NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Gedacht

2News.be / Trefwoorden / Gedacht

Nederlandse Belastingsdienst zette risicoclassificatiemodel vaker in dan gedacht
22 April, 00:00 Tweakers
De Nederlandse Belastingdienst heeft op meerdere manieren dan tot nu werd aangenomen gebruik gemaakt van het omstreden risicoclassificatiemodel. Volgens staatssecretaris Aukje de Vries werd het model ook gebruikt door een speciaal team binnen de afdeling Toeslagen.


Coronavirus - "Opstoot blijft langer duren dan gedacht"
17 April, 00:07 Skynet Economie
De opstoot in het aantal coronabesmettingen blijft langer duren dan verwacht. Dat zegt professor arbeidsgeneeskunde Lode Godderis (KU Leuven) woensdag, bij de bekendmaking van een nieuw rapport dat de coronabesmettingen in de verschillende economische sectoren bespreekt.


De horror van Boetsja: Russische gruweldaden nog erger dan gedacht
12 April, 00:30 HLN.BE
In de weken voor de Russische troepen zich eind maart terugtrokken uit Boetsja, richtten ze in de voorstad van Kiev een extreem bloedbad aan. Nu de stad weer vrijgegeven is, komen er steeds meer verhalen over hun gruweldaden aan het licht. Journalisten van The New York Times spraken met tientallen getuigen en volgden lokale speurders om de horror bloot te leggen.


Gemeenteraad stemt in: er mag een Meta datacenter in Zeewolde komen
19 December 2021, 00:06 Techzine
De gemeenteraad van Zeewolde besluit dat er een Meta datacenter in Zeewolde mag komen. Een hoogtepunt in een langslepende discussie over landelijk beleid, duurzaamheid en autonomie. In 2019 kreeg de gemeente Zeewolde de vraag naar de mogelijkheid om een datacenter in Zeewolde te bouwen. Volgens de gemeente kwam de vraag van een “Amerikaanse techbedrijf”. Meta, […]


Staatsschuld minder opgelopen dan eerder gedacht
2 December 2021, 00:02 NU.NL - Economie
De staatsschuld is iets minder opgelopen dan waar het demissionaire kabinet met Prinsjesdag nog van uitging. Dit komt doordat minder coronasteun is gegeven aan bedrijven, waaronder de horeca, dan in september werd geraamd. Dat staat in de zogenoemde Najaarsnota die dinsdag naar de Tweede Kamer is gestuurd.


Uitbreiding van A16 flink duurder dan gedacht
17 November 2021, 00:04 AutoBlog

Een project dat duurder uitpakt dan begroot. Met vandaag, een nieuw lap asfalt voor de A16. Is er ooit een grootschalig project geweest dat qua begroting en uitvoerende kosten overeen kwam? De realiteit is vaak anders. Een dure realiteit, in sommige gevallen is een project tientallen procenten duurder dan begroot. Strenge milieuregels en duurdere bouwmaterialen […]

The post Uitbreiding van A16 flink duurder dan gedacht appeared first on Autoblog.nl.
Economie eurozone groeit sterker dan gedacht, wereldeconomie blijft achter
22 September 2021, 00:03 NU.NL - Economie
De wereldeconomie zal dit jaar iets minder hard groeien dan eerder gedacht, vooral door een minder sterke groei van de Amerikaanse economie. Dat zegt de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) dinsdag in een rapport. De economie van de eurozone groeit juist weer sterker dan eerder voorzien, aldus de OESO die spreekt van een "onevenwichtig herstel" van de coronapandemie in de wereld.


Meer Amerikanen slachtoffer van datalek bij T-Mobile dan gedacht
25 Augustus 2021, 00:07 NU.NL - Tech
Het aantal klanten dat slachtoffer van een datalek bij T-Mobile is geworden, is groter dan aanvankelijk gedacht. De telecomprovider meldt vrijdag in een update dat de gegevens van nog eens 5,3 miljoen Amerikanen zijn buitgemaakt.


3M stootte jarenlang veel meer broeikasgassen uit dan gedacht, bevestigt Khattabi
14 Juli 2021, 00:02 Skynet Belgie
Het chemiebedrijf 3M in Zwijndrecht stootte jarenlang een pak meer broeikasgassen uit dan gedacht. Dat heeft minister van Leefmilieu Zakia Khattabi (Ecolo) dinsdag bevestigd in de Kamer. Omdat de emissies in 2017 uiteindelijk naar boven werden herzien kan er in het komende decennium bovendien meer vervuild worden: de Europese emissiereductiedoelstellingen worden immers berekend op basis van de uitstoot in de periode daarvoor. "Het zal u niet verwonderen dat ik met verstomming geslagen ben", aldus Khattabi.


Nafi Thiam tevreden met competitierentree in Gent: ?Niet gedacht dat ik zo vroeg al zo goed zou zijn?
6 Februari 2021, 16:55 HLN.BE
Niks dan blije gezichten vanmiddag op de micromeeting in Gent: Nafi Thiam omdat ze na een jaar trainen eindelijk terug in competitie kon uitkomen en met 8.39 niet ontgoochelde op de 60m horden en de jonge spurtster Rani Rosius die zich op de 60m met een tijd van 7.27 kon kwalificeren.


Nafi Thiam tevreden met competitierentree in Gent: ?Niet gedacht dat ik zo vroeg al zo goed zou zijn?
6 Februari 2021, 16:55 HLN.BE
Niks dan blije gezichten vanmiddag op de micromeeting in Gent: Nafi Thiam omdat ze na een jaar trainen eindelijk terug in competitie kon uitkomen en met 8.39 niet ontgoochelde op de 60m horden en de jonge spurtster Rani Rosius die zich op de 60m met een tijd van 7.27 kon kwalificeren.


Nafi Thiam tevreden met competitierentree in Gent: ?Niet gedacht dat ik zo vroeg al zo goed zou zijn?
6 Februari 2021, 16:55 HLN.BE
Niks dan blije gezichten vanmiddag op de micromeeting in Gent: Nafi Thiam omdat ze na een jaar trainen eindelijk terug in competitie kon uitkomen en met 8.39 niet ontgoochelde op de 60m horden en de jonge spurtster Rani Rosius die zich op de 60m met een tijd van 7.27 kon kwalificeren.


Kemar Lawrence, nu een Uber, spartelde door moeilijke periode: ?Maar ik heb nooit aan opgeven gedacht?
6 Februari 2021, 16:19 HLN.BE
?Taxi is een Uber geworden?, grijnst Anderlecht-linksback Kemar Lawrence (28). De glimlach ebt weg als het over zijn rode kaart op Eupen of het ongeval van zijn broer gaat. Het leven heeft Lawrence allerminst gespaard. Een kennismaking.


Franse economie kromp met 8 procent in 2020, maar deed het beter dan gedacht
29 Januari 2021, 08:55 NU.NL - Economie
De economie van Frankrijk is vorig jaar 8,3 procent kleiner geworden, meldt statistiekbureau Insee vrijdag. De krimp is daarmee aanzienlijk minder groot dan verwacht: Parijs ging uit van een min van 11 procent. In 2019 groeide de Franse economie nog met 1,5 procent.


Microleven op Antarctica is veel rijker dan vroeger gedacht
25 Januari 2021, 11:32 Skynet
De aantallen en soorten micro-organismen op Antarctica zijn veel unieker en rijker dan vroeger werd gedacht. Tot die conclusie zijn onderzoekers van de Plantentuin van Meise en de Universiteit Gent gekomen, na het analyseren van kiezelwieren, een soort van microscopisch kleine algen. Het onderzoek is vorige week gepubliceerd in het wetenschappelijk tijdschrift Ecography.


Biden stelt plan voor om coronacrisis aan te pakken: ?Erfenis van Trump nog veel erger dan gedacht?
21 Januari 2021, 21:36 HLN.BE
?Laat mij heel duidelijk zijn. Het zal slechter worden vooraleer het beter wordt. De dodentol vanwege corona zal waarschijnlijk volgende maand de 500.000 overschrijden.? Joe Biden wond er geen doekjes om tijdens zijn eerste persconferentie als president van Amerika. Daarin stelde hij zijn plan voor in de strijd tegen Covid-19. Het hoofd van zijn coronateam liet intussen optekenen dat ?de erfenis van Trump nog veel erger is dan verwacht?.


De verkiezingen uitstellen? Er wordt zelfs aan de potloden gedacht om dat voorkomen
21 Januari 2021, 19:44 Volkskrant
De verkiezingen moeten uitgesteld worden, vinden sommige burgemeesters. Maar daar wil het kabinet vooralsnog niet aan. Dat probeert de verkiezingen ondanks corona veilig te laten verlopen.


ANNO 2021. 'Supernanny' Wendy Bosmans (44): "Nooit gedacht dat ik een schrijnwerkerij zou uitbaten?
21 Januari 2021, 04:48 HLN.BE
Elke dag gaat Het Laatste Nieuws op zoek naar hoe het leven van een Belg die ooit in de schijnwerpers stond er anno 2021 uitziet. Vandaag: gedragstherapeute Wendy Bosmans (44), van 2005 tot 2009 ?supernanny? in het gelijknamige VTM-programma over opvoeden.


Krol had nooit gedacht dat hij een sprinttoernooi zou kunnen winnen
18 Januari 2021, 06:00 NU.NL - Sport
Van de vier Nederlandse titels bij het gecombineerde EK allround en EK sprint van afgelopen weekend in Thialf was de titel van Thomas Krol het verrassendst. Voor de 28-jarige schaatsster was zijn gouden medaille bij het sprinttoernooi een mooie bonus.


Leicester City bevestigt ?zware klap?: Rode Duivel Dennis Praet staat drietal maanden aan de kant
14 Januari 2021, 15:30 Gazet v. Antwerpen

Brendan Rodgers, coach van Leicester City, heeft bevestigd dat Dennis Praet (26) is drie maanden out met een scheur in de hamstrings. Hij staat zeker tot begin april aan de kant. ?Een zware klap voor Leicester.?Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn