NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Gerucht

2News.be / Trefwoorden / Gerucht

Gerucht: Samsung Galaxy Watch6-modellen krijgen grotere accu dan Watch5
20 Maart, 00:00 Tweakers
De Samsung Galaxy Watch6 en Watch6 Classic krijgen naar verluidt een grotere accu dan de Watch5. Het zou gaan om een 300mAh-accu voor de kleine modellen en om een 425mAh-accu voor de grote varianten. De Watch5 Pro heeft wel een grotere accu, namelijk 590mAh.


Gerucht: Apple introduceert volgend jaar HomePod-speaker met 7"-scherm
13 Maart, 00:01 Tweakers
Volgens analist Ming-Chi Kuo brengt Apple in de eerste helft van 2024 een HomePod met scherm aan. De speaker zou gebruikers hiermee in staat moeten stellen om hun HomeKit-apparatuur aan te sturen via het scherm.


Gerucht: Nvidia RTX 4070 is vanaf 13 april te koop
13 Maart, 00:00 Tweakers
Nvidia introduceert volgens een gerucht de RTX 4070 op 13 april. Eerdere geruchten wezen ook al op de introductie van de videokaart in de maand april. Het is nog niet duidelijk hoeveel de RTX 4070 uiteindelijk zal kosten.


Gerucht: Nvidia GeForce RTX 50- en AMD Radeon RX 8000-gpu's krijgen GDDR7-vram
10 Maart, 00:55 Tweakers
Nvidia's komende RTX 50-videokaarten en AMD's RDNA 4-tegenhangers krijgen mogelijk GDDR7-geheugen. Dat meldt Chinese techwebsite MyDrivers. Onlangs kondigde Cadence al aan dat het verificatietools voor GDDR7-geheugen heeft uitgebracht.


Gerucht: Nvidia GeForce RTX 50- en AMD Radeon RX 8000-gpu's krijgen GDDR7-vram
10 Maart, 00:55 Tweakers
Nvidia's komende RTX 50-videokaarten en AMD's RDNA 4-tegenhangers krijgen mogelijk GDDR7-geheugen. Dat meldt Chinese techwebsite MyDrivers. Onlangs kondigde Cadence al aan dat het verificatietools voor GDDR7-geheugen heeft uitgebracht.


Gerucht: Samsung werkt aan eigen cpu-cores voor in smartphones en laptops
7 Maart, 00:00 Tweakers
Samsung werkt mogelijk aan eigen cpu-cores om te gebruiken in socs voor smartphones, tablets en laptops. Dat melden ingewijden aan Business Korea. De techgigant wil minder afhankelijk worden van Arm en op het gebied van chipontwerp beter concurreren met Apple.


Gerucht: Ubisoft werkt aan nog vier Assassin's Creed-games, waaronder VR-titel
28 Februari, 00:00 Tweakers
Ubisoft werkt aan vier kleinere Assassin's Creed-games, boven op de eerder aangekondigde titels die in de komende jaren uitkomen. Dat meldt insider en leaker Tom Henderson. De gamemaker zou onder meer een VR-game en een gratis PvE-co-opgame in het AC-universum maken.


Gerucht: TikTok werkt aan paywall
16 Februari, 00:02 Tweakers
TikTok zou aan een mogelijkheid werken voor videomakers op het platform om video's achter een paywall te zetten. De stap zou videomakers moeten overtuigen om te publiceren op het platform, waar nu in beperkte mate geld te verdienen is.


Gerucht: Apple werkt nog steeds aan omgekeerd draadloos laden op iPhones
9 Februari, 00:00 Tweakers
Apple zou nog steeds werken aan omgekeerd draadloos laden op iPhones. Het bedrijf is al jaren bezig met de implementatie van de functie, maar onder meer het bepalen van de juiste laadsnelheden en afvoer van warmte zijn redenen waarom de functie nog niet op iPhones zit.


Gerucht: OpenAI werkt aan van Dall-E afgeleide videogenerator
4 Februari, 00:01 Tweakers
OpenAI zou werken aan een variant van Dall-E die video's maakt in plaats van foto's. Dat meldt Semafor. Ook zou er een app moeten komen van ChatGPT, de chatbot die nu alleen nog via het web te benaderen is.


Gerucht: Samsung Galaxy S23-modellen zijn 100-150 euro duurder dan voorgangers
27 Januari, 00:00 Tweakers
De Samsung Galaxy S23-modellen zijn in de Benelux 100 tot 150 euro duurder dan hun voorgangers. Dat blijkt uit prijzen die WinFuture-journalist Roland Quandt heeft gedeeld. Het is onbekend waarom de prijzen hoger liggen.


Gerucht: volgende Surface Duo-smartphone krijgt vouwbaar scherm
12 Januari, 00:01 Tweakers
Microsoft stapt mogelijk af van zijn Surface Duo-ontwerp met twee losse schermen. Dat melden anonieme bronnen van het bedrijf aan Windows Central. Het bedrijf zou overstappen op een vouwbaar scherm voor de volgende Surface-smartphone.


Gerucht: Samsung Galaxy S23-smartphones krijgen minimaal 256GB opslagruimte
3 Januari, 00:01 Tweakers
De aankomende Samsung Galaxy S23-toestellen krijgen naar verluidt minimaal een opslag van 256GB. Althans, dat meldt Ahmed Qwaider die vaker vroegtijdig informatie over komende Samsung-smartphones naar buiten brengt. Alleen het Ultra-model zal 12GB ram krijgen.


Gerucht: Redfall van Dishonored-maker Arkane komt begin mei 2023 uit
3 Januari, 00:00 Tweakers
Redfall komt naar verluidt in de eerste week van mei 2023 uit. Dat melden bronnen van Windows Central, maar ook andere partijen. Daarnaast krijgt de game daarvoor mogelijk nog een earlyaccessperiode.


Gerucht: Samsung komt toch met een Galaxy S22 Fan Edition
28 December 2022, 00:00 Tweakers
Samsung komt mogelijk toch nog met een Galaxy S22 FE op de markt. De Fan Edition van de S22 moet ergens in 2023 verschijnen en zou iets minder kosten dan de standaard S22 volgens de berichten.


Gerucht: Apple wil voetbalclub Manchester United kopen
25 November 2022, 00:00 Tweakers
Apple heeft interesse in het kopen van voetbalclub Manchester United. Dat beweert Daily Star. Het is onbekend wat het techbedrijf zou willen met de sportclub, waarvan al bekend was dat die te koop staat.


Gerucht: alleen iPhone 15 Pro-modellen krijgen snellere datatransfers door USB-C
18 November 2022, 00:01 Tweakers
Alleen de Apple iPhone 15 Pro-modellen krijgen snellere transfers van data met de USB-C-poort. Dat claimt analist Ming-Chi Kuo van TF Securities. De reguliere iPhone 15-modellen zouden USB 2.0-snelheden krijgen via USB-C.


Gerucht: Apple wil in 2024 laptop of tablet met vouwbaar scherm maken
4 November 2022, 00:00 Tweakers
Apple zou in 2024 een tablet of laptop met vouwbaar scherm willen maken. Dat zou Samsung gezegd hebben tegen toeleveranciers. Een vouwbare smartphone van Apple zou er volgens Samsung voorlopig niet in zitten. Samsung maakt die al enige jaren wel.


Gerucht: Zoom wil eigen diensten voor e-mail- en agenda beginnen
16 September 2022, 00:01 Tweakers
Videovergaderingdienst Zoom zou eigen alternatieven ontwikkelen om e-mails en agenda's te beheren, zo claimt The Information. Het bedrijf zou de nieuwe diensten zouden mogelijk later dit jaar al willen laten zien.


Gerucht: opvolger Sony Xperia Pro-I heeft drie grotere 48MP-camera's
9 September 2022, 00:01 Tweakers
Sony zou werken aan een opvolger voor zijn Xpera Pro-I-smartphone van vorig jaar. Volgens dat gerucht komen er drie grote camerasensors in de telefoon, alledrie met een resolutie van 48 megapixels. De primaire camera zou een variabel diafragma hebben.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn