NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Gerecht

2News.be / Trefwoorden / Gerecht

Gerecht verdenkt koppel uit Parijs ervan hun twaalfjarige dochter te prostitueren
2 Maart, 00:02 Skynet Buitenland
Een 27-jarige moeder en haar partner worden ervan verdacht hun twaalfjarige dochter tegen betaling te hebben uitgeleend voor seksuele handelingen aan een zeventiger. De vrouw en de zeventiger zijn aangehouden. De vader is samen met de minderjarige op de vlucht geslagen, de twee worden opgespoord. Daarover bericht de Franse krant Le Parisien.


Spaans gerecht onderzoekt verdachte bekermatch uit 2021
24 Februari, 00:01 Skynet Buitenland
Het Spaanse gerecht heeft een onderzoek geopend naar een bekerwedstrijd uit december 2021 die mogelijk werd vervalst, zo laat La Liga weten.


Magneetvissers halen wapen uit Damse Vaart, gerecht onderzoekt mogelijke link met Bende Van Nijvel
9 Januari, 00:02 HLN.BE
Het gerecht onderzoekt of het wapen dat magneetvissers afgelopen weekend uit de Damse Vaart haalden, gelinkt is aan de Bende van Nijvel. Dat bevestigt het federaal parket.


Canadees gerecht eist 12 jaar cel voor Nederlander die Canadese tiener tot zelfmoord dreef
12 Oktober 2022, 00:01 HLN.BE
De Canadese justitie eist 12 jaar cel voor de Nederlander Aydin C. voor onder meer afpersing en intimidatie van een Canadees meisje dat uiteindelijk zelfmoord pleegde. De aanklager noemt de daden van C. "moreel verwerpelijk", melden Canadese media over de zaak in New Westminster.


Russisch gerecht ontbindt mensenrechtencentrum van organisatie Memorial
30 December 2021, 00:05 Skynet Buitenland
Een rechtbank in Moskou heeft woensdag de liquidatie bevolen van het mensenrechtencentrum van de ngo Memorial, daags na het verbod op de moederstructuur van de mensenrechtenorganisatie.


Nederlands gerecht gaat rapper Lil' Kleine vervolgen voor mishandeling
31 Augustus 2021, 00:04 Skynet Buitenland
Het Nederlandse Openbaar Ministerie gaat rapper Lil' Kleine vervolgen voor mishandeling. De rapper moet op 8 september samen met twee mannen van 49 en 51 jaar uit Boxtel verschijnen voor de rechtbank in Amsterdam. De zaak wordt dan nog niet inhoudelijk behandeld.


Dringend gezocht door gerecht en politie: Bram Andelhofs uit Maldegem
21 Augustus 2021, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Op vraag van de onderzoeksrechter te Gent en het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Gent, verspreidt de politie volgend opsporingsbericht:
Zwitsers gerecht sluit ook tweede onderzoek naar Sepp Blatter zonder gevolg af
21 Januari 2021, 14:06 Gazet v. Antwerpen

Het Zwitserse parket heeft geen gevolg gegeven aan een onderzoek, dat sinds 2015 liep naar de voormalige FIFA-voorzitter Sepp Blatter. Dat hebben gerechtelijke bronnen bevestigd.
Gerecht buigt zich over antisemitische handboeken Islamitisch en Cultureel Centrum
29 Mei 2018, 06:18 Skynet
Het gerecht gaat zich buigen over het dossier rond antisemitische en homofobe handboeken van het Islamitisch en Cultureel Centrum van België. Daarmee is de Nationale Veiligheidsraad gisteren akkoord gegaan, zo meldt La Libre Belgique. Een parket zal worden aangeduid, dat zal beslissen of er een procedure kan worden gestart tegen de Arabische afdeling van het Europees Islamitisch Instituut.


Facebook geeft meer gegevens door aan Belgisch gerecht
21 Mei 2018, 23:12 De Tijd
01:04 Facebook ligt onder vuur voor het verzamelen van onze data. Tegelijk vroeg ons gerecht nog nooit zo veel data op bij Facebook. De socialenetwerksite werkt bijna negen op de tien keer mee.


Gerecht laat twee laatste freefighters vrij
16 Mei 2018, 13:36 Gazet v. Antwerpen

De onderzoeksrechter heeft dinsdag beslist dat Limane B. en Dennis T. de gevangenis mogen verlaten onder voorwaarden. Dat bevestigen hun respectievelijke advocaten Frank Decruyenaere en Jan De Man. De twee worden verdacht van betrokkenheid bij zogenaamde freefights tussen hooligans van verschillende voetbalclubs.
Hamza Attou door Franse gerecht vrijgelaten onder voorwaarden
15 Mei 2018, 09:12 Skynet Belgie
Hamza Attou (23), één van de verdachten in het onderzoek naar de aanslagen in Parijs die aan Frankrijk was overgeleverd, is door het Franse gerecht vrijgelaten onder voorwaarden. Dat meldt RTL en het nieuws wordt door gerechtelijke bronnen bevestigd. Attou, die Salah Abdeslam na de aanslagen in Parijs ging ophalen, wordt in Frankrijk verdacht van heling van misdadigers, een misdrijf waarvoor hij zes jaar cel riskeert. Bij een eventuele veroordeling kan hij wel zijn celstraf uitzitten in België.


Inval bij pluimveebedrijf: gerecht vermoedt voedselfraude met labels en houdbaarheidsdata

Bij Smits Pluimveeprodukten in Heist-op-den-Berg is zaterdagmiddag een grootschalige inval gebeurd. Speurders van de federale gerechtelijke politie en van het voedselagentschap zochten naar bewijzen voor voedselfraude. De twee zaakvoerders, een koppel uit Waasmunster, zijn aangehouden.
Braziliaans gerecht vervolgt olympisch kampioen Ryan Lochte opnieuw na verzonnen overval
12 Mei 2018, 09:24 Gazet v. Antwerpen

Het parket van Rio de Janeiro heeft klacht ingediend tegen de Amerikaanse zwemmer en meervoudig Olympisch kampioen Ryan Lochte na zijn verzonnen overval tijdens de Olympische Spelen van 2016 in de Braziliaanse stad. Dat hebben de lokale autoriteiten bekendgemaakt. De 33-jarige Lochte werd eerder in de affaire door een Braziliaanse rechter in beroep gezuiverd.
Mechels gerecht organiseert Dag van de Rechtsstaat
11 Mei 2018, 09:18 Gazet v. Antwerpen

Verschillende Mechelse justitiële actoren zoals de rechtbank, het parket, de balie en verschillende notarissen houden op dinsdag 15 mei samen met de stad Mechelen de eerste Dag van de Rechtsstaat. Ze willen het publiek informeren over waar de rechtsstaat voor staat, hoe de macht verdeeld wordt en welke principes gelden in onze samenleving. De noodzaak voor die dag is ontstaan uit het besef dat heel wat mensen niet stilstaan bij de inhoud van het begrip ?rechtsstaat?.
FBI neemt Frère-holding GBL in vizier
4 Mei 2018, 23:42 De Tijd
01:04 De vermeende financiering van terreurgroepen in Syrië door cementreus Lafarge vormt een almaar grotere schaduw boven GBL, de beursgenoteerde holding van Albert Frère. Ook het Amerikaanse gerecht werpt...


Nederlands gerecht vervolgt bedrijven die brug naar Krim bouwden
4 Mei 2018, 04:48 Skynet
Het Nederlandse gerecht is een strafrechtelijk onderzoek gestart naar zeven Nederlandse bedrijven die vermoedelijk hebben meegeholpen met de bouw van een brug van Rusland naar de Krim. Vanwege de internationale sancties tegen Rusland is dat verboden.


Ex-VW-topman voor Amerikaans gerecht in dieselschandaal
3 Mei 2018, 20:42 De Tijd
22:35 Voormalig Volkswagen-topman Martin Winterkorn is in de Verenigde Staten aangeklaagd vanwege zijn rol in het dieselschandaal.


Gerecht onderzoekt verdacht overlijden van vrouw (24) in Tienen
1 Mei 2018, 11:42 Gazet v. Antwerpen

Het gerecht onderzoekt het verdachte overlijden van een 24-jarige vrouw in Tienen. Zij werd vrijdag dood aangetroffen in haar woning. Dat heeft het parket van Leuven dinsdag bevestigd.
Gerecht geeft gruwelijke details vrij over moord op dertienjarig meisje
30 April 2018, 21:18 Gazet v. Antwerpen

Het Franse gerecht heeft gruwelijke details vrijgegeven over de dood van de dertienjarige Angélique, het meisje dat vermoord werd door een voormalige buurman. Zo zou David Ramault (45), een veroordeelde zedendelinquent, het meisje naar zijn huis hebben gelokt waar ze tot seksuele handelingen werd gedwongen. Nadien heeft hij haar gewurgd met haar eigen broek. De inwoners van grensgemeente Wambrechies, waar zowel dader als slachtoffer woonden, zijn in shock.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn