NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Gebruikt

2News.be / Trefwoorden / Gebruikt

Jaguar gebruikt accu voor energie thuis
29 Augustus, 00:00 Autozine
Jaguar en Land Rover starten een samenwerking met Wykes Engineering Ltd, een belangrijke speler in de sector van hernieuwbare energie, om een ?EUR lt;?EUR lt;van de grootste energieopslagsystemen in het Verenigd Koninkrijk te ontwikkelen waarbij zonne- en windenergie wordt opgeslagen in gebruikte Jaguar I-PACE-accupakketten. Een enkel Battery Energy Storage System (BESS) van Wykes Engineering bestaat uit 30 gebruikte I-PACE-accupakketten.


Stroom van zonnepanelen kan nog vaak niet worden gebruikt
12 Juli, 00:06 NU.NL - Economie
Mensen met zonnepanelen kunnen vaak hun opgewekte zonnestroom niet kwijt. Liander ontving dit jaar 3400 meldingen van klanten die hun zonnestroom niet konden terugleveren.


VAR wordt dit seizoen in alle voorrondes van Europese competities gebruikt
11 Juli, 00:02 Skynet
De VAR (video assistant referee) zal komend seizoen vanaf de kwalificatiewedstrijden voor de drie Europese voetbalcompetities (Champions League, Europa League en Conference League) worden gebruikt. Dat heeft de Europese voetbalbond UEFA maandag aangekondigd.


Lerarentekort steeds vaker gebruikt om slechte schoolresultaten aan te vechten
4 Juli, 00:01 HLN.BE
Het lerarentekort wordt steeds vaker gebruikt om slechte schoolresultaten aan te vechten voor de rechter. Meer en meer ouders die ontevreden zijn over het rapport van hun kind argumenteren dat hun dochter of zoon niet de kans heeft gekregen om zich te bewijzen bij gebrek aan lessen en leerkrachten. De onderwijsadvocaten draaien overuren.


Opnieuw meer schone energie gebruikt vorig jaar
4 Juni, 00:05 NU.NL - Economie
Nederlanders hebben ook in 2022 meer schone energie verbruikt dan het jaar ervoor. Vooral het gebruik van zonnepanelen zit in de lift. Biomassa is juist minder verstookt en ook het gasverbruik - dat niet duurzaam is - is flink gedaald. Dat blijkt uit cijfers van statistiekbureau CBS.


Olivier Vandecasteele - Vandecasteele landt vrijdagavond op Melsbroek
Na 455 dagen gevangenschap in Iran, in mensonterende omstandigheden, landt de Belgische ngo-medewerker Olivier Vandecasteele vrijdag tussen 21.00 en 22.30 uur op de militaire luchthaven van Melsbroek. Dat werd vrijdag bekendgemaakt in Belgische regeringskringen.


Trainer Feyenoord gebruikt Formule 1 om te winnen
13 Mei, 00:00 AutoBlog

Feyenoord-trainer Arne Slot kan wijsheid uit de Formule 1 goed gebruiken om wedstrijden te winnen met zijn ploeg. Voetbal en Formule 1 hebben -behalve het beide zijn van een topsport- […]

Dit artikel Trainer Feyenoord gebruikt Formule 1 om te winnen verscheen eerst op Autoblog.nl.
Politie gebruikt speciale TikTok-telefoons om spionage te voorkomen
7 Mei, 00:08 NU.NL - Tech
De politie heeft haar TikTok-verbod uitgebreid uit angst voor spionage vanuit China. Politiemedewerkers mochten de app al niet op werktelefoons gebruiken en nu ook niet meer op bijvoorbeeld tablets. Agenten die TikTok voor hun werk moeten gebruiken, krijgen daarvoor een speciale TikTok-telefoon.


Jessie Ware gebruikt haar familie niet als klankbord voor nieuwe muziek
7 Mei, 00:05 NU.NL - Muziek
Zangeres Jessie Ware heeft een hechte band met haar moeder, met wie ze samen de podcast Table Manners maakt. Echt invloed uitoefenen op de muziek van haar dochter doet Lennie Ware niet. Al krijgt Jessie wel graag de goedkeuring van haar moeder, vertelt ze aan NU.nl.


Chinese gigant NetEase gebruikt AI-generators voor maken game-assets
13 April, 00:02 Tweakers
De Chinese game-ontwikkelaar NetEase is gebruik gaan maken van AI-generators om game-assets sneller te produceren dan menselijke illustrators kunnen. Dat bevestigt het bedrijf. Illustrators in China vrezen dat hun werk aan het verdwijnen is.


20 Februari, 00:38 Volkskrant
PSVR2 Sense-controller gebruikt zeventien infraroodleds voor inside-outtracking
16 Februari, 00:02 Tweakers
Sony heeft teardownvideo's gepubliceerd van de PSVR2 en diens Sense-controllers, waaruit onder meer blijkt dat de controllers zeventien infraroodleds per controller gebruiken voor de inside-outtracking. De virtualrealityheadset verschijnt op 22 februari.


Jong gebruikt blijkt goede zet voor leasemarkt
11 Februari, 00:03 AutoBlog

Een groot voordeel van lease is dat je nieuw rijdt, toch? Jong gebruikte auto’s blijken echter een uitkomst voor de groeiende leasemarkt. In 2022 was het nog steeds ietwat crisis […]

Dit artikel Jong gebruikt blijkt goede zet voor leasemarkt verscheen eerst op Autoblog.nl.
Tesla gebruikt geld om te winnen van concurrentie
24 Januari, 00:12 AutoBlog

Hoe win je een oorlog? Juist! Met geld. En dat doet Tesla dan ook en gebruikt de miljardenwinst. De EV-markt staat onder hoogspanning! Bijna elk merk doet mee en veel […]

Dit artikel Tesla gebruikt geld om te winnen van concurrentie verscheen eerst op Autoblog.nl.
Hoe je een Safari Porsche 911 echt gebruikt
30 December 2022, 00:03 AutoBlog

Tuthill Porsche ging met een aantal Safari 911’s naar Afrika, mooie beelden! Tuthill, zou je die naam ergens van moeten kennen? Ja, natuurlijk. Want zij deden het meeste werk aan […]

Dit artikel Hoe je een Safari Porsche 911 echt gebruikt verscheen eerst op Autoblog.nl.
Bpost gebruikt AI om pakjes nog beter te kunnen sorteren
15 December 2022, 00:00 Tweakers
De Belgische postdienst Bpost heeft verbeteringen doorgevoerd aan een sorteermachine in een van zijn sorteercentra. Hierdoor zullen pakjes fijnmaziger gesorteerd kunnen worden. Het bedrijf doet dit aan de hand van AI van een spin-offbedrijf van de Amerikaanse Universiteit van Berkeley.


?Tot zijn 90 jaar heeft hij geweld gebruikt?: Renzy vertelt in ?Jambers Back to the 90's? over de tiran die zijn vader was
12 Oktober 2022, 00:00 HLN.BE
In 1987 werd de moeder van Renzy vermoord door zijn eigen vader. Die werd nadien vrijgepleit op basis van ?onweerstaanbare dwang? en deed in 1992 zijn verhaal bij Jambers. Nu, 35 jaar later, getuigt zijn zoon Renzy over hoe zijn vader tot zijn bittere eind een tiran bleef. ?Zelfs de mensen van het rusthuis zeggen dat het onmenselijk was om hem te verzorgen.?


Aantal arme mensen dat mobiel internet gebruikt sinds 2015 verdubbeld
26 September 2022, 00:10 NU.NL - Tech
Steeds meer mensen die onder de armoedegrens leven maken gebruik van mobiel internet. Sinds 2015 is dit aantal wereldwijd verdubbeld van 560 miljoen naar 1,2 miljard mensen. Dat blijkt uit cijfers van GSMA, de brancheorganisatie van telecomproviders.


Aantal arme mensen dat mobiel internet gebruikt is sinds 2015 verdubbeld
23 September 2022, 00:01 Tweakers
Het aantal arme mensen wereldwijd dat mobiel internet gebruikt, is sinds 2015 verdubbeld van 560 miljoen naar 1,2 miljard. Dat meldt de koepelorganisatie van providers. Nog altijd zijn er volgens de organisatie 3,2 miljard mensen zonder mobiel internet.


Nieuw antifraudesysteem Nederlandse fiscus wordt voorlopig niet gebruikt
2 September 2022, 00:01 Tweakers
Het nieuwe antifraudesysteem van de Belastingdienst wordt voorlopig niet ingezet. Het systeem, dat een alternatief op de omstreden Fraude Signalering Voorziening, of FSV, moet zijn, voldoet volgens de Autoriteit Persoonsgegevens 'nog niet aan alle eisen'.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn