NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Geld


Betaal grof geld voor deze afgeragde James Bond-auto?s
31 Juli, 00:04 AutoBlog

Deze gebruikte auto’s zijn niet zomaar gebruikt, ze zijn gebruikt in een James Bond-film! Als je een Aston Martin rijdt ben je automatisch cool, omdat je dezelfde auto rijdt als James Bond. Maar het kan nog veel cooler: als je daadwerkelijk een auto rijdt uit een James Bond-film. Je hebt nu de kans om een […]

The post Betaal grof geld voor deze afgeragde James Bond-auto’s appeared first on Autoblog.nl.




Partijen hebben zoveel geld dat ze niet weten wat ermee te doen: ?Kerstmis bespreken met de kalkoen is niet gemakkelijk?
28 Juli, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De Belgische partijen hebben zichzelf vorig jaar 75,2 miljoen euro uitgekeerd. Dat is zoveel geld dat partijen niet meer weten wat er mee gedaan. Daarom geven ze het uit aan advertenties, investeren ze in vastgoed of beleggen ze het op de beurs. Een hervorming dringt zich op, maar ?Kerstmis bespreken met de kalkoen is niet gemakkelijk?, zegt Kristof Calvo (Groen). Wat doen de partijen met al dat geld en kunnen we iets leren van andere landen?




Bank laat je minder geld lenen zodat je niet (verder) in de problemen komt
18 Juli, 00:04 NU.NL - Economie
Consument kunnen vanaf vrijdag minder geld lenen bij de bank, omdat kredietverstrekkers rekening houden met de onlangs gestegen prijzen. Op die manier worden klanten beter beschermd tegen schulden die ze misschien niet kunnen betalen, maken de Vereniging Financieringsondernemingen in Nederland (VFN) en de Nederlandse Vereniging voor Banken (NVB) donderdag bekend.


Smartphone richten en geld overmaken: is dat de toekomst van betalen?
18 Juli, 00:03 NU.NL - Economie
Je smartphone op iemand richten en op die manier geld overmaken aan die persoon. Het klinkt futuristisch, maar als het aan de ING ligt, gaat dit straks gebeuren. Dit dankzij een nieuwe draadloze techniek die de bank samen met het Eindhovense chipconcern NXP test. Is dit de toekomst van betalen? En wat kunnen we nog meer verwachten?


14 Juli, 00:08 Volkskrant
ING wil klanten geld laten overmaken door smartphone op iemand te richten
11 Juli, 00:09 NU.NL - Tech
ING werkt aan een mogelijkheid om contactloos geld over te maken aan de persoon die naast je staat door je smartphone op hem te richten. De technologie die de bank daarvoor heeft ontwikkeld met het Eindhovense chipconcern NXP is al klaar.


ING ziet 'eerste signaal' dat we minder geld uitgeven
27 Juni, 00:03 NU.NL - Economie
We hebben in juni voor het eerst sinds de laatste lockdown minder geld uitgegeven. Dat concludeert het economisch bureau van ING vrijdag op basis van eigen cijfers. De bank ziet dat als een eerste signaal dat de consument het de komende tijd mogelijk wat rustiger aan doet.


In-game geld Overwatch wordt meegenomen naar Overwatch 2
24 Juni, 00:00 Tweakers
Alle in-game valuta die Overwatch-spelers hebben, worden meegenomen wanneer ze overgaan op Overwatch 2. Dat hebben de ontwikkelaars bevestigd in een AMA-sessie op Reddit. Ook worden ongeopende lootboxes uit het eerste spel automatisch geopend.


Federale regering maakt geld vrij voor heropbouw werkplaats detentiecentrum Saint-Hubert
7 Juni, 00:02 HLN.BE
De federale regering heeft geld vrijgemaakt voor de snelle heropbouw van het schrijnwerkatelier van het detentiecentrum Saint-Hubert. Dat gebouw werd op 15 mei getroffen door een brand. Dat heeft staatssecretaris Mathieu Michel, bevoegd voor de Regie der Gebouwen, bekendgemaakt.


VN heeft 8 keer meer geld nodig voor noodhulp dan rond eeuwwisseling
7 Juni, 00:00 HLN.BE
Het bedrag dat de Verenigde Naties nodig heeft voor humanitaire noodhulp na extreme weersomstandigheden is acht keer hoger dan 20 jaar geleden. Dat blijkt uit een rapport van Oxfam. Donoren slagen er niet in om dat bedrag bij te benen, waardoor een tekort ontstaat.


Nepmail uit naam van Rijksoverheid probeert ontvangers geld afhandig te maken
6 Juni, 00:14 NU.NL - Tech
Het ministerie van Justitie en Veiligheid waarschuwt dinsdag op Twitter voor e-mails die zogenaamd door de Rijksoverheid zijn verstuurd. In werkelijkheid gaat het om phishingmails waarmee criminelen proberen slachtoffers geld afhandig te maken, door zich voor te doen als iemand anders.


Investeerders klagen Elon Musk aan voor manipulatie beurskoers Twitter
Miljardair Elon Musk wordt aangeklaagd door een groep Twitter-investeerders. Zij vinden dat hij de beurskoers van het bedrijf heeft gemanipuleerd.


Kabinet geeft energiebedrijven geld om gas op te slaan
30 Mei, 00:02 NU.NL - Economie
Nederlandse energiebedrijven kunnen subsidie aanvragen om de gasopslag in Bergermeer te vullen, kondigt het kabinet vrijdag aan. Een Europese richtlijn verplicht landen om gemiddeld 80 procent gas van hun opslagcapaciteit gevuld te hebben, voor het geval Rusland plots de gaskraan dichtdraait. Voor de regeling wordt 406 miljoen euro uitgetrokken.


19 Mei, 00:07 Volkskrant
Geld mag weer rollen na corona, maar hoe blijf je financieel gezond?
9 Mei, 00:04 NU.NL - Economie
De tijden van coronalockdowns zijn achter de rug en geld mag weer rollen in de winkelstraten en op het terras. Zo gaven we in maart dit jaar 21 procent meer uit dan in dezelfde maand in 2020, aan het begin van de coronacrisis. Maar hoe zorg je ervoor dat je ondanks alle verleidingen financieel gezond blijft?


Google en Microsoft verdienen opnieuw meer geld aan clouddiensten
2 Mei, 00:06 NU.NL - Tech
Google-moederbedrijf Alphabet en softwareconcern Microsoft verdienden het afgelopen kwartaal meer geld aan clouddiensten. Als gevolg van de coronacrisis werken nog altijd veel mensen thuis.


Franse presidentsverkiezingen - Marine Le Pen beschuldigd van verduistering EU-geld
17 April, 00:05 Skynet
De Franse extreemrechtse presidentskandidate Marine Le Pen wordt er in een nieuw rapport van het Europese fraudebestrijdingsorgaan Olaf van beschuldigd 137.000 euro aan Europese middelen te hebben verduisterd tijdens haar periode als Europaparlementslid. Dat bericht de Franse nieuwssite Mediapart.


Stoel waar Hamilton op heeft gezeten verkocht voor veel geld
17 April, 00:02 AutoBlog

Een stoel kopen kan duur zijn voor coureurs. Maar ook fans zijn kennelijk bereid veel geld te betalen voor een stoel waar Hamilton op heeft gezeten. Stoelen zijn belangrijk voor coureurs, zo blijkt ook uit de reclame waarin Robert Doornbos de producten van Prominent in de spotlight zet. De strijd om podia, overwinningen en titels […]

The post Stoel waar Hamilton op heeft gezeten verkocht voor veel geld appeared first on Autoblog.nl.




14 April, 00:07 Volkskrant
Gemeenten: Kabinet stelt niet genoeg geld beschikbaar voor energiecompensatie
29 Maart, 00:04 NU.NL - Economie
Gemeenten stellen dat ze niet genoeg geld krijgen van het Rijk om elk huishouden dat recht heeft op 800 euro energietoeslag dat bedrag ook daadwerkelijk te geven. Dat meldt de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) vrijdag. Diverse gemeenten keren daarom minder uit of stellen strengere eisen, meldt Nieuwsuur.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn