NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Geld


Het gaat steeds meer geld kosten om schoon drinkwater uit de kraan te krijgen
Dinsdag, 00:03 NU.NL - Economie
Het wordt steeds moeilijker om drinkwater schoon uit de kraan te laten stromen, waarschuwen drinkwaterbedrijven. We beschikken in ons land over voldoende water, maar het kost steeds meer geld om dat drinkbaar te maken.


NU+ | Meer geld naar defensie? Zo bepaal jij waar je pensioen in belegd wordt
Dinsdag, 00:03 NU.NL - Economie
Olie, wapens of technologie: waar mag jouw pensioengeld naar toe? De grote pot pensioengeld van miljoenen mensen kan veel impact hebben op oorlog en klimaat. Hoe bepalen pensioenfondsen waar hun geld naartoe gaat en kun jij ook invloed uitoefenen?


Nederlanders houden iets meer geld over door hogere inkomens
Dinsdag, 00:03 NU.NL - Economie
Nederlanders hadden vorig jaar 1,4 procent meer te besteden dan een jaar eerder. Dat komt vooral doordat de inkomens met gemiddeld bijna 8 procent waren gestegen.


Ook Eneco gaat klanten geld vragen voor teruggeleverde stroom
12 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
Eneco-klanten met zonnepanelen gaan betalen voor de stroom die ze terugleveren aan het stroomnet. Nu zoveel consumenten zonnepanelen hebben, vindt Eneco het te duur worden.


Extra dag in februari kost geld, maar levert nog meer op
27 Februari, 00:02 NU.NL - Economie
Februari heeft dit jaar weer een dag extra en dat is goed nieuws voor de economie. We werken een dag extra waardoor er meer goederen en diensten worden geproduceerd. Die extra output zoals dat heet, raak je niet meer kwijt.


NU+ | Nieuwe WOZ-waarde gaat weer omhoog: scheelt bezwaar maken geld?
6 Februari, 00:04 NU.NL - Economie
Deze maand krijgen huiseigenaren weer een brief met de nieuwe WOZ-waarde. Die bepaalt hoeveel lokale belastingen je betaalt. Als je de waarde te hoog vindt, kun je bezwaar maken. Dat kan belasting schelen, maar bij het afsluiten van een hypotheek of huizenverkoop is juist een hoge waarde gunstig.


Nederlanders potten meer geld op sinds rentes zijn gestegen
30 Januari, 00:02 NU.NL - Economie
Nederlanders hebben vorig jaar meer gespaard dan in de jaren voor de coronapandemie. Door de gestegen spaarrentes leverde dat ook meer geld op. Het saldo op betaalrekeningen nam door de spaarwoede wel af.


Benzineprijs wordt sneller verhoogd dan verlaagd en dat kost automobilist geld
23 Januari, 00:02 NU.NL - Economie
Tankstations verhogen benzineprijzen sneller bij een stijgende olieprijs dan dat ze hun tarieven verlagen als olie goedkoper wordt. De afgelopen jaren kostte dit autorijders enkele centen per liter, blijkt uit onderzoek van toezichthouder ACM.


Deze Alfa Romeo gaat niet hard door de bocht, kost wel veel geld
22 Januari, 00:01 AutoBlog

Deze Alfa Romeo Stelvio gaat niet heel hard door de bocht, maar kost toch veel geld. Het adagium luidt dat de echte petrolhead een Alfa Romeo gehad moet hebben in zijn (m/v/i) leven. Misschien wilde de eerste eigenaar van deze Stelvio limo dat gewoon even voor de vorm afvinken, toen hij (m/v/i) toch een limo […]

Dit artikel Deze Alfa Romeo gaat niet hard door de bocht, kost wel veel geld verscheen eerst op Autoblog.nl.




Vve's zijn vaak extra geld kwijt door grote verschillen in beheerderscontracten
16 Januari, 00:02 NU.NL - Economie
De contracten die Verenigingen van Eigenaren met beheerders sluiten, kennen grote verschillen. Daardoor zijn sommige vve's een stuk duurder uit dan andere.


Amsterdamse scholieren op straat gedwongen geld over te maken
12 Januari, 00:03 NOS nieuws

Meerdere Amsterdamse scholieren zijn de afgelopen maanden in de buurt van hun school beroofd. Ze werden op straat klemgereden, waarna ze gedwongen werden geld over te maken. Ook moesten ze schoenen, jassen en koptelefoons afstaan. De politie heeft inmiddels vijf verdachten aangehouden.

De straatroven vonden met name plaats rondom scholen in stadsdeel Zuid. De daders gingen volgens de politie doordacht te werk. De scholieren werden klemgereden met een scooter of fatbike, een kleine elektrische fiets met dikke banden.

Hierop werden de slachtoffers gedwongen hun telefoon met bankrekening te laten zien. Als daaruit bleek dat het slachtoffer voldoende saldo had, belde de verdachte iemand die vervolgens een betaalverzoek stuurde.

Straatcoaches en jongerenwerkers

Een scholier zegt tegen stadszender AT5 twee keer te zijn overvallen: "Het is vervelend. Ze zeiden 'laat je telefoon zien'. Toen lieten we onze telefoon zien en toen liepen ze weg", omschrijft hij de roof.

Stadsdeelbestuurder Bart Vink zegt geschrokken te zijn. In het gebied worden straatcoaches en jongerenwerkers ingezet en het stadsdeel houdt nauw contact met de politie, aldus Vink.

De politie vermoedt dat een deel van de slachtoffers nog niet naar de politie is gegaan en roept de scholieren en hun ouders op dit alsnog te doen. Op Instagram geeft de politie jongeren tips over wat ze kunnen doen om de kans om slachtoffer te worden te verkleinen.

Minderjarig

De vijf verdachten werden vorige week aangehouden. Drie van hen zijn minderjarig. Onder de verdachten zijn drie 'geldezels', mensen die - al dan niet onder druk - hun bankrekeningnummer en pincode beschikbaar stellen aan criminelen.




Huisartsen krijgen mogelijk meer geld na extra onderzoek naar kostenstijgingen
22 December 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Huisartsen krijgen mogelijk meer geld voor hun werk. Een rechter oordeelde donderdag dat de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) bij het vaststellen van tarieven van huisartsen te weinig oog voor kostenstijgingen had.


Gokkers moeten zich eerder verantwoorden als ze veel geld storten op goksite
22 December 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Problematisch gokken wordt verder aan banden gelegd, als het aan demissionair minister voor Rechtsbescherming Franc Weerwind en de Kansspelautoriteit (Ksa) ligt. Zo moeten gokkers een "bewijs van inkomsten" laten zien als ze meer dan 700 euro in een maand willen storten.


Een ander thema in je Audi kost nu geld
21 December 2023, 00:01 AutoBlog

Audi gaat kosten in rekening brengen voor het kiezen van een ander thema. Autofabrikanten verzinnen steeds weer nieuwe dingen om geld te verdienen aan klanten. In de Verenigde Staten heeft de Duitse autofabrikant iets nieuws uitgerold onder de naam Audi Themes en de Audi App Store. Het nieuwtje is uitsluitend verkrijgbaar voor de nieuwste auto’s […]

Dit artikel Een ander thema in je Audi kost nu geld verscheen eerst op Autoblog.nl.




Duitse kerstmarkten klagen dat ze veel geld kwijt zijn aan muziek
8 December 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Veel exploitanten van kerstmarkten in Duitsland klagen over de in hun ogen buitensporige kosten voor muziek. De auteursrechtenorganisatie die ze moeten betalen voor muziekrechten heeft de tarieven flink verhoogd, omdat kerstmarkten eerder onjuiste gegevens doorspeelden om kosten te drukken.


Europese Commissie trekt meer geld uit voor bescherming gebedshuizen
7 December 2023, 00:04 Skynet Buitenland
Tegen de achtergrond van de polariserende oorlog in het Midden-Oosten, oprukkend antisemitisme en de toename van het aantal haatmisdrijven heeft de Europese Commissie woensdag beslist om versneld meer geld uit te trekken voor de bescherming van openbare plaatsen en gebedshuizen.


?Nederlandse consument is van plan komend jaar online meer geld uit te geven?
7 December 2023, 00:00 Emerce
Meer dan de helft van de Nederlanders denkt de komende twaalf maanden meer geld te gaan spenderen in webshops dan zij tot dusver gedaan hebben. Dit blijkt uit het jaarlijkse E-commercerapport van financieel dienstverlener Mollie, waarvoor 1.000 Nederlandse consumenten ondervraagd zijn.


Paniek bij Viaplay: op zoek naar geld
30 November 2023, 00:02 AutoBlog

Hey, had Viaplay niet een deadline vandaag? Inderdaad en die is niet gehaald. Dat het niet helemaal lekker loopt bij Viaplay mag ondertussen duidelijk zijn. Het loopt niet helemaal als verwacht bij de streamingsdienst. Nu kennen wij het in Nederland natuurlijk vooral van de F1 rechten en de uitzendingen waar iedereen een mening over heeft […]

Dit artikel Paniek bij Viaplay: op zoek naar geld verscheen eerst op Autoblog.nl.




?Hij zei me dat ik hem moest doodmaken voor hij het geld zou geven?: hoofdbeschuldigde (27) getuigt op proces van de ?martelmoord?
25 November 2023, 00:02 HLN.BE
Nadat de advocaten van de verdediging voor elk van de dertien beschuldigden de jury met aandrang hadden gevraagd om niet te oordelen volgens het ?samen uit, samen thuis? principe en de rol van elk van hen bij de fatale foltering van Hilal Makhtout (33) in maart 2019 afzonderlijk te beoordelen, kreeg hoofdbeschuldigde Amine A. zelf het woord. Hij gaf, met de handpalmen voor zich gekruist, toe dat een verdwenen lading drugs aan de basis lag van de feiten. Maar voor de details van de dagenlange foltering en de hulp van zijn ?vrienden? stak geheugenverlies de kop op. ?Ik had het beter allemaal alleen gedaan, dan was dit nooit zo uit de hand gelopen.?


Prijs E-Klasse All-Terrain: krijg je geld terug bij een ton?
15 November 2023, 00:00 AutoBlog

De prijs van de E-Klasse All-Terrain is bekend. En nee, het is geen koopje, maar je krijgt wel geld terug als je betaalt met een 100.000 eurobiljet. Het is nuchter beschouwd het beste alternatief voor een SUV of crossover: de Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain. Dit is net als de Audi A6 Allroad een chique Duitse stationwagon […]

Dit artikel Prijs E-Klasse All-Terrain: krijg je geld terug bij een ton? verscheen eerst op Autoblog.nl.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn