geen enkele sport beoefenen. ?Dat zien wij niet als iets belangrijks voor hen. Het risico bestaat bovendien dat in sommige situaties hun lichaam en gezicht niet volledig afgedekt zullen zijn?, stelde het plaatsvervangend hoofd van de cultuurcommissie van de taliban in een interview met SBS News.


Fotoshoot eindigt in drama: luipaard bijt Duits model in gezicht
26 Augustus 2021, 00:01 HLN.BE
Een Duits fotomodel (36) is zwaargewond geraakt toen ze tijdens een fotoshoot aangevallen werd door een luipaard. Het drama vond plaats in een ?seniorenresidentie voor showdieren? in de Duitse deelstaat Saksen-Anhalt. Er is nu een onderzoek gestart tegen de eigenares van het opvangcentrum vanwege het ?toebrengen van lichamelijk letsel door nalatigheid?.


Nu hij optreedt tijdens Super Bowl: The Weeknd verklaart gezicht vol kneuzingen en verband
6 Februari 2021, 09:26 HLN.BE
Wat is er aan de hand met The Weeknd? Die vraag werd lang gesteld over Abel Tesfaye (30), zoals de zanger echt heet. Logisch ook, sinds hij eind vorig jaar meermaals verscheen met een in verband gewikkeld gezicht vol kneuzingen. In een interview met Variety geeft The Weeknd nu voor het eerst toe dat het allemaal om opgezet spel gaat.


Overvallers gooien ammoniak in gezicht kassierster Carrefour
5 Februari 2021, 17:30 Gazet v. Antwerpen

Twee kerels hebben vrijdagvoormiddag getracht om het warenhuis Carrefour op de Battelsesteenweg in Mechelen te overvallen. Toen de kassierster niet inging op de vraag om geld te overhandigen, gooiden ze een geut ammoniak in de richting van haar hoofd. Ook naar een winkelverantwoordelijke werd ammoniak gegooid. De daders werden korte tijd later opgepakt.
Loononderhandelingen - Vakbonden voeren op 12 februari actie in bedrijven
5 Februari 2021, 06:19 Skynet
De vakbonden organiseren op vrijdag 12 februari een actiedag in bedrijven tegen de volgens hen belachelijke loonmarge van 0,4 procent (bovenop de index) voor de komende twee jaar, die werd vastgelegd door de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven (CRB). Dat kondigt de socialistische vakbond aan.


Eveline is het gezicht van de Vechtersketting op Wereldkankerdag: ?Ik moest kiezen tussen chemo en mijn ongeboren zoontje?
4 Februari 2021, 05:18 HLN.BE
?We moesten kiezen. De zwangerschap afbreken, of het allebei niet redden.? Eveline Ruysen (31) uit Halen kreeg drie jaar geleden botkanker, net toen ze zwanger was. Nu is ze het gezicht van de ?Vechtersketting?, een nieuwe campagne waarbij vrouwen met kanker een cadeau geven aan strijdende lotgenoten.


Demi Moore (58) mikpunt van spot na modeshow: ?Wat heb jij met je gezicht gedaan??
28 Januari 2021, 14:41 HLN.BE
Demi Moore (58) wist op de catwalk in Parijs alle aandacht naar zich toe te trekken. Heel wat toeschouwers en volgers reageerden via sociale media op haar uiterlijk, omdat ze vonden dat de actrice onherkenbaar was tijdens de modeshow. ?Wat is er met je gezicht gebeurd??, klonk het onder meer op sociale media.


Kritische Chinezen willen hun gezicht terug: ?Het voelt alsof ik een gijzelaar ben van de technologie?
27 Januari 2021, 14:08 Volkskrant
In China kun je vrijwel niet meer anoniem de straat op, overal zijn gezichtsscanners, tot in de openbare wc aan toe. De kritiek groeit. ?Wie beschermt je privacy als je het zelf niet doet??


Het gezicht achter Foodantwerp: ?Veel verborgen parels met lekker eten in Antwerpen?
26 Januari 2021, 18:18 Gazet v. Antwerpen

Geen dikke portemonnee maar wel zin om iets origineels te eten? Bezoek eens de Instagrampagina Foodantwerp. Hier tipt Eray Boynuince uit Wilrijk meer dan 3.400 volgers over de lekkerste plekjes in Antwerpen met een budget onder de 15 euro. ?Ik wil kleine handelaars met goede producten de aandacht geven die ze verdienen.?
Gezicht Spaanse coronastrijd stapt op in volle derde golf
26 Januari 2021, 14:36 De Tijd
15:00 Te midden van een krachtige derde coronagolf verlaat de Spaanse minister van Volksgezondheid de regering. De socialist Salvador Illa dingt volgende maand naar het Catalaanse premierschap.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn