NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Genoeg

2News.be / Trefwoorden / Genoeg

Een op de twintig Nederlanders kon vorig jaar huis niet genoeg verwarmen
13 September, 00:05 NU.NL - Economie
Ruim 5 procent van de Nederlanders had vorig jaar niet genoeg geld om het huis warm te houden. Dat is een op de twintig huishoudens. Dat meldt het Europese statistiekbureau Eurostat maandag.


Europees geld voor noodhulp is niet meer genoeg om natuurrampen te bestrijden
13 September, 00:04 NU.NL - Economie
De Europese Commissie waarschuwt dat er meer geld nodig is om natuurrampen te bestrijden. De Europese pot voor noodhulp is al twee jaar op rij leeg geraakt, terwijl zulke rampen steeds vaker voorkomen.


NU+ | Bart Verbruggen nieuwe keeper van Oranje? 'Kan nooit snel genoeg gaan'
6 September, 00:04 NU.NL - Sport
Bart Verbruggen maakte deze zomer een fraaie transfer naar de Premier League en past zich ook daar razendsnel aan. Is zijn Oranjedebuut het volgende hoogtepunt in zijn weg naar de absolute top? "Ik ben nog lang niet af."


Justitie staakt onderzoek naar wangedrag Rammstein-zanger: niet genoeg bewijs
30 Augustus, 00:08 NU.NL - Muziek
De Duitse justitie staakt het onderzoek naar Rammstein-zanger Till Lindemann, omdat er geen bewijs voor strafbare feiten is gevonden.


Ed Sheeran staat niet open voor Super Bowl-optreden: 'Niet genoeg pit voor'
23 Augustus, 00:07 NU.NL - Muziek
Ed Sheeran zou nooit van zijn leven in zijn eentje de beroemde halftimeshow bij de Super Bowl willen verzorgen.


19 Augustus, 00:05 Volkskrant
Aarova Rally Oudenaarde: Els Delva, corijder van Dirk Vermeersch: ?Ik ben geboren en getogen in Ieper, dat zegt genoeg!?
14 Augustus, 00:00 Autosport
Op de vooravond van de Aarova Rally Oudenaarde zijn Dirk Vermeersch en corijder Els Delva nog steeds derde in de tussenstand van de Historic-punten. Het beveiligen van een plaats in de Top 3 is dan ook het belangrijkste doel van het duo van de LePlan-Vermeersch Wine & Beer 124 Spider Abarth in deze negende wedstrijd van het Historic Belgian Rally Championship. Voor Els Delva (41) is de afspraak in Oudenaarde bijzonder, want zij is een kind van de streek!

Lees meer: Aarova Rally Oudenaarde: Els Delva, corijder van Dirk Vermeersch: ?Ik ben geboren en getogen in Ieper, dat zegt genoeg!?


C2000-communicatiesysteem biedt volgens Arbeidsinspectie niet genoeg dekking
30 Juli, 00:02 Tweakers
De Arbeidsinspectie concludeert dat C2000, het systeem waarmee de Nederlandse hulpdiensten communiceren, onvoldoende dekking biedt en daardoor een risico is. Mogelijk krijgt de politie zes maanden de tijd om de dekking te verbeteren.


NU+ | Alternatieven genoeg, maar chaotisch Twitter steekt er nog altijd bovenuit
26 Juli, 00:09 NU.NL - Tech
Nu Twitter zich door chaos na chaos worstelt, schieten de alternatieven als paddenstoelen uit de grond. Maar Threads is er niet in Nederland, op Bluesky is het rustig en Mastodon lijkt te ingewikkeld. De twitteraar kan eigenlijk geen kant op.


Podcast De Boordradio | '25 punten is niet meer genoeg voor Verstappen'
3 Juli, 00:06 NU.NL - Sport
Max Verstappen lijkt met het pakken van de snelste raceronde een manier gevonden te hebben om het racen nog een beetje spannend te houden. De tweevoudig wereldkampioen is zo dominant dat hij alleen nog maar genoegen neemt met de volle mep, analyseren NU.nl-verslaggevers Joost Nederpelt, Patrick Moeke en Bas Scharwachter in deze terugblik op de Grand Prix van Oostenrijk.


Overheid helpt mensen in de bijstand niet altijd goed genoeg
11 Juni, 00:04 NU.NL - Economie
De Participatiewet, die sinds 2015 de bijstand regelt, heeft een te grote focus op betaald werk. Daardoor krijgen bijstandsgerechtigden niet altijd voldoende hulp bij hun problemen, concludeert het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) in een nieuw onderzoek.


Cuba is te arm om genoeg voedsel te produceren, laat staan te importeren
28 Mei, 00:03 NU.NL - Economie
Cuba is steeds afhankelijker van de voedselproductie op het eiland, zei de Cubaanse minister Alejandro Gil van Economische Zaken tegen het nieuwe parlement. Door de belabberde economische situatie wordt het steeds lastiger om voedsel, brandstof en medicijnen te importeren. Maar ook de eigen landbouwproductie hapert.


Europees toezicht op banken is niet goed genoeg volgens Rekenkamer
14 Mei, 00:02 NU.NL - Economie
Het toezicht op de honderd grootste Europese banken is niet goed genoeg. De Europese Centrale Bank neemt niet snel genoeg beslissingen, is niet consequent en is te soepel voor banken die te veel risico nemen, vindt de Europese Rekenkamer.


10 Mei, 00:04 Volkskrant
19 April, 00:06 Volkskrant
2,5 miljoen euro niet genoeg voor Koenigsegg Regera
8 April, 00:00 AutoBlog

Deze bijzonder samengestelde Koenigsegg Regera moest een flinke duit opleveren. Auto’s hebben een tijd van komen en gaan, tenminste, de meesten. Zo kan het zijn dat je drie miljoen euro […]

Dit artikel 2,5 miljoen euro niet genoeg voor Koenigsegg Regera verscheen eerst op Autoblog.nl.
Matterhorn moet van Toblerone-verpakking af, reep is niet meer Zwitsers genoeg
6 Maart, 00:04 NOS nieuws

Chocolademerk Toblerone gaat de iconische top van de Matterhorn van de verpakking halen. Dat moet de chocolademaker doen vanwege de strenge regels die Zwitserland verbindt aan het gebruik van nationale symbolen. De Matterhorn wordt volgens Toblerones moederbedrijf Mondelez vervangen door "een generieke bergtop".

In Zwitserland gelden sinds 2017 strenge regels over "Zwitsersheid". Volgens die regels mogen nationale symbolen niet meer gebruikt worden voor melkproducten die niet volledig in Zwitserland worden worden gemaakt. Voor andere voedselproducten moet 80 procent uit Zwitserland komen.

Het Amerikaanse Mondelez verplaatst per juli een deel van de productie van de bekende driehoekige chocoladerepen naar Bratislava, in Slowakije. Door die verhuizing voldoet Toblerone dus niet meer aan de vereisten om de Matterhorn te mogen gebruiken. Ook het onderschrift "of Switzerland" verdwijnt van de verpakking.

1970

Mondelez zegt in een verklaring tegen de BBC dat de verplaatsing van de productie naar het buitenland noodzakelijk is om te voldoen aan de groeiende vraag naar de repen. Ook zou het nodig zijn om het merk Toblerone verder te laten groeien.

Toblerone-repen werden in 1908 voor het eerst verkocht in de Zwitserse hoofdstad Bern. Sinds 1970 prijkt de Matterhorn op de verpakking. Voordat de Alpentop op het karton stond, stonden er een adelaar en later een beer op de verpakking.
Luuk de Jong gefrustreerd na nieuw puntenverlies PSV: 'Niet volwassen genoeg'
20 Februari, 03:15 NU.NL - Sport
Luuk de Jong is niet te spreken over de manier waarop PSV zondag punten verspeelde bij FC Utrecht (2-2). De aanvoerder ergert zich vooral aan de manier waarop zijn elftal een voorsprong snel uit handen gaf. Assistent-coach Fred Rutten miste overlevingsdrang bij de Eindhovenaren.


Experts vinden de 500.000 euro per jaar van Vandenhaute niet overdreven: ?Genoeg voorbeelden van bedrijfsleiders die goed betaald worden?
8 Februari, 00:02 Gazet v. Antwerpen

500.000 euro. Zo veel zou Wouter Vandenhaute volgens weekblad ?Humo? jaarlijks factureren aan Anderlecht voor zijn job als niet-uitvoerend voorzitter. Veel geld, zeker voor een club die financieel al in lastig vaarwater zit. ?En toch is zo?n loon niet overdreven?, zeggen experts.
Van Bommel kwaad na verlies in Union: ?Ik zeg niets over arbitrage. Dat zegt genoeg? - Alderweireld: ?Dramatisch?
16 Januari, 00:02 HLN.BE
?Ik spreek normaal niet over arbitrage. En daarmee heb ik eigenlijk al genoeg gezegd?, zei Van Bommel. Veelzeggend is het wel. Scheidsrechter Nicolas Laforge maakte volgens die van Antwerp geen te beste beurt in de topper tegen Union.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn