NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Gezet


Berlijnse techno op lijst met Duits cultureel erfgoed gezet
19 Maart, 00:08 NU.NL - Muziek
De technoscene in Berlijn is op de Duitse lijst met cultureel immaterieel erfgoed gezet. De Duitse erfgoedcommissie prijst de muziek en het nachtleven in de hoofdstad onder meer als "de soundtrack van het optimisme na de val van de muur".


Informateur meent dat volgende stap in Nederlandse regeringsvorming kan worden gezet
13 Maart, 00:01 HLN.BE
De Nederlandse informateur Kim Putters meent dat de jongste gesprekken met de leiders van de partijen PVV, VVD, NSC en BBB tot resultaat hebben geleid. De volgende stap in de vorming van een nieuwe Nederlandse regering kan nu worden gezet, zei Putters na afloop van twee dagen van gesprekken op het Hilversumse landgoed de Zwaluwenberg.


Dit zijn de duurste auto?s die in 2023 op kenteken zijn gezet
28 December 2023, 00:06 AutoBlog

We hebben de top 10 met de duurste auto’s van 2023 voor je. Een miljoen of meer uitgeven aan een auto, ook dit jaar waren er weer Nederlanders die het deden. Dat kun je een onverantwoorde uitgave vinden, maar het levert wel weer een paar interessante aanwinsten op voor het Nederlandse wagenpark. Ook dit jaar […]

Dit artikel Dit zijn de duurste auto’s die in 2023 op kenteken zijn gezet verscheen eerst op Autoblog.nl.




Volledige broncode van Grand Theft Auto V is naar verluidt online gezet
26 December 2023, 00:00 Tweakers
De volledige broncode van Grand Theft Auto V is naar verluidt openbaar gemaakt, samen met een Python-script van GTA VI en bestanden van het geannuleerde vervolg op Bully.


Kruis van Notre-Dame in Parijs op torenspits gezet
7 December 2023, 00:04 Skynet Buitenland
De kathedraal van de Notre-Dame in Parijs heeft sinds woensdag opnieuw een kruis op de torenspits staan. Dat stelden journalisten van het Franse persbureau AFP vast bij het monument dat in 2019 getroffen werd door een zware brand.


KPN in wachtkamer gezet bij overname Youfone: eerst onderzoek nodig
20 September 2023, 00:08 NU.NL - Tech
KPN mag telecomprovider Youfone niet zomaar overnemen. Toezichthouder ACM wil eerst onderzoeken of er na de deal nog genoeg concurrentie overblijft.


9 September 2023, 00:05 Volkskrant
Melissa Joan Hart werd bijna uit hitserie Sabrina gezet na fotoshoot in lingerie
30 Augustus 2023, 00:09 NU.NL - Film
Een fotoshoot voor het mannentijdschrift Maxim kostte Melissa Joan Hart eind jaren negentig bijna haar hoofdrol in de tv-serie Sabrina, the Teenage Witch.


Speelgoedketen Intertoys te koop gezet, ook Blokker en BCC worden verkocht
30 Augustus 2023, 00:03 NU.NL - Economie
De speelgoedwinkels van Intertoys staan in de verkoop. Moederbedrijf Mirage Retail Group heeft dat besloten omdat het denkt dat dat beter is voor Intertoys, bevestigt topman Michiel Witteveen na berichtgeving van Het Financieele Dagblad (FD).


Veldwijk voorlopig alleen uit selectie gezet door Suwon FC na rijden onder invloed
9 Augustus 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Lars Veldwijk is voorlopig alleen uit de selectie gezet door zijn Zuid-Koreaanse club Suwon FC. De Nederlander werd maandag betrapt op rijden onder invloed in hoofdstad Seoel.


Snelle verkocht zonder vergunning concertkaarten, Deventer voor het blok gezet
11 Juni 2023, 00:10 NU.NL - Muziek
Snelle had nog geen vergunning toen eerder dit jaar de kaartverkoop voor zijn concerten in De Adelaarshorst in Deventer begon. Inmiddels is alles geregeld, maar de gemeente zegt wel voor het blok te zijn gezet.


Koen Crucke ei zo na beroofd op trein na laatste Samson-show: ?Ik heb mijn keel open gezet en ze zijn gaan lopen?
9 Januari 2023, 00:01 HLN.BE
De terugtocht van Hasselt naar De Haan na de laatste kerstshow van Samson en Marie is Koen Crucke (70) zondagavond zwaar misvallen. Op de trein richting Oostende werd hij omsingeld door drie kerels, die probeerden zijn laptop en bagage af te pakken. ?Ik ben beginnen roepen, en ze zijn gaan lopen", zegt Crucke, zwaar onder de indruk.


Gevluchte Russen die vrezen voor mobilisatie mogen uit Nederland gezet worden
30 December 2022, 00:04 Skynet Buitenland
Russen die naar Nederland zijn gevlucht uit vrees in hun thuisland te worden gemobiliseerd, hebben geen vanzelfsprekend recht meer op verblijf in ons buurland. Dat heeft staatssecretaris voor Asiel Eric van der Burg woensdag bekendgemaakt. De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) mag hun asielverzoeken beoordelen en eventueel afwijzen, waardoor ze dus opnieuw richting Rusland moeten keren. Er wordt wel een uitzondering gemaakt voor Russen in de dienstplichtige leeftijd (18 tot 27 jaar).


Onderzoek naar corruptie van een Golfstaat - Griekse sociaaldemocrate en Europees Parlementslid Eva Kaili uit haar partij gezet
10 December 2022, 00:06 Skynet
De Griekse sociaaldemocrate en een van de vicevoorzitters van het Europees Parlement Eva Kaili is uit haar partij gezet. Dat heeft partijleider Nikos Androulakis van de Griekse partij Pasok (Panhelleense Socialistische Beweging) vrijdag laten weten. Aanleiding is een onderzoek van het Belgische gerecht naar omkoping van leden van het Europees Parlement, zei hij.


Nainggolan uit selectie Antwerp gezet na roken van e-sigaret in dug-out
18 Oktober 2022, 00:05 NU.NL - Sport
Het Royal Antwerp FC van trainer Mark van Bommel en technisch directeur Marc Overmars heeft Radja Nainggolan maandag voor onbepaalde tijd uit de selectie gezet. De middenvelder werd zondag vlak voor het duel met Standard Luik betrapt toen hij op de reservebank een elektronische sigaret rookte.


Al 18.000 gevaarlijke fietspunten op de kaart gezet: doe hier ook mee aan VeloVeilig Vlaanderen
10 Mei 2022, 00:04 HLN.BE
VeloVeilig, het initiatief van HLN om Vlaanderen fietsveiliger te maken, is vandaag als een raket uit de startblokken geschoten. Intussen hebben jullie al meer dan 18.000 gevaarlijke fietspunten op de kaart gezet. Ook u kunt de kaart verder aanvullen, en zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.


28 April 2022, 00:08 Volkskrant
In opspraak geraakte Van Drimmelen uit D66 gezet, biedt excuses aan
21 April 2022, 00:05 NOS nieuws

D66'er Frans van Drimmelen, die in opspraak was geraakt, stapt onder grote druk uit de partij, meldt hij aan het AD. Hij was beschuldigd van het stalken en bedreigen van een vrouwelijke D66-medewerker.

Het partijbestuur laat weten dat Van Drimmelen met klem is gevraagd om zijn lidmaatschap op te zeggen en dat zijn aanwezigheid op partijbijeenkomsten niet langer gewenst is. Ook kan hij in de toekomst geen lid meer worden van D66.

Van Drimmelen meldt zelf in de verklaring aan het AD dat hij zich terugtrekt uit zijn advies- en lobbykantoor en dat hij al zijn maatschappelijke functies neerlegt. Daarnaast trekt hij zich volledig terug uit het openbare leven.

Ook betuigt hij spijt aan de vrouw, met wie hij een relatie had. Hij schrijft dat hij na het verbreken van de relatie "verschillende domme dingen" heeft gedaan.

Maandag eisten enkele honderden D66-leden opening van zaken over de rol van de partijtop bij het verborgen houden van het grensoverschrijdend gedrag van een partijprominent. Dat gebeurde na berichtgeving in De Volkskrant.

Naar aanleiding daarvan legde Van Drimmelen eergisteren al het werk op zijn advies- en lobbykantoor neer. D66 beloofde toen naar aanleiding van de open brief van de D66-leden vrijdag met conclusies over de zaak te komen.




Tachtiger die opstand ontketent tegen verplichte toogdienst uit tennisclub gezet: ?Ik kan toch niet tot middernacht achter de bar staan??
21 April 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Net in het feestjaar van haar vijftigjarig bestaan, heeft tennisclub Den Otter uit Zoersel haar 82-jarig lid Joop Veringmeier uit Zandhoven uitgesloten. De man kwam in opstand tegen onder meer de invoering van de verplichte toogdienst. Joop startte een petitie om op z?n minst de 70-plussers uit te sluiten van verplichte toogdienst. ?Maar als je nog kan tennissen, kan je ook de bar doen?, redeneert het bestuur. Volgens voorzitter Kris Vermuyten gaat het om een klein engagement van vier of vijf uur per seizoen, dat ook als sociaal project belangrijk is.




Productie Netflix-film met Will Smith op laag pitje gezet na Oscar-incident
5 April 2022, 00:10 NU.NL - Film
De productie van de nieuwe actiefilm Fast and Loose, met in de hoofdrol Will Smith, is door Netflix op een lager pitje gezet. Dat meldt The Hollywood Reporter zaterdag. De beslissing zou zijn genomen nadat Will Smith tijdens de Oscar-uitreiking een klap uitdeelde aan Chris Rock.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn