NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Genoeg

2News.be / Trefwoorden / Genoeg

Bart De Pauw reageert op heisa rond omstreden documentaire: ?Wanneer is genoeg genoeg??
27 Maart, 00:02 HLN.BE
Bart De Pauw heeft in een statement op Instagram gereageerd op de heisa rond de documentaire ?Het proces dat niemand wou?, de driedelige reeks over de zaak-De Pauw die VRT nu toch zal uitzenden, na een stortvloed aan kritiek. Hij geeft toe dat hij de VRT-CEO Frederik Delaplace vroeg om bepaalde zaken uit de documentaire te schrappen voor de uitzending. ?Ik wil duidelijk zijn. Ik ben fout geweest?, schrijft hij. Maar ook: ?Wanneer is genoeg genoeg??


Van 't Schip ziet Ajax stap richting vierde plek zetten: 'Genoeg werk aan de winkel'
23 Januari, 00:06 NU.NL - Sport
John van 't Schip kijkt na de 4-1-zege op RKC Waalwijk met Ajax omhoog op de ranglijst. De trainer blijft ondanks de ruime overwinning kritisch op zijn ploeg.


Vicepremier Vincent Van Peteghem: 'De lat lag in Vivaldi niet hoog genoeg'
6 Januari, 00:00 De Tijd
20:10 Enkel structurele hervormingen in de fiscaliteit, de pensioenen en de arbeidsmarkt kunnen de onzekerheid van de kiezer wegnemen, meent vicepremier Vincent Van Peteghem (CD&V). 'De revolutie dreigt uit...


Tesla roept meer dan twee miljoen auto's terug omdat rijhulp niet veilig genoeg is
15 December 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Tesla houdt in de Verenigde Staten een terugroepactie voor meer dan twee miljoen auto's. Dit gebeurt nadat een toezichthouder had geconcludeerd dat de rijhulp Autopilot niet veilig genoeg is. Bestuurders worden niet genoeg gemotiveerd zelf ook op te letten.


Shakhtar-coach ziet gelijkenissen met Antwerp: "Ook wij maken onze kansen niet genoeg af"
4 Oktober 2023, 00:01 Skynet Sport
Patrick van Leeuwen, de Nederlandse coach van Shakhtar Donetsk, blikte dinsdag met veel ambitie vooruit naar het Champions League-duel van woensdag bij Antwerp. Van Leeuwen zag veel raakpunten met de Great Old. "We hebben ons goed voorbereid en weten wat Antwerp kan", aldus de Nederlander. "Maar we gaan vol voor de overwinning."


Een op de twintig Nederlanders kon vorig jaar huis niet genoeg verwarmen
13 September 2023, 00:05 NU.NL - Economie
Ruim 5 procent van de Nederlanders had vorig jaar niet genoeg geld om het huis warm te houden. Dat is een op de twintig huishoudens. Dat meldt het Europese statistiekbureau Eurostat maandag.


Europees geld voor noodhulp is niet meer genoeg om natuurrampen te bestrijden
13 September 2023, 00:04 NU.NL - Economie
De Europese Commissie waarschuwt dat er meer geld nodig is om natuurrampen te bestrijden. De Europese pot voor noodhulp is al twee jaar op rij leeg geraakt, terwijl zulke rampen steeds vaker voorkomen.


NU+ | Bart Verbruggen nieuwe keeper van Oranje? 'Kan nooit snel genoeg gaan'
6 September 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Bart Verbruggen maakte deze zomer een fraaie transfer naar de Premier League en past zich ook daar razendsnel aan. Is zijn Oranjedebuut het volgende hoogtepunt in zijn weg naar de absolute top? "Ik ben nog lang niet af."


Justitie staakt onderzoek naar wangedrag Rammstein-zanger: niet genoeg bewijs
30 Augustus 2023, 00:08 NU.NL - Muziek
De Duitse justitie staakt het onderzoek naar Rammstein-zanger Till Lindemann, omdat er geen bewijs voor strafbare feiten is gevonden.


Ed Sheeran staat niet open voor Super Bowl-optreden: 'Niet genoeg pit voor'
23 Augustus 2023, 00:07 NU.NL - Muziek
Ed Sheeran zou nooit van zijn leven in zijn eentje de beroemde halftimeshow bij de Super Bowl willen verzorgen.


19 Augustus 2023, 00:05 Volkskrant
Aarova Rally Oudenaarde: Els Delva, corijder van Dirk Vermeersch: ?Ik ben geboren en getogen in Ieper, dat zegt genoeg!?
14 Augustus 2023, 00:00 Autosport
Op de vooravond van de Aarova Rally Oudenaarde zijn Dirk Vermeersch en corijder Els Delva nog steeds derde in de tussenstand van de Historic-punten. Het beveiligen van een plaats in de Top 3 is dan ook het belangrijkste doel van het duo van de LePlan-Vermeersch Wine & Beer 124 Spider Abarth in deze negende wedstrijd van het Historic Belgian Rally Championship. Voor Els Delva (41) is de afspraak in Oudenaarde bijzonder, want zij is een kind van de streek!

Lees meer: Aarova Rally Oudenaarde: Els Delva, corijder van Dirk Vermeersch: ?Ik ben geboren en getogen in Ieper, dat zegt genoeg!?


C2000-communicatiesysteem biedt volgens Arbeidsinspectie niet genoeg dekking
30 Juli 2023, 00:02 Tweakers
De Arbeidsinspectie concludeert dat C2000, het systeem waarmee de Nederlandse hulpdiensten communiceren, onvoldoende dekking biedt en daardoor een risico is. Mogelijk krijgt de politie zes maanden de tijd om de dekking te verbeteren.


NU+ | Alternatieven genoeg, maar chaotisch Twitter steekt er nog altijd bovenuit
26 Juli 2023, 00:09 NU.NL - Tech
Nu Twitter zich door chaos na chaos worstelt, schieten de alternatieven als paddenstoelen uit de grond. Maar Threads is er niet in Nederland, op Bluesky is het rustig en Mastodon lijkt te ingewikkeld. De twitteraar kan eigenlijk geen kant op.


Podcast De Boordradio | '25 punten is niet meer genoeg voor Verstappen'
3 Juli 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Max Verstappen lijkt met het pakken van de snelste raceronde een manier gevonden te hebben om het racen nog een beetje spannend te houden. De tweevoudig wereldkampioen is zo dominant dat hij alleen nog maar genoegen neemt met de volle mep, analyseren NU.nl-verslaggevers Joost Nederpelt, Patrick Moeke en Bas Scharwachter in deze terugblik op de Grand Prix van Oostenrijk.


Overheid helpt mensen in de bijstand niet altijd goed genoeg
11 Juni 2023, 00:04 NU.NL - Economie
De Participatiewet, die sinds 2015 de bijstand regelt, heeft een te grote focus op betaald werk. Daardoor krijgen bijstandsgerechtigden niet altijd voldoende hulp bij hun problemen, concludeert het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) in een nieuw onderzoek.


Cuba is te arm om genoeg voedsel te produceren, laat staan te importeren
28 Mei 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Cuba is steeds afhankelijker van de voedselproductie op het eiland, zei de Cubaanse minister Alejandro Gil van Economische Zaken tegen het nieuwe parlement. Door de belabberde economische situatie wordt het steeds lastiger om voedsel, brandstof en medicijnen te importeren. Maar ook de eigen landbouwproductie hapert.


Europees toezicht op banken is niet goed genoeg volgens Rekenkamer
14 Mei 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Het toezicht op de honderd grootste Europese banken is niet goed genoeg. De Europese Centrale Bank neemt niet snel genoeg beslissingen, is niet consequent en is te soepel voor banken die te veel risico nemen, vindt de Europese Rekenkamer.


10 Mei 2023, 00:04 Volkskrant
19 April 2023, 00:06 VolkskrantGerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn