NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Geleen

2News.be / Trefwoorden / Geleen

Man doodgeschoten in centrum Geleen
25 December 2023, 00:06 NOS nieuws

Een man is zaterdagavond overleden na een schietpartij op de Markt in het centrum van Geleen. De schutter is voortvluchtig. Over de identiteit van het slachtoffer kan de politie nog niks zeggen.

Het incident gebeurde rond 17.15 uur tegenover het gemeentehuis in Geleen, op een parkeerplaats. Het slachtoffer werd na de schietpartij nog gereanimeerd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Op de Markt was er op dat moment nogal wat winkelend publiek, onder wie mensen die getuige waren van de reanimatie. Dat leverde veel commotie en onrust op, aldus een woordvoerder van de politie tegenover L1. "Vooral ook omdat het in het stadshart van Geleen gebeurde."

Getuigen

De politie is op zoek naar iemand die na de schietpartij in een donkerkleurige auto zou zijn gevlucht. Ook roept de politie getuigen op zich te melden.




Opgepakte verdachte is 22-jarige man uit Geleen
5 Juni 2022, 00:08 Skynet Buitenland
De opgepakte verdachte in het kader van de verdwijning van de 9-jarige Gino is een 22-jarige man uit het Nederlands-Limburgse Geleen. Dat meldt de politie zaterdagmiddag op Twitter. Eerder op zaterdag werd een lichaam aangetroffen bij een woning, dat mogelijk van de vermiste jongen is.


Lichaam dat in Geleen werd aangetroffen is van Gino, bevestigt politie
5 Juni 2022, 00:08 Skynet Buitenland
Het lichaam dat zaterdagochtend bij een woning in het Nederlands-Limburgse Geleen werd aangetroffen, is wel degelijk van de negenjarige Gino. Dat heeft de politie zaterdagnamiddag meegedeeld op een persconferentie.


Grote brand en explosies in bedrijfspand Rijswijk
26 Mei 2022, 00:03 NOS nieuws

In een bedrijfspand in Rijswijk woedt een zeer grote brand. Daarbij komt veel rook vrij. De rookwolken zijn in de wijde omgeving te zien. Ook hebben getuigen explosies gehoord.

In het brandende pand aan de Van Gijnstraat zit onder meer een garage. Volgens de veiligheidsregio Haaglanden zijn veel hulpdiensten ingezet om het vuur te bestrijden.

Het is nog niet duidelijk hoe de brand heeft kunnen ontstaan.




Slachtoffer schietpartij Geleen overleden, twee verdachten opgepakt
22 April 2018, 14:42 NOS nieuws

Een man die eerder vandaag gewond raakte bij een schietpartij in Geleen, is in het ziekenhuis overleden. Twee verdachten zijn opgepakt.

Voor een woning in Geleen werden vanochtend vroeg schoten gelost. In de straat waaraan de woning ligt, werden twee gewonde bewoners gevonden, een man en een vrouw. Over de toedracht, is niets bekend.

De man is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen bezweken. De vrouw mocht na behandeling weer naar huis.

Omwonenden reageren geschrokken. "Het lijkt hier net het Wilde Westen", vertelde een man aan de regionale zender L1. Volgens een andere buurtbewoner is het al tijden onrustig in de straat.




Politie vindt 3000 kilo hasj in Geleen
14 April 2018, 18:12 NOS nieuws

Op een industrieterrein in Geleen heeft de politie een grote hoeveelheid drugs ontdekt. De drugs lagen opgeslagen op pallets in een loods.

Uit een ruwe schatting blijkt dat er zo'n 3000 kilo aan hasj in de loods stond. Ook lag er 2500 kilo aan grondstoffen voor synthetische drugs en apparatuur voor de inrichting van een hennepkwekerij.

De politie heeft alles in beslag genomen. Het is nog onduidelijk wie er verantwoordelijk is voor de drugs en de andere spullen. Er is nog niemand aangehouden.




Tot 24 jaar cel voor moord op baas shishabar Geleen
29 Maart 2018, 13:48 NOS nieuws

De mannen die verantwoordelijk zijn voor de dood van de Geleense shishabaas Hafed Merkikou (29) gaan voor 14 tot 24 jaar de gevangenis in.

Schutter Dennis V. (41) en Karim S. (25) kregen met 24 jaar cel de zwaarste straffen; medeverdachte Carlo R. (30) gaat voor 14 jaar de gevangenis in, schrijft 1Limburg.

Uit het dossier blijkt volgens de rechter dat Karim een woningoverval plande en daarvoor Carlo inschakelde, onder meer om een vluchtauto te regelen.

Carlo was weer degene die Dennis bij het plan betrok. Tijdens de overval op de woning van Hafed Merkikou haalde diezelfde Dennis de trekker over.

Gestruikeld

De rechter gelooft niet dat de dood van Merkikou een ongeluk was. Dat claimde Dennis wel. Hij zou zijn gestruikeld en tijdens die struikeling zou het geweer zijn afgegaan. De shishabaas overleed later.

Volgens de verdachten was het ombrengen van Merkikou zeker geen vooropgezet plan. Karim zou uit zijn op geld; hij dacht een ton te vinden in de woning van de eigenaar van Sahaya, een shishabar op de Markt in Sittard. Deze lezing komt, zo zegt de rechter, niet overeen met de schotwond en verklaringen van andere partijen.

Broer Sadok Merkikou krijgt een schadevergoeding van ruim 14.000 euro: schokschadevergoeding en gemaakte kosten voor bijvoorbeeld de psycholoog.

Alle betrokkenen hebben een fors strafblad.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn